Glavni Odnosi Sophie Simmons

Sophie Simmons

Sophie Simmons SamskiUvrstitev 1174 2943Starost 28 let Zodiak Rak Odnosi 3 skupaj

S kom trenutno hodi?

Sophie Simmons je trenutno samska.

Odnosi

Sophie Simmons je bila v odnosih z Jamesom Kimbleom(2014 - 2017), Christopher James(2013 - 2014)in Nick '' Mosh '' Marshall(2011 - 2013).



O tem

Sophie Simmons je 28-letna ameriška TV osebnost. Rojena Sophie Alexandra Tweed-Simmons 7. julija 1992 v Los Angelesu v Kaliforniji, ZDA, slovi po Geneu Simmonsu: Družinski dragulji. Njeno nebesno znamenje je rak.

Sophie Simmons je članica naslednjih seznamov: ameriški televizijski igralci, ljudje iz Los Angelesa v Kaliforniji in udeleženci ameriških resničnostnih televizijskih serij.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Sophie Simmons! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki3.3 leta1 leto, 9 mesecev1 leto
Skupaj3.3 leta1 leto, 9 mesecev1 leto

Podrobnosti

ImeSophie
PriimekSimmons
Polno ime ob rojstvuSophie Alexandra Tweed-Simmons
Alternativno imeSophie Tweed Simmons, Sophie Simmons, Sophie T. Simmons, Sophie Tweed-Simmons, Sophie Alexandra Simmons, Sophie Alexandra Tweed Simmons, Sophie Alexandra Tweed-Simmons, Soph
Starost28 let
Rojstni dan7. julij 1992
Rojstni krajLos Angeles, Kalifornija, ZDA
Višina5 '7½' (171 cm)
Utež73 kg
BuildPovprečno
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
PosebnostDojke in temno rjave oči, čudovite velike rjave oči, širok nasmeh, vidne kosti na obrazu
Nebesno znamenjeRak
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Willwood
UniverzaPitzer College
Poklicno besediloModel, igralka, resničnostna TV osebnost, pevka, tekstopisec, glasbenik, scenarist / avtor scenarija, filantrop
PoklicTV osebnost
Zahteva do slaveGene Simmons: Družinski dragulji
Glasbeni žanr (besedilo)Alternativni pop, pop, indie, edm
Instrument (besedilo)Vokal, klavir
ZaložbaCasablanca Records
Agencija za talente (npr. Modeliranje)(Ameriška predstavnica, v.d.) Erin Culley, agencija za kreativne umetnike (CAA), (kanadsko predstavništvo) Andrea Britton, agencija za like, Randy Lennox, Universal Music Canada, 1 Models - New York City
Doprsje (palci)37
Pas (palci)29.
Boki (palci)39
Velikost oblačil8.5
Velikost čevlja10.
Uradne spletne stranisophietsimmons.com, www.facebook.com/SophieTSimmons/, twitter.com/sophietsimmons, www.instagram.com/sophietsimmons/?hl=sl, http://sophietsimmons.com/
BratNick Simmons, starejši
Družinski članTracy Tweed, teta, Emily Tweed, bratranec, Hunter Tweed, Jake Tweed
Najljubši ljudjeElla Fitzgerald (Ella Jane Fitzgerald) (25. april 1917 - 15. junij 1996) (ameriška jazz pevka), Etta James (Jamesetta Hawkins) (25. januar 1938 - 20. januar 2012) (ameriška pevka), Norah Jones (ameriška pevka, tekstopiska, pianistka in igralka), Adele (angleška pevka in tekstopiska)
Najljubši filmiFight Club (1999), Strojnik (2004), Brezmejni (2011), Vsi filmi Marvel
Najljubše skupineMumford & Sons, Black Keys
Priljubljena mestaHyde Park, London

Sophie Alexandra Tweed-Simmons je ameriška in kanadska pevka, televizijska osebnost, zagovornica otrok in manekenka, ki promovira telesno pozitivnost.

Več o Sophie Simmons Manj o Sophie Simmons

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
3.James KimbleRazmerje20142017.3 leta
dvaChristopher JamesRazmerje201320141 leto
1.Nick '' Mosh '' MarshallRazmerjeOktober 201120131 leto
James Kimble #3.

James Kimble

2014 - 2017

James Kimble in Sophie Simmons sta ločena ...[ogled par] Christopher James #dva

Christopher James

2013 - 2014

Christopher James in Sophie Simmons sta ločena ...[ogled par] #1.

Nick '' Mosh '' Marshall

2011 - 2013

Nick '' Mosh '' Marshall in Sophie Simmons sta ...[ogled par] #3.

James Kimble

2014 - 2017

James Kimble in Sophie Simmons sta bila v razmerju med letoma 2014 in 2017.

Razmerje 3 leta pogled odnos #dva

Christopher James

2013 - 2014

Christopher James in Sophie Simmons sta bila v razmerju med letoma 2013 in 2014.



Razmerje 1 leti pogled odnos #1.

Nick '' Mosh '' Marshall

2011 - 2013

Nick '' Mosh '' Marshall in Sophie Simmons sta bila v zvezi od oktobra 2011 do 2013.

Razmerje 1 leti pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Sophie Simmons28. RakTV osebnost
ameriški
James Kimble-
Christopher James-
Nick '' Mosh '' Marshall-

Foto galerija

Gene Simmons in Shannon Tweed Sophie Simmons - premiera 'Zombieland: Double Tap' v Westwoodu Sophie Simmons - premiera 'Zombieland: Double Tap' v Westwoodu Sophie Simmons - premiera 'Zombieland: Double Tap' v Westwoodu Sophie Simmons - premiera 'Zombieland: Double Tap' v Westwoodu Sophie Simmons - premiera 'Zombieland: Double Tap' v Westwoodu Sophie Simmons - premiera 'Zombieland: Double Tap' v Westwoodu Sophie Simmons - premiera 'Zombieland: Double Tap' v Westwoodu Sophie Simmons - premiera 'Zombieland: Double Tap' v Westwoodu Sophie Simmons - premiera 'Zombieland: Double Tap' v Westwoodu Sophie Simmons - premiera 'Zombieland: Double Tap' v Westwoodu Gene Simmons se je 30. septembra 2019 udeležil svetovne premiere Disneyjevega filma 'Maleficent: Mistress of Evil'

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Untold Story2019SladkarijeFilm
Slavni sosednji2019SophieKratek film
Anabolično življenje2017.TriciaFilm
Country Crush2016Ainsley (v vlogi Sophie Tweed-Simmons)Film
Resno2016TessaKratek film
Žalost2014Igralka (govorice)Film
Seks, poroka in nezvestoba2014LisaFilm
Urbani miti2014LaurenFilm
Zelo satanski božič2013Sophie SimmonsKratek film
Republika Doyle2010AmeliaTelevizijska oddaja
Brez tekmovanja II1997Deklica RoseFilm
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki