Glavni Odnosi Sommore

Sommore

SommoreStarost 55 let Zodiak Bik Odnosi 1 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših zapisih je Sommore verjetno samski.

Odnosi

Sommore je bil v zvezi s potresom.



O tem

Sommore je 54-letna ameriška osebnost. Rojena Lori Ann Rambough 16. maja 1966 v Trentonu v New Jerseyju, slovi po Umazanem perilu. Njeno nebesno znamenje je Bik.

Sommore je član naslednjih seznamov: Udeleženci ameriških resničnostnih televizijskih serij, ameriški stand-up komiki in rojstva leta 1966.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti naš profil Sommore! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki1.---
Skupaj1.--

Podrobnosti

ImeSommore
Polno ime ob rojstvuLori Ann Rambough
Starost55 let
Rojstni dan16. maj 1966
Rojstni krajTrenton, New Jersey
BuildPovprečno
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeBik
SpolnostNaravnost
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
UniverzaMorris Brown College
Poklicno besediloIgralka / komičarka
PoklicOsebnost
Zahteva do slaveUmazano perilo
Leto (-a) aktivno (-a)1992 – danes
Uradne spletne stranihttps://www.sommore.com

Sommore (rojena Lori Ann Rambough; 15. maja 1966) je ameriška komičarka in igralka. Njen komični slog, znan kot 'Diva sodobne komedije', vsebuje močan sarkazem in odkrite razprave o denarju, spolu in enakosti med spoloma. Najprej si je slavo pridobila kot prva ženska voditeljica dolgoletne predstavitve ComicView (BET), ki je stopila v skupino Black Entertainment Television (BET), in kot ena od štirih komik, ki so vodile turnejo The Queens of Comedy.

Več o Sommoreju Manj o Sommoreju

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.PotresNeznano -
Potres #1.

Potres

Potres in Sommore sta bila v zvezi ...[ogled par] #1.

Potres

Potres in Sommore sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskopdvajset%Starost84%'> Združljivost 26% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Sommore55 BikOsebnost
ameriški
Potres57 DvojčkaIgralec
ameriški

Foto galerija

Sommore Sommore Sommore Sommore Sommore Sommore Sommore Sommore Sommore Sommore Sommore Sommore

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Vsi moški kraljic2019Komik, voditeljTV film
Udariti tla2013SommoreTelevizijska oddaja
Umazano perilo2006AbbyFilm
Soul Plane2004ČešnjaFilm
Miamijski rep2003StephanieFilm
Petek po naslednjem2002PiškotekFilm
The Parkers1999Olivia radcliffeTelevizijska oddaja
Hughleyjevi1998KeshiaTelevizijska oddaja

Zanimivi Članki