Glavni Odnosi Shemar Moore

Shemar Moore

Shemar Moore Samski127. uvrstitev 37Starost 51 let Zodiak Oven Odnosi 15 skupaj

S kom trenutno hodi?

Shemar Moore je trenutno samska.

Odnosi

Shemar Moore je bila v razmerju z Anabelle Acosta(2018 - 2019), Shawna Gordon(2014 - 2015), Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)(2014), Lauriane Gilliéron(2007), Kimberly Elise(2004 - 2005), Ashley Scott(2002 - 2003), Sharlene Royer(2000), Halle Berry(1996 - 1998), Lela Rochon(devetindevetdeset šestindevetdeset), Toni Braxton(1994 - 1995)in Vivica A. Fox.



Shemar Moore je imela srečanja z Victoria Rowell(2006), Gabrielle Richens(2006), Nia Long in Bobbie Phillips(1993 - 1994).

O tem

Shemar Moore je 51-letna ameriška igralka. Rojen Shemar Franklin Moore 20. aprila 1970 v Oaklandu v Kaliforniji, ZDA, slovi po filmu Mladi in nemirni. Njegovo nebesno znamenje je Oven.

Shemar Moore je sodelovala v 8 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Alexia Robinson Mladi in nemirni (1973), Jennifer Gatti v Mladi in nemirni (1973), Kimberly Elise v Dnevnik nore črnke (2005), Michelle Stafford v Mladi in nemirni (1973)in Michelle Thomas v Mladi in nemirni (1973).



Shemar Moore je članica naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, igralci iz Kalifornije in ameriški televizijski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Shemar Moore! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenkienajst1 leto, 8 mesecev7 mesecev, 3 dni1 mesec, 1 dan
Srečanje4.1 leto3 mesece, 1 dan-
Skupajpetnajst1 leto, 8 mesecev6 mesecev1 mesec, 1 dan

Podrobnosti

ImeShemar
Srednje imeFranklin
PriimekMoore
Polno ime ob rojstvuShemar Franklin Moore
Alternativno imeShemar Franklin Moore
Starost51 let
Rojstni dan20. april 1970
Rojstni krajOakland, Kalifornija, ZDA
Višina6 '1' (185 cm)
Utež88 lbs (195 lbs)
BuildAtletski
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
Nebesno znamenjeOven
SpolnostNaravnost
ReligijaPonovno rojen kristjan
NarodnostVečrasno
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Henryja M. Gunna v Palo Altu v Kaliforniji: razred 1988
UniverzaUniverza Santa Clara, ZDA
Poklicno besediloIgralec, model, režiser
PoklicIgralec
Zahteva do slaveMladi in nemirni
Leto (-a) aktivno (-a)1994 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)DNA Model Management (New York City), Inovativni umetniki (L.A.)
Potrditev blagovne znamke(2003) TV reklama: Stara mornarica
Velikost čevlja12.
Uradne spletne straniwww.dnamodels.com/celebrity/shemar-moore/portfolio#/page/1, shemarmoore.com/, twitter.com/shemarmoore, www.facebook.com/shemarmoore, instagram.com/shemarfmoore, www.nndb.com/ ljudje / 001/000103689 /

Shemar Franklin Moore (rojena 20. aprila 1970) je ameriški igralec in nekdanji modni model. Njegove pomembne vloge so Malcolm Winters v The Young and Restless od leta 1994 do 2005, Derek Morgan pri CBS's Criminal Minds od 2005 do 2016 in kot tretji stalni gostitelj Soul Train od 1999 do 2003. Od 2002 do 2003 je bil stalnica v televizijski seriji Ptice ujede. Leta 2017 je postal vodilni v televizijski seriji S.W.A.T. Moore je dobil osem nagrad NAACP Image Awards in 2000 Daymy Emmy Award za izjemnega stranskega igralca v dramski seriji za vlogo v filmu Mladi in nemirni Bil je nominiran tudi za nagrado People's Choice za vlogo v filmu Zločinke.



Več o Shemar Moore Manj o Shemar Moore

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
petnajstSlika ograde Anabelle AcostaRazmerjeJanuar 2018Januar 20191 leto
14.Shawna GordonRazmerje20142015.1 leto
13.Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)Razmerje20142014-
12.Lauriane GilliéronRazmerje20072007-
enajstVictoria RowellSrečanje20062006-
10.Gabrielle RichensSrečanje20062006-
9.Kimberly EliseRazmerjeJulij 2004Oktober 20051 leto
8.Ashley ScottRazmerjeOktober 2002September 200311 mesecev
7.Sharlene RoyerRazmerje20002000-
6.Nia LongSrečanje -
5.Halle BerryRazmerjeJunij 1996Februar 19981 leto
4.Lela RochonRazmerjeMaj 1996Junij 19961 mesec
3.Toni BraxtonRazmerjeNovember 1994Maj 19956 mesecev
dvaBobbie PhillipsSrečanje199319941 leto
1.Vivica A. FoxNeznano -
Slika nadomestnega znaka Anabelle Acosta #petnajst

Slika ograde Anabelle Acosta

2018 - 2019

Anabelle Acosta in Shemar Moore sta ločeni ...[ogled par] Shawna Gordon #14.

Shawna Gordon

2014 - 2015

Shawna Gordon in Shemar Moore sta ločeni ...[ogled par] Lauren Wood (INSTAGRAM STAR) #13.

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)

2014

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR) in Shemar Moore ...[ogled par] Lauriane Gilliéron #12.

Lauriane Gilliéron

2007

Lauriane Gilliéron in Shemar Moore sta ločena ...[ogled par] Victoria Rowell #enajst

Victoria Rowell

2006

Victoria Rowell in Shemar Moore sta ločeni ...[ogled par] Gabrielle Richens #10.

Gabrielle Richens

2006

Gabrielle Richens in Shemar Moore sta ločeni ...[ogled par] Kimberly Elise #9.

Kimberly Elise

2004 - 2005

Kimberly Elise in Shemar Moore sta se ločili v ...[ogled par] Ashley Scott #8.

Ashley Scott

2002 - 2003

Shemar Moore in Ashley Scott sta se ločila v Se ...[ogled par] Sharlene Royer #7.

Sharlene Royer

2000

Sharlene Royer in Shemar Moore sta ločena ...[ogled par] Nia Long #6.

Nia Long

Shemar Moore in Nia Long sta bila v razmerju ...[ogled par] Halle Berry #5.

Halle Berry

1996 - 1998

Shemar Moore in Halle Berry sta ločeni ...[ogled par] Lela Rochon #4.

Lela Rochon

devetnajstindevetdeset šest

Lela Rochon in Shemar Moore sta ločeni ...[ogled par] Toni Braxton #3.

Toni Braxton

1994 - 1995

Toni Braxton in Shemar Moore sta se ločila v Ma ...[ogled par] Bobbie Phillips #dva

Bobbie Phillips

1993 - 1994

Bobbie Phillips in Shemar Moore sta se ločila v ...[ogled par] Vivica A. Fox #1.

Vivica A. Fox

Vivica A. Fox in Shemar Moore sta bila v ...[ogled par] #petnajst

Slika ograde Anabelle Acosta

2018 - 2019

Anabelle Acosta in Shemar Moore sta bila v zvezi od januarja 2018 do januarja 2019.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina73%Starost13%'> Združljivost 62% pogled odnos #14.

Shawna Gordon

2014 - 2015

Shawna Gordon in Shemar Moore sta bila v razmerju med letoma 2014 in 2015.

ki je alexis bledel zmenki
Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost1%'> Združljivost 24% pogled odnos #13.

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)

2014

Lauren Wood (INSTAGRAM STAR) in Shemar Moore sta bili v razmerju med letoma 2014 in 2014.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Starost1%'> Združljivost 16% pogled odnos #12.

Lauriane Gilliéron

2007

Lauriane Gilliéron in Shemar Moore sta leta 2007.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina73%Starost44%'> Združljivost 74% pogled odnos #enajst

Victoria Rowell

2006

Victoria Rowell in Shemar Moore sta se srečala leta 2006.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost1%'> Združljivost 3. 4% pogled odnos #10.

Gabrielle Richens

2006

Gabrielle Richens in Shemar Moore sta se srečala leta 2006.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop80%Višina55%Starost72%'> Združljivost 67% pogled odnos #9.

Kimberly Elise

2004 - 2005

Kimberly Elise in Shemar Moore od avgusta do oktobra 2005.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina73%Starost52%'> Združljivost 57% pogled odnos #8.

Ashley Scott

2002 - 2003

Shemar Moore in Ashley Scott sta od oktobra 2002 do septembra 2003.

Razmerje 11 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost69%'> Združljivost 41% pogled odnos #7.

Sharlene Royer

2000

Sharlene Royer in Shemar Moore sta bila v razmerju med letoma 2000 in 2000.

IzmeriRezultatVišina73%'> Združljivost 18% pogled odnos #6.

Nia Long

Shemar Moore in Nia Long sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina91%Starost98%'> Združljivost 62% pogled odnos #5.

Halle Berry

1996 - 1998

Shemar Moore in Halle Berry sta od leta 1997 do februarja 1998.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost33%'> Združljivost 57% pogled odnos #4.

Lela Rochon

devetnajstindevetdeset šest

Lela Rochon in Shemar Moore sta bila v zvezi od maja 1996 do junija 1996.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina55%Starost1%'> Združljivost 39% pogled odnos #3.

Toni Braxton

1994 - 1995

Toni Braxton in Shemar Moore od novembra 1994 do maja 1995.

Razmerje 6 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina91%Starost52%'> Združljivost 61% pogled odnos #dva

Bobbie Phillips

1993 - 1994

Bobbie Phillips in Shemar Moore sta se leta 1993 srečala.

ki je Ruth Wilson zmenki
Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Višina73%Starost84%'> Združljivost 79% pogled odnos #1.

Vivica A. Fox

Vivica A. Fox in Shemar Moore sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina73%Starost1%'> Združljivost 44% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Shemar Moore51 OvenIgralec
ameriški
Slika nadomestnega znaka Anabelle Acosta3. 4 ribeIgralka
ameriški
Shawna Gordon31. KozorogNogomet
ameriški
Lauren Wood (INSTAGRAM STAR)28. ribeOsebnost
ameriški
Lauriane Gilliéron36 LeoModel
Švicarski
Victoria Rowell62 BikIgralka
ameriški
Gabrielle Richens46 DevicaModel (za odrasle / glamur)
Britanski
Kimberly Elise54 OvenIgralka
ameriški
Ashley Scott43 RakIgralka
ameriški
Sharlene Royer- Igralka
Kanadski
Nia Longpetdeset ŠkorpijonIgralka
ameriški
Halle Berry54 LeoIgralka
ameriški
Lela Rochon57 OvenIgralka
ameriški
Toni Braxton53 TehtnicaPevka
ameriški
Bobbie Phillips49 VodnarIgralka
ameriški
Vivica A. Fox56 LeoIgralka
ameriški
Več partnerjev Manj partnerjev

Foto galerija

Shemar Moore in Halle Berry na 54. letni podelitvi zlatih globusov (1997) Shemar Moore in Halle Berry na 54. letni podelitvi zlatih globusov (1997) Shemar Moore in Halle Berry na 54. letni podelitvi zlatih globusov (1997) Shemar Moore in Sharlene Royer Shemar Moore in Lela Rochon Shemar Moore in Lela Rochon Shemar Moore in Lela Rochon Shemar Moore in Victoria Rowell Shemar Moore in Ashley Scott Shemar Moore in Ashley Scott Shemar Moore in Ashley Scott Shemar Moore in Ashley Scott

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Vladavina Supermenov2019Cyborg (glas)Film
S.W.A.T.2017Daniel 'Hondo' HarrelsonTelevizijska oddaja
Odboj nazaj2016Matthew TaylorFilm
Ubij me, smrtonosno2015.Bill klavirski igralecFilm
Dnevnik nore črnke2005OrlandoFilm
Zločinski umi2005Derek MorganTelevizijska oddaja
Polnilo sedeža2004TrentFilm
Reverzibilne napake2004Collins FarwellTV film
Zelenejši2004Ricky JohnsonFilm
Nikki in Nora2004InTV film
Preganjanje Alice2003TV film
Ptice roparice2002Jesse ReeseTelevizijska oddaja
Pol in pol2002Mir ljubezenTelevizijska oddaja
Bratje2001Terry WhiteFilm
Kako se poročiti z milijarderjem: božična zgodba2000Jason HuntTV film
Box Marley2000Film
Slavna oseba2000ZekeTV film
Maslo1998Freddy RolandFilm
Družina mame Flore1998Lincoln FlemingTelevizijska oddaja
Za tvojo ljubezen1998Dakota CollinsTelevizijska oddaja
Hav veliko1997ChrisFilm
Arli $$devetnajstindevetdeset šestSammy StiltonTelevizijska oddaja
Malcolm in Eddiedevetnajstindevetdeset šestTyTelevizijska oddaja
Moeshadevetnajstindevetdeset šestEarl ThomasTelevizijska oddaja
Oddaja Jamieja Foxxadevetnajstindevetdeset šestElisterTelevizijska oddaja
Chicago Hope1994Bobby BarrettTelevizijska oddaja
Živeti samski1993Jon MarcTelevizijska oddaja
Varuška1993Shemar MooreTelevizijska oddaja
Mladi in nemirni1973Malcolm WintersTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Alexia Robinson
    • Mladi in nemirni
      1973
    [ogled ujemanja]
  • Jennifer Gatti
    • Mladi in nemirni
      1973
    [ogled ujemanja]
  • Shemar Moore in Kimberly EliseKimberly Elise
    • Dnevnik nore črnke
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Michelle Stafford
    • Mladi in nemirni
      1973
    [ogled ujemanja]
  • Michelle Thomas
    • Mladi in nemirni
      1973
    [ogled ujemanja]
  • Siena Goines
    • Mladi in nemirni
      1973
    [ogled ujemanja]
  • Shemar Moore in Victoria RowellVictoria Rowell
    • Mladi in nemirni
      1973
    [ogled ujemanja]
  • Tonya Williams
    • Mladi in nemirni
      1973
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Uvrščamo najboljše albume Gwen Stefani vseh časov. Diskografija Gwen Stefani je ena najboljših samostojnih izvajalk, ki so bile včasih ženska skupine ...
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Posodobljeno: Oglejte si naš seznam najboljših novih pesmi EDM leta 2020! Ali potrebujete nov seznam predvajanja EDM? Tu so najboljše pesmi EDM leta 2019. Katere so na ...
Edith Haagenrud-Sande
Edith Haagenrud-Sande
28. maj 2021 ... Edith Haagenrud-Sande novice, trači, fotografije Edith Haagenrud-Sande, biografija, seznam fantov Edith Haagenrud-Sande 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande. Zgodovina zmenkov Edith Haagenrud-Sande, 2021, 2020, seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande.
Cindy Carol
Cindy Carol
28. maj 2021 ... Novice Cindy Carol, trači, fotografije Cindy Carol, biografija, seznam fantov Cindy Carol 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Cindy Carol. Zgodovina zmenkov Cindy Carol, 2021, 2020, seznam odnosov Cindy Carol.
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
28. maj 2021 ... Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Wylda rae
Wylda rae
28. maj 2021 ... Novice Wylda Rae, trači, fotografije Wylda Rae, biografija, seznam fantov Wylda Rae 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Wylda Rae. Zgodovina zmenkov Wylda Rae, 2021, 2020, seznam odnosov Wylda Rae.
Tom Petty
Tom Petty
28. maj 2021 ... Tom Petty novice, trači, fotografije Toma Pettyja, biografija, seznam deklet Toma Petty 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Toma Pettyja. Zgodovina zmenkov Tom Petty, 2021, 2020, seznam odnosov Toma Petty.