Glavni Odnosi Shaquille O'Neal

Shaquille O'Neal

Shaquille OUvrstitev 528 152Starost 49 let Zodiak ribe Odnosi 11 skupaj Otroci
5 otrok

S kom trenutno hodi?

Po naših zapisih je Shaquille O'Neal verjetno samski.

Odnosi

Shaquille O'Neal je bila pred tem poročena s Shaunie O'Neal(2002 - 2010).



Shaquille O'Neal je zaročen z Laticijo Rolle(2016).

Shaquille O'Neal je bila v odnosih z Annie Ilonzeh(2019), Nicole Alexander(2010 - 2013), Laura Govan(2008 - 2009), Dominica Westling(2007 - 2010), Karrine Steffans(2004 - 2005), Arnetta Yardbourgh(1995 - 1996)in Ananda Lewis.

s katerim je poročen George Lopez

Shaquille O'Neal je imel srečanja s Trino in Cindy Crawford(devetindevetdeset petindevetdeset).



O tem

Shaquille O'Neal je 49-letni ameriški košarkar. Rojen Shaquille Rashaun O'Neal 6. marca 1972 v Newarku v New Jerseyju, je znan po Shaq Attacku. Njegovo nebesno znamenje je Riba.

Shaquille O'Neal je članica naslednjih seznamov: igralci iz New Jerseyja, rojeni leta 1972, in udeleženci ameriških resničnostnih televizijskih serij.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Shaquille O'Neal! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



ki je skupna poročena z

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.12 let, 10 mesecev--
Zaročena1.7 let, 4 mesece--
Zmenki7.3 leta1 leto, 5 mesecev9 dni
Srečanjedva26 let, 4 mesece13 let, 2 meseca-
Skupajenajst26 let, 4 mesece5 let, 1 mesec9 dni

Podrobnosti

ImeShaquille
Srednje imeRashaun
PriimekO'Neal
Polno ime ob rojstvuShaquille Rashaun O'Neal
Alternativno imeShaq-Fu, Shaq, Diesel, Superman, Veliki Aristotel, Mojster, Velika Agava
Starost49 let
Rojstni dan6. marec 1972
Rojstni krajNewark, New Jersey
Višina7 '1' (216 cm)
Utež175 kg
BuildVelik
Barva očiČrna
Barva lasKmalu
PosebnostVisok, plešast
Nebesno znamenjeribe
SpolnostNaravnost
ReligijaMusliman
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
Srednja šolaRobert G. Cole Junior-Senior High School, San Antonio, TX
UniverzaBA, Univerza Louisiana State (2000), MBA, Univerza v Phoenixu (2005), Univerza Syracuse (udeležena, 2009), doktorat Razvoj človeških virov, Univerza Barry (2012)
Poklicno besediloUpokojeni košarkar, avtor, reper, igralec
PoklicKošarka
Položaj košarkeCenter
Datum prve tekme NBA6. november 1992
OsnutekOrlando Magic, 1. krog (1. izbor, 1. skupno), 1992 NBA Draft
Zahteva do slaveShaq Attack
Glasbeni žanrRap
Glasbeni slogKlub / Ples, Pop-Rap, Elektronski
Glasbeno razpoloženjeZabava / Praznovanje, Brezskrbnost, Igrivost
InstrumentVokal
Agencija za talente (npr. Modeliranje)William Morris Endeavour Entertainment (LA), Celebrity Talent International
Potrditev blagovne znamke(2000) TV reklama: freeinternet.com, (1995) TV reklama: Pepsi-Cola, (1997) TV reklama: Taco Bell ('TNS'), (1997) TV reklama: Pepsi-Cola (z Michaelom J. Foxom) ., (2000-01) Natisnjeni oglasi: Digex, (2001) TV reklama: Nestle's Crunch, (2002) TV reklama: Burger King, (2002) TV reklama: Elektronske trgovine Radio Shack., (2001) Natisnjeni oglas: Nestle's Crunch čokoladna ploščica, (1996) TV reklama: Allsport napitki, (1992) TV reklama: Reebok, (2003) TV reklama: Icy-Hot sredstvo za lajšanje bolečin., (2003-04) Natisni oglase: Icy Hot lajšanje bolečin Back Patch, (2004 ) TV reklama: Nestle's Crunch, (2002) Natisnjeni oglas: Burger King, (2004-05) Natisnjeni oglasi: Chattem Inc. Icy-Hot Medicated Sleeve, (2006-08) Natisni oglase: Chattem Inc.'s Icy-Hot Pro -Therapy Support & Pain Relief System., (2007) Natisni oglase: Mogočno mleko in mišično mleko, prehranske dopolnilne pijače, (april 2009) Javna objava (PSA) TV reklama za Childhelp, režija Casper Van Dien., (2009) TV reklama: Comcast Cable Internet, z Ben St ein., (2012) TV reklama: Buick Lacrosse automobile., (2013) TV reklama: moški losjon 'Gold Bond'. (2013-14) Natisnite oglase za Gold Bond Powder v novi obliki 'No Mess Powder Spray'., (2013) TV reklama, 'Shaq - 1, bolečina - 0' za Icy Hot lajšanje bolečin., (Maj 2014) TV reklama 'A Little Shake, A Little Tingle' za Gold Bond Medicated Powder., (Maj 2014) TV reklama 'Vklopite Smart Relief in Turn Off Pain' za novi Smart Relief (elektronski) Tens Therapy iz IcyHot., (2014) zvočnik Bluetooth Monster Superstar.
Uradne spletne stranishaq.com/, www.nndb.com/people/236/000023167/, www.lsusports.net/ViewArticle.dbml?DB_OEM_ID=5200&ATCLID=174841, www.basketball-reference.com/players/o/onealsh01.html, www.biography.com/people/shaquille-oneal-9542515, twitter.com/SHAQ, www.facebook.com/Shaq, www.instagram.com/shaq/, www.linkedin.com/in/shaquilleoneal?authType=NAME_SEARCH&authToken = 6oSP & locale = sl & srchid = 4257243241459551736164 & srchindex = 1 & srchtotal = 4 TRK = vsrp_people_res_name & trkInfo = VSRPsearchId% 3A4257243241459551736164% 2CVSRPary% CantgetId% 2CVSRypeC% 2C54SANPANC 2CVSRPary% C54S54% 2CmptRype 2C54SRPARGETId% 2CmptRypeC1254% 2CmptId% 2CVSRPary% C54SANPANC % 2CVSRP128S54% 2CmptRypeCOMA% C54SPANCYRPARGETId

Shaquille Rashaun 'Shaq' O'Neal (shə-KEEL;
ŠAK; Rojen 6. marca 1972) je nekdanji ameriški profesionalni košarkar, ki je športni analitik v televizijski oddaji Inside NBA na TNT. Na splošno velja za enega največjih igralcev v zgodovini Nacionalne košarkarske zveze (NBA). Z visokim 2,16 metra in 147 kilogrami je bil eden najvišjih in najtežjih igralcev doslej. O'Neal je v svoji 19-letni karieri igral za šest moštev.

Več o Shaquille O'Neal Manj o Shaquille O'Neal

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
enajstAnnie IlonzehNeznano20192019-
10.Laticia RolleRazmerje2014 -
9.Nicole AlexanderRazmerje2010Januar 20133 leta
8.Laura govanRazmerje R 23. december 2008Januar 2009<1 month
7.TrinaSrečanjeAvgust 2007November 20073 mesece
6.Dominica WestlingRazmerjeJulij 2007Januar 20102 leti
5.Karrine SteffansRazmerje200420051 leto
4.Shaunie o'nealPoročena19989. november 201012 let
3.Cindy CrawfordSrečanjedevetindevetdeset petindevetdesetdevetindevetdeset petindevetdeset-
dvaArnetta YardbourghRazmerjedevetindevetdeset petindevetdesetdevetnajstindevetdeset šest1 leto
1.Ananda LewisNeznano -
Annie Ilonzeh #enajst

Annie Ilonzeh

2019

Annie Ilonzeh in Shaquille O'Neal sta bila v ...[ogled par] Laticia Rolle #10.

Laticia Rolle

2014

Laticia Rolle in Shaquille O'Neal sta se zaročila ...[ogled par] Nicole Alexander #9.

Nicole Alexander

2010 - 2013

Nicole Alexander in Shaquille O'Neal ločita ...[ogled par] Laura govan #8.Govorica

Laura govan

2008 - 2009

Govorilo se je, da sta Laura Govan in Shaquille O'Neal ...[ogled par] Trina #7.

Trina

Trina in Shaquille O'Neal sta ločena ...[ogled par] Dominica Westling #6.

Dominica Westling

2007 - 2010

Dominica Westling in Shaquille O'Neal ločujeta ...[ogled par] Karrine Steffans #5.

Karrine Steffans

2004 - 2005

Karrine Steffans in Shaquille O'Neal ločeno ...[ogled par] Shaunie O #4.

Shaunie o'neal

1998 - 2010

Shaunie O'Neal in Shaquille O'Neal sta bili divoti ...[ogled par] Cindy Crawford #3.

Cindy Crawford

devetindevetdeset petindevetdeset

Shaquille O'Neal in Cindy Crawford sta bila v ...[ogled par] Arnetta Yardbourgh #dva

Arnetta Yardbourgh

1995 - 1996

Arnetta Yardbourgh in Shaquille O'Neal ločujeta ...[ogled par] Ananda Lewis #1.

Ananda Lewis

Shaquille O'Neal in Ananda Lewis sta bila v ...[ogled par] #enajst

Annie Ilonzeh

2019

Annie Ilonzeh in Shaquille O'Neal sta bila v razmerju med letoma 2019 in 2019.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop80%Višina91%Starost44%'> Združljivost 64% pogled odnos #10.

Laticia Rolle

2014

Laticia Rolle in Shaquille O'Neal sta zaročena pet let, odkar sta se zaročila 30. marca 2016.

Jim Strgess Eva Rachel Wood
Razmerje 7 let IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina91%Starost13%'> Združljivost 66% pogled odnos #9.

Nicole Alexander

2010 - 2013

Nicole Alexander in Shaquille O'Neal od leta 2010 do januarja 2013.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina73%Starost44%'> Združljivost 74% pogled odnos #8.

Laura govan

2008 - 2009 (govorice)

Govori se, da se je Laura Govan 23. decembra 2008 povezala s Shaquille O'Neal.

IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop60%Višina91%Starost69%'> Združljivost 55% pogled odnos #7.

Trina

Trina in Shaquille O'Neal sta se srečala avgusta 2007.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost84%'> Združljivost 49% pogled odnos #6.

Dominica Westling

2007 - 2010

Dominica Westling in Shaquille O'Neal od leta 2007 do januarja 2010.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost44%'> Združljivost 44% pogled odnos #5.

Karrine Steffans

2004 - 2005

Karrine Steffans in Shaquille O'Neal med letoma 2004 in 2005.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop1%Višina91%Starost69%'> Združljivost 41% pogled odnos #4.

Shaunie o'neal

1998 - 2010

Shaunie O'Neal in Shaquille O'Neal sta bili poročeni 7 let. Zbližala sta se 4 leta po srečanju leta 1998 in se poročila 26. decembra 2002. 7 let kasneje sta se ločila 9. novembra 2010.

Razmerje 12 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina91%Starost84%'> Združljivost 54% Otroci
4 otroci
pogled odnos #3.

Cindy Crawford

devetindevetdeset petindevetdeset

Shaquille O'Neal in Cindy Crawford sta se srečala leta 1995.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina91%Starost1%'> Združljivost 28% pogled odnos #dva

Arnetta Yardbourgh

1995 - 1996

Arnetta Yardbourgh in Shaquille O'Neal med letoma 1995 in 1996.

Razmerje 1 leti Otroci 1 otrok pogled odnos #1.

Ananda Lewis

Shaquille O'Neal in Ananda Lewis sta imela razmerje.

je ezra miller v zvezi
IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina91%Starost98%'> Združljivost 87% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Shaquille O'Neal49 ribeKošarka
ameriški
Annie Ilonzeh37 LeoIgralka
ameriški
Laticia Rolle33 VodnarModel
ameriški
Nicole Alexander37 RakResničnostna televizija
ameriški
Laura govan41 DevicaResničnostna televizija
ameriški
Trina46 StrelecReper
ameriški
Dominica Westling36 TehtnicaModel (za odrasle / glamur)
Švedsko
Karrine Steffans42 DevicaAvtor
ameriški
Shaunie o'neal46 StrelecTV osebnost
ameriški
Cindy Crawford55 ribeModel
ameriški
Arnetta Yardbourgh- Sorodni
ameriški
Ananda Lewis48 OvenVideo džokej
ameriški
Več partnerjev Manj partnerjev

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
TaahirahŽenska18. julij 1996Star 24 let Arnetta Yardbourgh
Shareef RashaunMoški11. januar 200021 let Shaunie o'neal
Amirah SanaaŽenska13. november 200119 let Shaunie o'neal
Shaquir rashaunMoški19. aprila 200318 let Shaunie o'neal
Me'arah SanaaŽenska1. maj 200615 let Shaunie o'neal

Foto galerija

Metin Fertile in Shaquille O'Neal Stric Drew (2018) Stric Drew (2018) Stric Drew (2018) Stric Drew (2018) Stric Drew (2018) Stric Drew (2018) Stric Drew (2018) Stric Drew (2018) Stric Drew (2018) Stric Drew (2018) Stric Drew (2018)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Hubie noč čarovnic2020DJ AuroraFilm
Domači film: Princesa nevesta2020FezzikTelevizijska oddaja
Kaj si moški želijo2019Shaquille O'NealFilm
Vse Elite Wrestling: Dynamite2019ShaqTelevizijska oddaja
Pokaži pse2018Karma (glas)Film
Stric Drew2018Veliki FellaFilm
Shaq Talk2018Film
Jimmy Kimmel je grozljiva desetka2017SpireKratek film
Kumarica in arašidi201590-ih Adventure Bear, 90-ih Adventure BeatTelevizijska oddaja
Mešano2014DougFilm
Lego film2014Shaq (glas)Film
Smrkci 22013Smooth Smurf (glas)Film
Odrasli 22013Policist FluzooFilm
Pravi možje Hollywooda2013Shaquille O'NealTelevizijska oddaja
Thunderstruck2012Shaquille O'NealFilm
Jack in Jill2011Shaquille O'NealFilm
Klasika iz trdega lesa NBA2011Televizijska oddaja
Southland2009Detektiv Earl DaytonTelevizijska oddaja
Hišni zajček2008Shaquille O'NealFilm
Strašljiv film 42006ShaqFilm
Po sončnem zahodu2004Shaquille O'NealFilm
Oddaja Tracy Morgan2003Shaquille O'NealTelevizijska oddaja
Freddy je dobil prste2001ShaquilleFilm
Pranje2001NormanFilm
Šov Bernie Mac2001Shaquille O'NealTelevizijska oddaja
Omejite svoje navdušenje2000Shaquille O'NealTelevizijska oddaja
predsednik upravnega odbora1998Muzejska straža (kot Shaquille)Film
Pepsi: Shaq1998Kratek film
Dober burger1997Shaquille O'NealFilm
Jeklo1997John Henry Irons, SteelFilm
Kazaamdevetnajstindevetdeset šestKazaamFilm
Arli $$devetnajstindevetdeset šestShaquille O'NealTelevizijska oddaja
Modri ​​žetoni1994NeonFilm
The Simpsons1989Shaquille O'NealTelevizijska oddaja
Projekt Baron Davis brez naslovaShaq (2018)Televizijska oddaja
HighstonShaqTelevizijska oddaja
Shaqova garažaBig Diesel (glas)Film
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki