Glavni Odnosi Serena Williams

Serena Williams

Serena Williams PoročenaUvrstitev 361 1.Starost 39 let Zodiak Tehtnica Odnosi 12 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Serena Williams in Alexis OhanianAlexis Ohanian in Serena Williams sta poročena 3 leta od 16. novembra 2017. pogled odnos

Odnosi

Serena Williams je bila v odnosih s Patrickom Mouratogloujem(2012 - 2015), Drake(2010 - 2015), Amar'e Stoudemire(2010), Hosea Chanchez(2008), Običajni(2007 - 2011), Jackie Long(2007 - 2008), Brett Ratner(2004 - 2005), Corey Maggette(2004), Keyshawn Johnson(2002 - 2003)in LaVar Arrington(2001 - 2002).

Serena Williams se je srečala z Grigorjem Dimitrovim(2012).



O tem

Serena Williams je 39-letna ameriška teniška igralka, rojena 26. septembra 1981 v Saginawu v Michiganu, ZDA. Njeno nebesno znamenje je Tehtnica

ki je sevyn streeter dating

Serena Williams je članica naslednjih seznamov: rojeni 1981, olimpijske teniške igralke ZDA in teniški ljudje s Floride.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Serene Williams! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.5 let, 7 mesecev--
Zmenki10.5 let, 1 mesec1 leto, 6 mesecev1 mesec, 1 dan
Srečanje1.6 mesecev, 2 dni--
Skupaj12.5 let, 7 mesecev1 leto, 9 mesecev1 mesec, 1 dan

Podrobnosti

ImeSerena
Srednje imeJameka
PriimekWilliams
Polno ime ob rojstvuSerena Jameka Williams
Alternativno imeMama Smash
Starost39 let
Rojstni dan26. september 1981
Rojstni krajSaginaw, Michigan, ZDA
Višina5 '9' (175 cm)
Utež70 lbs (155 lbs)
BuildVelik
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
PosebnostPiercing na trebuhu, široka ramena, mišične roke
Nebesno znamenjeTehtnica
SpolnostNaravnost
ReligijaPriča Jahove
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
Srednja šola(doma šolano)
Univerza(modno oblikovanje) Art Institute of Florida
Poklicno besediloTeniška igralka, igralka, producentka
PoklicTenis
Leto (-a) aktivno (-a)1995 - danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Celebrity Talent International, promocije športnikov, agencija za rezervacijo zabave
Potrditev blagovne znamkeTV reklama za McDonalds (2002), tiskani oglasi za zobno pasto od blizu 'Serena Williams Limited Edition' Red Gel (2003), TV reklama za gumi Double-Mint, s sestro Venus, Natisnjen oglas za Wilson Hyper Hammer 6.3 Hyper-Carbon raketa. (2000), Natisni oglase za žvečilni gumi Doublemint. (2003), Natisni oglas za Avon, 2002., Natisni oglas za ameriške predelovalce mleka '' imaš mleko? ' akcija mlečnih brkov. (2005-06), tiskani oglasi za izdelke Vicks Sinus NyQuil & DayQuil in potovanje na promocijo tekmovanja v Wimbledon (2007)., (2009) TV oglasi za piškote 'Oreo' s sestro Venus Williams v konkurenci bratov Manning iz profesionalnega nogometa , (2009-11) Natisnite oglase za tampone Tampax Pearl Playtex Products Inc., 2008) Natisnite oglase za Wilsonovo reketo [K] Blade s sestro Venus., (2010) Natisnite oglase za športne pijače Gatorade, ki ji čestitajo kot ' kraljica asov '., (2011) Natisni oglase za OPI emajli in laki za nohte.
Doprsje (palci)36
Velikost skodeliceD
Pas (palci)28.
Boki (palci)44
Velikost oblačilpetnajst
Velikost čevlja10.
Uradne spletne straniwww.serenawilliams.com/, twitter.com/serenawilliams, www.facebook.com/SerenaWilliams, www.wtatennis.com/players/player/9044, www.nndb.com/people/205/000023136/
OčeRichard Williams (teniški trener)
MatiOracen Price (trener)
SestraVenus Williams (teniška igralka)
PrijateljCaroline Wozniacki, Freida Pinto, Eva Longoria, Colton haynes

Serena Jameka Williams (rojena 26. septembra 1981) je ameriška profesionalna teniška igralka in nekdanja prva igralka sveta v samem tenisu. Osvojila je 23 naslovov Grand Slam v singlu, največ vseh igralcev v odprti dobi in drugi največ vseh za Margaret Court (24). Ženska teniška zveza (WTA) jo je med osmimi ločenimi tekmami med letoma 2002 in 2017 uvrstila na 1. mesto med posameznicami. Prvič se je uvrstila na prvo mesto 8. julija 2002. 186 zaporednih tednov, vezala rekord, ki ga je postavila Steffi Graf. Skupno je že 319 tednov številka 1, kar je v odprti dobi med igralkami tretje za Grafom in Martino Navratilovo.

Več o Sereni Williams Manj o Sereni Williams

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
12.Alexis OhanianPoročenaOktober 2015prisoten5 let
enajstPatrick MouratoglouRazmerjeJunij 2012Avgust 20153 leta
10.Grigor DimitrovSrečanjeFebruar 2012Avgust 20126 mesecev
9.DrakeRazmerjeSeptember 2010Oktober 20155 let
8.Amar'e StoudemireRazmerjeAvgust 2010Oktober 20102 meseca
7.Hosea ChanchezRazmerjeFebruar 2008April 20081 mesec
6.ObičajniRazmerjeSeptember 2007Februar 20113 leta
5.Jackie LongRazmerjeApril 2007Januar 20089 mesecev
4.Brett RatnerRazmerjeFebruar 2004Avgust 20051 leto
3.Corey MaggetteRazmerjeJanuar 2004Februar 20042 meseca
dvaKeyshawn JohnsonRazmerjeOktober 2002Februar 20034 mesece
1.LaVar ArringtonRazmerjeDecember 2001April 20024 mesece
Alexis Ohanian #12.

Alexis Ohanian

2015.

Alexis Ohanian in Serena Williams sta bila ...[ogled par] Patrick Mouratoglou #enajst

Patrick Mouratoglou

2012 - 2015

Patrick Mouratoglou in Serena Williams ločujeta ...[ogled par] Grigor Dimitrov #10.

Grigor Dimitrov

2012

Grigor Dimitrov in Serena Williams sta se ločila ...[ogled par] Drake #9.

Drake

2010 - 2015

Drake in Serena Williams sta se leta 2015 ločila ...[ogled par] Amar #8.

Amar'e Stoudemire

2010

Serena Williams in Amar'e Stoudemire ločita ...[ogled par] Hosea Chanchez #7.

Hosea Chanchez

2008

Hosea Chanchez in Serena Williams sta se ločila ...[ogled par] Običajni #6.

Običajni

2007 - 2011

Common in Serena Williams sta ločeni ...[ogled par] Jackie Long #5.

Jackie Long

2007 - 2008

Jackie Long in Serena Williams sta se ločili v ...[ogled par] Brett Ratner #4.

Brett Ratner

2004 - 2005

Serena Williams in Brett Ratner sta ločena ...[ogled par] Corey Maggette #3.

Corey Maggette

2004

Corey Maggette in Serena Williams sta se ločili ...[ogled par] Keyshawn Johnson #dva

Keyshawn Johnson

2002 - 2003

Keyshawn Johnson in Serena Williams sta ločena ...[ogled par] LaVar Arrington #1.

LaVar Arrington

2001 - 2002

LaVar Arrington in Serena Williams sta se ločila ...[ogled par] #12.

Alexis Ohanian

2015.

Alexis Ohanian in Serena Williams sta poročena 3 leta. Po ogledu oktobra 2015 sta hodila eno leto. Po 11 mesecih zaroke sta se poročila 16. novembra 2017.

Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost52%'> Združljivost 46% Otroci 1 otrok pogled odnos #enajst

Patrick Mouratoglou

2012 - 2015

Patrick Mouratoglou in Serena Williams od junija 2012 do avgusta 2015.



Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Starost44%'> Združljivost 36% pogled odnos #10.

Grigor Dimitrov

2012

Grigor Dimitrov in Serena Williams sta se srečala februarja 2012.

Razmerje 6 mesecev IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost1%'> Združljivost 3. 4% pogled odnos #9.

Drake

2010 - 2015

Drake in Serena Williams od septembra 2010 do oktobra 2015.

cameron fuller in chloe grace moretz
Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Višina55%Starost33%'> Združljivost 62% pogled odnos #8.

Amar'e Stoudemire

2010

Serena Williams in Amar'e Stoudemire od avgusta do oktobra 2010.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina91%Starost98%'> Združljivost 68% pogled odnos #7.

Hosea Chanchez

2008

Hosea Chanchez in Serena Williams od marca do aprila 2008.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina55%Starost98%'> Združljivost 49% pogled odnos #6.

Običajni

2007 - 2011

Common in Serena Williams sta imela razmerja od septembra 2007 do februarja 2011.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina55%Starost69%'> Združljivost 41% pogled odnos #5.

Jackie Long

2007 - 2008

Jackie Long in Serena Williams sta od aprila 2007 do januarja 2008.

Razmerje 9 mesecev IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina55%Starost98%'> Združljivost 59% pogled odnos #4.

Brett Ratner

2004 - 2005

Serena Williams in Brett Ratner sta bila v zvezi od marca 2004 do avgusta 2005.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina37%Starost44%'> Združljivost 46% pogled odnos #3.

Corey Maggette

2004

Corey Maggette in Serena Williams od januarja do marca 2004.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost84%'> Združljivost 64% pogled odnos #dva

Keyshawn Johnson

2002 - 2003

Keyshawn Johnson in Serena Williams sta bila v zvezi od oktobra 2002 do februarja 2003.

kdo je hodil z Elvisom Presleyem
Razmerje 4 mesece IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina73%Starost69%'> Združljivost 41% pogled odnos #1.

LaVar Arrington

2001 - 2002

LaVar Arrington in Serena Williams od decembra 2001 do aprila 2002.

Razmerje 4 mesece IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina73%Starost84%'> Združljivost 65% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Serena Williams39 TehtnicaTenis
ameriški
Alexis Ohanian38 BikPoslovno
ameriški
Patrick Mouratogloupetdeset DvojčkaTenis
Francosko
Grigor Dimitrov30. BikTenis
Bolgarščina
Drake3. 4 ŠkorpijonReper
Kanadski
Amar'e Stoudemire38 ŠkorpijonKošarka
ameriški
Hosea Chanchez39 DevicaIgralec
ameriški
Običajni49 ribeReper
ameriški
Jackie Long39 ŠkorpijonIgralec
ameriški
Brett Ratner52 OvenRežiser
ameriški
Corey Maggette41 ŠkorpijonKošarka
ameriški
Keyshawn Johnson48 RakNogomet (ameriški)
ameriški
LaVar Arrington42 DvojčkaNogomet (ameriški)
ameriški
Več partnerjev Manj partnerjev

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Alexis OlympiaŽenska1. september 2017Star 3 leta Alexis Ohanian

Foto galerija

Serena Williams - V 2. sezoni Ultimate Tennis Showdown v Biotu Serena Williams - V 2. sezoni Ultimate Tennis Showdown v Biotu Serena Williams - V 2. sezoni Ultimate Tennis Showdown v Biotu Serena Williams - V 2. sezoni Ultimate Tennis Showdown v Biotu Serena Williams - V 2. sezoni Ultimate Tennis Showdown v Biotu Serena Williams - V 2. sezoni Ultimate Tennis Showdown v Biotu Serena Williams - V 2. sezoni Ultimate Tennis Showdown v Biotu Serena Williams - V 2. sezoni Ultimate Tennis Showdown v Biotu Serena Williams - V 2. sezoni Ultimate Tennis Showdown v Biotu Serena Williams - V 2. sezoni Ultimate Tennis Showdown v Biotu Serena Williams - Gledano na Veliki nagradi Monaka F1 leta 2021 Serena Williams - Gledano na Veliki nagradi Monaka F1 leta 2021

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Kozji tabor2020Kratek film
Nikoli predaleč2020Kratek film
Oceanovih osem2018Serena WilliamsFilm
Nad hrupom2017Kratek film
Slikovnih pik2015.Serena WillamsFilm
7 dni v peklu2015.Serena WilliamsTV film
Uradni film Wimbledona 20152015.Film
Legenda o Korri2012Ženski žajbeljTelevizijska oddaja
Drop Dead Diva2009Kelly StevensTelevizijska oddaja
Igra2006Serena WilliamsTelevizijska oddaja
Avatar: The Last Airbender2005MingTelevizijska oddaja
Loonatics sproščeno2005Kraljica AtenaTelevizijska oddaja
Hair Show2004Agent RossFilm
Kamp Lazlo!2004VeronicaTelevizijska oddaja
Heroji Higglytown2004Snowplow Driver HeroTelevizijska oddaja
Ulični čas2002Meeka HayesTelevizijska oddaja
Moja žena in otroci2001Gospodična WigginsTelevizijska oddaja
Šov Bernie Mac2001Serena WilliamsTelevizijska oddaja
Oddelek2001Jennifer DavisTelevizijska oddaja
Zakon in red: posebna enota za žrtve1999Chloe SpiresTelevizijska oddaja
JE1994Alice WatsonTelevizijska oddaja
The Simpsons1989Serena WilliamsTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki