Glavni Odnosi Scott Eastwood

Scott Eastwood

Scott EastwoodUvrstitev 1328 -112Starost 35 let Zodiak Oven Odnosi 4 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Scott Eastwood verjetno samski.

Odnosi

Scott Eastwood je bil v odnosih z Brittany Brousseau(2014), Jana Kramer(2013), Jewel Brangman(2012 - 2014)in Sara Leal(2011).



ki je nicollette sheridan dating

O tem

Scott Eastwood je 35-letni ameriški igralec. Scott Clinton Reeves, rojen 21. marca 1986 v Carmelu v Kaliforniji, ZDA, je znan po Invictusu v karieri, ki traja od leta 2004 do danes. Njegovo nebesno znamenje je Oven.

Scott Eastwood je bil na dveh tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Britt Robertson Najdaljša vožnja (2015)in Taylor Swift Taylor Swift: Wildest Dreams (2015).

Scott Eastwood je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, igralci iz Kalifornije in ameriški moški modeli.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Scotta Eastwooda! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki4.2 leti9 mesecev, 27 dni2 meseca, 1 dan
Skupaj4.2 leti9 mesecev, 27 dni2 meseca, 1 dan

Podrobnosti

ImeScott
Srednje imeClinton
PriimekReeves
Polno ime ob rojstvuScott Clinton Reeves
Alternativno imeScott Clinton Reeves Eastwood, Scott Clinton Reeves, Scott Eastwood
Starost35 let
Rojstni dan21. marec 1986
Rojstni krajCarmel, Kalifornija, ZDA
Višina5 '11' (180 cm)
BuildAtletski
Barva očiModra
Barva lasRjava - svetlo
Nebesno znamenjeOven
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloIgralec, model
PoklicIgralec
Zahteva do slaveInvictus
Leto (-a) aktivno (-a)2006 – danes, 2004 – danes
Uradne spletne straniwww.facebook.com/pages/Scott-Eastwood/393944010636
OčeClint Eastwood (igralec)
MatiJacelyn Allen Reeves (stevardesa)
BratKyle Eastwood (polbrat)
SestraAlison Eastwood (polsestra), Francesca Eastwood (polsestra)

Scott Eastwood (rojen Scott Clinton Reeves; 21. marec 1986) je ameriški igralec in model. Njegovi opazni filmi so Zastave naših očetov (2006), Gran Torino (2008), Invictus (2009), Ponarejevalec (2012), Težave z krivuljo (2012), Teksaška verižna žaga (2013), Fury (2014), The Perfect Wave (2014), The Longest Ride (2015), Mercury Plains (2016), Suicide Squad (2016), Snowden (2016), Walk of Fame (2017), The Fate of Furious (2017), Overdrive (2017), Pacific Rim: Uprising (2018) in The Outpost (2020). Njegov oče je igralec in režiser Clint Eastwood.

Več o Scott Eastwoodu Manj o Scottu Eastwoodu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
4.Brittany BrousseauRazmerjeMaj 2014Oktober 20145 mesecev
3.Jana kramerRazmerjeOktober 2013December 20132 meseca
dvaDragulj BrangmanRazmerje201220142 leti
1.Sara LealRazmerje2011September 20118 mesecev
Brittany Brousseau #4.

Brittany Brousseau

2014

Brittany Brousseau in Scott Eastwood ločita ...[ogled par] Jana kramer #3.

Jana kramer

2013

Scott Eastwood in Jana Kramer sta se ločila v D ...[ogled par] Dragulj Brangman #dva

Dragulj Brangman

2012 - 2014

...[ogled par] Sara Leal #1.

Sara Leal

2011

Sara Leal in Scott Eastwood sta se ločila septembra ...[ogled par] #4.

Brittany Brousseau

2014

Brittany Brousseau in Scott Eastwood od maja do oktobra 2014.



ki je andrew garfield dating
Razmerje 5 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina55%Starost84%'> Združljivost 85% pogled odnos #3.

Jana kramer

2013

Scott Eastwood in Jana Kramer od oktobra do decembra 2013.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina73%Starost52%'> Združljivost 76% pogled odnos #dva

Dragulj Brangman

2012 - 2014

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 58% pogled odnos #1.

Sara Leal

2011

Sara Leal in Scott Eastwood od leta 2011 do septembra 2011.

Razmerje 8 mesecev pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Scott Eastwood35 OvenIgralec
ameriški
Brittany Brousseau32 TehtnicaModel
ameriški
Jana kramer37 StrelecIgralka
ameriški
Dragulj Brangman26. ŠkorpijonModel
ameriški
Sara Leal-

Foto galerija

The Outpost (2019) The Outpost (2019) The Outpost (2019) The Outpost (2019) The Outpost (2019) The Outpost (2019) The Outpost (2019) The Outpost (2019) The Outpost (2019) The Outpost (2019) The Outpost (2019) The Outpost (2019)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Wrath of Man2021Film
Postaja2019SSG Clint RomeshaFilm
Pacifiški obod: vstaja2018Nate LambertFilm
Pretiravanje2017Andrew FosterFilm
Walk of Fame2017DrewFilm
Usoda besnih2017Mali nihčeFilm
Samomorilska enota2016Poročnik GQ EdwardsFilm
Snowden2016Trevor JamesFilm
Najdaljša vožnja2015Luke CollinsFilm
Hudič2015JacksonFilm
Moški s psi in Scott Eastwood2015Scott EastwoodKratek film
Popoln val2014Ian McCormackFilm
Dawn Patrol2014JanezFilm
Bes2014Narednik MilesFilm
Texas Chainsaw 3D2013CarlFilm
Ponarejevalec2012Ryan FelterFilm
Preganjanje Mavericksa2012Gordy, brez kreditaFilm
Težave s krivuljo2012Billy ClarkFilm
Chicago Fire2012Jim BarnesTelevizijska oddaja
Zavetje2012RyanTV film
Judovski lev2011Jack (glas)Film
Ne vstopi nikamor2011TomFilm
Thule2011Amn. D.W. AndersonKratek film
Epsko2011MitchFilm
Invictus2009Južnoafriški SpringbokFilm
Shannonova mavrica2009JoeyFilm
Igralec 51502008Brian (v vlogi Scott Reeves)Film
Gran Torino2008Trey (v vlogi Scott Reeves)Film
Ameriški zločin2007Eric (v vlogi Scott Reeves)Film
Ponos2007Jake (v vlogi Scott Reeves)Film
Zastave naših očetov2006Lundsford (v vlogi Scott Reeves)Film
NevarnoFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Scott Eastwood in Britt RobertsonBritt Robertson
    • Najdaljša vožnja
      2015
    [ogled ujemanja]
  • Taylor Swift in Scott EastwoodTaylor Swift
    • Taylor Swift: Wildest Dreams
      2015
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Dee Shaw
Dee Shaw
28. maj 2021 ... Dee Shaw novice, trači, fotografije Dee Shaw, biografija, seznam fantov Dee Shaw 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Dee Shaw. Zgodovina zmenkov Dee Shaw, 2021, 2020, seznam odnosov Dee Shaw.
Billy Glide
Billy Glide
28. maj 2021 ... Billy Glide novice, trači, fotografije Billy Glide, biografija, seznam deklet Billy Glide 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Billyja Glideja. Zgodovina zmenkov Billy Glide, 2021, 2020, seznam odnosov Billy Glide.
Yorgos Chraniotis
Yorgos Chraniotis
28. maj 2021 ... Yorgos Chraniotis novice, trači, fotografije Yorgosa Chraniotisa, biografija, seznam deklet Yorgos Chraniotis 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Yorgos Chraniotis. Zgodovina zmenkov Yorgos Chraniotis, 2021, 2020, seznam odnosov Yorgos Chraniotis.
Dalia Ibelhauptaite
Dalia Ibelhauptaite
28. maj 2021 ... Dalia Ibelhauptaite novice, trači, fotografije Dalia Ibelhauptaite, biografija, seznam fantov Dalia Ibelhauptaite 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Dalia Ibelhauptaite. Zgodovina zmenkov Dalia Ibelhauptaite, 2021, 2020, seznam odnosov Dalia Ibelhauptaite.
20+ najboljših lokalnih iger za več igralcev za osebne računalnike v Steamu
20+ najboljših lokalnih iger za več igralcev za osebne računalnike v Steamu
Iščete dobre lokalne igre za več igralcev v Steamu? Ne iščite več, saj uvrščamo najboljše lokalne igre Steam za več igralcev, ki jih boste zagotovo našli ...
Najboljši strelec prostih metov NBA doslej
Najboljši strelec prostih metov NBA doslej
Najboljši strelci prostih metov v zgodovini lige NBA so igralci, ki si jih ekipe želijo na črti prekrška, z uravnoteženo igro. So igralci, ki vedo ...
Micky Dolenz
Micky Dolenz
28. maj 2021 ... Micky Dolenz novice, trači, fotografije Micky Dolenz, biografija, seznam deklet Micky Dolenz 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Micky Dolenz. Zgodovina zmenkov Micky Dolenz, 2021, 2020, seznam odnosov Micky Dolenz.