Glavni Odnosi Ryan Eggold

Ryan Eggold

Ryan EggoldUvrstitev 1971 -490Starost 36 let Zodiak Leo Odnosi 1 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Ryan Eggold verjetno samski.

Odnosi

Ryan Eggold je bil v zvezi s Haley Bennet(2009).



O tem

Ryan Eggold je 36-letni ameriški igralec. Rojen Ryan James Eggold 10. avgusta 1984 v Lakewoodu v okrožju Los Angeles, Kalifornija, ZDA, slovi po 90210, The Blacklist, The Blacklist: Redemption, New Amsterdam. Njegovo nebesno znamenje je Leo.

Ryan Eggold je bil na dveh zaslonskih tekmah, med njimi tudi Jennie Garth 90210 (2008)in Shannen Doherty v Beverly Hills, 90210 (1990).

Ryan Eggold je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, igralci iz Kalifornije in ameriški televizijski igralci.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Ryana Eggolda! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki1.12 let, 4 mesece--
Skupaj1.12 let, 4 mesece--

Podrobnosti

ImeRyan
Srednje imeJames
PriimekEggold
Polno ime ob rojstvuRyan James Eggold
Starost36 let
Rojstni dan10. avgust 1984
Rojstni krajLakewood, okrožje Los Angeles, Kalifornija, ZDA
Višina6 '0' (183 cm)
BuildAtletski
Barva očiModra
Barva lasRjava - svetlo
Nebesno znamenjeLeo
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaKatoliška gimnazija Santa Margarita
UniverzaCenjen gledališki oddelek USC
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slave90210, The Blacklist, The Blacklist: Redemption, New Amsterdam
Leto (-a) aktivno (-a)2006 – danes
PrijateljMichael Steger

Ryan James Eggold (rojen 10. avgusta 1984) je ameriški igralec. Znan je po igranju Ryana Matthewsa v najstniški dramski seriji CW 90210 in Toma Keena v kriminalni drami NBC The Blacklist in njegovi kratkotrajni spin-off seriji The Blacklist: Redemption Eggold je nastopil kot direktor bolnišnice dr. Max Goodwin, glavni junak dramske serije NBC New Amsterdam, ki se je začela septembra 2018.

s katero je poročen Kadeem Hardison
Več o Ryanu Eggoldu Manj o Ryanu Eggoldu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Haley BennetRazmerje2009 -
Haley Bennet #1.

Haley Bennet

2009

Haley Bennet hodi z Ryanom Eggoldom ...[ogled par] #1.

Haley Bennet

2009

Haley Bennet in Ryan Eggold hodita od leta 2009.



Razmerje 12 let IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina55%Starost72%'> Združljivost 72% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Ryan Eggold36 LeoIgralec
ameriški
Haley Bennet33 Kozorog
ameriški

Foto galerija

Lovesong (2016) BlacKkKlansman (2018) Ryan Eggold 90210 (2008) 90210 (2008) 90210 (2008) 90210 (2008) 90210 (2008) 90210 (2008) Ryan Eggold Ryan Eggold Ryan Eggold

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Nikoli Redko Včasih Vedno2020TedFilm
Telefonski sklad2020FantKratek film
BlacKkKlansman2018Walter BreachwayFilm
Novi Amsterdam2018Max Goodwin, Max GoodwinTelevizijska oddaja
Ljubezenska pesem2017LeifFilm
Črna lista: unovčenje2017Tom KeenTelevizijska oddaja
Bojne brazgotine2015.Nicky StephensFilm
Očetje in hčere2015.JanezFilm
Igra deklet2015.Na tisočeKratek film
Sinovi svobode2015.Joseph WarrenTelevizijska oddaja
Brez naslova projekt David Victori / Michael Fassbender2014JoeKratek film
Klub samskih mam2014PeterFilm
Izginotje Eleanor Rigby: Jih2014Tip iz klubaFilm
Dom je tam, kjer te boli srce2014Kratek film
Srečni2013Lucas StoneFilm
Poleg Still Waters2013DanielFilm
Črni seznam2013Tom KeenTelevizijska oddaja
Vonj ženske2013InKratek film
Izginotje Eleanor Rigby: Njena2013Tip iz klubaFilm
Sledil ti bom v temo2012Adam HuntFilm
Zora2012Ben WilkinsTelevizijska oddaja
B-Side2012Mike ZumstegFilm
Otroci trofej2011Max WolfowitzFilm
Ironija2011Mason JonesFilm
Vožnja po Braillovi pisavi2011Xander WestFilm
Nebeško2011OwenTV film
Kraljica2011Nikki HolidayKratek film
Jaz in jaz2010Kratek film
Združene države Tare2009TevinTelevizijska oddaja
Bloom2008DougKratek film
902102008Ryan MatthewsTelevizijska oddaja
Umazanija2007Farber KauffmanTelevizijska oddaja
Nick Cannon predstavlja: Kratek stik2007JerryTelevizijska oddaja
Iz Jimmyjeve glave2007MikeTelevizijska oddaja
Bratje in sestre2006Randy StewartTelevizijska oddaja
Con: Korupcija Shawna Helma2006Shawn HelmKratek film
Sorodno2005LloydTelevizijska oddaja
Vojna doma2005BruceTelevizijska oddaja
Spremstvo2004Castmate, Castmate # 2, Ryan EggoldTelevizijska oddaja
Veronica Mars2004Charlie StoneTelevizijska oddaja
Mladi in nemirni1973BaristaTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Jennifer (Jennie) Garth in Ryan EggoldJennie Garth
    • 90210
      2008
    [ogled ujemanja]
  • Shannen Doherty in Ryan EggoldShannen Doherty
    • Beverly Hills, 90210
      1990
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Uvrščamo najboljše albume Gwen Stefani vseh časov. Diskografija Gwen Stefani je ena najboljših samostojnih izvajalk, ki so bile včasih ženska skupine ...
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Posodobljeno: Oglejte si naš seznam najboljših novih pesmi EDM leta 2020! Ali potrebujete nov seznam predvajanja EDM? Tu so najboljše pesmi EDM leta 2019. Katere so na ...
Edith Haagenrud-Sande
Edith Haagenrud-Sande
28. maj 2021 ... Edith Haagenrud-Sande novice, trači, fotografije Edith Haagenrud-Sande, biografija, seznam fantov Edith Haagenrud-Sande 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande. Zgodovina zmenkov Edith Haagenrud-Sande, 2021, 2020, seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande.
Cindy Carol
Cindy Carol
28. maj 2021 ... Novice Cindy Carol, trači, fotografije Cindy Carol, biografija, seznam fantov Cindy Carol 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Cindy Carol. Zgodovina zmenkov Cindy Carol, 2021, 2020, seznam odnosov Cindy Carol.
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
28. maj 2021 ... Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Wylda rae
Wylda rae
28. maj 2021 ... Novice Wylda Rae, trači, fotografije Wylda Rae, biografija, seznam fantov Wylda Rae 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Wylda Rae. Zgodovina zmenkov Wylda Rae, 2021, 2020, seznam odnosov Wylda Rae.
Tom Petty
Tom Petty
28. maj 2021 ... Tom Petty novice, trači, fotografije Toma Pettyja, biografija, seznam deklet Toma Petty 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Toma Pettyja. Zgodovina zmenkov Tom Petty, 2021, 2020, seznam odnosov Toma Petty.