Glavni Odnosi Ross Lynch

Ross Lynch

Ross LynchUvrstitev 794 32Starost 25 let Zodiak Kozorog Odnosi 6 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših zapisih je Ross Lynch verjetno samski.

Odnosi

Ross Lynch je bil v zvezi z Jazom Sinclairjem(2018), Courtney Eaton(2015 - 2017), Morgan Larson(2012 - 2014), Kriket Wampler(2011), Carrie Wampler(2011)in Laura Marano(2010 - 2011).



O tem

Ross Lynch je 25-letni ameriški pevec. Rojen Ross Shor Lynch 29. decembra 1995 v Littletonu v Koloradu v ZDA, slovi po Austinu in Ally. Njegovo nebesno znamenje je Kozorog.

Ross Lynch je sodeloval v 9 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Carrie Wampler Austin & Ally (2011), Kiernan Shipka v Hladne pustolovščine Sabrine (2018), Laura Marano v Austin & Ally (2011), Maia Mitchell v Najstniška plaža 2 (2015)in Courtney Eaton v Posodobitev statusa (2018).

Ross Lynch je član naslednjih seznamov: ameriški kantavtorji, ameriški televizijski igralci in ameriški otroški igralci.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Ross Lynch! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki6.10 let, 4 mesece4 leta, 10 mesecev1 leto
Skupaj6.10 let, 4 mesece4 leta, 10 mesecev1 leto

Podrobnosti

ImeRoss
Srednje imeKratko
PriimekLynch
Polno ime ob rojstvuRoss Shor Lynch
Alternativno imeRossome, Rossy Jersey Shor, Ross Shor Lynch, Ross Lynch
Starost25 let
Rojstni dan29. decembra 1995
Rojstni krajLittleton, Colorado, ZDA
Višina6 '0' (183 cm)
Utež165 lbs (75 kg)
BuildAtletski
Barva očiRjava - svetlo
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeKozorog
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloPevka, plesalka, igralec
PoklicPevka
Zahteva do slaveAustin & Ally
Glasbeni žanr (besedilo)Pop rock, Power Pop, Pop
Leto (-a) aktivno (-a)2009 – danes
Instrument (besedilo)Vokal, kitara, klavir, bobni, bas, ukuele
ZaložbaWalt Disney, Hollywood Records, Hollywood
Pridruženi zakoniR5, Voznikova doba
Agencija za talente (npr. Modeliranje)zvezda
Velikost čevlja9.
Uradne spletne stranir5rocks.com/, www.facebook.com/RossR5, twitter.com/rossr5, http://www.r5rocks.com, www.instagram.com/rossr5, http://r5rocks.com, http: // thedriverera .com
OčeMark Lynch
MatiStormie Lynch
BratRiker Lynch, Rocky Lynch, Ryland Lynch
SestraRydel Lynch
Družinski članJulianne Hough (bratranec), Derek Hough (bratranec)
PrijateljEllington Ratliff, Laura Marano, Raini Rodriguez, Calum Worthy
Hišni ljubljenčki2 hišni želvi
Najljubši filmiRomeo in Julija, Avatar, Beležnica, Zadnji zračni moški
Najljubše skupineMcFly, scenarij
Najljubše pesmiNe bom rekel, da sem zaljubljen od Herkula.
Najljubša hranaHavajska pica, gumijasti medvedi
Najljubše barveRumena
Najljubši dodatkiR5 Ogrlica za kitaro

Ross Shor Lynch (rojen 29. decembra 1995) je ameriški pevec, tekstopisec, glasbenik in igralec. Bil je glavni vokal pop rock skupine R5 in je polovica skupine Driver Era, skupaj z bratom Rockyjem Lynchom. Kot igralec je znan po debitantski vlogi Austina Moona v originalni seriji Disney Channel Austin & Ally ter po vlogi Bradyja v seriji Teen Beach Movie.

Več o Rossu Lynchu Manj o Rossu Lynchu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
6.Jaz SinclairRazmerjeApril 2018 -
5.Courtney EatonRazmerjeFebruar 2015September 20172 leti
4.Morgan LarsonRazmerje R 201220142 leti
3.Kriket WamplerNeznano R 20112011-
dvaCarrie WamplerNeznano R 20112011-
1.Laura MaranoRazmerje201020111 leto
Jaz Sinclair #6.

Jaz Sinclair

2018

Jaz Sinclair hodi z Rossom Lynchom ...[ogled par] Courtney Eaton #5.

Courtney Eaton

2015 - 2017

Courtney Eaton in Ross Lynch sta se ločila v Se ...[ogled par] Morgan Larson #4.Govorica

Morgan Larson

2012 - 2014

Govorilo se je, da sta Morgan Larson in Ross Lynch ...[ogled par] Kriket Wampler #3.Govorica

Kriket Wampler

2011

Govorilo se je, da sta kriketa Wampler in Ross Lynch ...[ogled par] Carrie Wampler #dvaGovorica

Carrie Wampler

2011

Govorilo se je, da sta Carrie Wampler in Ross Lynch ...[ogled par] Laura Marano #1.

Laura Marano

2010 - 2011

Ross Lynch in Laura Marano sta ločena ...[ogled par] #6.

Jaz Sinclair

2018

Jaz Sinclair in Ross Lynch hodita od aprila 2018.



Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Višina73%Starost98%'> Združljivost 83% pogled odnos #5.

Courtney Eaton

2015 - 2017

Courtney Eaton in Ross Lynch od marca 2015 do septembra 2017.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina55%Starost98%'> Združljivost 63% pogled odnos #4.

Morgan Larson

2012 - 2014 (govorice)

Govori se, da se je Morgan Larson leta 2012 povezal z Rossom Lynchom.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Starost1%'> Združljivost enajst% pogled odnos #3.

Kriket Wampler

2011 (govorice)

Govori se, da se je Cricket Wampler leta 2011 povezal z Rossom Lynchom.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina55%Starost69%'> Združljivost 41% pogled odnos #dva

Carrie Wampler

2011 (govorice)

Govori se, da se je Carrie Wampler leta 2011 povezala z Rossom Lynchom.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop80%Višina73%Starost98%'> Združljivost 78% pogled odnos #1.

Laura Marano

2010 - 2011

Ross Lynch in Laura Marano iz leta 2011.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop40%Višina73%Starost98%'> Združljivost 58% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Ross Lynch25. KozorogPevka
ameriški
Jaz Sinclair26. RakIgralka
ameriški
Courtney Eaton25. KozorogIgralka
Avstralski
Morgan Larson32 VodnarPlesalka
ameriški
Kriket Wamplerdvajset VodnarIgralka
ameriški
Carrie Wampler24. LeoIgralka
ameriški
Laura Marano25. StrelecIgralka
ameriški

Foto galerija

Austin & Ally Austin & Ally Austin & Ally Austin & Ally Austin & Ally Austin & Ally Austin & Ally Ross Lynch Ross Lynch Prvo poglavje: oktobrska država Prvo poglavje: oktobrska država Prvo poglavje: oktobrska država

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Hladne pustolovščine Sabrine: Pt 2 - Pod urokom Kiernana Shipke2019HarveyKratek film
Posodobitev statusa2018Kyle MooreFilm
Hladne pustolovščine Sabrine2018Harvey KinkleTelevizijska oddaja
Moj prijatelj Dahmer2017Jeff DahmerFilm
Najstniška plaža 22015.BradyTV film
Sneženje!2015.Piers (glas)Film
Muppets Most Wanted2014Mlada cvetličarkaFilm
Dekle sreča svet2014Austin MoonTelevizijska oddaja
Teen Beach Movie2013BradyTV film
Danimals2013Kratek film
Danimals Burstified2013Kratek film
Danimals Crunchers: Bella & Ross2013Kratek film
Ultimate Spider-Man2012Jack Russell, Volkodlak ponočiTelevizijska oddaja
Disney Game On2012BradyTelevizijska oddaja
Austin & Ally2011Austin MoonTelevizijska oddaja
Jessie2011Austin MoonTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Carrie Wampler in Ross LynchCarrie Wampler
    • Austin & Ally
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Kiernan Shipka in Ross LynchKiernan Shipka
    • Hladne pustolovščine Sabrine
      2018
    [ogled ujemanja]
  • Laura Marano in Ross LynchLaura Marano
    • Austin & Ally
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Maia Mitchell in Ross LynchMaia Mitchell
    • Teen Beach Movie
      2013
    [+1 več]
  • Ross Lynch in Courtney EatonCourtney Eaton
    • Posodobitev statusa
      2018
    [ogled ujemanja]
  • Ross Lynch in Hayley ErinHayley Erin
    • Austin & Ally
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Ross Lynch in Kiersey ClemonsKiersey Clemons
    • Austin & Ally
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Ross Lynch in Olivia HoltOlivia holt
    • Posodobitev statusa
      2018
    [ogled ujemanja]
  • Sydney Jane Meyer in Ross LynchSydney Jane Meyer
    • Moj prijatelj Dahmer
      2017
    [ogled ujemanja]
Več ujemanj na zaslonu Ross Lynch Manj ujemanj Ross Lynch na zaslonu

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez
Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez
28. maj 2021 ... Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Robert Brian Wilson
Robert Brian Wilson
28. maj 2021 ... Robert Brian Wilson novice, trači, fotografije Roberta Briana Wilsona, biografija, seznam deklet Roberta Briana Wilsona 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Roberta Briana Wilsona. Zgodovina zmenkov Robert Brian Wilson, 2021, 2020, seznam odnosov Roberta Briana Wilsona.
Oh, Carol 2
Oh, Carol 2
28. maj 2021 ... Och, Karol 2 novice, trači, fotografije Ocha, Karol 2, biografija, Och, Karol 2 seznam partnerjev 2016. Zgodovina odnosov. In, seznam odnosov Karol 2. Och, Karol 2 Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Och, Karol 2.
Paige O'Brien
Paige O'Brien
28. maj 2021 ... Paige O'Brien novice, trači, fotografije Paige O'Brien, biografija, seznam fantov Paige O'Brien 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Paige O'Brien. Zgodovina zmenkov Paige O'Brien, 2021, 2020, seznam odnosov Paige O'Brien.
Najboljši negativci Supergirl vseh časov
Najboljši negativci Supergirl vseh časov
Supergirl je imela noro zgodovino izdaj, toda kdo so najboljši negativci Supergirl vseh časov? Ta seznam opisuje največje sovražnike Supergirl.
Povzetek sezone 1 Game of Thrones
Povzetek sezone 1 Game of Thrones
Igra prestolov, sezona 1, je fantazijske in epske oboževalce predstavila ostremu in brutalnemu svetu Westerosa in dolžini, ki so jo ljudje pripravljeni ...
Erika Costell
Erika Costell
28. maj 2021 ... Novice Erike Costell, trače, fotografije Erike Costell, biografija, seznam fantov Erike Costell 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Erike Costell. Zgodovina zmenkov Erike Costell, 2021, 2020, seznam odnosov Erike Costell.