Glavni Odnosi Robert Townsend

Robert Townsend

Robert Townsend SamskiStarost 64 let Zodiak Vodnar Odnosi 1 skupaj Otroci 3 otroci

S kom trenutno hodi?

Robert Townsend je trenutno samski.

Odnosi

Robert Townsend je bil pred tem poročen s Cheri Jones(1990 - 2001).



O tem

Robert Townsend je 64-letni ameriški igralec. Rodil se je 6. februarja 1957 v Chicagu v Illinoisu, slovel je po Hollywood Shuffle 1987 v karieri, ki traja od 1974 do danes. Njegovo nebesno znamenje je Vodnar.

Robert Townsend je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški televizijski igralci in ameriški televizijski režiserji.

Prispevajte

Pomagajte nam zgraditi svoj profil Roberta Townsenda! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.12 let, 11 mesecev--
Skupaj1.12 let, 11 mesecev--

Podrobnosti

ImeRobert
PriimekTownsend
Starost64 let
Rojstni dan6. februarja 1957
Rojstni krajChicago, Illinois
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
Nebesno znamenjeVodnar
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
UniverzaIllinios State University, Hunter College
Poklicno besediloIgralec, komik, filmski režiser, pisatelj
PoklicIgralec
Zahteva do slaveNaključno predvajanje v Hollywoodu 1987
Leto (-a) aktivno (-a)1975 – danes, 1974 – danes
Uradne spletne straniwww.roberttownsend.com/gallery.html, http://www.officialroberttownsend.com, http://roberttownsend.com

Robert Townsend (rojen 6. februarja 1957) je ameriški igralec, režiser, komik in pisatelj. Townsend je najbolj znan po režiji filmov Hollywood Shuffle (1987), Eddie Murphy Raw (1987), The Meteor Man (1993), The Five Heartbeats (1991) in raznih drugih filmov ter stand-up posebnosti. Posebej je znan po istoimenskem liku Robertu Petersonu kot glavni vlogi v seriji The WB The Parent 'Hood (1995–1999), seriji, ki jo je ustvaril in je režiral izbrane epizode. Townsend je znan tudi po vlogi Donalda 'Duck' Matthewsa v filmu Pet srčnih utripov iz leta 1991. Pozneje je napisal, režiral in produciral Making The Five Heartbeats (2018), dokumentarni film o produkcijskem procesu in vpogled v zakulisje ustvarjanja filma. Townsend je znan tudi po produkcijski hiši Townsend Entertainment, ki je producirala filme Playin 'for Love, In the Hive in še več. V osemdesetih in zgodnjih devetdesetih letih se je Townsend nacionalno izpostavil s svojimi rutinami stand-up komedije in nastopi v oddaji The Tonight Show, v kateri igra Johnny Carson. Townsend je sodeloval s talenti, med njimi Halle Berry, Morgan Freeman, Chris Tucker, Beyoncé, Denzel Washington in mnogi drugi.

Več o Robertu Townsendu Manj o Robertu Townsendu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Cheri JonesPoročenaSeptember 1988Avgust 200112 let
#1.

Cheri Jones

1988 - 2001

Robert Townsend in Cheri Jones sta se ločila ...[ogled par] #1.

Cheri Jones

1988 - 2001

Robert Townsend in Cheri Jones sta bila poročena 10 let. Hodila sta dve leti po srečanju septembra 1988 in se poročila 15. septembra 1990. 10 let kasneje sta se ločila 9. avgusta 2001.

Razmerje 12 let Otroci 3 otroci pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Robert Townsend64 VodnarIgralec
ameriški
Cheri Jones-

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Isaiah JelonMoški11. oktober 1989Star 31 let Cheri Jones
Skylar cristanŽenska1. septembra 199327 let Cheri Jones
Sierra MarieŽenska16. avgust 1994Star 26 let Cheri Jones

Foto galerija

Robert Townsend - Mogočni Quinn Robert Townsend - Meteorski človek Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend Robert Townsend

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Črna strela2017Dr. Napier FrankTelevizijska oddaja
Igram za ljubezen2013Trener bankeFilm
Dečkov in moških2008Holden ColeFilm
Knjiga ljubezni: dokončni razlog, zakaj so moški psi2002Film
Brat pod krinko2002Gospod UBFilm
Bil sem najstniški Faust2002Gospod PetTV film
Gor, gor in stran!2000Bronasti orel, Jim MarshallTV film
Davkar1999Peyton CodyFilm
Jackie se je vrnila!1999Robert TownsendTV film
Ljubezenske pesmi1999Champ (segment 'Ljubezenska pesem za Champ, A')TV film
Jožefovo darilo1998James SaundersFilm
Plačanec II: debel in tanek1997Charlie LoveTV film
Srečno do konca: pravljice za vsakega otrokadevetindevetdeset petindevetdesetRumpelstiltskinTelevizijska oddaja
Starševska kapuljačadevetindevetdeset petindevetdesetRobert PetersonTelevizijska oddaja
blaženostdevetindevetdeset petindevetdesetDr. Barry SullivanTV film
Meteorski človek1993Jefferson Reed, Meteor ManFilm
Pet srčnih utripov1991RacaFilm
Oddaja Carol Burnett1991Skit znakiTelevizijska oddaja
To je primerno1989Stand-up StripFilm
Mogočni Quinn1989MaubeeFilm
Dobil te bom Sucka1988Film
Še ena stran1988Televizijska oddaja
Hollywoodsko naključno1987Bobby Taylor, Jasper, SpeedFilm
Robert Townsend in njegovi partnerji v zločinu1987TV film
Ratboy1986MannyFilm
Čudna delovna mesta1986DwightFilm
Ameriški letaki1985JeromeFilm
Neverjetne zgodbe1985Billy BurlissTelevizijska oddaja
Zgodba o vojaku1984Desetar EllisFilm
Ognjene ulice1984Soreli - LesterFilm
Zaljubljen v starejšo žensko1982JamesTV film
Senior Tripdevetnajst osemdeset enaRandyTV film
Willie & Phil1980Tanek fantFilm
Bojevniki1979Baseball Fury, neznanFilm
Ženske na West Pointu1979Russell BakerTV film
Pazi na usta1978Princ OtomaTelevizijska oddaja
Opica Hu $ tle1976GlasbenikFilm
Cooley High1975Basketball Player in Gym Class (necreditiran)Film
Mahagoni1975Extra (neznano)Film
M * A * S * H1972PotrpežljivTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Xiaoting Pan
Xiaoting Pan
28. maj 2021 ... Xiaoting Pan novice, trači, fotografije Xiaoting Pan, biografija, seznam fantov Xiaoting Pan 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Xiaoting Pan. Zgodovina zmenkov Xiaoting Pan, 2021, 2020, seznam odnosov Xiaoting Pan.
Sheila Bleck
Sheila Bleck
28. maj 2021 ... Sheila Bleck novice, trači, fotografije Sheile Bleck, biografija, seznam fantov Sheile Bleck 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sheile Bleck. Zgodovina zmenkov Sheila Bleck, 2021, 2020, seznam zvez Sheila Bleck.
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov so nedvomno najbolj nadarjeni in zelo okrašeni hokejisti, ki so kdaj udarili po ledu v državni hokejski ligi. Te ...
Nomi Leasure
Nomi Leasure
28. maj 2021 ... Nomi Leasure novice, trači, fotografije Nomi Leasure, biografija, seznam fantov Nomi Leasure 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Nomi Leasure. Zgodovina zmenkov Nomi Leasure, 2021, 2020, seznam odnosov Nomi Leasure.
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
So bili vaši najljubši rap izvajalci že zaprti? Ta seznam vseh reperjev, kdaj aretiranih in poslanih v zapor v zgodovini rap glasbe, ima ...
Miriam McDonald
Miriam McDonald
28. maj 2021 ... Miriam McDonald novice, trači, fotografije Miriam McDonald, biografija, seznam fantov Miriam McDonald 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Miriam McDonald. Zgodovina zmenkov Miriam McDonald, 2021, 2020, seznam zvez z Miriam McDonald.
Najboljše pesmi Everlast
Najboljše pesmi Everlast
Seznam skladb Everlast, ki jih je Rankerjeva skupnost ocenila najbolje in najslabše. Tu so vključeni vsi singli Everlasta, toda pravi oboževalci vedo, da obstajajo še drugi ...