Glavni Odnosi Rita Ora

Rita Ora

Rita Ora Samski24. uvrstitev 32Starost 30 let Zodiak Strelec Odnosi 26 skupaj

S kom trenutno hodi?

Rita Ora je trenutno samska.

Odnosi

Rita Ora je bila v odnosih z Joeyem Essexom(2020), Zakon Rafferty(2019-2020), Andrew Garfield(2018 - 2019), Brooklyn Beckham(2017 - 2018), Tyrone Wood (družabnik)(2017), Andrew Watt (glasbenik)(2016 - 2019), Travis Barker(2015), Ricky Hil(2014 - 2015), Calvin Harris(2013 - 2014), Dave Gardner(2013), Cara Delevingne(2012 - 2013), Rob Kardashian(2011 - 2012)in Bruno Mars(2009 - 2011).



Rita Ora je imela srečanja z Lewisom Hamiltonom(2016 - 2017), James Arthur(2016), Fai Khadra(2016), Justin Bieber(2014), Evan Ross(2013), ASAP Rocky(2012), Drake(2012)in Jay-Z(2009).

Govori se, da se je Rita Ora povezala s Conorjem McGregorjem(2017), Wiz Khalifa(2015), Chris Brown(2015), Snoop Dogg(2013)in Jonah Hill(2012).

O tem

Rita Ora je 30-letna kosovska pevka. Rita Sahatçiu Ora, rojena 26. novembra 1990 v Prištini, SR Srbija, SFR Jugoslavija, slovi po tem, da je podpisana v Roc Nation, je v karieri, ki traja od leta 2009 - danes in 2007– sedanjost in 2008 – danes. Njeno nebesno znamenje je Strelec.



Rita Ora je članica naslednjih seznamov: izvajalci Atlantic Records, izvajalci Columbia Records in angleški pop pevci.

Kelly Thiebaud in Bryan Craig sta se poročila

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Rite Ora! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki13.3 leta10 mesecev, 23 dni2 meseca, 1 dan
Srečanje8.1 leto1 mesec, 19 dni1 mesec, 1 dan
Govorice5.---
Skupaj26.3 leta5 mesecev, 26 dni1 mesec, 1 dan

Podrobnosti

ImeRita
Srednje imeSahatciu
PriimekZdaj
Polno ime ob rojstvuRita Sahatçiu Ora
Alternativno imeRita Ora, Rita Sahatçiu, Rita Sahatçiu Ora
Starost30 let
Rojstni dan26. november 1990
Rojstni krajPriština, SR Srbija, SFR Jugoslavija
Višina5 '5)' (166 cm)
Utež54 lbs (120 lbs)
BuildAtletski
Barva očiRjava - temna
Barva lasBarvana blondinka
Nebesno znamenjeStrelec
SpolnostBiseksualec
ReligijaAgnostično
NarodnostBela
DržavljanstvoKosovo
Srednja šolaKatoliška šola šestega razreda St Charles
UniverzaKatoliška šola šestega razreda St Charles
Poklicno besediloPevka, tekstopiska, igralka, podjetnica, človekoljubka
PoklicPevka
Zahteva do slavePodpisan pod Roc Nation, je zadel 'How We Do (Part)', DKNY
Glasbeni žanr (besedilo)Pop, Hip Hop, R&B, Dance-Pop, Pop Rock, Soul, Electropop
Leto (-a) aktivno (-a)2004 - sedanjost, 2009 - sedanjost, 2007 – danes, 2008 – danes
Instrument (besedilo)Vokal
ZaložbaRoc Nation, Columbia, Atlantic
Pridruženi zakoniDJ Fresh, Jay Z, Tinie Tempah, Charli XCX
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Next Model Management - New York, Next Model Management - Pariz, Next Model Management - London, Next Model Management - Milan, Next Model Management - Los Angeles, Next Model Management - Miami, Creative Artists Agency, Richard de la Font
Potrditev blagovne znamkeVma, Dkny, Calvin Klein
Doprsje (palci)3. 4
Velikost skodeliceC
Pas (palci)25.
Boki (palci)35
Velikost oblačildva
Velikost čevlja7.
Uradne spletne stranitwitter.com/RitaOra, instagram.com/ritaora#, www.ritaora.com/ca/home, www.facebook.com/RitaOra, models.com/people/rita-ora, www.nextmanagement.com/new-york / profile / rita-ora, www.nextmanagement.com/london/profile/rita-ora, www.nextmanagement.com/paris/profile/rita-ora, www.nextmanagement.com/milan/profile/rita-ora, www .nextmanagement.com / los-angeles / profile / rita-ora, www.nextmanagement.com/miami/profile/rita-ora, http://ritaora.com
Pridruženi ljudjeTinie Tempah, Jay Z
Najljubši ljudjeGwen Stefani, Beyoncé Knowles, Vybz Kartel

Rita Sahatçiu Ora (rojena Rita Sahatçiu; 26. novembra 1990) je britanska pevka, tekstopiska in igralka. Izstopala je februarja 2012, ko je nastopila v singlu DJ Hot Fresh 'Hot Right Now', ki je v Veliki Britaniji dosegel prvo mesto. Njen prvi studijski album Ora, ki je izšel avgusta 2012, je prvič nastopil na prvem mestu v Združenem kraljestvu. Album je vseboval britanske single številka ena 'R.I.P.' in 'Kako delamo (stranka)'. Ora je bila leta 2012 umetnica z največ singli na lestvici UK Singles Chart, pri čemer so trije singli dosegli najvišje mesto.



Več o Riti Ora Manj o Riti Ora

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
26.Joey EssexRazmerjeApril 2020September 20205 mesecev
25.Zakon o raffertyjuRazmerjeDecember 2019Februar 20202 meseca
24.Andrew GarfieldRazmerjeNovember 2018Februar 20194 mesece
2. 3Conor mcgregorSrečanje R December 2017December 2017-
22.Brooklyn BeckhamRazmerje R Avgust 2017Maj 20189 mesecev
enaindvajsetTyrone Wood (družabnik)RazmerjeMaj 2017Oktober 20175 mesecev
dvajsetAndrew Watt (glasbenik)Razmerje201620193 leta
19.Lewis HamiltonSrečanje201620171 leto
18.James ArthurSrečanje20162016-
17.Fai KhadraSrečanje20162016-
16.Travis BarkerRazmerjeSeptember 2015November 20152 meseca
petnajstWiz KhalifaSrečanje R Avgust 2015Avgust 2015-
14.Chris BrownSrečanje R 2015.2015.-
13.Ricky hilRazmerjeJunij 2014Julij 20151 leto
12.Justin BieberSrečanje20142014-
enajstCalvin HarrisRazmerjeMaj 2013Maj 20141 leto
10.Dave GardnerRazmerjeFebruar 2013Maj 20132 meseca
9.Evan RossSrečanjeJanuar 2013Februar 20131 mesec
8.Snoop DoggSrečanje R 20132013-
7.Jonah HillSrečanje R November 2012November 2012-
6.Cara delevingneRazmerje R November 2012November 20131 leto
5.DrakeSrečanje20122012-
4.ASAP RockySrečanje20122012-
3.Rob KardashianRazmerjeOktober 2011December 20121 leto
dvaBruno MarsRazmerjeMaj 2009Februar 20111 leto
1.Jay-ZSrečanje20092009-
Joey Essex #26.

Joey Essex

2020

Joey Essex in Rita Ora sta se ločila septembra 2020 ...[ogled par] Zakon o raffertyju #25.

Zakon o raffertyju

2019-2020

Rafferty Law in Rita Ora sta ločena ...[ogled par] Andrew Garfield #24.

Andrew Garfield

2018 - 2019

Rita Ora in Andrew Garfield sta se ločila marca ...[ogled par] Conor mcgregor #2. 3Govorica

Conor mcgregor

2017

Conor McGregor in Rita Ora sta ločena ...[ogled par] Brooklyn Beckham #22.Govorica

Brooklyn Beckham

2017 - 2018

Govorilo se je, da sta Rita Ora in Brooklyn Beckham ...[ogled par] Tyrone Wood (družabnik) #enaindvajset

Tyrone Wood (družabnik)

2017

Tyrone Wood (družabnica) in Rita Ora ločita ...[ogled par] Andrew Watt (glasbenik) #dvajset

Andrew Watt (glasbenik)

2016 - 2019

Andrew Watt (glasbenik) in Rita Ora sta se ločila ...[ogled par] Lewis Hamilton #19.

Lewis Hamilton

2016 - 2017

Rita Ora in Lewis Hamilton sta se ločila leta 2017 ...[ogled par] James Arthur #18.

James Arthur

2016

James Arthur in Rita Ora sta ločena ...[ogled par] Fai Khadra #17.

Fai Khadra

2016

Fai Khadra in Rita Ora sta ločeni ...[ogled par] Travis Barker #16.

Travis Barker

2015.

Rita Ora in Travis Barker sta se ločila 2. novembra ...[ogled par] Wiz Khalifa #petnajstGovorica

Wiz Khalifa

2015.

Wiz Khalifa in Rita Ora sta ločena ...[ogled par] Chris Brown #14.Govorica

Chris Brown

2015.

Rita Ora in Chris Brown sta ločena ...[ogled par] Ricky hil #13.

Ricky hil

2014 - 2015

Ricky Hil in Rita Ora sta se ločila julija 2015 ...[ogled par] Justin Bieber #12.

Justin Bieber

2014

Rita Ora in Justin Bieber sta ločena ...[ogled par] Calvin Harris #enajst

Calvin Harris

2013 - 2014

Rita Ora in Calvin Harris sta se ločila 2. maja ...[ogled par] Dave Gardner #10.

Dave Gardner

2013

Rita Ora in Dave Gardner sta se ločila 20. maja ...[ogled par] Evan Ross #9.

Evan Ross

2013

Rita Ora in Evan Ross sta se ločila februarja 2013 ...[ogled par] Snoop Dogg #8.Govorica

Snoop Dogg

2013

Rita Ora in Snoop Dogg sta ločena ...[ogled par] Jonah Hill #7.Govorica

Jonah Hill

2012

Rita Ora in Jonah Hill sta ločena ...[ogled par] Cara delevingne #6.Govorica

Cara delevingne

2012 - 2013

Govorilo se je, da sta Cara Delevingne in Rita Ora ...[ogled par] Drake #5.

Drake

2012

Rita Ora in Drake sta se maja 2012 ločila po ...[ogled par] ASAP Rocky #4.

ASAP Rocky

2012

ASAP Rocky in Rita Ora sta ločena ...[ogled par] Rob Kardashian #3.

Rob Kardashian

2011 - 2012

Rita Ora in Rob Kardashian sta se ločila decembra ...[ogled par] Bruno Mars #dva

Bruno Mars

2009 - 2011

Bruno Mars in Rita Ora sta se ločila februarja 2011 ...[ogled par] Jay-Z #1.

Jay-Z

2009

Rita Ora in Jay-Z sta ločena ...[ogled par] #26.

Joey Essex

2020

Joey Essex in Rita Ora od aprila do septembra 2020.

Razmerje 5 mesecev IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Starost98%'> Združljivost Štiri. Pet% pogled odnos #25.

Zakon o raffertyju

2019-2020

Rafferty Law in Rita Ora sta bila v razmerju od decembra 2019 do februarja 2020.

ki je sanaa lathan iz leta 2016
Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Starost1%'> Združljivost 26% pogled odnos #24.

Andrew Garfield

2018 - 2019

Rita Ora in Andrew Garfield od novembra 2018 do marca 2019.

Razmerje 4 mesece IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Višina73%Starost69%'> Združljivost 76% pogled odnos #2. 3

Conor mcgregor

2017 (govorice)

Govori se, da se je Conor McGregor decembra 2017 povezal z Rito Oro.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost84%'> Združljivost Štiri. Pet% pogled odnos #22.

Brooklyn Beckham

2017 - 2018 (govorice)

Govori se, da se je Rita Ora avgusta 2017 povezala z Brooklynom Beckhamom.

Razmerje 9 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost1%'> Združljivost 24% pogled odnos #enaindvajset

Tyrone Wood (družabnik)

2017

Tyrone Wood (družabnica) in Rita Ora od maja do oktobra 2017.

Razmerje 5 mesecev IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Starost69%'> Združljivost 57% pogled odnos #dvajset

Andrew Watt (glasbenik)

2016 - 2019

Andrew Watt (glasbenik) in Rita Ora od leta 2016 do 2019.

ki je trenutno Taylor Lautner
Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina55%Starost98%'> Združljivost 64% pogled odnos #19.

Lewis Hamilton

2016 - 2017

Rita Ora in Lewis Hamilton sta se srečala leta 2016.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost72%'> Združljivost 37% pogled odnos #18.

James Arthur

2016

James Arthur in Rita Ora sta se srečala leta 2016.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost84%'> Združljivost 49% pogled odnos #17.

Fai Khadra

2016

Fai Khadra in Rita Ora sta se srečala leta 2016.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina73%Starost98%'> Združljivost 73% pogled odnos #16.

Travis Barker

2015.

Rita Ora in Travis Barker od septembra do novembra 2015.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost13%'> Združljivost 37% pogled odnos #petnajst

Wiz Khalifa

2015 (govorice)

Govori se, da se je Wiz Khalifa avgusta 2015 povezal z Rito Oro.

ki je khloe kardashian zmenki 2017
IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina91%Starost84%'> Združljivost 54% pogled odnos #14.

Chris Brown

2015 (govorice)

Govori se, da se je Rita Ora leta 2015 povezala s Chrisom Brownom.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop40%Višina73%Starost98%'> Združljivost 63% pogled odnos #13.

Ricky hil

2014 - 2015

Ricky Hil in Rita Ora od junija 2014 do julija 2015.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Starost98%'> Združljivost Štiri. Pet% pogled odnos #12.

Justin Bieber

2014

Rita Ora in Justin Bieber sta se leta 2014 srečala.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost33%'> Združljivost 32% pogled odnos #enajst

Calvin Harris

2013 - 2014

Rita Ora in Calvin Harris od maja 2013 do maja 2014.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina91%Starost69%'> Združljivost Štiri. Pet% pogled odnos #10.

Dave Gardner

2013

Rita Ora in Dave Gardner od februarja do maja 2013.

Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%'> Združljivost 10% pogled odnos #9.

Evan Ross

2013

Rita Ora in Evan Ross sta se srečala januarja 2013.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost84%'> Združljivost 49% pogled odnos #8.

Snoop Dogg

2013 (govorice)

Govori se, da se je Rita Ora leta 2013 povezala s Snoop Doggom.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina91%Starost13%'> Združljivost 71% pogled odnos #7.

Jonah Hill

2012 (govorice)

Govori se, da se je Rita Ora novembra 2012 povezala z Jonah Hill.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina55%Starost69%'> Združljivost 76% pogled odnos #6.

Cara delevingne

2012 - 2013 (govorice)

Govori se, da se je Cara Delevingne novembra 2012 povezala z Rito Ora.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Višina37%Starost84%'> Združljivost 55% pogled odnos #5.

Drake

2012

Rita Ora in Drake sta se leta 2012 srečala.

steven r. mcqueen 2016
IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop100%Višina73%Starost72%'> Združljivost 71% pogled odnos #4.

ASAP Rocky

2012

ASAP Rocky in Rita Ora sta se leta 2012 srečala.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost84%'> Združljivost 65% pogled odnos #3.

Rob Kardashian

2011 - 2012

Rita Ora in Rob Kardashian od novembra 2011 do decembra 2012.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost84%'> Združljivost Štiri. Pet% pogled odnos #dva

Bruno Mars

2009 - 2011

Bruno Mars in Rita Ora od maja 2009 do februarja 2011.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina37%Starost72%'> Združljivost 53% pogled odnos #1.

Jay-Z

2009

Rita Ora in Jay-Z sta se srečala leta 2009.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina73%Starost1%'> Združljivost 44% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Rita Ora30. StrelecPevka
Kosovo
Joey Essex30. LeoResničnostna televizija
Britanski
Zakon o raffertyju24. TehtnicaModel
Britanski
Andrew Garfield37 LeoIgralec
ameriški
Conor mcgregor32 RakBorilne veščine
Irski
Brooklyn Beckham22. ribeOsebnost
Britanski
Tyrone Wood (družabnik)37 LeoDružabnik
Britanski
Andrew Watt (glasbenik)30. TehtnicaGlasbenik
ameriški
Lewis Hamilton36 KozorogAvtomobilske dirke
Britanski
James Arthur33 ribePevka
Britanski
Fai Khadra29. DevicaModel
Palestinski
Travis BarkerŠtiri, pet ŠkorpijonBobnar
ameriški
Wiz Khalifa33 DevicaReper
ameriški
Chris Brown32 BikPevka
ameriški
Ricky hil31. OvenReper
ameriški
Justin Bieber27. ribePevka
Kanadski
Calvin Harris37 KozorogElektronski glasbenik
Škotski
Dave GardnerN DevicaNogomet
Britanski
Evan Ross32 DevicaIgralec
ameriški
Snoop Dogg49 TehtnicaReper
ameriški
Jonah Hill37 StrelecIgralec
ameriški
Cara delevingne28. LeoModel
Britanski
Drake3. 4 ŠkorpijonReper
Kanadski
ASAP Rocky32 TehtnicaReper
ameriški
Rob Kardashian3. 4 ribeResničnostna televizija
ameriški
Bruno Mars35 TehtnicaGlasbenik
ameriški
Jay-Z51 StrelecReper
ameriški
Več partnerjev Manj partnerjev

Foto galerija

Rita Ora Rita Ora Rita Ora - obisk kosila v restavraciji Chiswick v Sydneyju Rita Ora - obisk kosila v restavraciji Chiswick v Sydneyju Rita Ora - obisk kosila v restavraciji Chiswick v Sydneyju Rita Ora - obisk kosila v restavraciji Chiswick v Sydneyju Rita Ora - obisk kosila v restavraciji Chiswick v Sydneyju Rita Ora - obisk kosila v restavraciji Chiswick v Sydneyju Rita Ora - obisk kosila v restavraciji Chiswick v Sydneyju Rita Ora - obisk kosila v restavraciji Chiswick v Sydneyju Rita Ora - obisk kosila v restavraciji Chiswick v Sydneyju Rita Ora - obisk kosila v restavraciji Chiswick v Sydneyju

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Wonderwell2021VstranFilm
Twist2021umaknitiFilm
Pokemon detektiv Pikachu2019Dr. Ann LaurentFilm
Avicii Tribute Concert: In Loving Memory of Tim Bergling2019Film
Petdeset odtenkov osvobojeni2018Mia GreyFilm
Petdeset odtenkov temneje2017Mia GreyFilm
Southpaw2015.Maria escobarFilm
Petdeset odtenkov sive2015.Mia GreyFilm
Empire2015.Rita OraTelevizijska oddaja
Punca, raje hodi2014Kratek film
Besni 62013Race Caller, brez kreditaFilm
Ljubezen Advent2011Rita OraTelevizijska oddaja
902102008Rita OraTelevizijska oddaja
Bombshell2006LeylahTelevizijska oddaja
Spivs2004RosannaFilm
Povzetek2004Jaclyn LivermoreTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance
Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance
28. maj 2021 ... Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance novice, trači, fotografije Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance, biografija, Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance seznam partnerjev 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance. Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance.
9 prepovedanih besed in besednih zvez, ki jih nikoli ne smete izreči na glas
9 prepovedanih besed in besednih zvez, ki jih nikoli ne smete izreči na glas
Otroci pogosto slišijo reči: 'Palice in kamni lahko zlomijo moje kosti, vendar mi besede ne bodo nikoli škodile.' Vnosi na tem seznamu kažejo drugače. Te ...
Filippo Cattaneo Adorno
Filippo Cattaneo Adorno
28. maj 2021 ... Filippo Cattaneo Adorno novice, trači, fotografije Filippa Cattanea Adorna, biografija, seznam deklet Filippo Cattaneo Adorno 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Filippo Cattaneo Adorno. Zgodovina zmenkov Filippo Cattaneo Adorno, 2021, 2020, seznam odnosov Filippo Cattaneo Adorno.
Sophie Pera in Max Irons
Sophie Pera in Max Irons
28. maj 2021 ... Sophie Pera in Max Irons fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Itamar Franco in Lilian Ramos
Itamar Franco in Lilian Ramos
28. maj 2021 ... Itamar Franco in Lilian Ramos fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
To arheološko najdišče prepisuje naše celotno razumevanje človeške zgodovine
To arheološko najdišče prepisuje naše celotno razumevanje človeške zgodovine
Göbekli Tepe preprosto nima smisla. Neolitske arheološke ruševine so bile prvič odkrite v šestdesetih letih, vendar njihov pomen v resnici ni bil ...
Najboljši grozljivke 21. stoletja
Najboljši grozljivke 21. stoletja
Pogovorimo se o najboljših grozljivkah 21. stoletja. Tu so vsi najstrašnejši filmi po letu 2000, toda kateri je najboljši? Lahko imate besedo!