Glavni Odnosi Rebecca Gilling

Rebecca Gilling

Rebecca GillingStarost 67 let Zodiak Škorpijon Odnosi 1 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Rebecca Gilling verjetno samska.

Odnosi

Rebecca Gilling je bila pred tem poročena s Tonyjem Pringlejem.



O tem

Rebecca Gilling je 67-letna avstralska igralka, rojena 3. novembra 1953 v Castlecragu v Sydneyju v Avstraliji. Njeno nebesno znamenje je škorpijon

Rebecca Gilling je članica naslednjih seznamov: avstralski televizijski igralci, rojeni leta 1953 in avstralski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Rebecce Gilling! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.18 let--
Skupaj1.18 let--

Podrobnosti

ImeRebecca
PriimekŠkrge
Starost67 let
Rojstni dan3. november 1953
Rojstni krajCastlecrag, Sydney, Avstralija
Višina178 cm
BuildPovprečno
Barva očiModra
Barva lasBlondinka
Nebesno znamenjeŠkorpijon
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
DržavljanstvoAvstralski
Poklicno besediloTelevizijska igralka
PoklicIgralka
Leto (-a) aktivno (-a)1974-1993, 1974-1999

Rebecca Gilling (rojena 3. novembra 1953 v Castlecragu v Sydneyju v Avstraliji) je nekdanja avstralska igralka in okoljevarstvenica. Je hči osebja mornarice druge svetovne vojne Douglasa Gillinga in ugledne feministične borke Bridget Gilling. Njena prva igralska vloga je bila v Stoneu (1974), vendar je postala pomembna kot stevardesa 'slabe punčke' Diana Moore v celovečerni igrani verziji mila Opera številka 96 (1974), čeprav ni bila član redne TV igralska zasedba. [1]. Njena naslednja igralska vloga je bila v akcijskem filmu The Man from Hong Kong (1975).

Več o Rebecci Gilling Manj o Rebecci Gilling

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Tony PringlePoročena1985200318 let
#1.

Tony Pringle

1985 - 2003

Tony Pringle in Rebecca Gilling sta bila v ...[ogled par] #1.

Tony Pringle

1985 - 2003

Tony Pringle in Rebecca Gilling sta bila v razmerju med letoma 1985 in 2003.

Razmerje 18 let pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Rebecca Gilling67 ŠkorpijonIgralka
Avstralski
Tony Pringle-

Foto galerija

Rebecca Gilling - Retro Magazine Pictorial [Poljska] (junij 2018) Rebecca Gilling - Retro Magazine Pictorial [Poljska] (junij 2018) Rebecca Gilling Rebecca Gilling Rebecca Gilling Rebecca Gilling Rebecca Gilling Rebecca Gilling - Revija Rewia Pictorial [Poljska] (25. september 2018) Rebecca Gilling - Revija Rewia Pictorial [Poljska] (25. september 2018) Rebecca Gilling Rebecca Gilling Rebecca Gilling

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Ne čisto Hollywood: Divja, neizrečena zgodba o izkoriščanju!2008SamaFilm
Nebesa nocoj1990Annie DysartFilm
Človek iz papirja1990Virginia MorganTelevizijska oddaja
Nevarno življenje1988Angie Fox (1988)Televizijska oddaja
Reed Down Under1988Sharon HarrisTV film
Perje1987FranFilm
Vrnitev v Eden1986Stephanie Harper 22 epizod, 1986Televizijska oddaja
Vrnitev v Eden1983Stephanie Harper in Tara Welles (3 epizode, 1983)Televizijska oddaja
Potok Five Mile1983Miss Armstrong (1 epizoda, 1985)Televizijska oddaja
Državna praksadevetnajst osemdeset enaRobin Nichols (2 epizodi, 1982)Televizijska oddaja
Počitniški otokdevetnajst osemdeset enaTrish McKenzie (2 epizodi, 1981)Televizijska oddaja
Glenview High1977Robbie DeanTelevizijska oddaja
Mladi zdravniki1976Liz Kennedy (7 epizod, 1979-1981)Televizijska oddaja
Zmajeve muhe1975AngelicaFilm
Kamen1974VanessaFilm
Številka 961974Diana MooreFilm
Fotelj Kino1973TajnicaTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

John Reid
John Reid
28. maj 2021 ... John Reid novice, trači, fotografije Johna Reida, biografija, seznam fantov John Reid 2016. Zgodovina odnosov. John Reid seznam odnosov. Zgodovina zmenkov John Reid, 2021, 2020, seznam odnosov John Reid.
Ženske, ki so hodile z Markom Philippoussisom
Ženske, ki so hodile z Markom Philippoussisom
Znane ženske, ki so hodile z Markom Philippoussisom, so naštete po abecedi s fotografijami, če so na voljo. Če se sprašujete 'Kdo je dobil Marka Philippoussisa ...
Martha Ofelia Galindo
Martha Ofelia Galindo
28. maj 2021 ... Martha Ofelia Galindo novice, trači, fotografije Marthe Ofelia Galindo, biografija, seznam fantov Marthe Ofelia Galindo 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Martha Ofelia Galindo. Martha Ofelia Galindo Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Martha Ofelia Galindo.
Prank na starejše, ki so šli predaleč
Prank na starejše, ki so šli predaleč
Pranksije srednješolskih maturantov so obred za diplomante. Večina starejših ostaja nedolžnih, včasih pa so srednješolske potegavščine res škodljive ...
Amy Schumer ljubi in povezuje
Amy Schumer ljubi in povezuje
S kom je Amy Schumer? Številni znani moški so hodili z Amy Schumer in ta seznam vam bo dal več podrobnosti o teh srečnežih. Vključno z Amy Schumers ...
Patrick Stewart in Wendy Neuss
Patrick Stewart in Wendy Neuss
28. maj 2021 ... Patrick Stewart in Wendy Neuss fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
12 šokantnih podrobnosti o smrti Marilyn Monroe, ki je verjetno niste nikoli poznali
12 šokantnih podrobnosti o smrti Marilyn Monroe, ki je verjetno niste nikoli poznali
Marilyn Monroe je umrla zaradi prevelikega odmerjanja barbiturata. Njeno telo so odkrili 5. avgusta 1962 v njenem domu na 12305 Fifth Helena Drive v Brentwoodu v Kaliforniji. Od ...