Glavni Odnosi Ray J

Ray J

Ray JUvrstitev 367 40Starost 40 let Zodiak Kozorog Odnosi 33 skupaj Otroci 2 otroka

S kom trenutno hodi?

Glede na naše zapise je Ray J verjetno samski.

Odnosi

Ray J je bil pred tem poročen s princeso Love(2016 - 2020).



Ray J je bil v odnosih z Mio Milano(2012), Olivia Alvarez(2011 - 2012), Bretanja Pena(2010 - 2011), Connie Deveaux(2009 - 2010), Joanna Hernandez(2008 - 2009), Whitney Houston(2006 - 2012), Teairra Mari(2006 - 2014), Keyshia Cole(2003 - 2004), Kim Kardashian West(2003 - 2006), Lil 'Kim(2000 - 2007), Karrine Steffans(2000 - 2006), Orish Grinstead(1996 - 2003), Pepa in Britney Spears.

Ray J je imel srečanja s Chandro Davis(2013), Somaya Reece(2013), Draya Michele(2011 - 2012), Imogen Thomas(2011), Leila Depina(2010), Monica Leon(2010), Mary Cherry(2009), Danielle Pastorino(2009), Ananda Lewis(2008), Moniece Slaughter(2007 - 2008), Tila Tekila(2006), Pamela Anderson(2006), Arica Kane(2002 - 2003)in Ann Hill.

Govori se, da se je Ray J povezal s Sophie Monk(2012), Jackée Harry(2012), Danielle Staub(2011)in Jen The Pen(2008).



O tem

Ray J je 40-letni ameriški pevec. Rojen William Ray Norwood, mlajši 17. januarja 1981 v McCombu v Mississippiju v ZDA, je znan po igralcu Sitcoma, ki je postal pevec R&B v karieri, ki traja od leta 1995 do danes. Njegovo nebesno znamenje je Kozorog.

reggie bush in claudia sampedro

Ray J je bil na treh tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Camille Mana Ena na ena (2001), Princesa ljubezen v Ljubezen in hip hop: Hollywood (2014)in Teairra Mari v Ljubezen in hip hop: Hollywood (2014).

Ray J je član naslednjih seznamov: igralci iz Kalifornije, umetniki Atlantic Recordsa in ameriški otroški igralci.



Prispevajte

Pomagajte nam zgraditi svoj profil Ray J! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.6 let, 6 mesecev--
Zmenki14.7 let, 11 mesecev2 leti, 10 mesecev-
Srečanje14.1 leto1 mesec, 28 dni1 mesec
Govorice4.---
Skupaj337 let, 11 mesecev1 leto, 5 mesecev1 mesec

Podrobnosti

Imežarek
Srednje imeRay-J
PriimekNorwood
Polno ime ob rojstvuWilliam Ray Norwood, ml.
Alternativno imeRay J, Willie Norwood, mlajši
Starost40 let
Rojstni dan17. januar 1981
Rojstni krajMcComb, Mississippi, ZDA
Višina5 '7' (170 cm)
BuildPovprečno
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
Nebesno znamenjeKozorog
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
Srednja šolaCarson, Kalifornija,
Poklicno besediloPevec, igralec, reper, glasbeni producent
PoklicPevka
Zahteva do slaveIgralec Sitcoma je postal pevec R&B
Glasbeni žanr (besedilo)R&B, hip hop, pop
Glasbeni žanrR & B / Duša
Leto (-a) aktivno (-a)1989 - danes, 1995 - danes
Instrument (besedilo)Vokal
ZaložbaAtlantic, Knockout / Deja 34, E1, Koch Entertainment, Elektra, Knockout, Deja 34, Cash Money, Koch, TMG, Epic, Sanctuary, EastWest
Pridruženi zakoniBrandy, Diplo, Gucci Mane, Snoop Lion, Kim Kardashian, Yung Loco GLC, Kanye West, Snoop Dogg, Pitbull, Detail, Rodney Jerkins, Shorty Mack, Yung Berg, Bobby Brackins, Teairra Mari
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Agencija za uprizoritvene umetnosti L.A., 90210 Talent Agency (LA)
Potrditev blagovne znamkeTV reklama za GAP (1997)
Uradne spletne stranitwitter.com/RayJ, rayj.com/, instagram.com/rayj, http://rayj.com, www.nndb.com/people/094/000049944/, RayJ.com
OčeWillie Norwood
MatiSonja Norwood
SestraBrandy Norwood
Družinski članSnoop Dogg (bratranec)

William Ray Norwood mlajši (rojen 17. januarja 1981), poklicno znan kot Ray J, je ameriški pevec, tekstopisec, reper, televizijski človek, igralec in podjetnik. Rodil se je v McCombu v Mississippiju, odraščal v Carsonu v Kaliforniji, je mlajši brat snemalke in igralke Brandy Norwood ter prvi bratranec reperja Snoop Dogga. Januarja 2017 je tekmoval v devetnajsti sezoni britanskega resničnostnega televizijskega programa Celebrity Big Brother.

Več o Rayu J Manj o Rayu J

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
33Princesa ljubezenPoročenaFebruar 2014September 20206 let
32Chandra DavisSrečanjeSeptember 2013Oktober 20131 mesec
31.Somaya ReeceSrečanje20132013-
30.Moj MilanRazmerjeApril 2012Julij 20123 mesece
29.Sophie MonkSrečanje R 20122012-
28.Jackée HarrySrečanje R 20122012-
27.Draya micheleSrečanjeAvgust 2011Februar 20127 mesecev
26.Danielle DustSrečanje R 20112011-
25.Imogen ThomasSrečanje20112011-
24.Slika nadomestnega znaka Olivia AlvarezRazmerje201120121 leto
2. 3Leila DepinaSrečanje20102010-
22.Monica LeonSrečanje20102010-
enaindvajsetBrittany PenaRazmerje201020111 leto
dvajsetMary CherrySrečanje20092009-
19.Danielle PastorinoSrečanje20092009-
18.Connie DeveauxRazmerje200920101 leto
17.Joanna HernandezRazmerjeSeptember 2008Februar 20095 mesecev
16.Jen The PenSrečanje R 20082008-
petnajstAnanda LewisSrečanje20082008-
14.Moniece SlaughterSrečanje200720081 leto
13.Teairra MariRazmerjeDecember 2006November 20147 let
12.Whitney HoustonRazmerjeDecember 2006Februar 20125 let
enajstTila TekilaSrečanjeSeptember 2006September 2006-
10.Pamela andersonSrečanjeJulij 2006Julij 2006-
9.Keyshia ColeRazmerjeJunij 2003April 200410 mesecev
8.Kim KardashianRazmerjeMaj 2003Maj 20063 leta
7.Arica KaneSrečanjeAvgust 2002Marec 20037 mesecev
6.Lil 'KimRazmerjeNovember 2000Oktober 20076 let
5.Karrine SteffansRazmerjeApril 2000Februar 20065 let
4.Orish GrinsteadRazmerjeMaj 1996Marec 20036 let
3.Ann HillSrečanje -
dvaPapirNeznano -
1.Britney SpearsNeznano -
Princesa ljubezen #33

Princesa ljubezen

2014 - 2020

Princesa Love in Ray J sta se ločila septembra 2020 ...[ogled par] Chandra Davis #32

Chandra Davis

2013

Chandra Davis in Ray J sta se ločila oktobra 2013 ...[ogled par] Somaya Reece #31.

Somaya Reece

2013

Somaya Reece in Ray J sta ločena ...[ogled par] Moj Milan #30.

Moj Milan

2012

Mia Milano in Ray J sta se ločila julija 2012 po ...[ogled par] Sophie Monk #29.Govorica

Sophie Monk

2012

Sophie Monk in Ray J sta ločena ...[ogled par] Jackée Harry #28.Govorica

Jackée Harry

2012

Jackée Harry in Ray J sta ločena ...[ogled par] Draya michele #27.

Draya michele

2011 - 2012

Draya Michele in Ray J sta se leta 2012 ločila ...[ogled par] Danielle Dust #26.Govorica

Danielle Dust

2011

Danielle Staub in Ray J sta ločena ...[ogled par] Imogen Thomas #25.

Imogen Thomas

2011

Imogen Thomas in Ray J sta ločena ...[ogled par] Slika nadomestnega znaka Olivia Alvarez #24.

Slika nadomestnega znaka Olivia Alvarez

2011 - 2012

Olivia Alvarez in Ray J sta se ločila leta 2012 po ...[ogled par] Leila Depina #2. 3

Leila Depina

2010

Leila Depina in Ray J sta ločena ...[ogled par] Monica Leon #22.

Monica Leon

2010

Monica Leon in Ray J sta ločena ...[ogled par] Brittany Pena #enaindvajset

Brittany Pena

2010 - 2011

Brittany Pena in Ray J sta se leta 2011 ločila ...[ogled par] Mary Cherry #dvajset

Mary Cherry

2009

Mary Cherry in Ray J sta ločena ...[ogled par] Danielle Pastorino #19.

Danielle Pastorino

2009

Danielle Pastorino in Ray J sta ločena ...[ogled par] Connie Deveaux #18.

Connie Deveaux

2009 - 2010

Connie Deveaux in Ray J sta se ločila leta 2010 po ...[ogled par] Joanna Hernandez #17.

Joanna Hernandez

2008 - 2009

Joanna Hernandez in Ray J sta se ločila 2. februarja ...[ogled par] Jen The Pen #16.Govorica

Jen The Pen

2008

Jen The Pen in Ray J sta ločena ...[ogled par] Ananda Lewis #petnajst

Ananda Lewis

2008

Ray J in Ananda Lewis sta ločena ...[ogled par] Moniece Slaughter #14.

Moniece Slaughter

2007 - 2008

Moniece Slaughter in Ray J sta se ločila leta 2008 ...[ogled par] Teairra Mari #13.

Teairra Mari

2006 - 2014

Teairra Mari in Ray J sta se ločila novembra 2014 ...[ogled par] Whitney Houston #12.

Whitney Houston

2006 - 2012

Ray J in Whitney Houston sta hodila pet let ...[ogled par] Tila Tekila #enajst

Tila Tekila

2006

Tila Tequila in Ray J sta ločena ...[ogled par] Pamela anderson #10.

Pamela anderson

2006

Ray J in Pamela Anderson sta ločena ...[ogled par] Keyshia Cole #9.

Keyshia Cole

2003 - 2004

Ray J in Keyshia Cole sta se ločila aprila 2004 ...[ogled par] Kim Kardashian #8.

Kim Kardashian

2003 - 2006

Ray J in Kim Kardashian West sta se ločila 28. ...[ogled par] Arica Kane #7.

Arica Kane

2002 - 2003

Arica Kane in Ray J sta se ločila marca 2003 po ...[ogled par] Lil #6.

Lil 'Kim

2000 - 2007

Ray J in Lil 'Kim sta se ločila leta 2002 po ...[ogled par] Karrine Steffans #5.

Karrine Steffans

2000 - 2006

Karrine Steffans in Ray J sta se ločila leta 2007 ...[ogled par] Orish Grinstead #4.

Orish Grinstead

1996 - 2003

Orish Grinstead in Ray J sta se ločila 20. marca ...[ogled par] Ann Hill #3.

Ann Hill

Ann Hill in Ray J sta ločena ...[ogled par] Papir #dva

Papir

Pepa in Ray J sta bila v zvezi ...[ogled par] Britney Spears #1.

Britney Spears

Ray J in Britney Spears sta bila v razmerju ...[ogled par] #33

Princesa ljubezen

2014 - 2020

Princesa Love in Ray J sta bila poročena 4 leta. Zmenjala sta se eno leto po tem, ko sta se zbrala marca 2014. Po 10 mesecih zaroke sta se poročila 12. avgusta 2016. 4 leta kasneje sta se septembra 2020 ločila.

Razmerje 6 let IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina55%Starost84%'> Združljivost petdeset% Otroci 2 otroka pogled odnos #32

Chandra Davis

2013

Chandra Davis in Ray J sta se srečala septembra 2013.

kdo je d trix zmenki
Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina37%Starost52%'> Združljivost 28% pogled odnos #31.

Somaya Reece

2013

Somaya Reece in Ray J sta se srečala leta 2013.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina37%Starost33%'> Združljivost 48% pogled odnos #30.

Moj Milan

2012

Mia Milano in Ray J od aprila do julija 2012.

Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina55%Starost72%'> Združljivost 57% pogled odnos #29.

Sophie Monk

2012 (govorice)

Govori se, da se je Sophie Monk leta 2012 povezala z Rayom J.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost52%'> Združljivost 37% pogled odnos #28.

Jackée Harry

2012 (govorice)

Govori se, da se je Jackée Harry leta 2012 povezal z Rayom J.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop80%Višina37%Starost1%'> Združljivost Štiri. Pet% pogled odnos #27.

Draya michele

2011 - 2012

Draya Michele in Ray J sta se srečala avgusta 2011.

Razmerje 7 mesecev IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop100%Višina37%Starost72%'> Združljivost 62% pogled odnos #26.

Danielle Dust

2011 (govorice)

Govori se, da se je Danielle Staub leta 2011 povezala z Rayom J.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop80%Višina37%Starost1%'> Združljivost Štiri. Pet% pogled odnos #25.

Imogen Thomas

2011

Imogen Thomas in Ray J sta se srečala leta 2011.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost98%'> Združljivost 44% pogled odnos #24.

Slika nadomestnega znaka Olivia Alvarez

2011 - 2012

Olivia Alvarez in Ray J sta bila od leta 2011 do 2012.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina37%Starost44%'> Združljivost petdeset% pogled odnos #2. 3

Leila Depina

2010

Leila Depina in Ray J sta se srečala leta 2010.

koliko je star Kenneth Nixon
IzmeriRezultatVišina37%'> Združljivost 9% pogled odnos #22.

Monica Leon

2010

Monica Leon in Ray J sta se srečala leta 2010.

IzmeriRezultatVišina55%'> Združljivost 14% pogled odnos #enaindvajset

Brittany Pena

2010 - 2011

Brittany Pena in Ray J sta od leta 2010 do 2011.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatkitajski horoskop80%Starost69%'> Združljivost 37% pogled odnos #dvajset

Mary Cherry

2009

Mary Cherry in Ray J sta se srečala leta 2009.

pogled odnos #19.

Danielle Pastorino

2009

Danielle Pastorino in Ray J sta se srečala leta 2009.

IzmeriRezultatVišina55%'> Združljivost 14% pogled odnos #18.

Connie Deveaux

2009 - 2010

Connie Deveaux in Ray J sta od leta 2009 do 2010.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatVišina37%'> Združljivost 9% pogled odnos #17.

Joanna Hernandez

2008 - 2009

Joanna Hernandez in Ray J od septembra 2008 do februarja 2009.

Razmerje 5 mesecev IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop1%Višina55%Starost98%'> Združljivost 39% pogled odnos #16.

Jen The Pen

2008 (govorice)

Govori se, da se je Jen The Pen leta 2008 povezala z Rayom J.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%'> Združljivost 5% pogled odnos #petnajst

Ananda Lewis

2008

Ray J in Ananda Lewis sta se srečala leta 2008.

ki je jen selter zmenki
IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina37%Starost1%'> Združljivost 40% pogled odnos #14.

Moniece Slaughter

2007 - 2008

Moniece Slaughter in Ray J sta se srečala leta 2007.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop1%Višina55%Starost69%'> Združljivost 32% pogled odnos #13.

Teairra Mari

2006 - 2014

Teairra Mari in Ray J od decembra 2006 do novembra 2014.

Razmerje 7 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost69%'> Združljivost 36% pogled odnos #12.

Whitney Houston

2006 - 2012

Ray J in Whitney Houston sta bila v razmerju pet let, preden je Whitney Houston umrla v starosti 48 let.

Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina37%Starost1%'> Združljivost 25% pogled odnos #enajst

Tila Tekila

2006

Tila Tequila in Ray J sta se srečala septembra 2006.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina73%Starost98%'> Združljivost 63% pogled odnos #10.

Pamela anderson

2006

Ray J in Pamela Anderson sta se srečala julija 2006.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost1%'> Združljivost 39% pogled odnos #9.

Keyshia Cole

2003 - 2004

Ray J in Keyshia Cole od aprila 2003 do aprila 2004.

Razmerje 10 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost98%'> Združljivost 44% pogled odnos #8.

Kim Kardashian

2003 - 2006

Ray J in Kim Kardashian West z dne 8. maja 2003 do maja 2006.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost98%'> Združljivost 48% pogled odnos #7.

Arica Kane

2002 - 2003

Arica Kane in Ray J sta se srečala avgusta 2002.

Razmerje 7 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina37%Starost98%'> Združljivost 64% pogled odnos #6.

Lil 'Kim

2000 - 2007

Ray J in Lil 'Kim od leta 2001 do oktobra 2007.

Razmerje 6 let IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Višina73%Starost1%'> Združljivost 59% pogled odnos #5.

Karrine Steffans

2000 - 2006

Karrine Steffans in Ray J od leta 2000 do marca 2006.

moe brezobzirna in paige hurd
Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost52%'> Združljivost 32% pogled odnos #4.

Orish Grinstead

1996 - 2003

Orish Grinstead in Ray J od maja 1996 do marca 2003.

Razmerje 6 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Starost98%'> Združljivost 35% pogled odnos #3.

Ann Hill

Ann Hill je imela srečanje z Rayom J.

IzmeriRezultatVišina55%'> Združljivost 14% pogled odnos #dva

Papir

Pepa in Ray J sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Višina55%Starost1%'> Združljivost 54% pogled odnos #1.

Britney Spears

Ray J in Britney Spears sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost98%'> Združljivost 44% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Ray J40 KozorogPevka
ameriški
Princesa ljubezen36 LeoResničnostna televizija
ameriški
Chandra Davis43 KozorogIgralka
ameriški
Somaya Reece43 DvojčkaModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Moj Milan3. 4 DvojčkaModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Sophie Monk41 StrelecIgralka
Avstralski
Jackée Harry64 LeoIgralka
ameriški
Draya michele36 VodnarResničnostna televizija
ameriški
Danielle Dust58 LeoResničnostna televizija
ameriški
Imogen Thomas38 StrelecModel (za odrasle / glamur)
Britanski
Slika nadomestnega znaka Olivia Alvarez30. BikŠtudent
Mehiški
Leila Depina- Model
Monica Leon- Resničnostna televizija
ameriški
Brittany Pena32
ameriški
Mary Cherry- Model (za odrasle / glamur)
Danielle Pastorino- Pevka
ameriški
Connie Deveaux- Igralka
Joanna Hernandez39 ribeModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Jen The Pen- DvojčkaDisc Jockey
ameriški
Ananda Lewis48 OvenVideo džokej
ameriški
Moniece Slaughter3. 4 ribePevka
ameriški
Teairra Mari33 StrelecPevka
ameriški
Whitney Houston48 LeoPevka
ameriški
Tila Tekila39 ŠkorpijonTV osebnost
ameriški
Pamela anderson53 RakIgralka
Kanadski
Keyshia Cole39 TehtnicaPevka
ameriški
Kim Kardashian40 TehtnicaResničnostna televizija
ameriški
Arica Kane41 BikReper
ameriški
Lil 'Kim46 RakReper
ameriški
Karrine Steffans42 DevicaAvtor
ameriški
Orish Grinstead27. DvojčkaPevka
Ann Hill- Resničnostna televizija
ameriški
Papir56 ŠkorpijonReper
ameriški
Britney Spears39 StrelecPevka
ameriški
Več partnerjev Manj partnerjev

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Melody LoveŽenska23. maj 2018Star 3 leta Princesa ljubezen
Epski žarekMoški30. december 201916 mesecev Princesa ljubezen

Foto galerija

Ike Turner Dragi Božiček, rabim zmenek Blac Chyna v Calabasasu v Kaliforniji - 7. maja 2015 Blac Chyna v Calabasasu v Kaliforniji - 7. maja 2015 Blac Chyna v Calabasasu v Kaliforniji - 7. maja 2015 Blac Chyna v Calabasasu v Kaliforniji - 7. maja 2015 Blac Chyna v Calabasasu v Kaliforniji - 7. maja 2015 Blac Chyna v Calabasasu v Kaliforniji - 7. maja 2015 Blac Chyna v Calabasasu v Kaliforniji - 7. maja 2015 Blac Chyna v Calabasasu v Kaliforniji - 7. maja 2015 Blac Chyna v Calabasasu v Kaliforniji - 7. maja 2015 Blac Chyna v Calabasasu v Kaliforniji - 7. maja 2015

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Črpalka2020SeanTelevizijska oddaja
Pogovor2020Ray JTelevizijska oddaja
Shermanova izložba2019Televizijska oddaja
Slasher Party2019Ray JFilm
Dragi Božiček, rabim zmenek2019Jason VaughnTV film
BET Her Live2019Televizijska oddaja
Vizualni album Raydemption2018Ray JKratek film
Zadnji2017Televizijska oddaja
Negotovo2016RufusTelevizijska oddaja
Sharknado 3: Oh, hudiča ne!2015.Tom MajorTV film
Ray J ft Lil Wayne: Rjavi sladkor2015.Kratek film
Zamenjaj scenarij2012David BostickFilm
Predstava Rickey Smiley2012KennyTelevizijska oddaja
Dan v življenju2009PinkyFilm
Nite Tales: The Series2009Šport OTelevizijska oddaja
Morski pes2006ReperTelevizijska oddaja
Zavist2005AJFilm
Božič na vodnem robu2004Alberto TurnerTV film
Črna krila2003Bryan LanierTelevizijska oddaja
Ena na ena2001D-Mack, Darrell 'D-Mack' McGintyTelevizijska oddaja
Ponosna družina2001MegaTelevizijska oddaja
Izvorni zvočni laboratorij2000Televizijska oddaja
Popotresni udar: potres v New Yorku1999ClaytonTelevizijska oddaja
Jeklo1997Martin (kot Ray J.)Film
Mars Attacks!devetnajstindevetdeset šestCedric WilliamsFilm
Moeshadevetnajstindevetdeset šestCharles, Dorian 'D-Money' LongTelevizijska oddaja
Nekoč ... Ko smo bili obarvanidevetindevetdeset petindevetdesetCliff (12 let) (v vlogi Willisa Norwooda mlajšega)Film
Sovražnik znotraj1994Todd (kot Willie Norwood Jr.)TV film
Razstava Sinbad1993L. J. BeckleyTelevizijska oddaja
Aplikacija, ki je ukradla božičžarekFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Camille Mana
    • Ena na ena
      2001
    [ogled ujemanja]
  • Princesa Love in Ray JPrincesa ljubezen
    • Ljubezen in hip hop: Hollywood
      2014
    [ogled ujemanja]
  • Teairra Mari in Ray JTeairra Mari
    • Ljubezen in hip hop: Hollywood
      2014
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki