Glavni Odnosi Rafal Mroczek

Rafal Mroczek

Rafal MroczekStarost 38 let Zodiak Rak Odnosi 6 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Rafal Mroczek verjetno samski.

Odnosi

Rafal Mroczek je bil zaročen z Joanno Skrzyszewsko(2016 - 2019).



ki je eric andre zmenki

Rafal Mroczek je bil v odnosih s Kingo Bujnicko(2010), Anna Gzyra(2009), Ula Debska(2007 - 2008), Karolina Nowakowska(2006)in Aneta Piotrowska(2006 - 2007).

O tem

Rafal Mroczek je 38-letni poljski igralec. Rojen Rafał Mroczek 18. julija 1982 v Siedlcah na Poljskem, slovi po M jak Miłość '(serija 2000). Njegovo nebesno znamenje je rak.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Rafala Mroczeka! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zaročena1.7 let--
Zmenki5.11 let2 leti, 7 mesecev1 leto
Skupaj6.11 let3 leta, 4 mesece1 leto

Podrobnosti

ImeRafael
PriimekMroczek
Polno ime ob rojstvuRafał Mroczek
Starost38 let
Rojstni dan18. julij 1982
Rojstni krajSiedlce, Poljska
Višina5 '9)' (177 cm)
BuildPovprečno
Barva očiSiva
Barva lasBlondinka
Nebesno znamenjeRak
ReligijaPoljski katolik
NarodnostBela
DržavljanstvoPoljski
UniverzaVaršavska tehnološka univerza
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveM jak Miłość '(serija 2000)
Uradne spletne straniwww.mroczek.pl
BratMarcin Mroczek (brat dvojček)
SestraAgata Mroczek
Več o Rafalu Mroczeku Manj o Rafalu Mroczeku

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
6.Joanna SkrzyszewskaRazmerje201220197 let
5.Kinga BujnickaRazmerjeFebruar 2010 -
4.Anna GzyraRazmerje20092009-
3.Ula DebskaRazmerje200720081 leto
dvaAneta PiotrowskaRazmerje200620071 leto
1.Karolina NowakowskaRazmerje20062006-
#6.

Joanna Skrzyszewska

2012 - 2019

Joanna Skrzyszewska in Rafal Mroczek sta ločena ...[ogled par] Kinga Bujnicka #5.

Kinga Bujnicka

2010

Kinga Bujnicka je začela hoditi z Rafalom Mroczekom o ...[ogled par] Anna Gzyra #4.

Anna Gzyra

2009

Anna Gzyra in Rafal Mroczek sta zaročena ...[ogled par] Ula Debska #3.

Ula Debska

2007 - 2008

Ula Debska in Rafal Mroczek sta zaročena ...[ogled par] Aneta Piotrowska #dva

Aneta Piotrowska

2006 - 2007

Rafal Mroczek in Aneta Piotrowska sta sodelovala ...[ogled par] Karolina Nowakowska #1.

Karolina Nowakowska

2006

Karolina Nowakowska in Rafal Mroczek sta ...[ogled par] #6.

Joanna Skrzyszewska

2012 - 2019

Joanna Skrzyszewska in Rafal Mroczek sta bila zaročena junija 2016, kasneje pa sta se leta 2019 po dveh letih ločila. Imela sta 1 otroka.

ki je Kelly Osbourne
Razmerje 7 let Otroci 1 otrok pogled odnos #5.

Kinga Bujnicka

2010

Kinga Bujnicka in Rafal Mroczek hodita od februarja 2010.

soulja boy in corinne stephens
Razmerje 11 let IzmeriRezultatVišina37%'> Združljivost 9% pogled odnos #4.

Anna Gzyra

2009

Anna Gzyra in Rafal Mroczek sta zaročena.



IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Starost84%'> Združljivost 46% pogled odnos #3.

Ula Debska

2007 - 2008

Ula Debska in Rafal Mroczek sta zaročena.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina73%Starost72%'> Združljivost 66% pogled odnos #dva

Aneta Piotrowska

2006 - 2007

Rafal Mroczek in Aneta Piotrowska sta zaročena.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop80%Starost72%'> Združljivost 53% pogled odnos #1.

Karolina Nowakowska

2006

Karolina Nowakowska in Rafal Mroczek sta zaročena.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost98%'> Združljivost 68% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Rafal Mroczek 38 RakIgralec
Poljski
Joanna Skrzyszewska-
Kinga Bujnicka- Model
Poljski
Anna Gzyra36 TehtnicaIgralka
Poljski
Ula Debska33 TehtnicaIgralka
Poljski
Aneta Piotrowska3. 4 LeoPlesalka
Poljski
Karolina Nowakowska39 BikIgralka
Poljski

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
SophieŽenska12. oktober 2016Star 4 leta Joanna Skrzyszewska

Foto galerija

Rafal Mroczek Rafal Mroczek Rafal Mroczek Rafal Mroczek Rafal Mroczek Rafal Mroczek Rafal Mroczek Rafal Mroczek Rafal Mroczek Rafal Mroczek Rafal Mroczek Rafal Mroczek

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Samo še enkrat2019BratFilm
Bird Talk2019DoktorFilm
Lesniczówka2018PrzemekTelevizijska oddaja
Ne skrbi zame2014RomekTelevizijska oddaja
O skritem zakladu2014MalinowskiKratek film
SkarLans2013Film
Številke2011JulianFilm
Novo2010Krzysztof KapustaTelevizijska oddaja
Ples zate2010Telesni stražarFilm
Prva ljubezen2004Olaf WieczorekTelevizijska oddaja
Všeč mi je ljubezen2000Pawel ZdunskiTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Razprave

Izbira Urednika

Pam Dawber
Pam Dawber
28. maj 2021 ... Pam Dawber novice, trači, fotografije Pam Dawber, biografija, seznam fantov Pam Dawber 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Pam Dawber. Zgodovina zmenkov Pam Dawber, 2021, 2020, seznam odnosov Pam Dawber.
Cristina Plazas
Cristina Plazas
28. maj 2021 ... Cristina Plazas novice, trači, fotografije Cristine Plazas, biografija, seznam fantov Cristina Plazas 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Cristina Plazas. Zgodovina zmenkov Cristina Plazas, 2021, 2020, seznam odnosov Cristina Plazas.
Geisha Montes
Geisha Montes
28. maj 2021 ... Geisha Montes novice, trači, fotografije Geishe Montes, biografija, seznam fantov Geishe Montes 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Geisha Montes. Zgodovina zmenkov Geisha Montes, 2021, 2020, seznam odnosov Geisha Montes.
Kate Mansi
Kate Mansi
28. maj 2021 ... Kate Mansi novice, trači, fotografije Kate Mansi, biografija, seznam fantov Kate Mansi 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Kate Mansi. Zgodovina zmenkov Kate Mansi, 2021, 2020, seznam odnosov Kate Mansi.
Davide Marotta
Davide Marotta
28. maj 2021 ... Davide Marotta novice, tračevi, fotografije Davidea Marotte, biografija, seznam deklet Davide Marotta 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Davidea Marotte. Zgodovina zmenkov Davide Marotta, 2021, 2020, seznam odnosov Davide Marotta.
C.C. Dyer
C.C. Dyer
28. maj 2021 ... C.C. Dyer novice, trači, fotografije C.C. Dyer, biografija, C.C. Seznam fantov Dyer 2016. Zgodovina odnosov. C.C. Seznam odnosov z Dyerjem. C.C. Dyer Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam C.C. Dyer odnosi.
Lotte Flack
Lotte Flack
28. maj 2021 ... Lotte Flack novice, trači, fotografije Lotte Flack, biografija, seznam fantov Lotte Flack 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Lotte Flack. Zgodovina zmenkov Lotte Flack, 2021, 2020, seznam odnosov Lotte Flack.