Glavni Odnosi Kraljica Latifa

Kraljica Latifa

Kraljica Latifa ZmenkiUvrstitev 1044 318Starost 51 let Zodiak ribe Odnosi 3 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Kraljica Latifa in Ebony NicholasEbony Nicholas je julija 2010 začel hoditi s kraljico Latifo. pogled odnos

Odnosi

Kraljica Latifah je bila v odnosih z Jeanette Jenkins(2002 - 2011)in Monifah(1997).

O tem

Queen Latifah je 51-letna ameriška reperka. Dana Elaine Owens, rojena 18. marca 1970 v East Orangeu v New Jerseyju v ZDA, je znana po razstavi Queen Latifah v karieri, ki obsega glasbeno kariero in 1989 do danes. Njeno nebesno znamenje je Riba.



Queen Latifah je sodelovala v 7 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Henry Simmons Kabina (2004), Kim Coles v Živeti samski (1993), Afemo Omilami v Jeklene magnolije (2012), Djimon Hounsou v Lepotna trgovina (2005)in Michael Kenneth Williams v Rojen za modro (2015).

Queen Latifah je članica naslednjih seznamov: igralci iz New Jerseyja, ameriški plesni glasbeniki in ameriški kantavtorji.

Prispevajte

Pomagajte nam zgraditi svoj profil kraljice Latife! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki3.24 let, 4 mesece14 let, 6 mesecev8 let, 5 mesecev
Skupaj3.24 let, 4 mesece14 let, 6 mesecev8 let, 5 mesecev

Podrobnosti

ImeDnevi
Srednje imeElaine
PriimekOwens
Polno ime ob rojstvuDana Elaine Owens
Alternativno imeKraljica Latifa
Starost51 let
Rojstni dan18. marec 1970
Rojstni krajEast Orange, New Jersey, ZDA
Višina5 '10' (178 cm)
BuildVelik
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
Nebesno znamenjeribe
SpolnostBiseksualec
ReligijaKrstnik
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
Srednja šolaFrank H. Morrell High, Irvington, NJ
UniverzaMestna občina Manhattan Community College
Poklicno besediloReperka, pevka, tekstopiska, igralka, glasovna igralka, manekenka, producentka, voditeljica pogovorne oddaje
PoklicReper
Zahteva do slaveOddaja kraljice Latife
Glasbeni žanr (besedilo)R&B, Soul, Jazz, Hip Hop, Gospel, Dance
Glasbeni žanrHip hop, rap
Leto (-a) aktivno (-a)1988 – danes, Glasbena kariera, 1989 – danes
Glasbeni slogPop-rap, alternativni rap, pop / rock, sodobni odrasli, hiša, sodobni R&B, elektronski, R&B, zlata doba
Glasbeno razpoloženjeUporniški, cerebralni, pismeni, elegantni, agresivni, samozavestni, duhoviti, napihnjeni, ulični, pametni, konfrontacijski, brezkompromisni, živahni, topli, razburljivi, nazorni, resni, intimni
InstrumentVokal
Instrument (besedilo)Vokal, klavir
ZaložbaVerve, A & M / Interscope Records, Motown / PolyGram Records, Tommy Boy / Warner Bros. Records, Disney, A&M, Interscope, Motown, PolyGram, Tommy Boy, Warner Bros.
Pridruženi zakoniAndrae Crouch in njegov pevski zbor, L.A. Mass Choir, Lakim Shabazz, Apache, Chill Rob G, DJ Mark the 45 King, Native Tongues, De La Soul, Jungle Brothers, A Tribe Called Quest, Dolly Parton, MC Lyte, Naughty by Nature
Potrditev blagovne znamkeMaskara CoverGirl Exact Eyelights, CoverGirl, Queen by Quenn Latifah (parfum), Curvation (Signature Series za podporo raku dojk)
Uradne spletne stranihttp://www.queenlatifah.com, https://queenlatifah.com, https://queenlatifah.com https://www.wikidata.org/wiki/Q1112005#P856
PrijateljJanet Jackson
Najljubši filmiBumerang (1992), Forrest Gump (1994)

Dana Elaine Owens (rojena 18. marca 1970), strokovno znana kot Queen Latifah, je ameriška pevka, tekstopiska, reperka, igralka in producentka. Rojena v Newarku v državi New Jersey, je leta 1989 podpisala založbo Tommy Boy Records in 28. novembra 1989 izdala svoj prvi album All Hail the Queen, v katerem je uspešnica 'Ladies First'. Nature of a Sista '(1991) je bil njen drugi in zadnji album pri založbi Tommy Boy Records.

Več o kraljici Latifi Manj o kraljici Latifi

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
3.Ebony NicholasRazmerjeJulij 2010prisoten10 let
dvaJeanette JenkinsRazmerjeDecember 2002Maj 20118 let
1.MonifahRazmerjeJanuar 1997Oktober 20025 let
Ebony Nicholas #3.

Ebony Nicholas

2010

Ebony Nicholas je začel hoditi s kraljico Latifo ...[ogled par] Jeanette Jenkins #dva

Jeanette Jenkins

2002 - 2011

Jeanette Jenkins in Queen Latifah sta se ločili ...[ogled par] Monifah #1.

Monifah

1997

Monifah in kraljica Latifa sta ločeni ...[ogled par] #3.

Ebony Nicholas

2010

Ebony Nicholas in kraljica Latifah hodita od julija 2010.

Razmerje 10 let Otroci 1 otrok pogled odnos #dva

Jeanette Jenkins

2002 - 2011

Jeanette Jenkins in Queen Latifah od decembra 2002 do maja 2011.



Razmerje 8 let pogled odnos #1.

Monifah

1997

Monifah in kraljica Latifa sta bila v razmerju od januarja 1997 do oktobra 2002.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop80%Starost84%'> Združljivost 56% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Kraljica Latifa51 ribeReper
ameriški
Ebony Nicholas-
Jeanette Jenkins- Fitnes guru
ameriški
Monifah49 VodnarPevka
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
UpornikMoški Ebony Nicholas

Foto galerija

Razstava Queen Latifah - Queen Latifah Lepotna trgovina Will Smith, Halle Berry in Queen Latifah na filmskih nagradah MTV 2016 Will Smith, Halle Berry in Queen Latifah na filmskih nagradah MTV 2016 Will Smith, Halle Berry in Queen Latifah na filmskih nagradah MTV 2016 Halle Berry in kraljica Latifah na podelitvi filmskih nagrad MTV 2016 Halle Berry in kraljica Latifah na podelitvi filmskih nagrad MTV 2016 Halle Berry in kraljica Latifah na podelitvi filmskih nagrad MTV 2016 Halle Berry in kraljica Latifah na podelitvi filmskih nagrad MTV 2016 Halle Berry in kraljica Latifah na podelitvi filmskih nagrad MTV 2016 9. letne nagrade Ceha filmskih igralcev - Novinarska soba - Queen Latifah (2003) 9. letne nagrade ceha filmskih igralcev - Queen Latifah (2003)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Izenačevalnik2021Robyn McCallTelevizijska oddaja
Ko se ulične luči prižgejo2020Debeli detektivTelevizijska oddaja
Hollywood2020Hattie McDanielTelevizijska oddaja
Pasti2019Dr. ObayuwanaFilm
Mala sirena v živo!2019UršulaTV film
Girls Trip2017.Sasha FranklinFilm
Kremen2017.Iza BanksTV film
Ledena doba: trčni tečaj2016Ellie (glas)Film
Čudeži iz nebes2016AngelaFilm
zvezda2016Carlotta BrownTelevizijska oddaja
Ledena doba: Velika jajčna skanda2016Ellie (glas)Televizijska oddaja
Empire2015.Carlotta BrownTelevizijska oddaja
Bessie2015.BessieTV film
Wiz Live!2015.ČarovnikTV film
Hiša teles2014NicoleFilm
Jump Street 222014Ga. Dickson, brez kreditaFilm
Ledena doba: Continental Drift2012Ellie (glas)Film
Veseli hrup2012Mi Rose HillFilm
9mm2012Poročnica Amanda Shipley (govorice)Film
Jeklene magnolije2012M'LynnTV film
Dilema2011Susan WarnerFilm
Samske dame2011Sharon LoveTelevizijska oddaja
Ostaniva skupaj2011BobbieTelevizijska oddaja
Tiger Rising2011Willie MayFilm
Ledena doba: mamutski božič2011Ellie (glas)Televizijska oddaja
Valentinovo2010Paula thomasFilm
Samo Wright2010Leslie WrightFilm
Vroče v Clevelandu2010Teta Esther Jean JohnsonTelevizijska oddaja
Ledena doba: Zora dinozavrov2009Ellie (glas)Film
Nori denar2008Nina BrewsterFilm
Skrivno življenje čebel2008Avgust BoatwrightFilm
Kaj se zgodi v Vegasu2008Dr. TwitchellFilm
Sweet Blackberry Presents2008PripovedovalecTelevizijska oddaja
Lak za lase2007Motormouth MaybelleFilm
Popolne počitnice2007Gospa BožičFilm
Življenjska podpora2007AnaTV film
Ledena doba: Taljenje2006Ellie (glas)Film
Zadnje počitnice2006Georgia ByrdFilm
Tuje kot fikcija2006Penny EscherFilm
30 Rock2006Regina BookmanTelevizijska oddaja
Lepotna trgovina2005Gina NorrisFilm
Čarovnik za lutke iz Oza2005Teta EmTV film
Barbershop 2: Nazaj v posel2004GinaFilm
Kabina2004Isabelle 'Belle' WilliamsFilm
Cookout2004VarnostnikFilm
Spremstvo2004Dana Elaine OwensTelevizijska oddaja
Spuščanje hiše2003Charlene MortonFilm
Strašljiv film 32003Teta ShaNeequaFilm
Eve2003SimoneTelevizijska oddaja
Jimmy Kimmel V živo!2003Sladko rjavaTelevizijska oddaja
Kung Faux2003Razno, Voice OverTelevizijska oddaja
Rjavi sladkor2002FrancineFilm
Chicago2002Matron Mama MortonFilm
Ostržek2002Dove (angleška različica, glas)Film
Država Medvedi2002Cha Cha plesFilm
Živeti z mrtvimi2002Midge HarmonTV film
Dokaj čudni starši2001Pam DromedaTelevizijska oddaja
Izvedba mrtvih1999Dispatcher Love (glas)Film
Zbiralec kosti1999ThelmaFilm
Življenje na glas1998Liz BaileyFilm
Sphere1998FletcherFilm
Družina mame Flore1998DianaTelevizijska oddaja
Hoodlum1997SulieFilm
Izklopitedevetnajstindevetdeset šestCleoFilm
Spin Citydevetnajstindevetdeset šestRobin JonesTelevizijska oddaja
Zvite zgodbe mačka Felixadevetindevetdeset petindevetdesetGlasoviTelevizijska oddaja
Proti1994Kraljica LatifaTelevizijska oddaja
Kritik1994Kraljica LatifaTelevizijska oddaja
Moje življenje1993Tam jeFilm
Živeti samski1993Khadijah James |Televizijska oddaja
Sok1992Ruffhouse M.C.Film
Obešanje z gospodom Cooperjem1992Kraljica LatifaTelevizijska oddaja
House Party 21991ZoraFilm
Jungle Fever1991LashawnFilm
Princ z Bel-aira1990Dee Dee, Marissa RedmanTelevizijska oddaja
Saturday Night Live1975Gwen IfillTelevizijska oddaja
Preganjanje papirjaFilm
VrvežFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Henry Simmons
    • Kabina
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Kim Coles in kraljica LatifaKim Coles
    • Živeti samski
      1993
    [ogled ujemanja]
  • Kraljica Latifa in Afemo OmilamiAfemo Omilami
    • Jeklene magnolije
      2012
    [ogled ujemanja]
  • Kraljica Latifa in Djimon HounsouDjimon Hounsou
    • Lepotna trgovina
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Kraljica Latifa in Michael Kenneth WilliamsMichael Kenneth Williams
    • Bessie
      2015.
    [+1 več]
  • Kraljica Latifa in Tyrese GibsonTyrese Gibson
    • zvezda
      2016
    [ogled ujemanja]
  • Ray Romano in kraljica LatifaRay Romano
    • Ledena doba: Taljenje
      2006
    [+3 več]

Zanimivi Članki