Glavni Odnosi Preity Zinta

Preity Zinta

Preity Zinta PoročenaUvrstitev 4847 217Starost 46 let Zodiak Vodnar Odnosi 4 skupaj

S kom trenutno hodi?

Preity Zinta in Gene GoodenoughGene Goodenough in Preity Zinta sta poročena 5 let od 29. februarja 2016. pogled odnos

Odnosi

Preity Zinta je bila v odnosih z Nesom Wadijo(2006 - 2009)in Marc Robinson(2000 - 2002).

Preity Zinta se je srečala z Brettom Leejem(2009).



O tem

Preity Zinta je 46-letna indijska igralka. Rojena Preity Durganand Zinta 31. januarja 1975 v Shimli, Himachal Pradesh, je znana po manekenstvu v karieri, ki traja od leta 1998 do danes. Njeno nebesno znamenje je Vodnar.

Preity Zinta je sodelovala v 9 tekmah na zaslonu, med njimi tudi Aamir Khan Dil chahta hai (2001), Arjun Rampal v Dil hai tumhaara (2002), Gaurav Chanana v Ishkq v Parizu (2013), Jimmy Sheirgill noter Dil hai tumhaara (2002)in Bobby Deol v Jhoom Barabar Jhoom (2007).

Preity Zinta je članica naslednjih seznamov: rojstva 1975, dobitniki nagrad Filmfare in indijski hindujci.



Prispevajte

Pomagajte nam zgraditi svoj profil Preity Zinta! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.5 let, 2 meseca--
Zmenkidva3 leta2 leti, 6 mesecev-
Srečanje1.1 mesec--
Skupaj4.5 let, 2 meseca2 leti, 6 mesecev1 mesec

Podrobnosti

ImePreity
Srednje imeDurganand
PriimekZinta
Polno ime ob rojstvuPreity Durganand Zinta
Alternativno imePreetam Singh, Preetu
Starost46 let
Rojstni dan31. januarja 1975
Rojstni krajŠimla, Himačal Pradeš
Višina5 '5' (165 cm)
BuildVitek
Barva očiRjava - svetlo
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeVodnar
SpolnostNaravnost
ReligijaHindujski
NarodnostAzijski / indijski
DržavljanstvoIndijski
Srednja šolaSamostan Jezusa in Marije, internat v Šimli
UniverzaKolidž St Bede
Poklicno besediloFilmska igralka
PoklicIgralka
Zahteva do slaveModeliranje
Leto (-a) aktivno (-a)1998 – danes, 1998 – danes
Uradne spletne stranitwitter.com/realpreityzinta
OčeDurganand zinta
MatiNilprabha
Bratmanish, deepankar

Preity G Zinta (izgovarjena 31. januarja 1975) je indijska igralka in podjetnica, znana predvsem po svojem delu v hindujskih filmih. Po diplomi iz angleške odlikovanja in kriminalistične psihologije je Zinta leta 1998 debitirala v filmu Dil Se .., istega leta pa ji je sledila še vloga v filmu Soldier. Te predstave so ji prinesle nagrado Filmfare za najboljši ženski prvenec, pozneje pa je bila prepoznana po vlogi najstniške matere samohranilke v filmu Kya Kehna (2000). Kasneje je ustvarila kariero kot vodilna igralka hindujskega filma v različnih karakternih tipih. Nekatere njene vloge, ki se ji zdijo kulturno izzivalne, skupaj z nekonvencionalno filmsko osebnostjo so prispevale k spremembi koncepta hindujske filmske junakinje in ji prislužile več priznanj.

Več o Preity Zinta Manj o Preity Zinti

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
4.Gene GoodenoughPoročena29. februar 2016prisoten5 let
3.Brett LeeSrečanjeApril 2009Maj 20091 mesec
dvaNess WadiaRazmerje200620093 leta
1.Marc RobinsonRazmerje200020022 leti
Gene Goodenough #4.

Gene Goodenough

2016

Gene Goodenough in Preity Zinta sta bila ...[ogled par] Brett Lee #3.

Brett Lee

2009

Brett Lee in Preity Zinta sta se ločila 2. maja ...[ogled par] Ness Wadia #dva

Ness Wadia

2006 - 2009

Ness Wadia in Preity Zinta sta se ločila leta 2009 ...[ogled par] Marc Robinson #1.

Marc Robinson

2000 - 2002

Marc Robinson in Preity Zinta sta se ločila v 2 ...[ogled par] #4.

Gene Goodenough

2016

Gene Goodenough in Preity Zinta sta poročena 5 let.



Razmerje 5 let pogled odnos #3.

Brett Lee

2009

Brett Lee in Preity Zinta sta se srečala aprila 2009.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 53% pogled odnos #dva

Ness Wadia

2006 - 2009

Ness Wadia in Preity Zinta z letoma 2006 do 2009.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Starost72%'> Združljivost 63% pogled odnos #1.

Marc Robinson

2000 - 2002

Marc Robinson in Preity Zinta z letoma 2000 do 2002.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Starost69%'> Združljivost 28% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Preity Zinta46 VodnarIgralka
Indijski
Gene Goodenough-
ameriški
Brett Lee44 ŠkorpijonKriket
Avstralski
Ness Wadiapetdeset DvojčkaUpravitelj
Indijski
Marc Robinson52 Kozorog

Foto galerija

Preity Zinta Preity Zinta Preity Zinta - Savvy Magazine Pictorial [Indija] (maj 2013) Preity Zinta, Shahid Kapoor - Masala! Magazine Pictorial [Indija] (15. maj 2013) Brett Lee in Preity Zinta Brett Lee in Preity Zinta Brett Lee in Preity Zinta Brett Lee in Preity Zinta Brett Lee in Preity Zinta Preity Zinta Stills iz Ishkq v Parizu 2012 Preity Zinta Stills iz Ishkq v Parizu 2012 Preity Zinta Stills iz Ishkq v Parizu 2012

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Bhaiaji Superhit2018Sapna dubeyFilm
Noči komedije v živo2016Preity ZintaTelevizijska oddaja
Sveže s čolna2015.MinaTelevizijska oddaja
Srečen konec2014DivyaFilm
Ishkq v Parizu2013Ishkq Marie EliseFilm
Komedija Cirkus Ke Ajoobe2012Posebni gostTelevizijska oddaja
Glavna Aurr gospa Khanna2009Haseena jagmagiaFilm
Nebesa na zemlji2008Chand Kaur DhillonFilm
Heroji2008Kuljeet KaurFilm
Gospod, kaj me Di Jodi2008Posebni nastopi v pesmi 'Phir Milenge Chalte Chalte'Film
Jhoom Barabar Jhoom2007Alvira khanFilm
Zadnji Lear2007ShabnamFilm
Alag: On je drugačen .... Sam je ...2006Poseben videz (pesem)Film
Jaan-E-Mann: Zaljubiva se ... Še enkrat2006PiyaFilm
Kabhi Alvida Naa Kehna2006Riya SaranFilm
Krrish2006NishaFilm
Khullam Khulla Pyaar Karen2005Priti Damani (kot Priety Zinta)Film
Salaam namaste2005Ambar 'Ambi' MalhotraFilm
Hej, mehurčki2005EnakoKratek film
Dil Ne Jise Apna Kaha2004Dr. ParineetaFilm
Lakshya2004Romila 'Romi' DuttaFilm
Veer-Zaara2004Zaara Hayaat KhanFilm
Armaan2003Sonia KapoorFilm
Kal Ho Naa Ho2003Naina Catherine KapurFilm
Koi ... Mil Gaya2003NishaFilm
Junak2003Reshma, RuksarFilm
Dil hai tumhaara2002ShaluFilm
Chori Chori Chupke Chupke2001MadhubalaFilm
Dil chahta hai2001ShaliniFilm
Verska dolžnost2001Kajal singhFilm
Yeh Raaste Hain Pyaar Ke2001SakshiFilm
Har Dil Jo Pyar Karega ...2000Jahnvi (kot Priety Zinta)Film
Kya kehna2000Priya BaxiFilm
Misija Kašmir2000Sufiya parvezFilm
Kudi Kurmuri Hai Oye2000Kratek film
Dillagi1999Rani (nastop gosta)Film
Sangharsh1999Referat Oberoi, častnik CBIFilm
Raja Kumarudu1999RaniFilm
Dil Se ..1998Preeti NairFilm
Pritisk na Idero1998Shailaja, Shailu (kot Preity Zintar)Film
Vojak1998Preeti singhFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Aamir Khan in Preity ZintaAamir Khan
    • Dil chahta hai
      2001
    [ogled ujemanja]
  • Arjun Rampal in Preity ZintaArjun Rampal
    • Dil hai tumhaara
      2002
    [ogled ujemanja]
  • Gaurav Chanana in Preity ZintaGaurav Chanana
    • Ishkq v Parizu
      2013
    [ogled ujemanja]
  • Jimmy Shergill in Preity ZintaJimmy Sheirgill
    • Dil hai tumhaara
      2002
    [ogled ujemanja]
  • Preity Zinta in Bobby DeolBobby Deol
    • Jhoom Barabar Jhoom
      2007
    [ogled ujemanja]
  • Preity Zinta in hrithik RoshanHrithik Roshan
    • Koi ... Mil Gaya
      2003
    [+1 več]
  • Preity Zinta in saif Ali KhanSaif Ali Khan
    • Salaam namaste
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Salman Khan in Preity ZintaSalman Khan
    • Jaan-E-Mann: Zaljubiva se ... Še enkrat
      2006
    [ogled ujemanja]
  • Shahrukh Khan in Preity ZintaShah Rukh Khan
    • Veer-Zaara
      2004
    [+2 več]
Več ujemanj na zaslonu Preity Zinta Manj preity Zinta ujemanj na zaslonu

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez
Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez
28. maj 2021 ... Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Robert Brian Wilson
Robert Brian Wilson
28. maj 2021 ... Robert Brian Wilson novice, trači, fotografije Roberta Briana Wilsona, biografija, seznam deklet Roberta Briana Wilsona 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Roberta Briana Wilsona. Zgodovina zmenkov Robert Brian Wilson, 2021, 2020, seznam odnosov Roberta Briana Wilsona.
Oh, Carol 2
Oh, Carol 2
28. maj 2021 ... Och, Karol 2 novice, trači, fotografije Ocha, Karol 2, biografija, Och, Karol 2 seznam partnerjev 2016. Zgodovina odnosov. In, seznam odnosov Karol 2. Och, Karol 2 Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Och, Karol 2.
Paige O'Brien
Paige O'Brien
28. maj 2021 ... Paige O'Brien novice, trači, fotografije Paige O'Brien, biografija, seznam fantov Paige O'Brien 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Paige O'Brien. Zgodovina zmenkov Paige O'Brien, 2021, 2020, seznam odnosov Paige O'Brien.
Najboljši negativci Supergirl vseh časov
Najboljši negativci Supergirl vseh časov
Supergirl je imela noro zgodovino izdaj, toda kdo so najboljši negativci Supergirl vseh časov? Ta seznam opisuje največje sovražnike Supergirl.
Povzetek sezone 1 Game of Thrones
Povzetek sezone 1 Game of Thrones
Igra prestolov, sezona 1, je fantazijske in epske oboževalce predstavila ostremu in brutalnemu svetu Westerosa in dolžini, ki so jo ljudje pripravljeni ...
Erika Costell
Erika Costell
28. maj 2021 ... Novice Erike Costell, trače, fotografije Erike Costell, biografija, seznam fantov Erike Costell 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Erike Costell. Zgodovina zmenkov Erike Costell, 2021, 2020, seznam odnosov Erike Costell.