Glavni Odnosi Patrick Schwarzenegger

Patrick Schwarzenegger

Patrick Schwarzenegger ZmenkiUvrstitev 643 -68Starost 27 let Zodiak Devica Odnosi 4 skupaj

S kom trenutno hodi?

Patrick Schwarzenegger in Abby ChampionAbby Champion je začela hoditi s Patrickom Schwarzeneggerjem leta 2016. pogled odnos

Odnosi

Patrick Schwarzenegger je bil v zvezi z Miley Cyrus(2014 - 2015)in Tootsie Burns(2013 - 2014).

Patrick Schwarzenegger se je srečal z AJ Michalko(2012).



ki je jackie warner dating

O tem

Patrick Schwarzenegger je 27-letni ameriški igralec. Rodil se je Patrick Arnold Shriver Schwarzenegger 18. septembra 1993 v Los Angelesu v Kaliforniji, slovi po Sinu Arnolda Schwarzeneggerja. Njegovo nebesno znamenje je Devica.

Patrick Schwarzenegger je bil na tekmi na zaslonu z Bello Thorne Polnočno sonce (2018).

Patrick Schwarzenegger je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, igralci iz Kalifornije in ljudje iz Los Angelesa v Kaliforniji.



Prispevajte

Pomagajte nam zgraditi svoj profil Patricka Schwarzeneggerja! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki3.5 let, 4 mesece2 leti, 3 mesece5 mesecev, 1 dan
Srečanje1.1 mesec, 1 dan--
Skupaj4.5 let, 4 mesece1 leto, 8 mesecev1 mesec, 1 dan

Podrobnosti

ImePatrick
Srednje imeArnold Shriver
PriimekSchwarzenegger
Polno ime ob rojstvuPatrick Arnold Shriver Schwarzenegger
Alternativno imeAhil
Starost27 let
Rojstni dan18. september 1993
Rojstni krajLos Angeles, Kalifornija, ZDA
Višina6 '3' (191 cm)
Utež194 lbs (88 kg)
BuildAtletski
Barva očiModra
Barva lasRjava - svetlo
PosebnostModel z odlično postavo, modre oči
Nebesno znamenjeDevica
SpolnostNaravnost
ReligijaRimskokatoliška
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Brentwood
UniverzaUniverza v Južni Kaliforniji
Poklicno besediloIgralec, model, podjetnik
PoklicIgralec
Zahteva do slaveSin Arnolda Schwarzeneggerja
Leto (-a) aktivno (-a)2006 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Models.com
Velikost čevljaenajst
Uradne spletne stranitwitter.com/PSchwarzenegger, www.facebook.com/PatrickSchwarzenegger, instagram.com/patrickschwarzenegger#
OčeArnold Schwarzenneger
MatiMaria Shriver
BratJoseph Schwarzenegger, Christopher Schwarzenegger
SestraKatherine Eunice Schwarzenegger, Christina Schwarzenegger
Družinski članGustav Schwarzenegger (dedek), Aurelia Jadrny (babica), Robert Sargent Shriver, ml. (Dedek), Eunice Mary Kennedy (babica), Robert Sargent Shriver III (stric), Timothy Perry Shriver (stric), Mark Shriver (stric), Anthony Paul Kennedy Shriver (stric)
Najljubši ljudjeSilvester Stallone (Fashion Idol), Jean-Claude Van Damme (Fashion Idol), Bruce Lee (Fashion Idol)
Najljubši filmiJohn Rambo, Conan Barbar, Terminator
Najljubše skupineKraljica, preživeli, škorpijon
Najljubše pesmiEye of the Tiger (Survivor) [1984], We Are The Champions (Queen) [1978], Rock You Like A Hurricane (Scorpion) [1978]
Najljubša hranaZrezki, špageti Alfredo

Patrick Arnold Shriver Schwarzenegger (rojen 18. septembra 1993) je ameriški igralec in model. Je sin Arnolda Schwarzeneggerja in Marije Shriver. Po svoji materi je Schwarzenegger v sorodu z družino Kennedy; je vnuk ameriškega predsednika Johna F. Kennedyja, pa tudi ameriška senatorja Robert F. Kennedy in Ted Kennedy ter drugi bratranec nekdanjega predstavnika Joeja Kennedyja III.

Več o Patricku Schwarzeneggerju Manj o Patricku Schwarzeneggerju

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
4.Abby ChampionRazmerje2016prisoten5 let
3.Miley CyrusRazmerjeNovember 2014April 20155 mesecev
dvaTootsie BurnsRazmerje201320141 leto
1.AJ MichalkaSrečanjeOktober 2012November 20121 mesec
Abby Champion #4.

Abby Champion

2016

Abby Champion je začela hoditi s Patrickom Blackom ...[ogled par] Miley Cyrus #3.

Miley Cyrus

2014 - 2015

Patrick Schwarzenegger in Miley Cyrus ločujeta ...[ogled par] Tootsie Burns #dva

Tootsie Burns

2013 - 2014

Tootsie Burns in Patrick Schwarzenegger ločita ...[ogled par] AJ Michalka #1.

AJ Michalka

2012

Patrick Schwarzenegger in AJ Michalka ločita ...[ogled par] #4.

Abby Champion

2016

Abby Champion in Patrick Schwarzenegger hodita od leta 2016.



Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina55%Starost72%'> Združljivost 77% pogled odnos #3.

Miley Cyrus

2014 - 2015

Patrick Schwarzenegger in Miley Cyrus od novembra 2014 do aprila 2015.

Razmerje 5 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 53% pogled odnos #dva

Tootsie Burns

2013 - 2014

Tootsie Burns in Patrick Schwarzenegger iz leta 2013 do 2014.

ki je Regina Hall zmenki
Razmerje 1 leti pogled odnos #1.

AJ Michalka

2012

Patrick Schwarzenegger in AJ Michalka sta se srečala oktobra 2012.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost52%'> Združljivost 61% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Patrick Schwarzenegger27. DevicaIgralec
ameriški
Abby Champion24. ribeModel
ameriški
Miley Cyrus28. StrelecPevka
ameriški
Tootsie Burns- Študent
ameriški
AJ Michalka30. OvenIgralka
ameriški

Foto galerija

Abby Champion in Patrick Schwarzenegger - Skupaj kolesarita v Santa Monici Abby Champion in Patrick Schwarzenegger - Skupaj kolesarita v Santa Monici Abby Champion in Patrick Schwarzenegger - Skupaj kolesarita v Santa Monici Abby Champion in Patrick Schwarzenegger - Skupaj kolesarita v Santa Monici Abby Champion in Patrick Schwarzenegger - Skupaj kolesarita v Santa Monici Abby Champion in Patrick Schwarzenegger - Skupaj kolesarita v Santa Monici Abby Champion in Patrick Schwarzenegger - Skupaj kolesarita v Santa Monici Abby Champion in Patrick Schwarzenegger - Skupaj kolesarita v Santa Monici Abby Champion in Patrick Schwarzenegger - Skupaj kolesarita v Santa Monici Abby Champion in Patrick Schwarzenegger - Skupaj kolesarita v Santa Monici Abby Champion in Patrick Schwarzenegger - uživajte v sprehodu po Brentwoodu Abby Champion in Patrick Schwarzenegger - uživajte v sprehodu po Brentwoodu

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Moxie2021MitchellFilm
Echo Boomers2020Lance ZutterlandFilm
Daniel ni resničen2019DanielFilm
Opozorilo2019Film
Polnočno sonce2018Charlie ReedFilm
Dolga pot domov2017Sgt. Ben HayhurstTelevizijska oddaja
Pojdi na sever2017CalebFilm
Lep obraz2016PaulKratek film
Draga Eleanor2016PonudbaFilm
Taborniški vodnik po zombi apokalipsi2015JeffFilm
Kraljice krikov2015Thad RadwellTelevizijska oddaja
Odrasli 22013Frat BoyFilm
Ujet v ljubezni2012GlenFilm
Benchwarmers2006Jock Kid igra # 3Film
Slepi potMichaelFilm
Seznam terminalovDonny MitchellFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Bella Thorne in Patrick SchwarzeneggerBella Thorne
    • Polnočno sonce
      2018
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

19 slik mlade Mariah Carey
19 slik mlade Mariah Carey
Tukaj je 19 slik mlade Mariah Carey, ki sega v pozne najstniške dobe in od začetka do sredine dvajsetih. Mariah Carey je najbolj znana po svojem morilskem glasu ...
Najboljše epizode 'MasterChef Junior
Najboljše epizode 'MasterChef Junior'
Obstaja toliko zabavnih epizod Masterchefa Juniorja in gledanje otrok, ki tekmujejo in se odlikujejo v kuhanju, navdihuje vsako epizodo, toda katera resnično izstopa? ...
Carl Dean
Carl Dean
28. maj 2021 ... Carl Dean novice, trači, fotografije Carla Deana, biografija, seznam deklet Carl Dean 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Carl Dean. Zgodovina zmenkov Carl Dean, 2021, 2020, seznam odnosov Carl Dean.
Catherine Walker
Catherine Walker
28. maj 2021 ... Catherine Walker novice, trači, fotografije Catherine Walker, biografija, seznam fantov Catherine Walker 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Catherine Walker. Zgodovina zmenkov Catherine Walker, 2021, 2020, seznam odnosov Catherine Walker.
Sanya Borisova
Sanya Borisova
28. maj 2021 ... Novice Sanya Borisova, trači, fotografije Sanye Borisove, biografija, seznam fantov Sanye Borisove 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Sanya Borisova. Zgodovina zmenkov Sanya Borisova, 2021, 2020, seznam odnosov Sanya Borisova.
Restavracije in verige hitre prehrane, ki zahtevajo EBT
Restavracije in verige hitre prehrane, ki zahtevajo EBT
Ste se kdaj vprašali, kdo jemlje EBT? Kartica za elektronski prenos ugodnosti olajša uporabo zveznih ugodnosti, kot je bila v starih časih dobesednih znamk živil.
Največje in najbolj groze risanke 60-ih
Največje in najbolj groze risanke 60-ih
Ta seznam vsebuje končno lestvico najboljših risank iz 60-ih, ki jih je glasovalo na tisoče oboževalcev. Najboljša animacijska serija 60-ih je prinesla absolutne ...