Glavni Zmenki Patrick Kennedy

Patrick Kennedy

Patrick KennedyStarost 43 let Zodiak Devica

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Patrick Kennedy verjetno samski.

Odnosi

Za Patricka Kennedyja nimamo zapisov o preteklih odnosih.



maria gabriela de farias in reinaldo zavarce

O tem

Patrick Kennedy je 43-letni britanski igralec, rojen 26. avgusta 1977 v Londonu v Angliji. Njegovo nebesno znamenje je Devica

Patrick Kennedy je član naslednjih seznamov: rojeni 1977, angleški igralci in angleški igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Patricka Kennedyja! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Podrobnosti

ImePatrick
PriimekKennedy
Alternativno imePatrick Kennedy
Starost43 let
Rojstni dan26. avgust 1977
Rojstni krajLondon, Anglija
Nebesno znamenjeDevica
DržavljanstvoBritanski
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Leto (-a) aktivno (-a)2002 – danes

Patrick Kennedy (rojen 26. avgusta 1977) je angleški igralec in režiser.

Več o Patricku Kennedyju Manj o Patricku Kennedyju

Foto galerija

Devet življenj - Patrick Kennedy Boardwalk Empire (2010) London je padel (2016) Vanity Fair - vojaški konj

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Kraljičin gambit2020Allston WheatleyTelevizijska oddaja
Vojne zvezd: Epizoda IX - Vzpon Skywalkerja2019Častnik prvega redaFilm
Svet v ognju2019CampbellTelevizijska oddaja
Peterloo2018Polkovnik Guy L'EstrangeFilm
Gospa Wilson2018Dennis WilsonTelevizijska oddaja
Prvi2018OllieTelevizijska oddaja
London je padel2016MI5 Intel John LancasterFilm
Eva Hesse2016Sol Lewitt (glas)Film
Churchillova skrivnost2016Jock ColvilleTV film
Tako lepo vas je videti2016Kratek film
Zbirka2016GambonTelevizijska oddaja
Gospod Holmes2015.Thomas KelmotFilm
Novembrski človek2014Edgar SimpsonFilm
Denar2014John CastmanTV film
Umor na domači fronti2013Lennox CollinsTV film
Konec parade2012McKechnie 3 epizode, 2012Televizijska oddaja
Karibski pirati: ob tujini2011Angleški očeFilm
Vojni konj2011Poročnik Charlie WaverlyFilm
Oseba interesa2011Dr. Shane EdwardsTelevizijska oddaja
Črno ogledalo2011Šef oddelka WalkerTelevizijska oddaja
Boardwalk Empire2010Douglas Mason (7 epizod, 2012)Televizijska oddaja
Opatija Downton2010Terence SampsonTelevizijska oddaja
Zadnja postaja2009SergeyenkoFilm
V tranzitu2008PeterFilm
Jaz in Orson Welles2008Grover Burgess (Ligarius)Film
Einsteina in Eddingtona2008William MarstonTV film
39 korakov2008Zdravo SinclairTV film
Praska2008SimonKratek film
Poraba strasti2008Gerald MillsTV film
Odkup2007Leon TallisFilm
Dobro leto2006Trgovec # 2Film
Gospa Henderson predstavlja2005PilotFilm
München2005English Reporter v Münchnu UndergroundFilm
Somme2005Narednik Richard H TawneyTV film
Bleak House2005Richard Carstone 12 epizod, 2005Televizijska oddaja
Izdelano v Hollywoodu2005JazTelevizijska oddaja
Kovčki Tulse Luper, 1. del: Moabska zgodba2003HerculesFilm
Cambridge Spies2003Julian BellTelevizijska oddaja
Peep Show2003Neil (3 epizode, 2012)Televizijska oddaja
MI-52002Radijski operaterTelevizijska oddaja
Inšpektor Lynley skrivnosti2001Gideon MartinTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Razprave

Izbira Urednika

Najtežji TV liki v tem trenutku
Najtežji TV liki v tem trenutku
Trenutno najtežji televizijski liki vključujejo moške in ženske, ki pa v resnici ne obstajajo, vendar so v današnji televizijski krajini neustrašni. Večina ...
19 grdih fantov, ki so se poročili s supermodeli
19 grdih fantov, ki so se poročili s supermodeli
Fenomen grdega moškega / vroče ženske je priljubljena množica sitcomov (kralj kraljice, poročen z otroki, hm ... družinski fant?) Toda ali se to zgodi resnično ...
Jonathan Melvoin
Jonathan Melvoin
28. maj 2021 ... Jonathan Melvoin novice, trači, fotografije Jonathana Melvoina, biografija, seznam deklet Jonathan Melvoin 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Jonathana Melvoina. Zgodovina zmenkov Jonathan Melvoin, 2021, 2020, seznam odnosov Jonathan Melvoin.
Sophie De Stempel
Sophie De Stempel
28. maj 2021 ... Sophie De Stempel novice, trači, fotografije Sophie De Stempel, biografija, seznam fantov Sophie De Stempel 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sophie De Stempel. Zgodovina zmenkov Sophie De Stempel, 2021, 2020, seznam odnosov Sophie De Stempel.
Življenjska vojna
Življenjska vojna
28. maj 2021 ... Vida Guerra novice, trači, fotografije Vida Guerra, biografija, seznam fantov Vida Guerra 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Vida Guerra. Zgodovina zmenkov Vida Guerra, 2021, 2020, seznam odnosov Vida Guerra.
Stephen Curry
Stephen Curry
28. maj 2021 ... Stephen Curry novice, trači, fotografije Stephena Curryja, biografija, seznam deklet Stephena Curryja 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Stephena Curryja. Zgodovina zmenkov Stephen Curry, 2021, 2020, seznam odnosov Stephena Curryja.
Oscar De La Hoya in Millie Corretjer
Oscar De La Hoya in Millie Corretjer
28. maj 2021 ... Oscar De La Hoya in Millie Corretjer fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...