Glavni Odnosi Pat Monahan

Pat Monahan

Pat Monahan PoročenaStarost 52 let Zodiak ribe Odnosi 2 skupaj

S kom trenutno hodi?

Pat Monahan in Amber PetersonAmber Peterson in Pat Monahan sta od 20. julija 2007 poročena 13 let. pogled odnos

Odnosi

Pat Monahan je bila prej poročena z Ginean Rapp.

O tem

Pat Monahan je 52-letni ameriški glasbenik. Rojen 28. februarja 1969 v kraju Erie v Pensilvaniji, je znan po Frontmanu za vlak. Njegovo nebesno znamenje je Riba.



Pat Monahan je član naslednjih seznamov: ameriški pop pevci, ameriški rock pevci in ameriški kantavtorji.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Pat Monahan! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročenadva17 let, 4 mesece14 let, 8 mesecev12 let
Skupajdva17 let, 4 mesece14 let, 8 mesecev12 let

Podrobnosti

ImePat
PriimekMonahan
Starost52 let
Rojstni dan28. februarja 1969
Rojstni krajErie, Pensilvanija
Višina5 '11¼' (181 cm)
BuildPovprečno
Barva očiModra
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeribe
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloKantavtor, glasbenik, igralec
PoklicGlasbenik
Zahteva do slaveFrontman za vlak
Glasbeni žanr (besedilo)Pop rock, Rock, root rock, alternativni rock
Glasbeni žanrRock
Leto (-a) aktivno (-a)1988 – danes
Instrument (besedilo)Vokal, kitara, saksofon, tolkala, harmonika, bobni, klavir
Pridruženi zakoniVlak

Patrick Monahan (rojen 28. februarja 1969) je ameriški pevec, tekstopisec, glasbenik in igralec, najbolj znan kot pevec in edini stalni član skupine Train. Sodeloval je z več umetniki in posnel samostojni album Last of Seven.



Več o Pat Monahan Manj o Patu Monahanu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
dvaAmber PetersonPoročena2004prisoten17 let
1.Ginean RappPoročena1992200412 let
Amber Peterson #dva

Amber Peterson

2004

Amber Peterson in Pat Monahan sta se poročila ...[ogled par] #1.

Ginean Rapp

1992 - 2004

Ginean Rapp in Pat Monahan sta se ločila ...[ogled par] #dva

Amber Peterson

2004

Amber Peterson in Pat Monahan sta poročena 13 let. Potem ko sta se leta 2004 zbrala, sta hodila 3 leta. Po 5 mesecih zaroke sta se poročila 20. julija 2007.

Povezava 17 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Starost44%'> Združljivost 36% pogled odnos #1.

Ginean Rapp

1992 - 2004

Ginean Rapp in Pat Monahan sta ločena.

Razmerje 12 let pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Pat Monahan52 ribeGlasbenik
ameriški
Amber Peterson39 BikSmučanje
Kanadski
Ginean Rapp-

Foto galerija

Eddie Van Halen se je udeležil 10. letnega festivala George Lopez Celebrity Golf Classic v podeželskem klubu Lakeside 1. maja 2017 v jezeru Toluca v Kaliforniji Pat Monahan in Amber Peterson Pat Monahan in Amber Peterson Pat Monahan in Amber Peterson Pat Monahan in Amber Peterson Pat Monahan in Amber Peterson Pat Monahan Pat Monahan Pat Monahan Pat Monahan Pat Monahan Pat Monahan

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Magnum P.I.2018Pat MonahanTelevizijska oddaja
Ubijanje Hasselhoffa2017Pat Monahan, brez kreditaFilm
Šola rocka2016Pat iz vlakaTelevizijska oddaja
Dr. Ken2015.Pat MonahanTelevizijska oddaja
Strojevodja Dan Story Train2012Driver Dan (2010-danes)Televizijska oddaja
Havaji Pet-02010Neil ReddingTelevizijska oddaja
902102008VlakTelevizijska oddaja
CSI: NY2004Sam BakerTelevizijska oddaja

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Alex Kingston in Ralph Fiennes
Alex Kingston in Ralph Fiennes
28. maj 2021 ... Alex Kingston in Ralph Fiennes fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Erik Hulzebosch in Jenita Hulzebosch-Smit
Erik Hulzebosch in Jenita Hulzebosch-Smit
28. maj 2021 ... Erik Hulzebosch in Jenita Hulzebosch-Smit fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Tenzor Luke tit
Tenzor Luke tit
28. maj 2021 ... Luke Tittensor novice, trači, fotografije Luke Tittensorja, biografija, seznam deklet Luke Tittensorja 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Luke Tittensorja. Zgodovina zmenkov Luke Tittensorja, 2021, 2020, seznam odnosov Luke Tittensorja.
Brandon Peniche
Brandon Peniche
28. maj 2021 ... Brandon Peniche novice, trače, fotografije Brandon Peniche, biografija, seznam deklet Brandon Peniche 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Brandon Peniche. Zgodovina zmenkov Brandon Peniche, 2021, 2020, seznam odnosov Brandon Peniche.
Izjemno fascinantne teorije o izginjajoči koloniji Roanoke
Izjemno fascinantne teorije o izginjajoči koloniji Roanoke
Izginotje kolonije Roanoke je dolgo ostalo ena najstarejših nerazrešenih skrivnosti v ZDA. Vse se je začelo leta 1587, ko je gospod ...
Vanessa Perroncel
Vanessa Perroncel
28. maj 2021 ... Vanessa Perroncel novice, trači, fotografije Vanesse Perroncel, biografija, seznam fantov Vanesse Perroncel 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Vanesse Perroncel. Zgodovina zmenkov Vanessa Perroncel, 2021, 2020, seznam odnosov Vanessa Perroncel.
Ole Beich
Ole Beich
28. maj 2021 ... Ole Beich novice, trači, fotografije Ole Beicha, biografija, seznam deklet Ole Beich 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Ole Beich. Zgodovina zmenkov Ole Beich, 2021, 2020, seznam odnosov Ole Beich.