Glavni Zmenki Paola Dionisotti

Paola Dionisotti

Paola DionisottiStarost 75 let

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Paola Dionisotti verjetno samska.

Odnosi

Za Paolo Dionisotti nimamo zapisov o preteklih odnosih.



O tem

Paola Dionisotti je članica naslednjih seznamov: 1946 rojenih, Angleži italijanskega porekla in britanski televizijski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Paole Dionisotti! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Podrobnosti

ImePaola
PriimekDionisotti
Rojstni dan30. november 1945
Rojstni krajTorino, Italija
Poklicno besediloIgralka
PoklicUmetnik performansa

Paola Dionisotti (rojena 1946) je italijansko-britanska igralka, dejavna na odru in britanski televiziji od leta 1975.



Več o Paoli Dionisotti Manj o Paoli Dionisotti

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Florence Foster Jenkins2016Baronica Le FeyreFilm
Veselo vreme za poroko2012Gospa WhitstableFilm
Igra prestolov2011Anya WaynwoodTelevizijska oddaja
Pepel v pepel2008Old Mother (1 epizoda, 2009)Televizijska oddaja
Zvite zgodbe2005Rosemary Reagan (1 epizoda, 2005)Televizijska oddaja
Ljubezen brat2004BabicaFilm
Intimnost2001Amanda v 'The Glass Menagerie'Film
Zdravniki2000Tricia AndrewsTelevizijska oddaja
Pristaniške luči1999Teta Nicholls 10 epizod, 1999Televizijska oddaja
Holby City1999Carla ArenasTelevizijska oddaja
Uboga1998ForewomanFilm
Tožnik Tichborne1998DowagerFilm
Vigo1998MarieFilm
Maisie Raine1998Anna LucantoniTelevizijska oddaja
Midsomer Murders1997Gospa StroudTelevizijska oddaja
Kjer je srce1997Sestra OakenfieldTelevizijska oddaja
Hudičev odvetnikdevetindevetdeset petindevetdesetRosa ResigottiTV film
Vrhunska praksa1993Nancy Thurston (1 epizoda, 1995)Televizijska oddaja
Hiša Eliott1991Gospa PartiniTelevizijska oddaja
Za vedno zelena1989Lady Patricia BroughallTelevizijska oddaja
Poirot Agate Christie1989Mrs Goodbody (1 epizoda, 2010)Televizijska oddaja
Prva med enakimi1986(6 epizod, 1986)Televizijska oddaja
Gospodična Marple: Napoved umora1985Miss Hinchcliffe (3 epizode, 1985)Televizijska oddaja
Bobni1985Mrs. Fleetwood 1 epizoda, 1987Televizijska oddaja
Račun1984Medicinska sestra BullenTelevizijska oddaja
Saharov1984Pacientova ženaTV film
Fordi na vodi1983Edijeva matiFilm
Mladi1982DHSS Offical (2 epizodi, 1982)Televizijska oddaja
Slava je spodbuda1982Ellen Stansfield (neznane epizode)Televizijska oddaja
Vrnitev mornarja1978Lucy SturmeyFilm
Vaška hiša1974Ann DowneyTelevizijska oddaja
Igrajte za danes1970ClaireTelevizijska oddaja
ITV Playhouse1967JoannaTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Razprave

Izbira Urednika

Xiaoting Pan
Xiaoting Pan
28. maj 2021 ... Xiaoting Pan novice, trači, fotografije Xiaoting Pan, biografija, seznam fantov Xiaoting Pan 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Xiaoting Pan. Zgodovina zmenkov Xiaoting Pan, 2021, 2020, seznam odnosov Xiaoting Pan.
Sheila Bleck
Sheila Bleck
28. maj 2021 ... Sheila Bleck novice, trači, fotografije Sheile Bleck, biografija, seznam fantov Sheile Bleck 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sheile Bleck. Zgodovina zmenkov Sheila Bleck, 2021, 2020, seznam zvez Sheila Bleck.
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov so nedvomno najbolj nadarjeni in zelo okrašeni hokejisti, ki so kdaj udarili po ledu v državni hokejski ligi. Te ...
Nomi Leasure
Nomi Leasure
28. maj 2021 ... Nomi Leasure novice, trači, fotografije Nomi Leasure, biografija, seznam fantov Nomi Leasure 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Nomi Leasure. Zgodovina zmenkov Nomi Leasure, 2021, 2020, seznam odnosov Nomi Leasure.
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
So bili vaši najljubši rap izvajalci že zaprti? Ta seznam vseh reperjev, kdaj aretiranih in poslanih v zapor v zgodovini rap glasbe, ima ...
Miriam McDonald
Miriam McDonald
28. maj 2021 ... Miriam McDonald novice, trači, fotografije Miriam McDonald, biografija, seznam fantov Miriam McDonald 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Miriam McDonald. Zgodovina zmenkov Miriam McDonald, 2021, 2020, seznam zvez z Miriam McDonald.
Najboljše pesmi Everlast
Najboljše pesmi Everlast
Seznam skladb Everlast, ki jih je Rankerjeva skupnost ocenila najbolje in najslabše. Tu so vključeni vsi singli Everlasta, toda pravi oboževalci vedo, da obstajajo še drugi ...