Glavni Odnosi Citati zaupanja

Citati zaupanja

Citati zaupanjaStarost 46 let Zodiak Bik Odnosi 3 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Ozan Güven verjetno samski.

Odnosi

Ozan Güven je bil pred tem poročen s Turkan Derya(2003 - 2010).



igra in indijski westbrooks zmenki

Ozan Güven je bil v zvezi z Ece Önen(2017 - 2018)in Yosun Güreli(2011 - 2013).

O tem

Ozan Güven je 45-letni turški igralec. Rodil se je 19. maja 1975 v Nürnbergu na Bavarskem v Nemčiji, slovel je po Bir Istanbul masali. Njegovo nebesno znamenje je Bik.

Ozan Güven je bil na 4 zaslonskih tekmah, med njimi Ahu Türkpençe leta Istanbulska pravljica (2003), Funda Eryigit v Draga družina (2008), Igram Karahana v Veličastno stoletje (2011)in Serenay Sarikaya v Bodi (2017).



Ozan Güven je član naslednjih seznamov: 1975 rojstev, ljudje iz Istanbula in turški igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Ozana Güvena! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

cicely tyson in billy dee williams

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.7 let--
Zmenkidva2 leti1 leto, 6 mesecev1 leto, 1 mesec
Skupaj3.7 let3 leta, 4 mesece1 leto, 1 mesec

Podrobnosti

ImePesnik
PriimekZaupanje
Alternativno imeCitati zaupanja
Starost46 let
Rojstni dan19. maj 1975
Rojstni krajNürnberg, Bavarska, Nemčija
Višina5 '9' (175 cm)
BuildAtletski
Barva očiZelena
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeBik
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
DržavljanstvoTurški
UniverzaUniverza Mimar Sinan
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveIstanbulska pravljica
Uradne spletne stranihttp://ozanguven.net
Družinski članAli Ates (zadnji)

Ozan Muharrem Güven (rojen 19. maja 1975) je turški filmski, televizijski serija in gledališki igralec. najbolj znan je po igranju Rüstem Pashe v filmu Muhteşem Yüzyil



Več o Ozanu Güvenu Manj o Ozanu Güvenu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
3.Ece OnenRazmerjeFebruar 2017April 20181 leto
dvaMoss GureliRazmerje201120132 leti
1.Turkan DeryaPoročena200320107 let
Ece Onen #3.

Ece Onen

2017 - 2018

Ece Önen in Ozan Güven sta ločena ...[ogled par] Moss Gureli #dva

Moss Gureli

2011 - 2013

Yosun Güreli in Ozan Güven sta ločena ...[ogled par] Turkan Derya #1.

Turkan Derya

2003 - 2010

Ozan Güven in Turkan Derya sta se poročila ...[ogled par] #3.

Ece Onen

2017 - 2018

Ece Önen in Ozan Güven sta bila v zvezi od marca 2017 do aprila 2018.

Razmerje 1 leti pogled odnos #dva

Moss Gureli

2011 - 2013

Yosun Güreli in Ozan Güven sta bila v razmerju med letoma 2011 in 2013.

Razmerje 2 leti pogled odnos #1.

Turkan Derya

2003 - 2010

Ozan Güven in Turkan Derya sta poročena 7 let.

Razmerje 7 let Otroci 1 otrok pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Citati zaupanja 46 BikIgralec
Turški
Ece Onen- Igralka
Moss Gureli-
Turkan Derya- direktor
Turški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Ali AtesMoški Turkan Derya

Foto galerija

Ozan Güven - Marie Claire Man Magazine Pictorial [Turčija] (december 2018) Mehmet Günsür - Slikovna revija Vogue [Turčija] (april 2017) Mehmet Günsür - Slikovna revija Vogue [Turčija] (april 2017) Mehmet Günsür - Slikovna revija Vogue [Turčija] (april 2017) Mehmet Günsür - Slikovna revija Vogue [Turčija] (april 2017) Mehmet Günsür - Slikovna revija Vogue [Turčija] (april 2017) Mehmet Günsür - Slikovna revija Vogue [Turčija] (april 2017) Mehmet Günsür - Slikovna revija Vogue [Turčija] (april 2017) Mehmet Günsür - Slikovna revija Vogue [Turčija] (april 2017) Mehmet Günsür - Slikovna revija Vogue [Turčija] (april 2017) Berrak Tüzünataç in Ozan Güven: 2017 GQ Turkey Men of the Year Berrak Tüzünataç in Ozan Güven: 2017 GQ Turkey Men of the Year

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Stripi: Varnost2020Lastnik psaFilm
Babilon2020PrevladujočaTelevizijska oddaja
Stripi: 2 vmes2019AnketarFilm
Stripi: The Getaway2019EthemFilm
Arif v 2162018216 Robot, Ali, PertevFilm
Jet set2018Levent ÇikrikçiogluTelevizijska oddaja
Bodi2017Lahko ManayTelevizijska oddaja
Rana moje mame2016BorislavFilm
Zelo kmalu2014Bogac Boray (kot Ozan Guven)Film
Temno rdeča2012Televizijska oddaja
Veličastno stoletje2011Rustem PasaTelevizijska oddaja
Ejder Kapani2010Remzi (v vlogi Ozan Guven)Film
Yahsi Bati2009Lemi Bey (kot Ozan Guven)Film
A.R.O.G2008Taso (v vlogi Ozan Guven)Film
Draga družina2008AliTelevizijska oddaja
Khan kluay2006Film
Tatova policija2005Kibar Necmi (kot Ozan Guven)Televizijska oddaja
G.O.R.A.2004216-RobotFilm
Glava ali cifra2004VojakFilm
Istanbulska pravljica2003Demir ArhanTelevizijska oddaja
Oblak v zraku2003Televizijska oddaja
9.2002Kaya (kot Ozan Guven)Film
Moj trener2002Hope (v vlogi Ozan Guven)Televizijska oddaja
Asli in Kerem2002Kerem (v vlogi Ozan Guven)Televizijska oddaja
Pokliči me brat2002YigitTelevizijska oddaja
Svet je tu2001TežkoTelevizijska oddaja
Balalayka2000Mehmet (v vlogi Ozan Guven)Film
Hrib Yildiz2000TV film
Druga pomlad1998PregledTelevizijska oddaja
Gojite cvet1998Televizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Ahu Türkpençe in Ozan GuvenAhu Türkpençe
    • Istanbulska pravljica
      2003
    [ogled ujemanja]
  • Funda Eryigit in Ozan GuvenEryigit ovitek
    • Draga družina
      2008
    [ogled ujemanja]
  • Ozan Guven in Pelin KarahanPelin Karahan
    • Veličastno stoletje
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Serenay Sarikaya in Ozan GüvenSerenay sarıkaya
    • Bodi
      2017
    [ogled ujemanja]

Razprave

Izbira Urednika

Fantine Tho
Fantine Tho
28. maj 2021 ... Novice o Fantine Tho, trače, fotografije Fantine Tho, biografija, seznam fantov Fantine Tho 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Fantine Tho. Zgodovina zmenkov Fantine Tho, 2021, 2020, seznam odnosov Fantine Tho.
Helen Ticknor
Helen Ticknor
28. maj 2021 ... Helen Ticknor novice, trači, fotografije Helen Ticknor, biografija, seznam fantov Helen Ticknor 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Helen Ticknor. Zgodovina zmenkov Helen Ticknor, 2021, 2020, seznam zvez Helen Ticknor.
Nolan Gerard Funk
Nolan Gerard Funk
28. maj 2021 ... Nolan Gerard Funk novice, trači, fotografije Nolana Gerarda Funka, biografija, seznam deklet Nolan Gerard Funk 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Nolana Gerarda Funka. Zgodovina zmenkov Nolan Gerard Funk, 2021, 2020, seznam odnosov Nolan Gerard Funk.
Blanka Lipińska
Blanka Lipińska
28. maj 2021 ... Blanka Lipińska novice, trači, fotografije Blanke Lipińske, biografija, seznam partnerjev Blanke Lipińske 2016. Zgodovina odnosov. Blanka Lipińska seznam zvez. Zgodovina zmenkov Blanka Lipińska, 2021, 2020, seznam odnosov Blanka Lipińska.
Winsor Harmon III in Schae Harrison
Winsor Harmon III in Schae Harrison
28. maj 2021 ... Winsor Harmon III in Schae Harrison fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Sharlto Copley in Tanit Phoenix
Sharlto Copley in Tanit Phoenix
28. maj 2021 ... Sharlto Copley in Tanit Phoenix fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Sergio Mayer
Sergio Mayer
28. maj 2021 ... Sergio Mayer novice, trači, fotografije Sergia Mayerja, biografija, seznam deklet Sergio Mayer 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sergia Mayerja. Zgodovina zmenkov Sergio Mayer, 2021, 2020, seznam odnosov Sergio Mayer.