Glavni Odnosi Nicollette Sheridan

Nicollette Sheridan

Nicollette Sheridan SamskiUvrstitev 1168 238Starost 57 let star Zodiak Škorpijon Odnosi 13 skupaj

S kom trenutno hodi?

Nicollette Sheridan je trenutno samska.

Odnosi

Nicollette Sheridan je bila pred tem poročena z Aaronom Phypersom(2015 - 2016)in Harry Hamlin(1991 - 1992).



Nicollette Sheridan je zaročena z Michaelom Boltonom(2006 - 2008)in Niklas Söderblom(2004 - 2005).

Nicollette Sheridan je bila v odnosih z Davidom Spadeom(2008 - 2009), Simon Main(1997 - 2000), James Van Patten, Scott Baio(1987 - 1988), Leif Garrett(1979 - 1985)in Roger Wilson.

Nicollette Sheridan je imela srečanja z Marcusom Allenom in Jonom Petersom.



ki je Lea Michele iz leta 2016

Govori se, da se je Nicollette Sheridan povezala z Dweezilom Zappo(1988).

O tem

Nicollette Sheridan je 57-letna britanska igralka. Rojena Nicollette Flora Vivianne Sheridan 21. novembra 1963 v Worthingu v Zahodnem Sussexu v Angliji v Veliki Britaniji in izobražena na šoli The Buckley School v Sherman Oaksu v Kaliforniji, ZDA je znana po Knots Landing, Desperate Housewives, Spy Hard. Njeno nebesno znamenje je škorpijon.

Nicollette Sheridan je sodelovala v 8 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Harry Hamlin Prevare (1990), James Denton v Obupane gospodinje (2004), John Cusack v Seveda (1985), John Ritter v Mrtvi možje (1998)in Neal McDonough v Obupane gospodinje (2004).



Nicollette Sheridan je članica naslednjih seznamov: rojeni leta 1963, angleški filmski igralci in izjemni nastopi ansambla v nagrajeni nagradi Ceha filmskih igralcev.

Prispevajte

Pomagajte nam zgraditi svoj profil Nicollette Sheridan! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročenadva11 mesecev, 19 dni9 mesecev, 18 dni7 mesecev, 17 dni
Zaročenadva2 leti, 8 mesecev1 leto, 11 mesecev-
Zmenki6.6 let1 leto, 8 mesecev2 meseca, 1 dan
Srečanjedva---
Govorice1.---
Skupaj13.6 let1 leto, 2 meseca2 meseca, 1 dan

Podrobnosti

ImeNicollette
Srednje imeFlora Vivianne
Dekliški priimekSheridan
Polno ime ob rojstvuNicollette Flora Vivianne Sheridan
Alternativno imeNicolette Sheridan, Nicollette Sheridan, Colette Sheridan, Nicollette
Starost57 let
Rojstni dan21. november 1963
Rojstni krajWorthing, Zahodni Sussex, Anglija, Združeno kraljestvo
Višina5 '8' (173 cm)
Utež57 lbs (126 lbs)
BuildVitek
Barva očiModra
Barva lasBlondinka
PosebnostMajhen okvir, ima eno prebodeno ušesce, dolge, ravne lase, očarljiv nasmeh
Nebesno znamenjeŠkorpijon
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostBela
DržavljanstvoBritanski
Srednja šolaMillfield School, Somerset, Anglija, Velika Britanija, šola Buckley, Sherman Oaks, Kalifornija, ZDA
Poklicno besediloIgralka, pisateljica, producentka, model
PoklicIgralka
Zahteva do slavePristanek vozlov, obupane gospodinje, trdo vohuni
Leto (-a) aktivno (-a)1984 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Inovativni umetniki L.A.
Potrditev blagovne znamke(2005) TV reklama: Desex in mesto., (2005) TV reklama: 7Up Plus z 'Desperate Housewives' (2004), igralka Marcia Cross., (9/05) TV reklama (Avstralija): perilo Hestia., (9/05) Natisnjeni oglasi (Avstralija): perilo Hestia., (1987) TV reklama: Vermouth Martini & Rossi., (1987) TV reklama: balzam Flex Revlon, (1984) TV reklama: Hlačne nogavice Hanes No Nonsense
Doprsje (palci)3. 4
Velikost skodeliceB
Pas (palci)24.
Boki (palci)3. 4
Velikost oblačil4.
Velikost čevlja7.5
Uradne spletne straniwww.nndb.com/people/935/000025860/
Najljubše TV oddajeObupane gospodinje
Najljubše barveRoza, rdeča, rjava

Nicollette Sheridan (rojena 21. novembra 1963) je angleško-ameriška igralka, pisateljica in producentka. Svojo kariero je začela kot modni model, preden je leta 1984 dobila vlogo v kratkotrajni ABC-jevi milnici Paper Dolls. Naslednje leto je igrala v romantičnem humorističnem filmu The Sure Thing.

Več o Nicollette Sheridan Manj o Nicollette Sheridan

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
13.Aaron PhypersPoročenaDecember 201515. julij 20167 mesecev
12.David SpadeRazmerjeNovember 200820092 meseca
enajstMichael BoltonRazmerjeDecember 2005Avgust 20082 leti
10.Niklas SöderblomRazmerjeSeptember 2004November 20051 leto
9.Simon glavniRazmerje199720003 leta
8.Harry HamlinPoročena7. september 199121. avgust 199211 mesecev
7.James Van PattenRazmerje19891989-
6.Dweezil ZappaSrečanje R Oktober 1988Oktober 1988-
5.Scott BaioRazmerjeSeptember 1987Oktober 19881 leto
4.Leif GarrettRazmerjeMarec 1979April 19856 let
3.Marcus AllenSrečanje -
dvaJon PetersSrečanje -
1.Roger WilsonNeznano -
Aaron Phypers #13.

Aaron Phypers

2015 - 2016

Aaron Phypers in Nicollette Sheridan sta bila di ...[ogled par] David Spade #12.

David Spade

2008 - 2009

Nicollette Sheridan in David Spade sta se ločila ...[ogled par] Michael Bolton #enajst

Michael Bolton

2005 - 2008

Nicollette Sheridan in Michael Bolton se ločita ...[ogled par] Niklas Söderblom #10.

Niklas Söderblom

2004 - 2005

Niklas Söderblom in Nicollette Sheridan ločita ...[ogled par] #9.

Simon glavni

1997 - 2000

Simon Main in Nicollette Sheridan sta ločena ...[ogled par] Harry Hamlin #8.

Harry Hamlin

1991 - 1992

Harry Hamlin in Nicollette Sheridan se ločita ...[ogled par] James Van Patten #7.

James Van Patten

James Van Patten in Nicollette Sheridan sta ...[ogled par] Dweezil Zappa #6.Govorica

Dweezil Zappa

1988

Dweezil Zappa in Nicollette Sheridan sta ...[ogled par] Scott Baio #5.

Scott Baio

1987 - 1988

Nicollette Sheridan in Scott Baio sta se ločila ...[ogled par] Leif Garrett #4.

Leif Garrett

1979 - 1985

Leif Garrett in Nicollette Sheridan ločujeta ...[ogled par] Marcus Allen #3.

Marcus Allen

Marcus Allen in Nicollette Sheridan sta bila v ...[ogled par] Jon Peters #dva

Jon Peters

Nicollette Sheridan in Jon Peters sta ločena ...[ogled par] Roger Wilson #1.

Roger Wilson

Roger Wilson in Nicollette Sheridan sta bila v ...[ogled par] #13.

Aaron Phypers

2015 - 2016

Aaron Phypers in Nicollette Sheridan sta se ločila po sedmih mesecih poroke.

Razmerje 7 mesecev IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop100%Višina73%Starost1%'> Združljivost 44% pogled odnos #12.

David Spade

2008 - 2009

Nicollette Sheridan in David Spade od novembra 2008 do 2009.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Višina37%Starost98%'> Združljivost 59% pogled odnos #enajst

Michael Bolton

2005 - 2008

Nicollette Sheridan in Michael Bolton sta bila zaročena 2 leti. Zbrala sta se 3 mesece po tem, ko sta se zbrala decembra 2005. Zaročila sta se marca 2006, kasneje pa avgusta 2008.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina55%Starost44%'> Združljivost 75% pogled odnos #10.

Niklas Söderblom

2004 - 2005

Niklas Söderblom in Nicollette Sheridan sta bila zaročena 1 leto. Zmenjala sta se 8 mesecev po tem, ko sta se zbrala septembra 2004. Zaročila sta se leta 2004, kasneje pa sta se ločila oktobra 2005.

Razmerje 1 leti pogled odnos #9.

Simon glavni

1997 - 2000

Simon Main in Nicollette Sheridan sta bila v razmerju med letoma 1997 in 2000.

Razmerje 3 leta pogled odnos #8.

Harry Hamlin

1991 - 1992

Harry Hamlin in Nicollette Sheridan sta se poročila od 7. septembra 1991 do 21. avgusta 1992 (11 mesecev).

Razmerje 11 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost44%'> Združljivost 30% pogled odnos #7.

James Van Patten

James Van Patten in Nicollette Sheridan sta imela razmerja med letoma 1989 in 1989.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost69%'> Združljivost 41% pogled odnos #6.

Dweezil Zappa

1988 (govorice)

Govori se, da se je Dweezil Zappa oktobra 1988 povezal z Nicollette Sheridan.

IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop1%Starost1%'> Združljivost 1% pogled odnos #5.

Scott Baio

1987 - 1988

Nicollette Sheridan in Scott Baio od septembra 1987 do oktobra 1988.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop100%Višina55%Starost84%'> Združljivost 60% pogled odnos #4.

Leif Garrett

1979 - 1985

Leif Garrett in Nicollette Sheridan sta od marca 1979 do marca 1985.

Razmerje 6 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina37%Starost84%'> Združljivost 55% pogled odnos #3.

Marcus Allen

Marcus Allen je imel srečanje z Nicollette Sheridan.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop100%Višina73%Starost84%'> Združljivost 74% pogled odnos #dva

Jon Peters

Nicollette Sheridan je imela srečanje z Jonom Petersom.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Starost13%'> Združljivost 18% pogled odnos #1.

Roger Wilson

Roger Wilson in Nicollette Sheridan sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost72%'> Združljivost 42% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Nicollette Sheridan57 ŠkorpijonIgralka
Britanski
Aaron Phypers48 DevicaIgralec
ameriški
David Spade56 RakIgralec
ameriški
Michael Bolton68 ribePevka
ameriški
Niklas Söderblom- Igralec
Švedsko
Simon glavni-
Harry Hamlin69 ŠkorpijonIgralec
ameriški
James Van Patten64 TehtnicaIgralec
ameriški
Dweezil Zappa51 DevicaKitarist
ameriški
Scott Baio60 DevicaIgralec
ameriški
Leif Garrett59 ŠkorpijonIgralec
ameriški
Marcus Allen61 OvenNogomet (ameriški)
ameriški
Jon Peters75 DvojčkaFilmski / TV producent
ameriški
Roger Wilson63 VodnarIgralec
ameriški
Več partnerjev Manj partnerjev

Foto galerija

Šarmantna in nadarjena izvrstna lepotica Nicollette Sheridan iz obupanih gospodinj! Nicollette Sheridan - Ogledana prihaja na večerjo v Nobu v Malibuju Nicollette Sheridan - Ogledana prihaja na večerjo v Nobu v Malibuju Nicollette Sheridan - Ogledana prihaja na večerjo v Nobu v Malibuju Nicollette Sheridan - Ogledana prihaja na večerjo v Nobu v Malibuju Nicollette Sheridan - Ogledana prihaja na večerjo v Nobu v Malibuju Nicollette Sheridan - Ogledana prihaja na večerjo v Nobu v Malibuju Nicollette Sheridan - Ogledana prihaja na večerjo v Nobu v Malibuju Nicollette Sheridan - Ogledana prihaja na večerjo v Nobu v Malibuju Nicollette Sheridan - Ogledana prihaja na večerjo v Nobu v Malibuju Nicolette Sheridan in Scott Baio Nicolette Sheridan in Scott Baio

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Dinastija2017.Alexis CarringtonTelevizijska oddaja
Kameleon2016GospodstvoFilm
Vse tvoje2016CassTV film
Ubijmo ženo Warda2014Robin PetersFilm
Božični duh2013Charlotte HartTV film
Noah2012Zenna (glas)Film
Judtopia2012Betsy O'ConnellFilm
Poročno potovanje za enega2011Eve ParkerTV film
Canon C300 Demo: XXIT2011Nikki WilliamsKratek film
Projekt Charles & Hines brez naslova2010Lori MaysTV film
Odpelji me na luno2008Nadia (glas)Film
Šifra: Čistilo2007DianeFilm
Obupane gospodinje: Oprah Winfrey je nova soseda2005Edie BrittTelevizijska oddaja
Karate pes2004White Cat (glas, kot Nicolette Sheridan)TV film
Smrtonosne vizije2004Ann CulverTV film
Obupane gospodinje2004Edie BrittTelevizijska oddaja
Izgubljeni zaklad2003CarrieFilm
.com za umor2002MeglenaFilm
Smrtonosna izdaja2002Donna RandalTV film
Ali se nisva že srečala?2002Eliza, Emily Winton, KateTV film
Legenda o Tarzanu2001EleanorTelevizijska oddaja
Spiralno stopnišče2000Helen CapelTV film
Statični šok2000Darcy, gospodična MooreTelevizijska oddaja
Surovi živec1999Izabel SauvestreFilm
Zgodaj sem se zbudila tistega dne, ko sem umrla1998Ženska v dvoraniFilm
Mrtvi možje1998Alexandra ElstonTV film
Becker1998AnnaTelevizijska oddaja
Will & Grace1998Dr. Danielle MortyTelevizijska oddaja
Beverly Hills Ninja1997Allison Page, Sally JonesFilm
Pristanek vozlov: Nazaj na Cul-de-Sac1997Paige MathesonTelevizijska oddaja
Umor v mojih mislih1997Callain PearsonTV film
Trdo vohundevetnajstindevetdeset šestVeronique Ukrinsky 'agent 3.14'Film
Ljudje iz sosednjih vratdevetnajstindevetdeset šestAnna MorseTV film
Obtožnica: McMartinovo sojenjedevetindevetdeset petindevetdesetGrace, neznanTV film
Srebrni pramendevetindevetdeset petindevetdesetMichelle HughesTV film
Virusdevetindevetdeset petindevetdesetMarissa BlumenthalTV film
Čas za zdravljenje1994Jenny BartonTV film
Sence želje1994Rowena EcklundTV film
Neverjetno dekle1993TaylorTV film
Hrup izklopljen ...1992Brooke Ashton, VickiFilm
Oddaja Larryja Sandersa1992Nicollette SheridanTelevizijska oddaja
Nekdo je hči1992SaraTV film
Prevare1990Adrienne, Douglasova ženaTV film
Srečne možnosti1990Srečni SantangeloTelevizijska oddaja
Rajske pištole1988LilyTelevizijska oddaja
Temni dvorci1986Drake BandTV film
Dead Man's Folly1986Hattie Stubbs (v vlogi Nicolette Sheridan)TV film
Seveda1985SevedaFilm
Papirnate lutke1984Taryn BlakeTelevizijska oddaja
Prizor zločina1984LizaTelevizijska oddaja
Pristanek vozlov1979Anne Winston, Paige MathesonTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Harry Hamlin in Nicolette SheridanHarry Hamlin
    • Prevare
      1990
    [ogled ujemanja]
  • James Denton in Nicollette SheridanJames Denton
    • Obupane gospodinje
      2004
    [ogled ujemanja]
  • John Cusack in Nicollette SheridanJohn Cusack
    • Seveda
      1985
    [ogled ujemanja]
  • John Ritter in Nicollette SheridanJohn Ritter
    • Mrtvi možje
      1998
    [ogled ujemanja]
  • Neal McDonough in Nicollette SheridanNeal McDonough
    • Obupane gospodinje
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Nicollette Sheridan in Grant ShowGrant Show
    • Srečne možnosti
      1990
    [ogled ujemanja]
  • Ricardo Chavira in Nicollette SheridanRicardo Chavira
    • Obupane gospodinje
      2004
    [ogled ujemanja]
  • Richard Burgi in Nicollette SheridanRichard Burgi
    • Obupane gospodinje
      2004
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Dee Shaw
Dee Shaw
28. maj 2021 ... Dee Shaw novice, trači, fotografije Dee Shaw, biografija, seznam fantov Dee Shaw 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Dee Shaw. Zgodovina zmenkov Dee Shaw, 2021, 2020, seznam odnosov Dee Shaw.
Billy Glide
Billy Glide
28. maj 2021 ... Billy Glide novice, trači, fotografije Billy Glide, biografija, seznam deklet Billy Glide 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Billyja Glideja. Zgodovina zmenkov Billy Glide, 2021, 2020, seznam odnosov Billy Glide.
Yorgos Chraniotis
Yorgos Chraniotis
28. maj 2021 ... Yorgos Chraniotis novice, trači, fotografije Yorgosa Chraniotisa, biografija, seznam deklet Yorgos Chraniotis 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Yorgos Chraniotis. Zgodovina zmenkov Yorgos Chraniotis, 2021, 2020, seznam odnosov Yorgos Chraniotis.
Dalia Ibelhauptaite
Dalia Ibelhauptaite
28. maj 2021 ... Dalia Ibelhauptaite novice, trači, fotografije Dalia Ibelhauptaite, biografija, seznam fantov Dalia Ibelhauptaite 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Dalia Ibelhauptaite. Zgodovina zmenkov Dalia Ibelhauptaite, 2021, 2020, seznam odnosov Dalia Ibelhauptaite.
20+ najboljših lokalnih iger za več igralcev za osebne računalnike v Steamu
20+ najboljših lokalnih iger za več igralcev za osebne računalnike v Steamu
Iščete dobre lokalne igre za več igralcev v Steamu? Ne iščite več, saj uvrščamo najboljše lokalne igre Steam za več igralcev, ki jih boste zagotovo našli ...
Najboljši strelec prostih metov NBA doslej
Najboljši strelec prostih metov NBA doslej
Najboljši strelci prostih metov v zgodovini lige NBA so igralci, ki si jih ekipe želijo na črti prekrška, z uravnoteženo igro. So igralci, ki vedo ...
Micky Dolenz
Micky Dolenz
28. maj 2021 ... Micky Dolenz novice, trači, fotografije Micky Dolenz, biografija, seznam deklet Micky Dolenz 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Micky Dolenz. Zgodovina zmenkov Micky Dolenz, 2021, 2020, seznam odnosov Micky Dolenz.