Glavni Odnosi Nicholas Hoult

Nicholas Hoult

Nicholas Hoult ZmenkiUvrstitev 253 -52Starost 31 let Zodiak Strelec Odnosi 7 skupaj

S kom trenutno hodi?

Bryana Holly in Nicholas HoultBryana Holly je začela hoditi z Nicholasom Houltom marca 2017. pogled odnos

Odnosi

Nicholas Hoult je bil v zvezi z Jennifer Lawrence(2010 - 2014)in Victoria Justice(2009).

Nicholas Hoult je imel srečanja s Kristen Stewart(2016)in Tatiana Luter(2013).



Govori se, da se je Nicholas Hoult povezal z Dianno Agron(2015)in Riley Keough(2014).

O tem

Nicholas Hoult je 31-letni britanski igralec. Rodil se je Nicholas Caradoc Hoult 7. decembra 1989 v Wokinghamu v Berkshiru v Veliki Britaniji in se izobraževal v Šolski gledališki šoli Sylvia Young in šoli Ranelagh v Bracknellu. Znan je po Marcusu Brewerju v filmu About a Boy, Tonyju Stonemu v filmu 'Skins', Hank McCoy v X -Moški prvi razred. v karieri, ki traja od leta 1996 - navzoča. Njegovo nebesno znamenje je Strelec.

Nicholas Hoult je sodeloval v 11 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Colin Firth Samski moški (2009), Elle Fanning v Mladi (2014), Felicity Jones v Trčiti (2016), Jennifer Lawrence v Možje X: prvi razred (2011)in Lily Collins v Tolkien (2019).



katy mixon poročena bobby dean

Nicholas Hoult je član naslednjih seznamov: angleški filmski igralci, angleški televizijski igralci in angleški scenski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam zgraditi svoj profil Nicholas Hoult! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki3.4 leta, 2 meseca2 leti, 9 mesecev6 mesecev, 4 dni
Srečanjedva1 mesec, 1 dan15 dni-
Govoricedva3 mesece2 meseca-
Skupaj7.4 leta, 2 meseca1 leto, 2 meseca1 mesec, 1 dan

Podrobnosti

ImeNikolaja
Srednje imeCaradoc
PriimekHoult
Polno ime ob rojstvuNicholas Caradoc Hoult
Alternativno imeNick, Tony
Starost31 let
Rojstni dan7. decembra 1989
Rojstni krajWokingham, Berkshire, Združeno kraljestvo
Višina6 '2½' (189 cm)
Utež84 lbs (185 lbs)
BuildAtletski
Barva očiModra
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeStrelec
SpolnostNaravnost
ReligijaDrugo
NarodnostBela
DržavljanstvoBritanski
Srednja šolaFakulteta za šesti razred Farnborough, šola za gledališče Sylvia Young, šola Ranelagh, Bracknell
Poklicno besediloIgralec, model
PoklicIgralec
Zahteva do slaveMarcus Brewer v filmu About a Boy, Tony Stonem v filmu 'Skins', Hank McCoy v filmu X-Men First Class.
Leto (-a) aktivno (-a)1996 - danes, 1996 - danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)42 (Agencija za talente), Models.com
Potrditev blagovne znamkeNike
Uradne spletne stranitwitter.com/NicholasHoult, www.facebook.com/NicholasHoult, www.tumblr.com/tagged/nicholas-hoult
OčeRoger Hoult (pilot za British Airways)
MatiGlenis Hoult (učitelj klavirja)
BratJames Hoult
SestraRosie Hoult, Clarista Hoult
PrijateljVictoria Justice
Najljubši filmiBiti tam
Najljubše skupineKendrick Lamar
Najljubše knjigeIzredno glasno in neverjetno blizu (Jonathan Safran Foer)

Nicholas Caradoc Hoult (rojen 7. decembra 1989) je angleški igralec. Njegovo delo vključuje podporno delo v velikih proračunskih glavnih produkcijah in glavne vloge v neodvisnih projektih v ameriški in britanski filmski industriji. Za svoje delo je bil nominiran za nagrade, kot sta filmska nagrada Britanske akademije in nagrada kritikov.



Več o Nicholasu Houltu Manj o Nicholasu Houltu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
7.Bryana HollyRazmerjeFebruar 2017prisoten4 leta
6.Kristen StewartSrečanjeJanuar 2016Februar 20161 mesec
5.Dianna AgronSrečanje R April 20152015.3 mesece
4.Riley KeoughSrečanje R Maj 2014Junij 20141 mesec
3.Tatiana luterSrečanjeJanuar 2013Januar 2013-
dvaJennifer LawrenceRazmerjeDecember 2010Julij 20143 leta
1.Victoria JusticeRazmerje R Maj 2009November 20096 mesecev
Bryana Holly #7.

Bryana Holly

2017

Bryana Holly je začela hoditi z Nicholasom Houltom na ...[ogled par] Kristen Stewart #6.

Kristen Stewart

2016

Nicholas Hoult in Kristen Stewart sta se ločila ...[ogled par] Dianna Agron #5.Govorica

Dianna Agron

2015.

Govorilo se je, da sta Dianna Agron in Nicholas Hoult ...[ogled par] Riley Keough #4.Govorica

Riley Keough

2014

Govorilo se je, da sta Nicholas Hoult in Riley Keough ...[ogled par] Tatiana luter #3.

Tatiana luter

2013

Tatiana Luter in Nicholas Hoult sta ločena ...[ogled par] Jennifer Lawrence #dva

Jennifer Lawrence

2010 - 2014

Jennifer Lawrence in Nicholas Hoult se ločita ...[ogled par] Victoria Justice #1.Govorica

Victoria Justice

2009

Nicholas Hoult in Victoria Justice sta govorila ...[ogled par] #7.

Bryana Holly

2017

Bryana Holly in Nicholas Hoult hodita od marca 2017.

ki ima bradley cooperja
Razmerje 4 leta IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina73%Starost72%'> Združljivost 66% pogled odnos #6.

Kristen Stewart

2016

Nicholas Hoult in Kristen Stewart sta se srečala januarja 2016.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop40%Višina73%Starost98%'> Združljivost 73% pogled odnos #5.

Dianna Agron

2015 (govorice)

Govori se, da se je Dianna Agron aprila 2015 povezala z Nicholasom Houltom.

Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina73%Starost52%'> Združljivost 42% pogled odnos #4.

Riley Keough

2014 (govorice)

Govori se, da se je Nicholas Hoult maja 2014 povezal z Rileyjem Keoughom.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina73%Starost98%'> Združljivost 68% pogled odnos #3.

Tatiana luter

2013

Tatiana Luter in Nicholas Hoult sta se srečala januarja 2013.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop40%Višina91%Starost98%'> Združljivost 67% pogled odnos #dva

Jennifer Lawrence

2010 - 2014

Jennifer Lawrence in Nicholas Hoult od decembra 2010 do julija 2014.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop40%Višina73%Starost98%'> Združljivost 73% pogled odnos #1.

Victoria Justice

2009 (govorice)

Govori se, da se je Nicholas Hoult maja 2009 povezal z Victoria Justice.

Razmerje 6 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina73%Starost72%'> Združljivost 86% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Nicholas Hoult31. StrelecIgralec
Britanski
Bryana Holly27. RakModel
ameriški
Kristen Stewart31. OvenIgralka
ameriški
Dianna Agron35 BikIgralka
ameriški
Riley Keough31. DvojčkaModel
ameriški
Tatiana luter31. BikIgralka
Italijansko
Jennifer Lawrence30. LeoIgralka
ameriški
Victoria Justice28. VodnarIgralka
ameriški

Foto galerija

Veliki Veliki Možje X: Apokalipsa - Nicholas Hoult Temni feniks - Nicholas Hoult Temni feniks - Nicholas Hoult Lily Collins in Nicholas Hoult - portreti LA Times za Tolkien, maj 2019 Lily Collins in Nicholas Hoult - portreti LA Times za Tolkien, maj 2019 Lily Collins in Nicholas Hoult - portreti LA Times za Tolkien, maj 2019 Nicholas Hoult - Elle Men Magazine Pictorial [Kitajska] (maj 2019) Nicholas Hoult - Esquire Magazine Pictorial [Kazahstan] (maj 2019) Nicholas Hoult - Esquire Magazine Pictorial [Kazahstan] (maj 2019) Nicholas Hoult - Esquire Magazine Pictorial [Kazahstan] (maj 2019)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Tisti, ki me želijo mrtve2021Film
Veliki2020PeterTelevizijska oddaja
Bankir2020Matt SteinerFilm
Križanje mečev2020PatrickTelevizijska oddaja
Tolkien2019J.R.R. TolkienFilm
Resnična zgodovina tolpe Kelly2019Policist FitzpatrickFilm
Možje X: Temni Feniks2019Zver, Hank McCoyFilm
Najljubši2018HarleyFilm
Deadpool 22018Beast (brez kredita)Film
Trenutna vojna2017Nikola TeslaFilm
Peščeni grad2017Pvt. Matt OcreFilm
Upornik v rži2017Jerry SalingerFilm
Novost2017Martin HallockFilm
Trčiti2016Casey SteinFilm
Možje X: Apokalipsa2016Zver, Hank McCoyFilm
Mad Max: Cesta besa2015.NuxFilm
Temna mesta2015.Lyle WirthFilm
Ubijte svoje prijatelje2015.Steven StelfoxFilm
Enako2015.SilasFilm
Možje X: Dnevi prihodnosti preteklosti2014Zver, HankFilm
Mladi2014Flem vzvodFilm
Jack Giant Slayer2013JackFilm
Topla telesa2013RFilm
Underdogs2013Ace (ameriška različica, glas)Film
Možje X: prvi razred2011Zver, HankFilm
Pravilo številka tri2011MattKratek film
Spopad titanov2010EusebiosFilm
Samski moški2009KennyFilm
Wallander2008Stefan FredmanTelevizijska oddaja
Prihajam po gori2007David PhilipsTV film
Preobleke2007TonyTelevizijska oddaja
Otroštvo2006BlakeFilm
Vremenski človek2005MikeFilm
Joj2005Ralph Compton - 14 letFilm
Robot Chicken2005Kapetan Amerika, Harry PotterTelevizijska oddaja
Navdušeni Eddie2003Edward MillsTelevizijska oddaja
zvezda2003Bradley FisherTelevizijska oddaja
O fantu2002Marcus BrewerFilm
Sodnik John Deed2001Jason PowellTelevizijska oddaja
Umor v mislih2001Andrew WilsherTelevizijska oddaja
Svet puba2001Športni otrok, voditelj 11-letne oddajeTelevizijska oddaja
Zdravniki2000Conor FinchTelevizijska oddaja
Waking the Dead2000Max BrysonTelevizijska oddaja
Holby City1999Oscar BanksTelevizijska oddaja
Medeninasto oko1997Šolski fantTelevizijska oddaja
G. White gre v Westminster1997JanezTV film
Intimni odnosidevetnajstindevetdeset šestBobbyFilm
Tiha pričadevetnajstindevetdeset šestTom EvansTelevizijska oddaja
Čarobni dedek1993TomTelevizijska oddaja
Skrivnosti Ruth Rendell1987BarryTelevizijska oddaja
Žrtev1986Craig MorrisseyTelevizijska oddaja
Račun1984Hugh AustinTelevizijska oddaja
Vodna ladja navzdolFiverTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Colin Firth in Nicholas HoultColin Firth
    • Samski moški
      2009
    [ogled ujemanja]
  • Elle Fanning in Nicholas HoultElle Fanning
    • Mladi
      2014
    [ogled ujemanja]
  • Felicity Jones in Nicholas HoultFelicity Jones
    • Trčiti
      2016
    [ogled ujemanja]
  • Jennifer Lawrence in Nicholas HoultJennifer Lawrence
    • Možje X: prvi razred
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Lily Collins in Nicholas HoultLily Collins
    • Tolkien
      2019
    [ogled ujemanja]
  • Nicholas Hoult in April PearsonApril Pearson
    • Preobleke
      2007
    [ogled ujemanja]
  • Nicholas Hoult in Eleanor TomlinsonEleanor Tomlinson
    • Jack Giant Slayer
      2013
    [ogled ujemanja]
  • Nicholas Hoult in Kristen StewartKristen Stewart
    • Enako
      2015.
    [ogled ujemanja]
  • Nicholas Hoult in Mitch HewerMitch Hewer
    • Preobleke
      2007
    [ogled ujemanja]
  • Nicholas Hoult in Teresa PalmerTeresa Palmer
    • Topla telesa
      2013
    [ogled ujemanja]
  • Nicholas Hoult in Zoey DeutchZoey deutch
    • Upornik v rži
      2017
    [ogled ujemanja]
Več Nicholas Hoult zaslonskih ujemanj Manj ujemanj na zaslonu Nicholasa Houlta

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Celotna zasedba igralcev / igralk Jurassic Parka
Celotna zasedba igralcev / igralk Jurassic Parka
Seznam igralcev Jurassic Park, razvrščen po abecedi s fotografijami, kjer je na voljo. Ta seznam igralcev Jurassic Park vključuje vse igralke Jurassic Park in vse ...
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Walking Tall Part 2
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Walking Tall Part 2
Walking Tall 2. del Cast List. Ta seznam imen igralcev Walking Tall Part 2 (igralci v filmu Walking Tall Part 2) vključuje fotografije igralcev ...
Popolna zasedba nesramnih igralcev / igralk
Popolna zasedba nesramnih igralcev / igralk
Nesramen igralski seznam, naveden po abecedi s fotografijami, če je na voljo. Ta seznam nesramnih igralcev vključuje vse nesramne igralke in vse druge igralce iz filma. Ti ...
Eric Brittingham
Eric Brittingham
28. maj 2021 ... Eric Brittingham novice, trači, fotografije Erica Brittinghama, biografija, seznam deklet Eric Brittingham 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Eric Brittingham. Zgodovina zmenkov Eric Brittingham, 2021, 2020, seznam odnosov Eric Brittingham.
Najboljša serija o naravi
Najboljša serija o naravi
Tudi če niste ljubitelj narave, vas lahko gledanje najboljših oddaj o naravi na televiziji zasvoji. To so najboljši televizijski programi v naravi, ki so jih posneli najboljši ...
Mabrouk El Mechri in Virginie Efira
Mabrouk El Mechri in Virginie Efira
28. maj 2021 ... Mabrouk El Mechri in Virginie Efira fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
David Meirhofer
David Meirhofer
28. maj 2021 ... Novice Davida Meirhoferja, trače, fotografije Davida Meirhoferja, biografija, seznam deklet Davida Meirhoferja 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez David Meirhofer. Zgodovina zmenkov Davida Meirhoferja, 2021, 2020, seznam odnosov Davida Meirhoferja.