Glavni Odnosi Nic Nemeth

Nic Nemeth

Nic NemethUvrstitev 1730 -38Starost 40 let Zodiak Leo Odnosi 6 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših zapisih je Nic Nemeth verjetno samski.

Odnosi

Nic Nemeth je bil v zvezi z Ashley Mae Sebera(2015), Amy Schumer(2012), Barbie Blank(2008)in Nikki Bella(2008 - 2011).



jake reynolds sinead o connor

Nic Nemeth je imel srečanja s Trisho Paytas(2016)in Tammy Sytch.

O tem

Nic Nemeth je 40-letni ameriški rokoborec. Nicholas Theodore Nemeth, rojen 27. julija 1980 v Clevelandu v Ohiu v ZDA, je znan po The Sprit Squad (WWE). Njegovo nebesno znamenje je Leo.

Nic Nemeth je član naslednjih seznamov: rojeni 1980, ameriški profesionalni rokoborci in alumni Kent State University.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Nic Nemeth! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki4.5 let, 6 mesecev2 leti, 3 mesece7 mesecev, 3 dni
Srečanjedva---
Skupaj6.5 let, 6 mesecev1 leto, 6 mesecev7 mesecev, 3 dni

Podrobnosti

ImeNavoj
Srednje imeTeodor
PriimekNemeth
Polno ime ob rojstvuNicholas Theodore Nemeth
Alternativno imeDolph Ziggler, Nikky, Nick Nemeth, g. Ziggles, Nic Nemeth, Nick Metro, Nicky, #Heel, show-off, g. Money v banki
Starost40 let
Rojstni dan27. julij 1980
Rojstni krajCleveland, Ohio, ZDA
Višina6 '0' (183 cm)
Utež99 kg
BuildAtletski
Barva očiModra
Barva lasBarvana blondinka
PosebnostPobarvani bleščeči blond lasje, razstava, lasje
Nebesno znamenjeLeo
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola St. Edward v Lakewoodu v Ohiu
UniverzaDržavna univerza Kent, Državna univerza Kent,
Poklicno besediloWWE Superstar, igralec, producent
PoklicRokoborba
Zahteva do slaveSprit Squad (WWE)
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Luber Roklin Entertainment (LA)
Velikost čevljaenajst
Uradne spletne straniwww.wwe.com/superstars/dolph-ziggler, www.facebook.com/HeelNemeth, www.linkedin.com/in/nic-nemeth-5aa1b929/, www.wwe.com/superstars/dolphziggler
BratRyan Nemeth
Priljubljena mestaHollywood, Flordia, Los Angles, Kalifornija, Ohio
Najljubše barveRoza, modra

Nicholas Theodore Nemeth (rojen 27. julija 1980) je ameriški profesionalni rokoborec in stand-up komik. Trenutno je podpisan za WWE, kjer nastopa pod blagovno znamko SmackDown pod imenom Ring Dolph Ziggler. Je polovica trenutnih prvakov ekipe WWE SmackDown Tag z Robertom Roodejem v njihovi prvi vladavini.

Več o Nic Nemeth Manj o Nic Nemeth

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
6.Trisha PaytasSrečanje20162016-
5.Ashley Mae SeberaRazmerjeNovember 2015 -
4.Amy SchumerRazmerje2012Avgust 20127 mesecev
3.Nikki BellaRazmerje200820113 leta
dvaBarbie BlankRazmerje20082008-
1.Tammy SytchSrečanje -
Trisha Paytas #6.

Trisha Paytas

2016

Trisha Paytas in Nic Nemeth sta ločena ...[ogled par] Ashley Mae Sebera #5.

Ashley Mae Sebera

2015.

Ashley Mae Sebera hodi z Nic Nemeth ...[ogled par] Amy Schumer #4.

Amy Schumer

2012

Amy Schumer in Nic Nemeth sta se ločila 2. avgusta ...[ogled par] Nikki Bella #3.

Nikki Bella

2008 - 2011

Nikki Bella in Nic Nemeth sta se ločila leta 2011 ...[ogled par] Barbie Blank #dva

Barbie Blank

2008

Nic Nemeth in Barbie Blank sta ločena ...[ogled par] Tammy Sytch #1.

Tammy Sytch

Nic Nemeth in Tammy Sytch sta ločena ...[ogled par] #6.

Trisha Paytas

2016

Trisha Paytas in Nic Nemeth sta se srečala leta 2016.



IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina73%Starost69%'> Združljivost 61% pogled odnos #5.

Ashley Mae Sebera

2015.

Ashley Mae Sebera in Nic Nemeth hodita od novembra 2015.

Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Višina73%Starost69%'> Združljivost 76% pogled odnos #4.

Amy Schumer

2012

Amy Schumer in Nic Nemeth sta bila od leta 2012 do avgusta 2012.

Razmerje 7 mesecev IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost98%'> Združljivost 44% pogled odnos #3.

Nikki Bella

2008 - 2011

Nikki Bella in Nic Nemeth sta od leta 2009 do 2011.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina73%Starost84%'> Združljivost Štiri. Pet% pogled odnos #dva

Barbie Blank

2008

Nic Nemeth in Barbie Blank sta bila leta 2008.

ki je partner Tammy Bruce
IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina73%Starost69%'> Združljivost 76% pogled odnos #1.

Tammy Sytch

Nic Nemeth je imel srečanje s Tammy Sytch.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Višina73%Starost1%'> Združljivost 59% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Nic Nemeth40 LeoRokoborba
ameriški
Trisha Paytas33 BikIgralka
ameriški
Ashley Mae Sebera32 StrelecRokoborba
ameriški
Amy Schumer39 DvojčkaKomik
ameriški
Nikki Bella37 ŠkorpijonRokoborba
ameriški
Barbie Blank3. 4 KozorogRokoborba
ameriški
Tammy Sytch48 StrelecPorno zvezda
ameriški

Foto galerija

Dolph Ziggler Dolph Ziggler Dolph Ziggler Dolph Ziggler Dolph Ziggler Dolph Ziggler Dolph Ziggler Dolph Ziggler Dolph Ziggler Dolph Ziggler Dolph Ziggler Dolph Ziggler

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
WWE: Royal Rumble2021Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
WWE: SummerSlam2019Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
WWE Smackville2019Dolph ZigglerTV film
Serija WWE Survivor2019Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
WWE Photo Shoot!2019Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
WWE SummerSlam2018Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
Serija WWE Survivor2018Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
Očetovi fantje2018medvedekKratek film
WWE Wrestlemania 34 Kickoff2018Dolph ZigglerFilm
Regionalna rokoborba Southpaw2017Nicci Lee StyxxxTelevizijska oddaja
Odštevanje2016Ray Thompson (v vlogi Dolph Ziggler)Film
Pelji se zraven2016Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
WWE Summerslam2016Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
Jaz Njej2015.Film
WrestleMania2015.Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
WWE Summerslam2015.Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
Adam uniči vse2015.Veliki PlaceboniTelevizijska oddaja
WrestleMania XXX2014Dolph ZigglerTV film
WWE Summerslam2014Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
WrestleMania 292013Dolph ZigglerTV film
SummerSlam2013Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
WrestleMania XXVIII2012Dolph ZigglerTV film
WWE sobotni jutranji slam2012Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
Summerslam2012Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
Oddaja JBL2012Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
Čas spopadov2011Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
WrestleMania XXVI2010Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
WWE NXT2010Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
WWE Superstars2009Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
Heyman Hustle2009Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
WrestleMania 222006NickyTV film
ECW na Syfy2006Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
Plitki Hal2001Night Club Goer # 1 (kot Nick Nemeth)Film
WWE Smackdown!1999Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
WWE nedeljska nočna vročina1998Nick NemethTelevizijska oddaja
WWE Raw1993Dolph Ziggler, Nick Nemeth, NickyTelevizijska oddaja
WWE PPV v omrežju WWE1985Dolph ZigglerTelevizijska oddaja
ZeloNatakarFilm
Hitrost časaOrvilleKratek film
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki