Glavni Odnosi Niatia 'Lil Mama' Kirkland

Niatia 'Lil Mama' Kirkland

Niatia SamskiUvrstitev 1576 1012Starost 31 let Zodiak Tehtnica Odnosi 2 skupaj

S kom trenutno hodi?

Niatia 'Lil Mama' Kirkland je trenutno samska.

Odnosi

Niatia 'Lil Mama' Kirkland je bila v zvezi z Big Seanom(2015 - 2016)in Soulja Boy(2007 - 2008).



O tem

Niatia 'Lil Mama' Kirkland je 31-letna ameriška reperka. Rojena Niatia Jessica Kirkland 4. oktobra 1989 v Brooklynu v New Yorku v New Yorku, ZDA, v karieri, ki traja od leta 2006, je znana po sijaju za ustnice. Njeno nebesno znamenje je Tehtnica.

Niatia 'Lil Mama' Kirkland je članica naslednjih seznamov: ameriški plesni glasbeniki, ameriški kantavtorji in People from Brooklyn.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Niatia 'Lil Mama' Kirkland! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenkidva1 leto, 2 meseca1 leto, 1 mesec1 leto
Skupajdva1 leto, 2 meseca1 leto, 1 mesec1 leto

Podrobnosti

ImeNiatia
Srednje imeJessica
PriimekKirkland
Polno ime ob rojstvuNiatia Jessica Kirkland
Alternativno imeLil Mama
Starost31 let
Rojstni dan4. oktober 1989
Rojstni krajBrooklyn, New York City, New York, ZDA
Višina156 cm
Utež48 lbs (106 lbs)
BuildVitek
Barva očiZelena
Barva lasRjava - temna
PosebnostVitke postave, bolj polne ustnice, zaščitni roza sijaj za ustnice
Nebesno znamenjeTehtnica
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostVečrasno
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Edwarda R. Murrowa
Poklicno besediloReper, pevec, tekstopisec, igralka, TV osebnost, model, motivacijski zvočnik, plesalec
PoklicReper
Zahteva do slaveSijaj za ustnice
Glasbeni žanr (besedilo)Sodobni R&B, hip hop na vzhodni obali, hip hop, pop
Glasbeni žanrRap
Leto (-a) aktivno (-a)2006-danes, 2006-danes
Glasbeni slogPop-Rap, rap na vzhodni obali
Glasbeno razpoloženjeElegantna, samozavestna, igriva, seksi, brezskrbna, pametna na ulici, ognjena, energična, sladka, uporniška, vznemirljiva, spoštljiva, svetla, živahna, agresivna, hudomušna
Instrument (besedilo)Vokal
ZaložbaJive Records, RCA Records, Jive, RCA
Pridruženi zakoniChris Brown, Avril Lavigne, T-Pain, Mishon Ratliff, TLC (band), MC Lyte, Sean Kingston, Snoop Dogg, Peter Toh, Karina Pasian
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Pallas Management Group (Manager) v Valley Villageu v Kaliforniji, ZDA, Sunni Gyrl (Manager) v Sherman Oaks, California, United States
Potrditev blagovne znamkeEmpower Bodycare (2017), Moto Perpetuo Farm (2017), oblačila Hebru Brantley, Fashion Bomb Daily (2018), Fashion Nova (2019)
Uradne spletne straniwww.iamlilmama.com/
Najljubši ljudjeNipsey Hussle, Anita Baker

Niatia Jessica Kirkland (rojena 4. oktobra 1989), bolj znana pod umetniškim imenom Lil Mama, je ameriška reperka, pevka, igralka, motivacijska govornica in televizijska osebnost iz Brooklyna v New Yorku in Harlema ​​v New Yorku. Deset najboljših uvrstitev na Billboard je doživela pri sedemnajstih z debitantskim albumom VYP (Glas mladih), ki je bil v prvem tednu prodan v 19.000 izvodih. Album je ustvaril njene štiri glavne single, vključno s svojo osnovno pesem in plesno himno 'Lip Gloss', s čimer je prejela dve nagradi Teen Choice Awards in Monster Single of the Year na MTV VMA. Lil Mama je prodala več kot milijon plošč po vsem svetu. Lil Mama je dodatno pozornost v pop glasbi pridobila po sodelovanju z Avril Lavigne pri pesmi 'Girlfriend.

Več o Niatiji 'Lil Mama' Kirkland Manj o Niatiji 'Lil Mama' Kirkland

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
dvaVeliki SeanNeznano R 2015.20161 leto
1.Soulja boyRazmerjeSeptember 2007November 20081 leto
Veliki Sean #dvaGovorica

Veliki Sean

2015 - 2016

Big Sean in Niatia 'Lil Mama' Kirkland sta bila ...[ogled par] Soulja boy #1.

Soulja boy

2007 - 2008

Soulja Boy in Niatia 'Lil Mama' Kirkland sep ...[ogled par] #dva

Veliki Sean

2015 - 2016 (govorice)

Govori se, da se je Big Sean leta 2015 povezal z Niatijo 'Lil Mama' Kirkland.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina73%Starost98%'> Združljivost 93% pogled odnos #1.

Soulja boy

2007 - 2008

Soulja Boy in Niatia 'Lil Mama' Kirkland od septembra 2007 do novembra 2008.



Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop40%Višina73%Starost98%'> Združljivost 78% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Niatia 'Lil Mama' Kirkland31. TehtnicaReper
ameriški
Veliki Sean33 OvenReper
ameriški
Soulja boy30. LeoReper
ameriški

Foto galerija

Niatia Kirkland - Black Girls Rock Awards 2018 v Newarku Niatia Kirkland - Black Girls Rock Awards 2018 v Newarku Niatia Kirkland - Black Girls Rock Awards 2018 v Newarku Niatia Kirkland - Black Girls Rock Awards 2018 v Newarku Niatia Kirkland - Black Girls Rock Awards 2018 v Newarku Niatia Kirkland - Black Girls Rock Awards 2018 v Newarku Niatia Kirkland - Black Girls Rock Awards 2018 v Newarku Niatia Kirkland - Black Girls Rock Awards 2018 v Newarku Niatia Kirkland - Black Girls Rock Awards 2018 v Newarku Lil Mama - 2018 BET Awards v Los Angelesu Lil Mama - 2018 BET Awards v Los Angelesu Lil Mama - 2018 BET Awards v Los Angelesu

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Resnično z igro 22020AliaFilm
Vsi ameriški2018Chyna Q, ChynnaTelevizijska oddaja
Lil Mama: Igra s čevlji2018Lil mamaKratek film
Petey v parku - nesporazum2018TalijaFilm
Ko ljubezen ubije: Zgodba Falicia Blakely2017.Falicia (kot Lil Mama)TV film
Vse v2017.KeemaFilm
Divji za to noč2015.Val (kot Lil Mama)Film
aaliyah2015.Lush What (kot Lil Mama)Film
CrazySexyCool: Zgodba TLC2013Levo okoTV film
Lil Mama Shawty Get Loose Ft. Chris Brown & T Pain2008Lil mamaKratek film
Petey v parku: nesporazumTalijaFilm
Sadje srcaMayaFilm
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Carolina Cerezuela
Carolina Cerezuela
28. maj 2021 ... Carolina Cerezuela novice, trači, fotografije Caroline Cerezuele, biografija, seznam fantov Carolina Cerezuela 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Carolina Cerezuela. Zgodovina zmenkov Carolina Cerezuela, 2021, 2020, seznam odnosov Carolina Cerezuela.
Lucie De La Falaise in Marlon Richards
Lucie De La Falaise in Marlon Richards
28. maj 2021 ... Lucie De La Falaise in Marlon Richards fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Chrystale Wilson
Chrystale Wilson
28. maj 2021 ... Chrystale Wilson novice, trači, fotografije Chrystale Wilson, biografija, seznam fantov Chrystale Wilson 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Chrystale Wilson. Zgodovina zmenkov Chrystale Wilson, 2021, 2020, seznam odnosov Chrystale Wilson.
Melanie Vallejo
Melanie Vallejo
28. maj 2021 ... Novice Melanie Vallejo, trači, fotografije Melanie Vallejo, biografija, seznam fantov Melanie Vallejo 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Melanie Vallejo. Zgodovina zmenkov Melanie Vallejo, 2021, 2020, seznam odnosov Melanie Vallejo.
Scarlett Johansson in Chris Evans
Scarlett Johansson in Chris Evans
28. maj 2021 ... Scarlett Johansson in Chris Evans fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
F. Gary Gray
F. Gary Gray
28. maj 2021 ... F. Gary Gray novice, tračevi, fotografije F. Garyja Greya, biografija, seznam deklet F. Gary Gray 2016. Zgodovina odnosov. F. seznam zvez Gary Gray. Zgodovina zmenkov F. Garyja Gray, 2021, 2020, seznam odnosov F. Garyja Grayja.
Karen kopins
Karen kopins
28. maj 2021 ... Karen Kopins novice, trači, fotografije Karen Kopins, biografija, seznam fantov Karen Kopins 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Karen Kopins. Zgodovina zmenkov Karen Kopins, 2021, 2020, seznam odnosov Karen Kopins.