Glavni Odnosi Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris PoročenaUvrstitev 1324 -101Starost 47 let Zodiak Dvojčka Odnosi 5 skupaj Otroci 2 otroka

S kom trenutno hodi?

Neil Harris in David BurtkaDavid Burtka in Neil Patrick Harris sta bila poročena 6 let od 6. septembra 2014. pogled odnos

Odnosi

Neil Patrick Harris je bil v zvezi s Carlo Bianco(2000), Christine Taylor(1997 - 1998), Robyn Lively(1992 - 1993)in Max Von Essen.

kuno becker in kate del castillo

O tem

Neil Patrick Harris je 47-letni ameriški igralec. Rodil se je 15. junija 1973 v Albuquerqueju v Novi Mehiki v ZDA in je znan po Doogieju Howserju, mag.



Neil Patrick Harris je sodeloval v 13 tekmah na zaslonu, med njimi tudi Amanda Seyfried Milijon načinov umiranja na Zahodu (2014), Amy Acker v Kako sem spoznal tvojo mamo (2005), Cobie Smulders v Kako sem spoznal tvojo mamo (2005), Nazanin Boniadi v Kako sem spoznal tvojo mamo (2005)in Britney Spears v Kako sem spoznal tvojo mamo (2005).

Neil Patrick Harris je član naslednjih seznamov: dobitniki nagrad Emmy, ameriški filmski igralci in ameriški televizijski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Neila Patricka Harrisa! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.17 let, 1 mesec--
Zmenki4.1 leto, 2 meseca6 mesecev, 17 dni1 leto
Skupaj5.17 let, 1 mesec3 leta, 10 mesecev1 leto

Podrobnosti

ImeNeil
Srednje imePatrick
PriimekHarris
Polno ime ob rojstvuNeil Patrick Harris
Alternativno imeNph
Starost47 let
Rojstni dan15. junij 1973
Rojstni krajAlbuquerque, Nova Mehika, ZDA
Višina6 '0' (183 cm)
BuildAtletski
Barva očiModra
Barva lasBlondinka
PosebnostBlond lasje
Nebesno znamenjeDvojčka
SpolnostGej
ReligijaProtestantski
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola La Cueva v Albuquerqueu
Poklicno besediloIgralec, pevec, producent
PoklicIgralec
Zahteva do slaveDoogie Howser, dr.
Leto (-a) aktivno (-a)1988 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Podjetje Booh Schut
Potrditev blagovne znamke(2008) TV reklama: Old Spice, (2008) TV reklama za gumi Trident Xtra Care (glasovno snemanje)., (2011) TV reklama: Comcastov 'Xfinity Voice', (2014) TV reklama, 'Neil vs. the Director,' za pivo Heineken Light.
Uradne spletne stranitwitter.com/ActuallyNPH, instagram.com/instagranph, nphbook.com/, www.nndb.com/people/602/000043473/, www.biography.com/people/neil-patrick-harris-224896
BratEn brat
PrijateljEd Alonzo, Amy Acker, Kelly Ripa, Alyson Hannigan, Lex Medlin, Becky Baeling, Craig Ferguson, Brandon Boyce
Hišni ljubljenčkiFred (pes), Watson (pes)
Najljubši filmiZadnje okno [1954]

Neil Patrick Harris (rojen 15. junija 1973) je ameriški igralec, pevec, komik, pisatelj in producent. Znan je predvsem po komičnih vlogah na televiziji ter dramskih in glasbenih odrskih vlogah. Na televiziji je znan po igranju naslovnega junaka Doogieja Howserja, dr. Med. (1989–1993), Barneyja Stinsona v filmu How I Met Your Mother (2005–2014, za katerega je bil nominiran za štiri nagrade Emmy) in grofa Olafa v filmu Serija nesrečnih dogodkov (2017–2019).

ki je rashad jennings zmenki
Več o Neilu Patricku Harrisu Manj o Neilu Patricku Harrisu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
5.David BurtkaPoročenaApril 2004prisoten17 let
4.Carla WhiteRazmerje20002000-
3.Christine TaylorRazmerje199719981 leto
dvaRobyn LivelyRazmerjeAvgust 1992Oktober 19931 leto
1.Max Von EssenRazmerje -
David Burtka #5.

David Burtka

2004

David Burtka in Neil Patrick Harris imata ...[ogled par] Carla White #4.

Carla White

2000

Carla Bianco in Neil Patrick Harris sta ločena ...[ogled par] Christine Taylor #3.

Christine Taylor

1997 - 1998

Neil Patrick Harris in Christine Taylor ...[ogled par] Robyn Lively #dva

Robyn Lively

1992 - 1993

Robyn Lively in Neil Patrick Harris se ločita ...[ogled par] Max Von Essen #1.

Max Von Essen

Max Von Essen in Neil Patrick Harris sta ločena ...[ogled par] #5.

David Burtka

2004

David Burtka in Neil Patrick Harris sta poročena 6 let. Hodila sta 3 leta po tem, ko sta se zbrala aprila 2004. Po 7 letih zaroke sta se poročila 6. septembra 2014.

Povezava 17 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina55%Starost84%'> Združljivost 60% Otroci 2 otroka pogled odnos #4.

Carla White

2000

Carla Bianco in Neil Patrick Harris sta bila v razmerju med letoma 2000 in 2000.



pogled odnos #3.

Christine Taylor

1997 - 1998

Neil Patrick Harris in Christine Taylor od leta 1997 do 1998.

razmerje med richardom maddenom in lily james
Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop60%Višina73%Starost52%'> Združljivost 47% pogled odnos #dva

Robyn Lively

1992 - 1993

Robyn Lively in Neil Patrick Harris od avgusta 1992 do oktobra 1993.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Višina55%Starost98%'> Združljivost 83% pogled odnos #1.

Max Von Essen

Max Von Essen in Neil Patrick Harris sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Starost98%'> Združljivost 30% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Neil Patrick Harris47 DvojčkaIgralec
ameriški
David BurtkaŠtiri, pet DvojčkaŠef
ameriški
Carla White- Pianist
ameriški
Christine Taylor49 LeoIgralka
ameriški
Robyn Lively49 VodnarIgralka
ameriški
Max Von Essen47 KozorogIgralec
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Gideon ScottMoški12. oktober 2010Star 10 let David Burtka
Harper GraceŽenska12. oktober 2010Star 10 let David Burtka

Foto galerija

Starship Troopers - Neil Patrick Harris Starship Troopers - Neil Patrick Harris Starship Troopers - Neil Patrick Harris Sandra Bullock in Neil Patrick Harris - podelitev nagrad Nickelodeon Kids 'Choice Awards 2013 Sandra Bullock in Neil Patrick Harris - podelitev nagrad Nickelodeon Kids 'Choice Awards 2013 Kristen Stewart, Sandra Bullock in Neil Patrick Harris - nagrade Nickelodeon Kids 'Choice Awards 2013 Kristen Stewart, Sandra Bullock in Neil Patrick Harris - nagrade Nickelodeon Kids 'Choice Awards 2013 Kristen Stewart, Sandra Bullock in Neil Patrick Harris - nagrade Nickelodeon Kids 'Choice Awards 2013 Kristen Stewart, Sandra Bullock in Neil Patrick Harris - nagrade Nickelodeon Kids 'Choice Awards 2013 Kristen Stewart, Sandra Bullock in Neil Patrick Harris - nagrade Nickelodeon Kids 'Choice Awards 2013 Kristen Stewart, Sandra Bullock in Neil Patrick Harris - nagrade Nickelodeon Kids 'Choice Awards 2013 Valentinovo

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
To je greh2021Henry ColtraneTelevizijska oddaja
Matrica 42021Film
Neznosna teža velikega talenta2021Film
8-bitni božič2021Film
Fraggle Rock: Rock On!2020Neil Patrick HarrisTelevizijska oddaja
Domači film: Princesa nevesta2020WestleyTelevizijska oddaja
Ghostwriter2019Beli zajecTelevizijska oddaja
Zmanjšanje2017Jeff LonowskiFilm
Serija nesrečnih dogodkov2017Grof OlafTelevizijska oddaja
Mystery Science Theatre 3000: Vrnitev2017Neville LaRoyTelevizijska oddaja
Doma z Amy Sedaris2017Neil Patrick HarrisTelevizijska oddaja
Milijon načinov umiranja na Zahodu2014FoyFilm
Gone Girl2014Desi CollingsFilm
Napad medveda Gummi 50 Ft!2014Steve (glas)Kratek film
Predenje zlata2013Bill AucoinFilm
Oblačno z možnostjo mesnih kroglic 22013Steve (glas)Film
Smrkci 22013PatrickFilm
Astronavta nič ne premaga2013ČlovekKratek film
Ameriško srečanje2012Gostitelj plesnih slavnihFilm
Robot Chicken: DC Comics Special2012Črna Manta (glas), DvoličenTV film
Neilove lutkovne sanje2012Neil Patrick HarrisTelevizijska oddaja
Smrkci2011Patrick WinslowFilm
Zverinsko2011VoljaFilm
Lutke2011Neil Patrick HarrisFilm
Zelo Harold in Kumar 3D božič2011Neil Patrick HarrisFilm
Ameriška grozljivka2011Chester CrebTelevizijska oddaja
Brez naslova projekt Anita Bryant2011ČadTV film
Podjetje2011RobertFilm
Mačke in psi: Maščevanje Kitty Galore2010Lou (glas)Film
Najboljši in najsvetlejši2010JeffFilm
Čas avanture2010Dodatni glasovi, princ GumballTelevizijska oddaja
Dracula's Daughters vs. Space Brains2010InKratek film
Zmajeva krogla Z skrajšana2010Duhovna bombaTelevizijska oddaja
Oblačno z možnostjo mesnih kroglic2009Steve (glas)Film
Glee2009Bryan RyanTelevizijska oddaja
Da, Virginia2009Philip O'Hanlon (glas)TV film
Onkraj vseh meja20091. poročnik David Hettema, narednik William Manchester (glas)Kratek film
Pobeg Harolda in Kumarja iz zaliva Guantanamo2008Neil Patrick HarrisFilm
Madagaskarji Pingvini2008Dr. BlowholeTelevizijska oddaja
Batman: Pogumni in drzni2008Glasbeni mojsterTelevizijska oddaja
Spletni dnevnik dr. Horriblea2008Billy (dr. Grozno)Televizijska oddaja
Rekvizit 8: muzikal2008Zelo pameten kolegaKratek film
Jaz, Eloise2006Televizijska oddaja
Božični blagoslov2005Nathan AndrewsTV film
Kako sem spoznal tvojo mamo2005Barney StinsonTelevizijska oddaja
Numb3rs2005Ethan BurdickTelevizijska oddaja
Robot Chicken2005Izvršni, mož, dvoličenTelevizijska oddaja
Harold & Kumar Pojdi na Beli grad2004Neil Patrick HarrisFilm
Jack & Bobby2004Prof. Preston PhelpsTelevizijska oddaja
Človek-pajek2003Peter Parker, Spider-ManTelevizijska oddaja
Mesmerist2002BenjaminFilm
Brat pod krinko2002KopljeFilm
Boomtown2002Peter CormanTelevizijska oddaja
Sweeney Todd: Demon brivec z ulice Fleet na koncertu2001Tobias RaggTV film
Poročna obleka2001Travis ClevelandTV film
Liga pravičnosti2001Ray ThompsonTelevizijska oddaja
Zakon in red: Kazniva namera2001John TagmanTelevizijska oddaja
Legenda o Tarzanu2001MoyoTelevizijska oddaja
Naslednja najboljša stvar2000DavidFilm
Kot je rekel Ginger2000DolTelevizijska oddaja
Ed2000Joe BaxterTelevizijska oddaja
Sin na plaži2000LoverboyTelevizijska oddaja
Statični šok2000Johnny Morrow, ponovitevTelevizijska oddaja
Joan of Arc1999Francoski kralj Karel VII., DauphinTelevizijska oddaja
Družinski človek1999Barney StinsonTelevizijska oddaja
Stark Raving Mad1999Henry McNeeleyTelevizijska oddaja
Predlog1998Roger MartinFilm
Božična želja1998Will MartinTV film
Will & Grace1998BillTelevizijska oddaja
Starship Troopers1997Carl JenkinsFilm
Soba za živalidevetindevetdeset petindevetdesetArnold MoskFilm
Zapuščina greha: The William Coit Storydevetindevetdeset petindevetdesetWilliam CoitTV film
Moja Antoniadevetindevetdeset petindevetdesetJimmy BurdenTV film
Ne naš sindevetindevetdeset petindevetdesetPaul Kenneth KellerTV film
Človek na podstrešjudevetindevetdeset petindevetdesetEdward, Kristov ljubimecTV film
Zunanje mejedevetindevetdeset petindevetdesetHowie MorrisonTelevizijska oddaja
Snowbound: Zgodba o Jimu in Jennifer Stolpa1994Jim StolpaTV film
Dotaknil se je Angel1994JonasTelevizijska oddaja
Družina raztrgana1993Brian HanniganTV film
Umor: Življenje na ulici1993Alan SchackTelevizijska oddaja
Capitol Critters1992MaksTelevizijska oddaja
Neznanec v družini1991Steve ThompsonTV film
Poseben dan Zemlje1990Doogie Howser M.D.Televizijska oddaja
Cvet1990'Očarljiv' Derek SladeTelevizijska oddaja
Kapitan Planet in Planeteerji1990Todd AndrewsTelevizijska oddaja
Carol & Company1990Hoogie DowserTelevizijska oddaja
Hladno drzno drevo1989Will TweedyTV film
Gorenje domačih požarov1989Lonnie TibbettsTV film
B.L. Stryker1989BuderTelevizijska oddaja
Doogie Howser, dr.1989Dr. Doogie HowserTelevizijska oddaja
Skok1989Mike HammondTelevizijska oddaja
The Simpsons1989Neil Patrick HarrisTelevizijska oddaja
Klarino srce1988David HartFilm
Purple People Eater1988Billy JohnsonFilm
Predobro, da bi bilo res1988Danny HarlandTV film
Roseanne1988Dr. Doogie HowserTelevizijska oddaja
Umor, je napisala1984Tommy RemsenTelevizijska oddaja
Sezamova ulica1969Vilinski čevljarTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Amanda Seyfried in Neil Patrick HarrisAmanda Seyfried
    • Milijon načinov umiranja na Zahodu
      2014
    [ogled ujemanja]
  • Amy Acker in Neil Patrick HarrisAmy Acker
    • Kako sem spoznal tvojo mamo
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Cobie Smulders in Neil HarrisCobie Smulders
    • Kako sem spoznal tvojo mamo
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Nazanin Boniadi in Neil Patrick HarrisNazanin Boniadi
    • Kako sem spoznal tvojo mamo
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Neil Patrick Harris in Britney SpearsBritney Spears
    • Kako sem spoznal tvojo mamo
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Neil Patrick Harris in Charlene AmoiaCharlene Amoia
    • Kako sem spoznal tvojo mamo
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Neil Patrick Harris in Dawn OlivieriZora Olivieri
    • Kako sem spoznal tvojo mamo
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Neil Patrick Harris in Dorie BartonDorie Barton
    • Stark Raving Mad
      1999
    [ogled ujemanja]
  • Neil Patrick Harris in Jayma MaysJayma Mays
    • Smrkci
      2011
    [+1 več]
  • Neil Patrick Harris in Katie WalderKatie Walder
    • Kako sem spoznal tvojo mamo
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Neil Patrick Harris in Katy PerryKaty Perry
    • Kako sem spoznal tvojo mamo
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Neil Patrick Harris in Kelli WilliamsKelli Williams
    • Snowbound: Zgodba o Jimu in Jennifer Stolpa
      1994
    [ogled ujemanja]
  • Neil Patrick Harris in Lisa Dean RyanLisa Dean Ryan
    • Doogie Howser, dr.
      1989
    [ogled ujemanja]
Več Neil Patrick Harris Ujemanja na zaslonu Manj ujemanja na zaslonu Neila Patricka Harrisa

Zanimivi Članki