Glavni Odnosi Naturi Naughton

Naturi Naughton

Naturi Naughton DolgoročnoStarost 37 let Zodiak Bik Odnosi 1 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Naturi Naughton in Ben (I) (oseba)Ben (I) (Oseba) je v dolgoročni zvezi z Naturi Naughton pogled odnos

Odnosi

Naturi Naughton ni poznala nobenih drugih razmerij.

O tem

Naturi Naughton je 36-letna ameriška igralka. Naturi Cora Maria Naughton, rojena 20. maja 1984 v East Orangeu v New Jerseyju v ZDA, je znana po svoji nekdanji članici 3LW v karieri, ki traja od 1999–2002 (3LW) in od 2009 do danes (solo). Njeno nebesno znamenje je Bik.



Naturi Naughton je sodelovala v dveh tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Jamal Woolard Zloglasno (2009)in Omari Hardwick v Moč (2014).

Naturi Naughton je članica naslednjih seznamov: igralci iz New Jerseyja, ameriški filmski igralci in ameriški pop pevci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Naturi Naughton! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki1.---
Skupaj1.--

Podrobnosti

Imenarave
Srednje imeCora maria
PriimekNaughton
Polno ime ob rojstvuNaturi Cora Maria Naughton
Alternativno imeNaturi Naughton, Naturi Cora Maria Naughton
Starost37 let
Rojstni dan20. maj 1984
Rojstni krajEast Orange, New Jersey ZDA
Višina5 '0' (152 cm)
BuildPovprečno
Barva očiČrna
Barva lasČrna
Nebesno znamenjeBik
SpolnostNaravnost
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloAvtorica besedil, igralka, reperka
PoklicIgralka
Zahteva do slaveNekdanji član 3LW
Glasbeni žanr (besedilo)R&B, hip hop, duša
Leto (-a) aktivno (-a)1999-2002 (3LW) 2009 - danes (solo), 1999-2002 (3LW), 2009 - danes (solo)
Instrument (besedilo)Vokal, Vokal.
ZaložbaEpic Records (1999–2002) Universal Republic (2008 – danes), Epic Records (1999–2002)
Pridruženi zakoni3LW

Naturi Cora Maria Naughton (rojena 20. maja 1984) je ameriška pevka, tekstopiska in igralka. Naughton je najbolj znana kot tretjina skupine R&B 3LW in po igralskih vlogah v Fame, Notorious, kjer je igrala Lil 'Kim, in The Playboy Club. Naughton je bila redna serija v prvi sezoni vseživljenjske televizijske drame The Client List kot Kendra. Naughton je igrala v drami Starz Power kot Tasha St. Patrick in ponovila svojo vlogo v spin-off seriji Power Book II: Ghost.

Več o Naturi Naughton Manj o Naturi Naughton

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Ben (I) (oseba)Razmerje prisoten-
Ben (I) (oseba) #1.

Ben (I) (oseba)

Ben (I) (oseba) je v dolgoročnih odnosih ...[ogled par] #1.

Ben (I) (oseba)

Ben (I) (Oseba) in Naturi Naughton sta imela razmerje.

Otroci 1 otrok pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Naturi Naughton37 BikIgralka
ameriški
Ben (I) (oseba)-

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
XŽenska19. julij 2017Star 3 leta Ben (I) (oseba)

Foto galerija

Naturi Naughton - Predvajanje filma 'Power' 6. sezone v Washingtonu Naturi Naughton - Predvajanje filma 'Power' 6. sezone v Washingtonu Naturi Naughton - Predvajanje filma 'Power' 6. sezone v Washingtonu Naturi Naughton - Predvajanje filma 'Power' 6. sezone v Washingtonu Naturi Naughton - Predvajanje filma 'Power' 6. sezone v Washingtonu Naturi Naughton - Predvajanje filma 'Power' 6. sezone v Washingtonu Naturi Naughton - Premiera TV oddaje 'Power' v New Yorku Naturi Naughton - Premiera TV oddaje 'Power' v New Yorku Naturi Naughton - Premiera TV oddaje 'Power' v New Yorku Naturi Naughton - Premiera TV oddaje 'Power' v New Yorku Naturi Naughton - Premiera TV oddaje 'Power' v New Yorku Naturi Naughton - Premiera TV oddaje 'Power' v New Yorku

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Cesar2020Sarah GreenFilm
Power Book II: Ghost2020Tasha St. PatrickTelevizijska oddaja
Koračne sestre2018AishaFilm
Res ljubezen2018Film
Južna kraljica2016Sasha BishopTelevizijska oddaja
Moč2014Tasha St. PatrickTelevizijska oddaja
Highland Park2013CharFilm
Naj Cerkev reče Amen2013Rachel JacksonTV film
Doc McStuffins2012LunaTelevizijska oddaja
Seznam strank2012KendraTelevizijska oddaja
Ostaniva skupaj2011SharonTelevizijska oddaja
Klub Playboy2011znotrajTelevizijska oddaja
Vstopnica za loterijo2010StacieFilm
Slava2009Denise DupreeFilm
Zloglasno2009Lil 'KimFilm
Jezen moški2007Toni CharlesTelevizijska oddaja
V Filadelfiji je vedno sončno2005ShadynastyTelevizijska oddaja
Naughty by Nature & 3LW: počuti se dobro20023LW (brez kredita)Kratek film
skrivnost2001IzlivTelevizijska oddaja
Lil 'Romeo, Nick Cannon & 3LW: Starši preprosto ne razumejo20013LW (brez kredita)Kratek film
Vse to19943LWTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Jamal Woolard
    • Zloglasno
      2009
    [ogled ujemanja]
  • Omari Hardwick in Naturi NaughtonOmari Hardwick
    • Moč
      2014
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki