Glavni Odnosi Missy Peregrym

Missy Peregrym

Missy Peregrym PoročenaUvrstitev 3316 237Starost 38 let Zodiak Dvojčka Odnosi 4 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Missy Peregrym in Tom Oakley (I)Tom Oakley in Missy Peregrym sta poročena 2 leti od 30. decembra 2018. pogled odnos

Odnosi

Missy Peregrym je bila pred tem poročena z Zacharyjem Levijem(2014 - 2015).

Missy Peregrym je bila v odnosih z Benom Roethlisbergerjem(2007 - 2008)in Brandon Countee(2005 - 2006).



O tem

Missy Peregrym je 38-letna kanadska igralka. Rojena Melissa Peregrym 16. junija 1982 v Montrealu v Quebecu v Kanadi, slovi po Haley Graham v Stick It, Andi Prendergast v Reaper, Andy McNally v Rookie Blue. Njeno nebesno znamenje je Dvojček.

Missy Peregrym je sodelovala v dveh tekmah na zaslonu, med njimi tudi Bret Harrison Razparač (2007)in Sean Faris v Življenje kot ga poznamo (2004).

Missy Peregrym je članica naslednjih seznamov: kanadske ženske manekenke, kanadski filmski igralci in kanadske televizijske igralke.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Missy Peregrym! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročenadva2 leti, 5 mesecev2 leti, 2 meseca2 leti
Zmenkidva1 leto, 1 mesec1 leto1 leto
Skupaj4.2 leti, 5 mesecev1 leto, 7 mesecev1 leto

Podrobnosti

ImeMissy
PriimekPeregrym
Polno ime ob rojstvuMelissa peregrym
Starost38 let
Rojstni dan16. junij 1982
Rojstni krajMontreal, Quebec, Kanada
Višina5 '6½ (169 cm)
Utež132 lbs (60 kg)
BuildAtletski
Barva očiLešnik
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeDvojčka
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostBela
DržavljanstvoKanadski
Srednja šolaSrednja šola Fleetwood Park
UniverzaAurora College (-2004)
Poklicno besediloIgralka, model
PoklicIgralka
Zahteva do slaveHaley Graham v Stick It, Andi Prendergast v Reaper, Andy McNally v Rookie Blue
Leto (-a) aktivno (-a)2002 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Agencija Gersh, Inc., Brillstein Entertainment Partners
Doprsje (palci)36
Velikost skodeliceC
Pas (palci)24.
Boki (palci)33
Velikost oblačil2-4
Velikost čevlja8 (ZDA), 40 (EU), 6,5 (Združeno kraljestvo), 250 (J)
Uradne spletne stranitwitter.com/mperegrym, www.facebook.com/pages/OfficialMissy-Peregrym/177622072275996, www.nndb.com/people/328/000159848/
OčeDarrell Peregrym
MatiVanessa Peregrym
SestraAmanda, Cassandra
Najljubše barveOranžna

Melissa Peregrym (rojena 16. junija 1982) je kanadska igralka in nekdanja modna manekenka. Znana je po vlogah Haley Graham v filmu Stick It in častnika Andyja McNallyja leta 2006 v seriji ABC in Global Television Network Rookie Blue (2010–2015), za katero je bila leta 2016 nominirana za kanadsko filmsko nagrado.

Več o Missy Peregrym Manj o Missy Peregrym

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
4.Tom OakleyPoročenaDecember 2018prisoten2 leti
3.Zachary LeviPoročena201320152 leti
dvaBen RoethlisbergerRazmerje2007Februar 20081 leto
1.Brandon CounteeRazmerje200520061 leto
Tom Oakley #4.

Tom Oakley

2018

Tom Oakley in Missy Peregrym sta se poročila ...[ogled par] Zachary Levi #3.

Zachary Levi

2013 - 2015

Zachary Levi in ​​Missy Peregrym sta se ločila ...[ogled par] Ben Roethlisberger #dva

Ben Roethlisberger

2007 - 2008

Missy Peregrym in Ben Roethlisberger sta ...[ogled par] Brandon Countee #1.

Brandon Countee

2005 - 2006

Brandon Countee in Missy Peregrym sta ločena ...[ogled par] #4.

Tom Oakley

2018

Tom Oakley in Missy Peregrym sta poročena 2 leti. Hodila sta eno leto po tem, ko sta se zbrala decembra 2018, poročila pa sta se 30. decembra 2018.



Razmerje 2 leti IzmeriRezultatkitajski horoskop80%Starost52%'> Združljivost 33% Otroci 1 otrok pogled odnos #3.

Zachary Levi

2013 - 2015

Zachary Levi in ​​Missy Peregrym sta bila poročena 6 mesecev. Zvezala sta se eno leto po skupnem srečanju leta 2013 in se poročila 16. junija 2014. 6 mesecev kasneje sta se leta 2015 ločila.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina73%Starost84%'> Združljivost 84% pogled odnos #dva

Ben Roethlisberger

2007 - 2008

Missy Peregrym in Ben Roethlisberger od leta 2007 do februarja 2008.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Višina91%Starost98%'> Združljivost 67% pogled odnos #1.

Brandon Countee

2005 - 2006

Brandon Countee in Missy Peregrym od leta 2005 do 2006.

Razmerje 1 leti pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Missy Peregrym38 DvojčkaIgralka
Kanadski
Tom Oakley40
Zachary Levi40 TehtnicaIgralec
ameriški
Ben Roethlisberger39 ribeNogomet (ameriški)
ameriški
Brandon Countee-

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Otis ParadisMoški21. marec 202014 mesecev Tom Oakley

Foto galerija

Missy Peregrym kot posebna agentka Maggie Bell v FBI Missy Peregrym kot posebna agentka Maggie Bell v FBI Missy Peregrym kot posebna agentka Maggie Bell v FBI Missy Peregrym kot posebna agentka Maggie Bell v FBI Missy Peregrym kot posebna agentka Maggie Bell v FBI Missy Peregrym kot posebna agentka Maggie Bell v FBI Missy Peregrym kot posebna agentka Maggie Bell v FBI Missy Peregrym kot posebna agentka Maggie Bell v FBI Missy Peregrym kot posebna agentka Maggie Bell v FBI Missy Peregrym kot posebna agentka Maggie Bell v FBI Missy Peregrym kot posebna agentka Maggie Bell v FBI Missy Peregrym kot posebna agentka Maggie Bell v FBI

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
FBI2018Posebna agentka Maggie BellTelevizijska oddaja
Pyewacket2017911 Operator (glas)Film
Deset dni v dolini2017JamieTelevizijska oddaja
Van Helsing2016Scarlett HarkerTelevizijska oddaja
Nočna izmena2014Poročnik ReaganTelevizijska oddaja
Backcountry2014JennFilm
Rookie Blue Webisodes2014Andy McNallyTelevizijska oddaja
razlog2013Jessica Wilson, mlada Ava WilsonTelevizijska oddaja
Predlog2013SaraKratek film
Shranjevanje upanja2012Layla RowlandTelevizijska oddaja
Gospod D2012MaryTelevizijska oddaja
Cybergeddon zadrge2012Chloe JocelynTelevizijska oddaja
Cybergeddon2012Chloe JocelynTelevizijska oddaja
Nekaj ​​rdečega2011AmyKratek film
Rookie Blue2010Andy McNallyTelevizijska oddaja
Havaji Pet-02010BridgetTelevizijska oddaja
Budna2007Cassie WadeTV film
Razparač2007Andi PrendergastTelevizijska oddaja
Prilepiti2006Haley GrahamFilm
Heroji2006Candice WilmerTelevizijska oddaja
Smallville: Vengeance Chronicles2006Molly GriggsTelevizijska oddaja
Catwoman2004Beau-line Graphics Model (nepriznano)Film
Pokliči me: Vzpon in padec Heidi Fleiss2004TinaTV film
Življenje kot ga poznamo2004Jackie BradfordTelevizijska oddaja
Črna krila2003Tory StrattonTelevizijska oddaja
Jake 2.02003Dekle v BaruTelevizijska oddaja
Tru Calling2003GinaTelevizijska oddaja
Smallville2001Molly GriggsTelevizijska oddaja
Oddaja Chrisa Isaaka2001JuliaTelevizijska oddaja
Andromeda2000LissettTelevizijska oddaja
Temni angel2000Hottie BloodTelevizijska oddaja
Zakon in red: Posebna enota za žrtve1999Zoe WhiteTelevizijska oddaja
Volk pred vratiAshleyFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Missy Peregrym in Bret HarrisonBret Harrison
    • Razparač
      2007
    [ogled ujemanja]
  • Sean Faris in Missy PeregrymSean Faris
    • Življenje kot ga poznamo
      2004
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki