Glavni Odnosi Michael C. Hall

Michael C. Hall

Michael C. Hall PoročenaUvrstitev 3267 284Starost 50 let Zodiak Vodnar Odnosi 5 skupaj

S kom trenutno hodi?

Michael C. Hall in Morgan MacgregorMorgan Macgregor in Michael C. Hall sta poročena 5 let od 29. februarja 2016. pogled odnos

Odnosi

Michael C. Hall je bil pred tem poročen z Jennifer Carpenter(2008 - 2010)in Amy Spanger(2002 - 2006).

Michael C. Hall je bil v odnosih z Vanesso Abrue(2011)in Julia Stiles(2010).



O tem

Michael C. Hall je 50-letni ameriški igralec. Michael Carlyle Hall, rojen 1. februarja 1971 v Raleighu v Severni Karolini, je znan po Davidu Fisherju v filmu Six Feet Under in Dexterju Morganu v filmu Dexter v karieri, ki traja od leta 1995 do danes. Njegovo nebesno znamenje je Vodnar.

Michael C. Hall je sodeloval v 8 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Dane DeHaan Ubij svoje drage (2013), Jaime Murray v Dexter (2006), Jodi Balfour v Krona (2016), Julia Stiles v Dexter (2006)in Mathew St. Patrick v Šest metrov pod (2001).

Michael C. Hall je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški televizijski igralci in ameriški scenski igralci.



Prispevajte

Pomagajte nam zgraditi svoj profil Michael C. Hall! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena3.8 let, 8 mesecev5 let, 7 mesecev3 leta, 1 mesec
Zmenkidva9 mesecev, 5 dni4 mesece, 17 dni-
Skupaj5.8 let, 8 mesecev3 leta, 6 mesecev9 mesecev, 5 dni

Podrobnosti

ImeMichael
Srednje imeCarlyle
Priimekhodnik
Polno ime ob rojstvuMichael Carlyle Hall
Starost50 let
Rojstni dan1. februarja 1971
Rojstni krajRaleigh, Severna Karolina
Višina5 '10)' (179 cm)
BuildAtletski
Barva očiZelena
Barva lasMreža
Nebesno znamenjeVodnar
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
UniverzaEarlham College, Richmond, IN (1993), MZZ, Univerza New York
Poklicno besediloIgralec.
PoklicIgralec
Zahteva do slaveDavid Fisher o Six Feet Under in Dexter Morgan o Dexterju
Leto (-a) aktivno (-a)1999 – danes, 1995 – danes
Uradne spletne straniwww.michaelchall.org
OčeWilliam Carlyle Hall
MatiDvorana Janice Styons

Michael Carlyle Hall (rojen 1. februarja 1971) je ameriški igralec, glasbenik in producent. Najbolj znan je po vlogah Dexterja Morgana, serijskega morilca in analitika na brizganje krvi v seriji Showtime Dexter, in kot David Fisher v dramski seriji HBO Six Feet Under. Leta 2010 je Hall za vlogo v Dexterju prejel nagrado zlati globus in nagrado Ceha filmskih igralcev. Igral je tudi v oddajah na Broadwayu, pripovedoval zvočne knjige, trenutno pa je glavni vokal skupine Princess Goes to Butterfly Museum.

Več o Michaelu C. Hallu Manj o Michaelu C. Hallu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
5.Morgan MacgregorPoročenaSeptember 2012prisoten8 let
4.Vanessa AbrueRazmerje R Februar 2011December 20119 mesecev
3.Julia StilesRazmerje R 20102010-
dvaJennifer CarpenterPoročenaNovember 2007December 20103 leta
1.Amy SpangerPoročena200120065 let
Morgan Macgregor #5.

Morgan Macgregor

2012

Morgan Macgregor in Michael C. Hall imata ...[ogled par] Vanessa Abrue #4.Govorica

Vanessa Abrue

2011

Vanessa Abrue in Michael C. Hall sta bila bolj ...[ogled par] Julia Stiles #3.Govorica

Julia Stiles

2010

Michael C. Hall in Julia Stiles sta ločena ...[ogled par] Jennifer Carpenter #dva

Jennifer Carpenter

2007 - 2010

Jennifer Carpenter in Michael C. Hall sta ...[ogled par] Amy Spanger #1.

Amy Spanger

2001 - 2006

Amy Spanger in Michael C. Hall sta se ločila ...[ogled par] #5.

Morgan Macgregor

2012

Morgan Macgregor in Michael C. Hall sta poročena 5 let. Zmenjala sta se 3 leta po tem, ko sta se zbrala septembra 2012, poročila pa sta se 29. februarja 2016.



Razmerje 8 let IzmeriRezultatkitajski horoskop100%Starost13%'> Združljivost 28% pogled odnos #4.

Vanessa Abrue

2011 (govorice)

Govori se, da se je Vanessa Abrue marca 2011 povezala z Michaelom C. Hallom.

Razmerje 9 mesecev IzmeriRezultatkitajski horoskop60%Starost44%'> Združljivost 26% pogled odnos #3.

Julia Stiles

2010 (govorice)

Govori se, da se je Michael C. Hall leta 2010 povezal z Julijo Stiles.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost44%'> Združljivost petdeset% pogled odnos #dva

Jennifer Carpenter

2007 - 2010

Jennifer Carpenter in Michael C. Hall sta bila poročena eno leto. Zvezala sta se eno leto po tem, ko sta se zbrala novembra 2007 in se poročila 31. decembra 2008. 1 leto kasneje sta se ločila 2. decembra 2011.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina55%Starost69%'> Združljivost 81% pogled odnos #1.

Amy Spanger

2001 - 2006

Amy Spanger in Michael C. Hall sta bila poročena tri leta. Zbližala sta se eno leto po skupnem srečanju leta 2001 in poročila 1. maja 2002. 3 leta kasneje sta se ločila leta 2006.

Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop40%Starost98%'> Združljivost Štiri, pet% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Michael C. Hallpetdeset VodnarIgralec
ameriški
Morgan Macgregor3. 4 Pisatelj
Kanadski
Vanessa Abrue35 Drugo
ameriški
Julia Stiles40 OvenIgralka
ameriški
Jennifer Carpenter41 StrelecIgralka
ameriški
Amy Spanger49 DevicaIgralka
ameriški

Foto galerija

Krona - Michael C. Hall Krona (2016) Krona (2016) Mark Felt: Človek, ki je podrl Belo hišo (2017) Dexter Michael C. Hall je 24. decembra 2013 sprehajal svojega psa v Los Felizu v Kaliforniji Michael C. Hall je 24. decembra 2013 sprehajal svojega psa v Los Felizu v Kaliforniji Michael C. Hall je 24. decembra 2013 sprehajal svojega psa v Los Felizu v Kaliforniji Michael C. Hall je 24. decembra 2013 sprehajal svojega psa v Los Felizu v Kaliforniji Michael C. Hall je 24. decembra 2013 sprehajal svojega psa v Los Felizu v Kaliforniji Michael C. Hall je 24. decembra 2013 sprehajal svojega psa v Los Felizu v Kaliforniji Michael C. Hall je 24. decembra 2013 sprehajal svojega psa v Los Felizu v Kaliforniji

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Poročilo2019Thomas EastmanFilm
V Lunovi senci2019HoltFilm
Noč igre2018BolgarFilm
Varno2018Tom delaneyTelevizijska oddaja
Mark Felt: Človek, ki je podrl Belo hišo2017John DeanFilm
Naslov v Gettysburgu2016Leonard Swett (glas)Film
Christine2016GeorgeFilm
Krona2016Predsednik KennedyTelevizijska oddaja
Po Adderallu2016direktorFilm
Zvezda proti silam zla2015Dodatni glasovi, karamelaTelevizijska oddaja
Dokumentarni film zdaj!2015Billy May 'Dead Eyes' DempseyTelevizijska oddaja
Liga pravičnosti: Kronike bogov in pošasti2015Batman, Kirk LangstromTelevizijska oddaja
Hladno julija2014PodatkiFilm
Ubij svoje drage2013David KammererFilm
Reka2013GuruKratek film
Ruth in Erica2012TomTelevizijska oddaja
Težave z blaženostjo2011Morris BlissFilm
Peep World2010Jack MeyerwitzFilm
Igralec2009Grad KenFilm
Dexter: Zgodnji kosi2009Dexter MorganTelevizijska oddaja
Kako žličiti z Michaelom C. Hallom2009Pripovedovalec (glas)Kratek film
Dexter2006Dexter MorganTelevizijska oddaja
Skrivnosti prostozidarjev2006Pripovedovalec (glas)TV film
CollegeHumor Originals2006BryanTelevizijska oddaja
Bereft2004JonathanTV film
Plača2003Agent KleinFilm
Šest metrov pod2001David FisherTelevizijska oddaja
Ko se svet obrača1956Jerry KleinTelevizijska oddaja
Shadowplay (TV serija)Tom FranklinTelevizijska oddaja
Janez in luknjaBradFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Dane DeHaan in Michael C. HallDane DeHaan
    • Ubij svoje drage
      2013
    [ogled ujemanja]
  • Michael C. Hall in Jaime MurrayJaime Murray
    • Dexter
      2006
    [ogled ujemanja]
  • Michael C. Hall in Jodi BalfourJodi Balfour
    • Krona
      2016
    [ogled ujemanja]
  • Michael C. Hall in Julia StilesJulia Stiles
    • Dexter
      2006
    [ogled ujemanja]
  • Michael C. Hall in Mathew St. PatrickMathew St. Patrick
    • Šest metrov pod
      2001
    [ogled ujemanja]
  • Michael C. Hall in Rebecca HallRebecca Hall
    • Christine
      2016
    [ogled ujemanja]
  • Michael C. Hall in Yvonne StrahovskiYvonne Strahovski
    • Dexter
      2006
    [ogled ujemanja]
  • Michael Hall in Julie BenzJulie Benz
    • Dexter
      2006
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Pam Dawber
Pam Dawber
28. maj 2021 ... Pam Dawber novice, trači, fotografije Pam Dawber, biografija, seznam fantov Pam Dawber 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Pam Dawber. Zgodovina zmenkov Pam Dawber, 2021, 2020, seznam odnosov Pam Dawber.
Cristina Plazas
Cristina Plazas
28. maj 2021 ... Cristina Plazas novice, trači, fotografije Cristine Plazas, biografija, seznam fantov Cristina Plazas 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Cristina Plazas. Zgodovina zmenkov Cristina Plazas, 2021, 2020, seznam odnosov Cristina Plazas.
Geisha Montes
Geisha Montes
28. maj 2021 ... Geisha Montes novice, trači, fotografije Geishe Montes, biografija, seznam fantov Geishe Montes 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Geisha Montes. Zgodovina zmenkov Geisha Montes, 2021, 2020, seznam odnosov Geisha Montes.
Kate Mansi
Kate Mansi
28. maj 2021 ... Kate Mansi novice, trači, fotografije Kate Mansi, biografija, seznam fantov Kate Mansi 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Kate Mansi. Zgodovina zmenkov Kate Mansi, 2021, 2020, seznam odnosov Kate Mansi.
Davide Marotta
Davide Marotta
28. maj 2021 ... Davide Marotta novice, tračevi, fotografije Davidea Marotte, biografija, seznam deklet Davide Marotta 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Davidea Marotte. Zgodovina zmenkov Davide Marotta, 2021, 2020, seznam odnosov Davide Marotta.
C.C. Dyer
C.C. Dyer
28. maj 2021 ... C.C. Dyer novice, trači, fotografije C.C. Dyer, biografija, C.C. Seznam fantov Dyer 2016. Zgodovina odnosov. C.C. Seznam odnosov z Dyerjem. C.C. Dyer Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam C.C. Dyer odnosi.
Lotte Flack
Lotte Flack
28. maj 2021 ... Lotte Flack novice, trači, fotografije Lotte Flack, biografija, seznam fantov Lotte Flack 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Lotte Flack. Zgodovina zmenkov Lotte Flack, 2021, 2020, seznam odnosov Lotte Flack.