Glavni Odnosi Megan Fox

Megan Fox

Megan Fox ZmenkiUvrstitev 32 26.Starost 35 let Zodiak Bik Odnosi 5 skupaj Otroci 3 otroci

S kom trenutno hodi?

Mitraljez Kelly in Megan FoxMitraljez Kelly je začel hoditi z Megan Fox aprila 2020. pogled odnos

Odnosi

Megan Fox je bila pred tem poročena z Brianom Austinom Greenom(2010 - 2020).

Megan Fox je bila v odnosih z Davidom Gallagherjem(2003 - 2004)in Ben Leahy(2000 - 2003).



Megan Fox je imela srečanje s Shia LaBeouf(2008).

O tem

Megan Fox je 35-letna ameriška igralka. Rojena Megan Denise Fox 16. maja 1986 v Oak Ridge v Tennesseeju, slovi po Transformerjih; Sydney Shanowski o upanju in veri. Njeno nebesno znamenje je Bik.

Megan Fox je sodelovala v 12 tekmah na zaslonu, med njimi tudi Amanda Seyfried Jenniferino telo (2009), Johnny Simmons v Jenniferino telo (2009), Adam Scott v Prijatelji z otroki (2011), Dominic Monaghan v Eminem z Rihanno: Love the Way You Lie (2010)in Jake Johnson v Novo dekle (2011).



Megan Fox je članica naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški televizijski igralci in ameriški otroški igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Megan Fox! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.15 let, 11 mesecev--
Zmenki3.3 leta1 leto, 9 mesecev1 leto
Srečanje1.1 mesec, 1 dan--
Skupaj5.15 let, 11 mesecev4 leta, 3 mesece1 mesec, 1 dan

Podrobnosti

ImeMegan
Srednje imeDenise
PriimekZelena
Dekliški priimeklisica
Polno ime ob rojstvuMegan Denise Fox
Alternativno imeMeg, Megan Denise Green
Starost35 let
Rojstni dan16. maj 1986
Rojstni krajOak Ridge, Tennessee
Višina5 '4' (163 cm)
Utež52 kg
BuildAtletski
Barva očiModra
Barva lasČrna
PosebnostPlastična operacija
Nebesno znamenjeBik
SpolnostBiseksualec
ReligijaChristian
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola St. Lucie West Centennial, Port St. Lucie, Florida, ZDA
Poklicno besediloIgralka, model
PoklicIgralka
Zahteva do slaveTransformatorji; Sydney Shanowski o upanju in veri
Leto (-a) aktivno (-a)2001 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Uta
Potrditev blagovne znamkeOstrejša slika, Armani, Acers
Doprsje (palci)3. 4
Velikost skodeliceD
Pas (palci)26.
Boki (palci)3. 4
Velikost oblačildva
Velikost čevlja7.
Uradne spletne straniwww.megansafox.com, twitter.com/meganfox
OčeFranklin Thomas Fox
MatiGloria Darlene Cisson
Družinski članBrian Austin Green (mož), Noah Shannon Green (sin), Bodhi Ransom Green (sin)
Pridruženi ljudjeCatherine Hardwicke
Hišni ljubljenčkiBowie (ptica), Kitajska (pes - bostonski terier), Luna (mačka - abesinski), Rosh (mačka - Bangal), Roxy (ptica), Sid Vicious (pes - pomeranski), Spanky (pes - angleški buldog), Sullivan ( Pes - Cairn terier), neznan (prašič)
Najljubši ljudjeJlo
Najljubši filmiNekaj ​​dobrih mož, Krik, Vojna zvezd
Najljubše TV oddajeBad Sex, Gossip Girl, Teenage Mutant Ninja želve (risanka), Ancient Aliens, Hope and Faith
Najljubše skupineHej ponedeljek, Backstreet Boys
Najljubše knjigeGen13 (strip), Kiss the Girls (James Patterson), The Friendships, Witchblade (strip)
Priljubljena mestaPariz
Najljubša hranaZeleni čaj, sveže sadje, sladkarije Pez, jastog
Najljubše barveRoza, rdeča, zelena
Najljubši dodatkiTorbice, čevlji

Megan Denise Fox (rojena 16. maja 1986) je ameriška igralka in model. Igralsko kariero je začela leta 2001 z nekaj manjšimi televizijskimi in filmskimi vlogami in redno igrala v televizijskem sitkomu Hope & Faith. Leta 2004 je na filmu debitirala z vlogo v najstniški komediji Izpovedi najstniške dramske kraljice. Leta 2007 je nastopila kot Mikaela Banes, ljubezensko zanimanje lika Shia LaBeoufa, v uspešnici Akcijski film Transformerji, ki je postal njena prelomna vloga. Fox je ponovila svojo vlogo v nadaljevanju filma Transformers: Revenge of the Fallen iz leta 2009. Kasneje leta 2009 je zaigrala v črni komediji grozljivke Jennifer's Body. Leta 2014 je Fox igral vlogo April O'Neil v Teenage Mutant Ninja Turtles in ponovil vlogo v Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016).



Več o Megan Fox Manj o Megan Fox

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
5.Mitraljez KellyRazmerjeApril 2020prisoten1 leto
4.Shia LaBeoufSrečanjeMaj 2008Junij 20081 mesec
3.Brian Austin GreenPoročenaMaj 2004April 202015 let
dvaDavid GallagherRazmerjeFebruar 2003Februar 20041 leto
1.Ben LeahRazmerje200020033 leta
Mitraljez Kelly #5.

Mitraljez Kelly

2020

Machine Gun Kelly je začel hoditi z Megan Fox na ...[ogled par] Shia LaBeouf #4.

Shia LaBeouf

2008

Megan Fox in Shia LaBeouf sta se ločili leta 2008 ...[ogled par] Brian Austin Green #3.

Brian Austin Green

2004 - 2020

Megan Fox in Brian Austin Green sta se ločila v ...[ogled par] David Gallagher #dva

David Gallagher

2003 - 2004

Megan Fox in David Gallagher sta se ločila v ...[ogled par] Ben Leah #1.

Ben Leah

2000 - 2003

Ben Leahy in Megan Fox sta se leta 2003 ločila ...[ogled par] #5.

Mitraljez Kelly

2020

Machine Gun Kelly in Megan Fox hodita od aprila 2020.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina91%Starost33%'> Združljivost 81% pogled odnos #4.

Shia LaBeouf

2008

Megan Fox in Shia LaBeouf sta se srečala maja 2008.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop1%Višina55%Starost98%'> Združljivost 39% pogled odnos #3.

Brian Austin Green

2004 - 2020

Megan Fox in Brian Austin Green sta bila poročena 9 let. Zvezala sta se 6 let po tem, ko sta se zbrala maja 2004. Po sedemdnevni zaroki sta se poročila 24. junija 2010. 9 let kasneje sta se aprila 2020 ločila.

Razmerje 15 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina73%Starost44%'> Združljivost 55% Otroci 3 otroci pogled odnos #dva

David Gallagher

2003 - 2004

Megan Fox in David Gallagher od februarja 2003 do marca 2004.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina73%Starost98%'> Združljivost 48% pogled odnos #1.

Ben Leah

2000 - 2003

Ben Leahy in Megan Fox od leta 2000 do 2003.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Starost84%'> Združljivost 36% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Megan Fox35 BikIgralka
ameriški
Mitraljez Kelly31. BikReper
ameriški
Shia LaBeouf3. 4 DvojčkaIgralec
ameriški
Brian Austin Green47 RakIgralec
ameriški
David Gallagher36 VodnarIgralec
ameriški
Ben Leah36 Strelec
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Noah ShannonMoški27. september 2012Star 8 let Brian Austin Green
Bohdi RansomMoški12. februar 2014Star 7 let Brian Austin Green
Reka potovanjaMoški4. avgust 2016Star 4 leta Brian Austin Green

Foto galerija

Megan Fox - na fotografiji na glasbenih nagradah Billboard Music Awards leta 2021 v Los Angelesu Megan Fox - na fotografiji na glasbenih nagradah Billboard Music Awards leta 2021 v Los Angelesu Megan Fox - na fotografiji na glasbenih nagradah Billboard Music Awards leta 2021 v Los Angelesu Megan Fox - na fotografiji na glasbenih nagradah Billboard Music Awards leta 2021 v Los Angelesu Megan Fox - na fotografiji na glasbenih nagradah Billboard Music Awards leta 2021 v Los Angelesu Megan Fox - na fotografiji na glasbenih nagradah Billboard Music Awards leta 2021 v Los Angelesu Megan Fox - na fotografiji na glasbenih nagradah Billboard Music Awards leta 2021 v Los Angelesu Megan Fox - na fotografiji na glasbenih nagradah Billboard Music Awards leta 2021 v Los Angelesu Megan Fox - na fotografiji na glasbenih nagradah Billboard Music Awards leta 2021 v Los Angelesu Megan Fox - na fotografiji na glasbenih nagradah Billboard Music Awards leta 2021 v Los Angelesu Megan Fox - na fotografiji na glasbenih nagradah Billboard Music Awards leta 2021 v Los Angelesu Megan Fox - na sliki v gledališču Microsoft v Los Angelesu

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Naya Legenda o zlatem delfinu2022Princess Leilani (glas)Film
Zora2022ZoraFilm
Velika zlata opeka2021JacquelineFilm
Do smrti2021EmmaFilm
Misli kot pes2020ProtiFilm
Prevarant2020Samantha O'HaraFilm
Zeroville2019Samota PaladinFilm
Nad sencami2019JulianaFilm
Bitka pri Jangsariju2019Marguerite HigginsFilm
Teenage Mutant Ninja želve: Out of the Shadows2016April O'NeilFilm
Teenage Mutant Ninja želve2014April O'NeilFilm
Diktator2012Megan FoxFilm
Poročna godba2012AlexaTelevizijska oddaja
To je 402012ČepravFilm
Robot Chicken: DC Comics Special2012Lois Lane (glas)TV film
Prijatelji z otroki2011Mary JaneFilm
Novo dekle2011ReaganTelevizijska oddaja
Jonah Hex2010LilahFilm
Pasijska igra2010Lily LusterFilm
Jonah Hex: Za kulisami ~ B-Roll 22010LilahKratek film
Jenniferino telo2009JenniferFilm
Transformerji: Maščevanje padlih2009Mikaela BanesFilm
Kako izgubiti prijatelje in odtujiti ljudi2008Sophie MaesFilm
Kurba2008IzgubljenoFilm
Transformatorji2007Mikaela BanesFilm
Izpovedi najstniške dramske kraljice2004CarlaFilm
Morski zločini2004CandaceTV film
Pomoč2004Cassandra RidgewayTelevizijska oddaja
Bad Boys II2003Stars-and-Stripes Bikini Kid Dancing Under Waterfall (neznan)Film
Upanje in vera2003Sydney ShanowskiTelevizijska oddaja
Dva in pol moža2003PrevidnoTelevizijska oddaja
Ocean Ave.2002Ione StarrTelevizijska oddaja
Kaj mi je všeč pri tebi2002ShannonTelevizijska oddaja
Polnoč v SwitchgrassuRebecca LombardiFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Amanda Seyfried in Megan FoxAmanda Seyfried
    • Jenniferino telo
      2009
    [ogled ujemanja]
  • Johnny Simmons in Megan FoxJohnny Simmons
    • Jenniferino telo
      2009
    [ogled ujemanja]
  • Megan Fox in Adam ScottAdam Scott
    • Prijatelji z otroki
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Megan Fox in Dominic MonaghanDominic Monaghan
    • Eminem z Rihanno: Love the Way You Lie
      2010
    [ogled ujemanja]
  • Megan Fox in Jake JohnsonJake Johnson
    • Novo dekle
      2011
    [ogled ujemanja]
  • Megan Fox in James FrancoJames Franco
    • Zeroville
      2019
    [ogled ujemanja]
  • Megan Fox in Josh BrolinJosh Brolin
    • Jonah Hex
      2010
    [ogled ujemanja]
  • Megan Fox in Mickey RourkeMickey Rourke
    • Pasijska igra
      2010
    [ogled ujemanja]
  • Megan Fox in Shia LaBeoufShia LaBeouf
    • Transformerji: Maščevanje padlih
      2009
    [+1 več]
  • Megan Fox in Simon PeggSimon Pegg
    • Kako izgubiti prijatelje in odtujiti ljudi
      2008
    [ogled ujemanja]
  • Megan Fox in Stephen AmellStephen Amell
    • Teenage Mutant Ninja želve: Out of the Shadows
      2016
    [ogled ujemanja]
  • Megan Fox in Travis Van WinkleTravis Van Winkle
    • Transformatorji
      2007
    [ogled ujemanja]
Več ujemanj na zaslonu Megan Fox Manj ujemanj na zaslonu Megan Fox

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance
Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance
28. maj 2021 ... Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance novice, trači, fotografije Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance, biografija, Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance seznam partnerjev 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance. Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance.
9 prepovedanih besed in besednih zvez, ki jih nikoli ne smete izreči na glas
9 prepovedanih besed in besednih zvez, ki jih nikoli ne smete izreči na glas
Otroci pogosto slišijo reči: 'Palice in kamni lahko zlomijo moje kosti, vendar mi besede ne bodo nikoli škodile.' Vnosi na tem seznamu kažejo drugače. Te ...
Filippo Cattaneo Adorno
Filippo Cattaneo Adorno
28. maj 2021 ... Filippo Cattaneo Adorno novice, trači, fotografije Filippa Cattanea Adorna, biografija, seznam deklet Filippo Cattaneo Adorno 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Filippo Cattaneo Adorno. Zgodovina zmenkov Filippo Cattaneo Adorno, 2021, 2020, seznam odnosov Filippo Cattaneo Adorno.
Sophie Pera in Max Irons
Sophie Pera in Max Irons
28. maj 2021 ... Sophie Pera in Max Irons fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Itamar Franco in Lilian Ramos
Itamar Franco in Lilian Ramos
28. maj 2021 ... Itamar Franco in Lilian Ramos fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
To arheološko najdišče prepisuje naše celotno razumevanje človeške zgodovine
To arheološko najdišče prepisuje naše celotno razumevanje človeške zgodovine
Göbekli Tepe preprosto nima smisla. Neolitske arheološke ruševine so bile prvič odkrite v šestdesetih letih, vendar njihov pomen v resnici ni bil ...
Najboljši grozljivke 21. stoletja
Najboljši grozljivke 21. stoletja
Pogovorimo se o najboljših grozljivkah 21. stoletja. Tu so vsi najstrašnejši filmi po letu 2000, toda kateri je najboljši? Lahko imate besedo!