Glavni Odnosi Matthew Gray Gubler

Matthew Gray Gubler

Matthew Gray GublerUvrstitev 364 -132Starost 41 let Zodiak ribe Odnosi 4 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših zapisih je Matthew Gray Gubler verjetno samski.

Odnosi

Matthew Gray Gubler je bil v zvezi z Victoria Asher(2010 - 2011), Marisa Morris(2008 - 2010), Kat Dennings(2007)in Eve Wind.



ki je rahart adams dekle

O tem

Matthew Gray Gubler je 41-letni ameriški igralec. Rodil se je 9. marca 1980 v Las Vegasu v Nevadi v ZDA in se izobraževal na Akademiji za mednarodne študije v Las Vegasu. V karieri, ki traja od leta 2004 do danes, je znan po filmu Zločin. Njegovo nebesno znamenje je Riba.

Matthew Gray Gubler je bil na treh zaslonskih tekmah, med njimi tudi Anna Faris Alvin in veverice: Squeakquel (2009), Kat Dennings v Predmestna gotika (2014)in Mindy Cohn v Scooby doo! Legenda o Phantosavru (2011).

Matthew Gray Gubler je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški televizijski igralci in ameriški glasovni igralci.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Matthewa Gray Gublerja! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki4.2 leti10 mesecev, 27 dni7 mesecev, 2 dni
Skupaj4.2 leti10 mesecev, 27 dni7 mesecev, 2 dni

Podrobnosti

ImeMatej
Srednje imesiva
PriimekGubler
Polno ime ob rojstvuMatthew Gray Gubler
Alternativno imeGube
Starost41 let
Rojstni dan9. marec 1980
Rojstni krajLas Vegas, Nevada, ZDA
Višina6 '1¼ (186 cm)
BuildVitek
Barva očiRjava - svetlo
Barva lasRjava - svetlo
PosebnostLasje
Nebesno znamenjeribe
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Akademije za uprizoritvene umetnosti v Las Vegasu, Akademija za mednarodne študije v Las Vegasu
UniverzaNewyorška umetniška šola Tisch, umetniška šola Tisch
Poklicno besediloIgralec / model
PoklicIgralec
Zahteva do slaveZločinski umi
Leto (-a) aktivno (-a)2004 - danes, 2004 - danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Upravljanje DNK modelov - New York
Uradne spletne straniwww.matthewgraygubler.com, www.dnamodels.com/celebrity/matthew-gray-gubler/portfolio#/page/1, models.com/people/matthew-gray-gubler, http://matthewgraygubler.com
OčeJohn Gubler
MatiMarilyn Gubler
BratSivi Gubler
SestraLaura Dahl (je modna oblikovalka)
Družinski članMaxwell Kelch (dedek)
Hišni ljubljenčkiMallory (pes)
Najljubše barveRdeča, zelena

Matthew Gray Gubler (rojen 9. marca 1980) je ameriški igralec, režiser, modni model, slikar, ilustrator, režiser in avtor. Najbolj znan je po vlogi profilarja kriminalov dr. Spencerja Reida v televizijski oddaji CBS Criminal Minds in je režiral nekatere epizode oddaje. Gubler je nastopil v filmih The Life Aquatic s Steveom Zissoujem (500) Days of Summer, Life After Beth, Suburban Gothic, Newness in kot glas Simona v filmu Alvin and the Chipmunks in njegovih treh nadaljevanjih.

Več o Matthewu Grayu Gublerju Manj o Matthewu Grayu Gublerju

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
4.Victoria AsherRazmerje201020111 leto
3.Marisa MorrisRazmerje200820102 leti
dvaKat DenningsRazmerjeJanuar 2007Avgust 20077 mesecev
1.Eve WindNeznano -
Victoria Asher #4.

Victoria Asher

2010 - 2011

Victoria Asher in Matthew Gray Gubler sta ...[ogled par] Marisa Morris #3.

Marisa Morris

2008 - 2010

Marisa Morris in Matthew Gray Gubler ločita ...[ogled par] Kat Dennings #dva

Kat Dennings

2007

Matthew Gray Gubler in Kat Dennings se ločita ...[ogled par] Eve Wind #1.

Eve Wind

Eve Wind in Matthew Gray Gubler sta bila v ...[ogled par] #4.

Victoria Asher

2010 - 2011

Victoria Asher in Matthew Gray Gubler sta bila v razmerju med letoma 2010 in 2011.



Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina73%Starost72%'> Združljivost 81% pogled odnos #3.

Marisa Morris

2008 - 2010

Marisa Morris in Matthew Gray Gubler sta bila od leta 2008 do 2010.

shelley conn charlie in tovarna čokolade
Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina55%Starost69%'> Združljivost 71% pogled odnos #dva

Kat Dennings

2007

Matthew Gray Gubler in Kat Dennings od januarja do avgusta 2007.

Razmerje 7 mesecev IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina91%Starost69%'> Združljivost 55% pogled odnos #1.

Eve Wind

Eve Wind in Matthew Gray Gubler sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop100%Višina73%Starost69%'> Združljivost 71% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Matthew Gray Gubler41 ribeIgralec
ameriški
Victoria Asher37 KozorogPevka
ameriški
Marisa Morris33 DvojčkaIgralka
Portugalščina
Kat Dennings3. 4 DvojčkaIgralka
ameriški
Eve Wind33 LeoPevka
ameriški

Foto galerija

Alvin in veverice: Chip Chip (2015) Alvin in veverice: Chip Chip (2015) Alvin in veverice: Chip Chip (2015) Alvin in veverice: Chip Chip (2015) Alvin in veverice: Chip Chip (2015) Alvin in veverice: Chip Chip (2015) Alvin in veverice: Chip Chip (2015) Alvin in veverice: Chip Chip (2015) Alvin in veverice: Chip Chip (2015) Alvin in veverice: Chip Chip (2015) Alvin in veverice: Chip Chip (2015) Alvin in veverice: Chip Chip (2015)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Kino toast2021Televizijska oddaja
Kralj vitez2020TrnFilm
Konjsko dekle2020Darren ColtFilm
Začetniška sreča2020FranklinKratek film
Lutka2019WesTelevizijska oddaja
Konci, začetki2019AdrianFilm
Zoe2018SuhuljčekFilm
Taborne izpovedi2018Televizijska oddaja
68 Ubij2017ČipFilm
Novost2017PaulFilm
Smeti ogenj2016CalebFilm
Alvin in veverice: Chip Chip2015Simon (glas)Film
Vroč zrak2015LesleyFilm
Band of Robbers2015Joe HarperFilm
Lepo dekle2014ZiggyFilm
Življenje po Beth2014Kyle OrfmanFilm
Predmestna gotika2014RaymondFilm
Želja2014JamesKratek film
El Hormiguero MX2014Televizijska oddaja
Izrez2012G. ClaybaughFilm
Lepota v notranjosti2012Alex # 26, Alex # 42Televizijska oddaja
Krivulja učenja2012David Sedaris (glas)Kratek film
Lepota v notranjosti: Alexovi video dnevniki2012Alex # 42Televizijska oddaja
Čarobna dolina2011VrčekFilm
Alvin in veverice: Chipwrecked2011Simon (glas)Film
500 dni poletja2009PaulFilm
Alvin in veverice: Squeakquel2009Simon (glas)Film
Kako postati serijski morilec2008BartFilm
Veliki Buck Howard2008RussellFilm
Alvin in veverice2007Simon (glas)Film
RV2006Joe joeFilm
Matthew Gray Gubler: Nepooblaščeni dokumentarni film2006Kratek film
Zločinski umi2005Dr. Spencer ReidTelevizijska oddaja
Življenje v vodi s Stevom Zissoujem2004Intern # 1Film
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Matthew Gray Gubler in Anna FarisAnna Faris
    • Alvin in veverice: Squeakquel
      2009
    [+1 več]
  • Matthew Gray Gubler in Kat DenningsKat Dennings
    • Predmestna gotika
      2014
    [ogled ujemanja]
  • Mindy Cohn in Matthew Gray GublerMindy Cohn
    • Scooby doo! Legenda o Phantosavru
      2011
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

John Reid
John Reid
28. maj 2021 ... John Reid novice, trači, fotografije Johna Reida, biografija, seznam fantov John Reid 2016. Zgodovina odnosov. John Reid seznam odnosov. Zgodovina zmenkov John Reid, 2021, 2020, seznam odnosov John Reid.
Ženske, ki so hodile z Markom Philippoussisom
Ženske, ki so hodile z Markom Philippoussisom
Znane ženske, ki so hodile z Markom Philippoussisom, so naštete po abecedi s fotografijami, če so na voljo. Če se sprašujete 'Kdo je dobil Marka Philippoussisa ...
Martha Ofelia Galindo
Martha Ofelia Galindo
28. maj 2021 ... Martha Ofelia Galindo novice, trači, fotografije Marthe Ofelia Galindo, biografija, seznam fantov Marthe Ofelia Galindo 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Martha Ofelia Galindo. Martha Ofelia Galindo Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Martha Ofelia Galindo.
Prank na starejše, ki so šli predaleč
Prank na starejše, ki so šli predaleč
Pranksije srednješolskih maturantov so obred za diplomante. Večina starejših ostaja nedolžnih, včasih pa so srednješolske potegavščine res škodljive ...
Amy Schumer ljubi in povezuje
Amy Schumer ljubi in povezuje
S kom je Amy Schumer? Številni znani moški so hodili z Amy Schumer in ta seznam vam bo dal več podrobnosti o teh srečnežih. Vključno z Amy Schumers ...
Patrick Stewart in Wendy Neuss
Patrick Stewart in Wendy Neuss
28. maj 2021 ... Patrick Stewart in Wendy Neuss fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
12 šokantnih podrobnosti o smrti Marilyn Monroe, ki je verjetno niste nikoli poznali
12 šokantnih podrobnosti o smrti Marilyn Monroe, ki je verjetno niste nikoli poznali
Marilyn Monroe je umrla zaradi prevelikega odmerjanja barbiturata. Njeno telo so odkrili 5. avgusta 1962 v njenem domu na 12305 Fifth Helena Drive v Brentwoodu v Kaliforniji. Od ...