Glavni Odnosi Matt Lauer

Matt Lauer

Matt LauerStarost 63 let, Zodiak Kozorog Odnosi 7 skupaj Otroci 3 otroci

S kom trenutno hodi?

Po naših zapisih je Matt Lauer verjetno samski.

Odnosi

Matt Lauer je bil pred tem poročen z Annette Roque(1998 - 2019)in Nancy Alspaugh(1982 - 1989).



Matt Lauer je bil v odnosih s Tiffany Elliot(1997), Margaret Colin(1991)in Kristen Gesswein(1989 - 1996).

Matt Lauer se je srečal z Natalie Morales(2010).

Govori se, da se je Matt Lauer povezal z Gido De Laurentiis(2011).



O tem

Matt Lauer je 63-letni voditelj ameriškega pogovora. Rojen Matthew Todd Lauer 30. decembra 1957 v New Yorku v New Yorku, je znan po voditelju oddaje Today Show v karieri, ki traja od 1979 do 2017. Njegovo nebesno znamenje je Kozorog.

ki je luke bryan dating

Matt Lauer je član naslednjih seznamov: NBC News, ameriški televizijski novinarji in dopisniki ter ljudje s Harvardske univerze.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Matt Lauer! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročenadva21 let, 8 mesecev14 let, 10 mesecev-
Zmenki3.7 let2 leti, 4 mesece-
Srečanje1.---
Govorice1.10 let, 4 mesece--
Skupaj7.21 let, 8 mesecev6 let, 8 mesecev7 let

Podrobnosti

ImeMatej
Srednje imeTodd
PriimekLauer
Polno ime ob rojstvuMatthew Todd Lauer
Starost63 let
Rojstni dan30. december 1957
Rojstni krajNew York City, NY
Višina5 '11' (180 cm)
BuildPovprečno
Barva očiRjava - temna
Barva lasKmalu
Nebesno znamenjeKozorog
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Greenwich, Greenwich, CT
UniverzaBS Communications, Univerza Ohio, Atene, OH (1997)
Poklicno besediloTelevizijski novinar
PoklicGostitelj pogovorne oddaje
Zahteva do slaveDanes voditelj oddaje
Leto (-a) aktivno (-a)1979 – danes, 1979–2017
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Ken Lindner & Associates
Uradne spletne stranihttp://www.msnbc.msn.com/id/3079110/, twitter.com/mlauer, www.biography.com/people/matt-lauer-9542543, www.facebook.com/mattlauer

Matthew Todd Lauer (; rojen 30. decembra 1957) je nekdanji ameriški voditelj televizijskih novic. Bil je sovoditelj oddaje NBC Today od leta 1997 do 2017 in sodelavec pri Dateline NBC. Po obtožbah o njegovem neprimernem spolnem vedenju je NBC novembra 2017 pogodbo odpovedal Lauerju, potem ko je NBC poročal, da je prejel 'podrobno pritožbo kolega zaradi neprimernega spolnega vedenja na delovnem mestu' in dodal, da mreža 'ima razlog, da meni, da je bil osamljen incident '.

jodi lyn o keefe john cusack
Več o Matt Lauerju Manj o Mattu Lauerju

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
7.Giada De LaurentiisSrečanje R 20112011-
6.Natalie MoralesSrečanje20102010-
5.Annette roquePoročena1998September 201921 let
4.Tiffany ElliotRazmerje19971997-
3.Margaret ColinRazmerje R 19911991-
dvaKristen GessweinRazmerje1989devetnajstindevetdeset šest7 let
1.Nancy AlspaughPoročena -
Giada De Laurentiis #7.Govorica

Giada De Laurentiis

2011

Govorila sta se Giada De Laurentiis in Matt Lauer ...[ogled par] Natalie Morales #6.

Natalie Morales

2010

Natalie Morales in Matt Lauer sta ločena ...[ogled par] Annette roque #5.

Annette roque

1998 - 2019

Annette Roque in Matt Lauer sta se ločila ...[ogled par] #4.

Tiffany Elliot

1997

Tiffany Elliot in Matt Lauer sta ločena ...[ogled par] Margaret Colin #3.Govorica

Margaret Colin

1991

Margaret Colin in Matt Lauer sta ločena ...[ogled par] #dva

Kristen Gesswein

1989 - 1996

Kristen Gesswein in Matt Lauer sta se ločila v ...[ogled par] Nancy Alspaugh #1.

Nancy Alspaugh

1981 - 1989

...[ogled par] #7.

Giada De Laurentiis

2011 (govorice)

Govori se, da se je Giada De Laurentiis leta 2011 povezala z Mattom Lauerjem.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Višina73%Starost44%'> Združljivost 69% pogled odnos #6.

Natalie Morales

2010

Natalie Morales in Matt Lauer sta se leta 2010 srečala.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina73%Starost13%'> Združljivost 52% pogled odnos #5.

Annette roque

1998 - 2019

Annette Roque in Matt Lauer sta bila poročena 20 let. Zbližala sta se 9 mesecev po tem, ko sta se zbrala leta 1998 in se poročila 3. oktobra 1998. 20 let kasneje sta se ločila 5. septembra 2019.

Razmerje 21 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Starost69%'> Združljivost 27% Otroci 3 otroci pogled odnos #4.

Tiffany Elliot

1997

Tiffany Elliot in Matt Lauer sta leta 1997.

pogled odnos #3.

Margaret Colin

1991 (govorice)

Govori se, da se je Margaret Colin leta 1991 povezala z Mattom Lauerjem.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost98%'> Združljivost 48% pogled odnos #dva

Kristen Gesswein

1989 - 1996

Kristen Gesswein in Matt Lauer iz leta 1989 do 1996.

Razmerje 7 let IzmeriRezultatkitajski horoskop100%Starost44%'> Združljivost 36% pogled odnos #1.

Nancy Alspaugh

1981 - 1989

Razmerje 8 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina55%Starost52%'> Združljivost 52% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Matt Lauer63 KozorogGostitelj pogovorne oddaje
ameriški
Giada De Laurentiispetdeset LeoŠef
Italijansko
Natalie Morales48 DvojčkaTV osebnost
ameriški
Annette roque54 StrelecModel
ameriški
Tiffany Elliot-
Margaret Colin63 DvojčkaIgralka
ameriški
Kristen Gesswein52
ameriški
Nancy Alspaugh66 BikScenarist
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Jack MatthewMoški26. junij 200119 let Annette roque
RomyŽenska2. oktober 2003Star 17 let Annette roque
ThijsMoški28. november 200614 let Annette roque

Foto galerija

Pravila se ne uporabljajo (2016) Rolling Stones Mick Jagger se z Mattom Lauerjem pogovarja o smrti L'Wrena Scotta Mick Jagger se z Mattom Lauerjem pogovarja o smrti L'Wrena Scotta Matt Lauer Matt Lauer je videti kot popoln kreten, ko se obleče kot lik Pam Anderson iz filma 'Baywatch' v oddaji NBC v oddaji 'Today' Halloween 31. oktobra 2013. Matt Lauer Matt Lauer Matt Lauer Matt Lauer Matt Lauer Matt Lauer

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Zoolander 22016Matt LauerFilm
Spremstvo2015.Matt LauerFilm
Nezlomljiva Kimmy Schmidt2015.Matt LauerTelevizijska oddaja
Ameriška Odiseja2015.Matt LauerTelevizijska oddaja
Sharknado 3: Oh, hudiča ne!2015.Matt LauerTV film
Sharknado 2: drugi2014Matt LauerTV film
Elf: Buddyev glasbeni božič2014G. Sea Serpent (glas)Televizijska oddaja
Predstava Michael J. Fox2013Matt LauerTelevizijska oddaja
Črni seznam2013SidroTelevizijska oddaja
Bober2011Matt LauerFilm
Kdo je Clark Rockefeller?2010Matt Lauer, brez kreditaTV film
Dežela izgubljenih2009Matt LauerFilm
Radovedni George 2: Sledi tej opici!2009Hark Hanson (glas)Film
30 Rock2006Matt LauerTelevizijska oddaja
Will & Grace1998Matt LauerTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Uvrščamo najboljše albume Gwen Stefani vseh časov. Diskografija Gwen Stefani je ena najboljših samostojnih izvajalk, ki so bile včasih ženska skupine ...
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Posodobljeno: Oglejte si naš seznam najboljših novih pesmi EDM leta 2020! Ali potrebujete nov seznam predvajanja EDM? Tu so najboljše pesmi EDM leta 2019. Katere so na ...
Edith Haagenrud-Sande
Edith Haagenrud-Sande
28. maj 2021 ... Edith Haagenrud-Sande novice, trači, fotografije Edith Haagenrud-Sande, biografija, seznam fantov Edith Haagenrud-Sande 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande. Zgodovina zmenkov Edith Haagenrud-Sande, 2021, 2020, seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande.
Cindy Carol
Cindy Carol
28. maj 2021 ... Novice Cindy Carol, trači, fotografije Cindy Carol, biografija, seznam fantov Cindy Carol 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Cindy Carol. Zgodovina zmenkov Cindy Carol, 2021, 2020, seznam odnosov Cindy Carol.
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
28. maj 2021 ... Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Wylda rae
Wylda rae
28. maj 2021 ... Novice Wylda Rae, trači, fotografije Wylda Rae, biografija, seznam fantov Wylda Rae 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Wylda Rae. Zgodovina zmenkov Wylda Rae, 2021, 2020, seznam odnosov Wylda Rae.
Tom Petty
Tom Petty
28. maj 2021 ... Tom Petty novice, trači, fotografije Toma Pettyja, biografija, seznam deklet Toma Petty 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Toma Pettyja. Zgodovina zmenkov Tom Petty, 2021, 2020, seznam odnosov Toma Petty.