Glavni Odnosi Mary J. Blige

Mary J. Blige

Mary J. Blige SamskiUvrstitev 994 92Starost 50 let Zodiak Kozorog Odnosi 7 skupaj

S kom trenutno hodi?

Mary J. Blige je trenutno samska.

Odnosi

Mary J. Blige je bila pred tem poročena s Kendu Isaacs(2003 - 2018).



Mary J. Blige je bila zaročena s K-Ci Hailey(1996 - 2002).

Mary J. Blige je bila v odnosih z Nasom(1996 - 1997), Ovitek(1995 - 1996)in Grand Puba.

Mary J. Blige je imela srečanja s Tupacom Shakurjem(1995 - 1996)in Sean 'Diddy' Combs.



O tem

Mary J. Blige je 50-letna ameriška pevka. Rojena Mary Jane Blige 11. januarja 1971 v The Bronxu v New Yorku v New Yorku v ZDA, je znana po Queen of Hip Hop Soul v karieri, ki traja od leta 1990 do danes in od leta 1989 do leta 1991. Njeno nebesno znamenje je Kozorog.

koliko je star Freddie Jackson

Mary J. Blige je članica naslednjih seznamov: igralci iz New Yorka, ameriški producenti in ameriški televizijski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Mary J. Blige! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.18 let, 2 meseca--
Zaročena1.9 let, 1 mesec--
Zmenki3.10 mesecev, 5 dni6 mesecev, 12 dni9 mesecev, 3 dni
Srečanjedva3 mesece, 2 dni1 mesec, 16 dni-
Skupaj7.18 let, 2 meseca4 leta, 1 mesec3 mesece, 2 dni

Podrobnosti

ImeMary
Srednje imeJane
PriimekBlige
Polno ime ob rojstvuMary Jane Blige
Alternativno imeKraljica hip hop-duše, Mary Jane Blige, Mary J. Blige, Brook Lynn
Starost50 let
Rojstni dan11. januar 1971
Rojstni krajThe Bronx, New York City, New York, ZDA
Višina5 '9' (175 cm)
BuildAtletski
Barva očiRjava - temna
Barva lasBarvana blondinka
Nebesno znamenjeKozorog
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloKantavtorica, igralka, človekoljubka
PoklicPevka
Zahteva do slaveQueen of Hip Hop Soul
Glasbeni žanr (besedilo)R&B, Soul, Hip Hop Soul, Neo Soul, Hip Hop, New Jack Swing, Gospel
Glasbeni žanrR & B / Soul, R&B
Leto (-a) aktivno (-a)1989 – danes, 1990 – danes, 1989 – danes, 1991 – danes
Glasbeni slogUrban, sodobni R&B, pop / rock, klub / ples, elektronski, pop
Glasbeno razpoloženjeSamozavestno, konfrontacijsko, gladko, bravado, zabavno / slavnostno, elegantno, elegantno, čutno, pihano, pametno, energično, ambiciozno, pomirjujoče, intimno, duhovito, vznemirljivo, strastno, seksi, elastično, gladko, agresivno
InstrumentVokal
Instrument (besedilo)Vokal
ZaložbaMatriarch / Capitol (trenutno), Uptown / MCA / Geffen / Interscope, Verve Records (nekdanji), Matriarch, Capitol (trenutno), Uptown, MCA, Geffen, Interscope, Verve (nekdanji), Republika (trenutno), Verve, Capitol ( nekdanji), Universal, Capitol, Republic, Matriach (trenutno), MCA (nekdanji), Uptown (nekdanji), Matriarch (trenutni)
Pridruženi zakoniDiddy, Missy Elliott, Nas, The Notorious BIG, Lil 'Kim, R. Kelly, Monica, Method Man, Mariah Carey, Jessie J, Jay-Z, Whitney Houston Celine Dion 2face Idibia
T.I., Tiziano Ferro, Whitney Houston, Celine Dion, 2face Idibia, Sam Smith, Disclosure, Puff Daddy, Musiq Soulchild, Jimmy Napes, Rodney Jerkins, Sean Combs, Dr. Dre, Q-Tip, Swizz Beatz
Uradne spletne stranimjblige.com, myspace.com/maryjblige, maryluvs.com, http://www.maryjblige.com/, http://maryjblige.com
OčeThomas Blige
MatiCora blige
BratBruce Miller (pastor)
SestraLaTonya Blige
PrijateljMartine McCutcheon
Najljubši ljudjeMeryl Streep, Frank Sinatra, Angela Bassett, Allison Janney

Mary Jane Blige (; rojena 11. januarja 1971) je ameriška kantavtorica, igralka in človekoljubka. Njena kariera se je začela leta 1991, ko je bila podpisana za Uptown Records. Nadalje je izdala 13 studijskih albumov, od katerih je osem doseglo večplatinsko prodajo po vsem svetu. Blige je prodal 50 milijonov albumov v ZDA in 80 milijonov plošč po vsem svetu. Blige je prejela devet nagrad Grammy, štiri ameriške glasbene nagrade, dvanajst glasbenih nagrad Billboard, prejela pa je tudi tri nominacije za zlati globus, med drugim eno za stransko vlogo v filmu Mudbound (2017) in drugo za izvirno pesem Mighty River. Poleg tega je prejela tudi nominacijo za oskarja za najboljšo stransko igralko in najboljšo izvirno skladbo, ki je istega leta postala prva oseba, nominirana za igranje in pisanje pesmi.

Več o Mary J. Blige Manj o Mary J. Blige

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
7.Odstranite IsaacsPoročenaApril 2000Junij 201818 let
6.VRazmerjeOktober 1996Julij 19979 mesecev
5.OvitekRazmerjeDecember 1995Oktober 199610 mesecev
4.Tupac ShakurSrečanjeOktober 1995Januar 19963 mesece
3.K-Ci HaileyRazmerjeDecember 1992Januar 20029 let
dvaGrand PubaNeznano -
1.Sean 'Diddy' CombsSrečanje -
Odstranite Isaacs #7.

Odstranite Isaacs

2000 - 2018

Kendu Isaacs in Mary J. Blige sta se ločila ...[ogled par] V #6.

V

1996 - 1997

Nas in Mary J. Blige sta se ločila leta 1997 po ...[ogled par] Ovitek #5.

Ovitek

1995 - 1996

Case in Mary J. Blige sta ločena ...[ogled par] Tupac Shakur #4.

Tupac Shakur

1995 - 1996

Mary J. Blige in Tupac Shakur sta se ločila v J ...[ogled par] K-Ci Hailey #3.

K-Ci Hailey

1992 - 2002

K-Ci Hailey in Mary J. Blige sta se ločila leta 19 ...[ogled par] Grand Puba #dva

Grand Puba

Grand Puba in Mary J. Blige sta bila v sorodstvu ...[ogled par] Sean #1.

Sean 'Diddy' Combs

Mary J. Blige in Sean 'Diddy' Combs sta ločena ...[ogled par] #7.

Odstranite Isaacs

2000 - 2018

Kendu Isaacs in Mary J. Blige sta bila poročena 14 let. Zbližala sta se 3 leta po tem, ko sta se zbrala aprila 2000 in se poročila 7. decembra 2003. 14 let kasneje sta se ločila 21. junija 2018.

Razmerje 18 let IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Starost84%'> Združljivost 36% pogled odnos #6.

V

1996 - 1997

Nas in Mary J. Blige od leta 1997 do julija 1997.

Razmerje 9 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop60%Višina37%Starost52%'> Združljivost 62% pogled odnos #5.

Ovitek

1995 - 1996

Case in Mary J. Blige sta bila v razmerju od decembra 1995 do oktobra 1996.

Razmerje 10 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Starost33%'> Združljivost 38% pogled odnos #4.

Tupac Shakur

1995 - 1996

Mary J. Blige in Tupac Shakur sta se srečala oktobra 1995.

Razmerje 3 mesece IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop40%Višina37%Starost98%'> Združljivost 49% pogled odnos #3.

K-Ci Hailey

1992 - 2002

K-Ci Hailey in Mary J. Blige sta bili zaročeni 6 let. Zbližala sta se 4 leta po tem, ko sta se zbrala decembra 1992. Bila sta zaročena leta 1996, kasneje pa ločena leta 1997.

Razmerje 9 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Starost84%'> Združljivost 51% pogled odnos #dva

Grand Puba

Grand Puba in Mary J. Blige sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop80%Starost33%'> Združljivost 29% pogled odnos #1.

Sean 'Diddy' Combs

Mary J. Blige je imela srečanje s Seanom 'Diddyjem' Combsom.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost84%'> Združljivost 65% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Mary J. Bligepetdeset KozorogPevka
ameriški
Odstranite Isaacs52 LeoGlasbeni producent
ameriški
V47 DevicaReper
ameriški
OvitekŠtiri, pet TehtnicaPevka
ameriški
Tupac Shakur25. DvojčkaReper
ameriški
K-Ci Hailey51 DevicaPevka
Grand Puba55 ribe
Sean 'Diddy' Combs51 ŠkorpijonGlasbeni producent
ameriški

Foto galerija

Mary J Blige - 'Power Book 2-Ghost' setin Queens Mary J Blige - 'Power Book 2-Ghost' setin Queens Mary J Blige - 'Power Book 2-Ghost' setin Queens Mary J Blige - 'Power Book 2-Ghost' setin Queens Mary J Blige - 'Power Book 2-Ghost' setin Queens Mary J Blige - 'Power Book 2-Ghost' setin Queens Mary J Blige - 'Power Book 2-Ghost' setin Queens Mary J Blige - 'Power Book 2-Ghost' setin Queens Mary J Blige - 'Power Book 2-Ghost' setin Queens Mary J Blige - 'Power Book 2-Ghost' setin Queens Mary J Blige - 'Power Book 2-Ghost' setin Queens Mary J Blige - 'Power Book 2-Ghost' setin Queens

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Spoštovanje2021Dinah WashingtonFilm
Trolls World Tour2020Queen Essence (glas)Film
Body Cam2020Renee Lomito-SmithFilm
Nasilno srce2020NinaFilm
Pink Skies Ahead2020Doktor MonroeFilm
Power Book II: Ghost2020VelikoTelevizijska oddaja
Krovna akademija2019Cha Cha plesTelevizijska oddaja
Sherlock Gnomes2018Irene (glas)Film
Mudbound2017.Florence JacksonFilm
Empire2015.AngieTelevizijska oddaja
Krik: TV serija2015.Sherry ElliotTelevizijska oddaja
Wiz Live!2015.EvilleneTV film
Kako pobegniti z umorom2014RolandTelevizijska oddaja
Črno-ish2014MirabelleTelevizijska oddaja
Betty in Coretta2013Dr. Betty ShabazzTV film
Črna jaslica2013AngelFilm
Rock vekov2012PravičnostFilm
Chico & Rita2010Film
Lahko storim slabo vse sam2009VprašajFilm
30 Rock2006Mary J. BligeTelevizijska oddaja
Šepetalec duhovom2005Jackie BoydTelevizijska oddaja
Spremstvo2004Mary J. BligeTelevizijska oddaja
Mary J Blige ft. Ja Rule: Rainy Dayz2002Mary J. BligeKratek film
Prison Song2001MamaFilm
Močna medicina2000Simone FellowsTelevizijska oddaja
Oddaja Jamieja Foxxadevetnajstindevetdeset šestOla MaeTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Pam Dawber
Pam Dawber
28. maj 2021 ... Pam Dawber novice, trači, fotografije Pam Dawber, biografija, seznam fantov Pam Dawber 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Pam Dawber. Zgodovina zmenkov Pam Dawber, 2021, 2020, seznam odnosov Pam Dawber.
Cristina Plazas
Cristina Plazas
28. maj 2021 ... Cristina Plazas novice, trači, fotografije Cristine Plazas, biografija, seznam fantov Cristina Plazas 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Cristina Plazas. Zgodovina zmenkov Cristina Plazas, 2021, 2020, seznam odnosov Cristina Plazas.
Geisha Montes
Geisha Montes
28. maj 2021 ... Geisha Montes novice, trači, fotografije Geishe Montes, biografija, seznam fantov Geishe Montes 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Geisha Montes. Zgodovina zmenkov Geisha Montes, 2021, 2020, seznam odnosov Geisha Montes.
Kate Mansi
Kate Mansi
28. maj 2021 ... Kate Mansi novice, trači, fotografije Kate Mansi, biografija, seznam fantov Kate Mansi 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Kate Mansi. Zgodovina zmenkov Kate Mansi, 2021, 2020, seznam odnosov Kate Mansi.
Davide Marotta
Davide Marotta
28. maj 2021 ... Davide Marotta novice, tračevi, fotografije Davidea Marotte, biografija, seznam deklet Davide Marotta 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Davidea Marotte. Zgodovina zmenkov Davide Marotta, 2021, 2020, seznam odnosov Davide Marotta.
C.C. Dyer
C.C. Dyer
28. maj 2021 ... C.C. Dyer novice, trači, fotografije C.C. Dyer, biografija, C.C. Seznam fantov Dyer 2016. Zgodovina odnosov. C.C. Seznam odnosov z Dyerjem. C.C. Dyer Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam C.C. Dyer odnosi.
Lotte Flack
Lotte Flack
28. maj 2021 ... Lotte Flack novice, trači, fotografije Lotte Flack, biografija, seznam fantov Lotte Flack 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Lotte Flack. Zgodovina zmenkov Lotte Flack, 2021, 2020, seznam odnosov Lotte Flack.