Glavni Odnosi Mariah Carey

Mariah Carey

Mariah Carey DolgoročnoUvrstitev 172 72Starost 52 let Zodiak Oven Odnosi 21 skupaj Otroci 2 otroka

S kom trenutno hodi?

Mariah Carey in Bryan TanakaBryan Tanaka in Mariah Carey sta v dolgoletni zvezi od novembra 2016. pogled odnos

Odnosi

Mariah Carey je bila pred tem poročena z Nickom Cannonom(2008 - 2016)in Tommy Mottola(1993 - 1998).

Mariah Carey je bila zaročena z Jamesom Packerjem(2016).



Mariah Carey je bila v odnosih s Christianom Monzonom(2005 - 2006), Mark Sudack(2003 - 2005), Eric Benét(2000 - 2003), Luis Miguel(1999 - 2001), Marcus Schenkenberg(1998 - 1999), Derek Jeter(1997 - 1998), Jay-Z, Matt Dillon, Grant Hill, Sean 'Diddy' Combs, Tyrese Gibson in Vin Diesel.

Mariah Carey je imela srečanja z Brettom Ratnerjem(2015), Jamie Theakston(1998)in Eddie Griffin(1997).

kdo je Bruce Willis zmenki

Govori se, da se je Mariah Carey povezala s Treyjem Songzom(2007)in Eminem(2002).



O tem

Mariah Carey je 52-letna ameriška pevka. Mariah Angela Carey se je rodila 27. marca 1969 v Huntingtonu na Long Islandu v New Yorku v ZDA in je znana po Someday (single), osemnajstih uspešnicah št. 1 v karieri, ki traja od 1990 do danes, od 1986 do danes in od 1989 do danes. Njeno nebesno znamenje je Oven.

Mariah Carey je igrala na zaslonu z Maxom Beesleyjem Bleščice (2001).

Mariah Carey je članica naslednjih seznamov: izvajalci Epic Records, Mariah Carey in igralci iz New Yorka.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Mariah Carey! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročenadva8 let, 9 mesecev7 let, 9 mesecev-
Zaročena1.1 leto, 4 mesece--
Zmenki13.4 leta, 6 mesecev1 leto, 1 mesec1 leto
Srečanje3.1 mesec, 1 dan10 dni-
Govoricedva---
Skupajenaindvajset8 let, 9 mesecev1 leto, 6 mesecev1 mesec, 1 dan

Podrobnosti

ImeMariah
Srednje imeAngela
PriimekŽelva
Polno ime ob rojstvuMariah Angela Carey
Alternativno imeMimi, Mary Poppins, MC, Mermaid, Mirage, Songbird, The Voice, Mariah Angela Carey, Mariah Carey
Starost52 let
Rojstni dan27. marec 1969
Rojstni krajHuntington, Long Island, New York, ZDA
Višina5 '9' (175 cm)
Utež68 lbs (150 lbs)
BuildPovprečno
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - svetlo
Nebesno znamenjeOven
SpolnostNaravnost
ReligijaAnglikanska / episkopalna
NarodnostVečrasno
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Harborfields, Greenlawn, NY (1987)
UniverzaFlorida Atlantic University
Poklicno besediloPevka, tekstopiska, producentka, igralka, podjetnica, televizijska sodnica
PoklicPevka
Zahteva do slaveNekega dne (samski), osemnajst # 1 zadetkov
Glasbeni žanr (besedilo)R&B, pop, hip hop, duša
Glasbeni žanrPop, R&B
Leto (-a) aktivno (-a)1988 – danes, 1990 – danes, 1986 – danes, 1989 – danes
Glasbeni slogPlesni pop, Pop / Rock, Urbani, Sodobni za odrasle, Klub / Ples, Elektronski, Pop
Glasbeno razpoloženjeZabava / slavnostno, čutno, samozavestno, seksi, brezskrbno, elegantno, razkošno, prefinjeno / vzgojeno, igrivo, gledališko, prijazno / dobronamerno, sproščeno / prijazno, sladko, sentimentalno, romantično, zabavno, odsevno, energično, svetlo, Mehko, peneče
InstrumentVokal
Instrument (besedilo)Vokal
ZaložbaColumbia, Virgin, Island, Def Jam, MonarC, Epic, Legacy, Butterfly MC, Crave
Pridruženi zakoniBrenda K. Starr, Trey Lorenz, Jermaine Dupri, Da Brat, Jay Z, Snoop Dogg, The-Dream, Whitney Houston, Patti LaBelle
Potrditev blagovne znamkeChanel, Elizabeth Arden, Forever, Lollipop Bling, Luscious Pink
Doprsje (palci)36
Velikost skodeliceD
Pas (palci)28.
Boki (palci)37
Velikost oblačil10.
Velikost čevlja6-8
Uradne spletne stranimcarey.com/, www.mariahcarey.com/, www.mariahdaily.com/, www.mcarchives.com/, www.twitter.com/mariahcarey, http://mariahcarey.com
OčeAlfred Roy Carey
MatiPatricia Carey
BratMorgan Carey
SestraAlison Carey
PrijateljJa, brat
Pridruženi ljudjeTrey Lorenz (prijatelj)
Hišni ljubljenčkiJack Russel terier z imenom Jack, Ginger, Billie, Shih-Tzu (pes - Bing)
Najljubši ljudjeHoward Stern, Simon Cowell
Najljubše skupineSupremes in Clark Sisters
Najljubše pesmiOdvisno od tedna
Najljubša hranaItalijanska hrana: testenine, pica, juha, lubenica, Jollyrancher in Liguini z omako White Clam.s.
Najljubše barveRoza
Najljubši dodatkiMetulji

Mariah Carey (; rojena 27. marca 1969) je ameriška pevka, tekstopiska, producentka in igralka. Znana po svojem petoktavnem vokalnem razponu, melizmatičnem slogu petja in podpisu registra piščal, jo imenujejo 'Songbird Supreme' in 'Queen of Christmas'. Zaslovela je leta 1990 s svojim istoimenskim debitantskim albumom, ki je izšel pod vodstvom izvršnega direktorja Columbia Recordsa Tommyja Mottole, ki se je z njo poročil tri leta kasneje. Carey je prva umetnica v zgodovini, ki je svojih prvih pet singlov dosegla prvo mesto na Billboard Hot 100, od 'Vision of Love' do 'Emotions'.

Več o Mariah Carey Manj o Mariah Carey

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
enaindvajsetBryan TanakaRazmerjeNovember 2016November 2016-
dvajsetJames PackerRazmerjeJunij 2015Oktober 20161 leto
19.Brett RatnerSrečanjeFebruar 2015April 20151 mesec
18.Nick CannonPoročenaFebruar 2008November 20168 let
17.Trey SongzSrečanje R 20072007-
16.Christian MonzonRazmerje200520061 leto
petnajstMark SudackRazmerje200320052 leti
14.EminemSrečanje R 20022002-
13.Eric BenetRazmerje200020033 leta
12.Luis MiguelRazmerje199920012 leti
enajstJamie TheakstonSrečanje19981998-
10.Marcus SchenkenbergRazmerje199819991 leto
9.Eddie GriffinSrečanjeJulij 1997Julij 1997-
8.Derek JeterRazmerje199719981 leto
7.Tommy MottolaPoročena20. maj 19915. marec 19986 let
6.Grant HillNeznano -
5.Sean 'Diddy' CombsNeznano -
4.Tyrese GibsonNeznano -
3.Vin DieselNeznano -
dvaJay-ZNeznano -
1.Matt DillonNeznano -
Bryan Tanaka #enaindvajset

Bryan Tanaka

2016

Bryan Tanaka in Mariah Carey sta bila v ...[ogled par] James Packer #dvajset

James Packer

2015 - 2016

James Packer in Mariah Carey sta se ločila v ...[ogled par] Brett Ratner #19.

Brett Ratner

2015

Brett Ratner in Mariah Carey sta se ločila v ap ...[ogled par] Nick Cannon #18.

Nick Cannon

2008 - 2016

Nick Cannon in Mariah Carey sta se ločila ...[ogled par] Trey Songz #17.Govorica

Trey Songz

2007

Trey Songz in Mariah Carey sta ločena ...[ogled par] Christian Monzon #16.

Christian Monzon

2005 - 2006

Christian Monzon in Mariah Carey sta se ločila ...[ogled par] Mark Sudack #petnajst

Mark Sudack

2003 - 2005

Mark Sudack in Mariah Carey sta se ločila leta 200 ...[ogled par] Eminem #14.Govorica

Eminem

2002

Eminem in Mariah Carey sta ločena ...[ogled par] Eric Benet #13.

Eric Benet

2000 - 2003

Eric Benét in Mariah Carey sta se ločila leta 2003 ...[ogled par] Luis Miguel #12.

Luis Miguel

1999 - 2001

Luis Miguel in Mariah Carey sta se ločila leta 200 ...[ogled par] Jamie Theakston #enajst

Jamie Theakston

1998

Jamie Theakston in Mariah Carey sta ločena ...[ogled par] Marcus Schenkenberg #10.

Marcus Schenkenberg

1998 - 1999

Marcus Schenkenberg in Mariah Carey ločita ...[ogled par] Eddie Griffin #9.

Eddie Griffin

1997

Eddie Griffin in Mariah Carey sta ločena ...[ogled par] Derek Jeter #8.

Derek Jeter

1997 - 1998

Derek Jeter in Mariah Carey sta se ločila leta 199 ...[ogled par] Tommy Mottola #7.

Tommy Mottola

1991 - 1998

Tommy Mottola in Mariah Carey sta se ločila ...[ogled par] Grant Hill #6.

Grant Hill

Grant Hill in Mariah Carey sta bila v razmerju ...[ogled par] Sean #5.

Sean 'Diddy' Combs

Sean 'Diddy' Combs in Mariah Carey sta bila v ...[ogled par] Tyrese Gibson #4.

Tyrese Gibson

Tyrese Gibson in Mariah Carey sta bila v ...[ogled par] Vin Diesel #3.

Vin Diesel

Vin Diesel in Mariah Carey sta bila v razmerju ...[ogled par] Jay-Z #dva

Jay-Z

Mariah Carey in Jay-Z sta bila v zvezi ...[ogled par] Matt Dillon #1.

Matt Dillon

Matt Dillon in Mariah Carey sta bila v sorodstvu ...[ogled par] #enaindvajset

Bryan Tanaka

2016

Bryan Tanaka in Mariah Carey sta bila v zvezi od novembra 2016 do novembra 2016.

helen gedlu in trey songz
IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina37%Starost1%'> Združljivost 40% pogled odnos #dvajset

James Packer

2015 - 2016

James Packer in Mariah Carey sta bila zaročena 8 mesecev. Zmenjala sta se 7 mesecev po tem, ko sta se zbrala junija 2015. Zaročila sta se 20. januarja 2016, kasneje pa sta se ločila oktobra 2016.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost84%'> Združljivost 69% pogled odnos #19.

Brett Ratner

2015

Brett Ratner in Mariah Carey sta se srečala marca 2015.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina37%Starost98%'> Združljivost 59% pogled odnos #18.

Nick Cannon

2008 - 2016

Nick Cannon in Mariah Carey sta bila poročena 8 let. Zvezala sta se dva meseca po tem, ko sta se zbrala februarja 2008. Po 8-dnevnih zarokah sta se poročila 30. aprila 2008. 8 let kasneje sta se avgusta 2014 ločila in se ločila 2. novembra 2016.

Razmerje 8 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost1%'> Združljivost 44% Otroci 2 otroka pogled odnos #17.

Trey Songz

2007 (govorice)

Govori se, da se je Trey Songz leta 2007 povezal z Mariah Carey.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina55%Starost1%'> Združljivost 3. 4% pogled odnos #16.

Christian Monzon

2005 - 2006

Christian Monzon in Mariah Carey sta bila med letoma 2005 in 2006.

kaj se je zgodilo s krojaškim dežjem
Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop100%Višina55%Starost1%'> Združljivost 39% pogled odnos #petnajst

Mark Sudack

2003 - 2005

Mark Sudack in Mariah Carey sta bila med letoma 2003 in 2005.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatkitajski horoskop1%Starost1%'> Združljivost 1% pogled odnos #14.

Eminem

2002 (govorice)

Govori se, da se je Eminem leta 2002 povezal z Mariah Carey.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina37%Starost52%'> Združljivost 48% pogled odnos #13.

Eric Benet

2000 - 2003

Eric Benét in Mariah Carey sta z letoma 2000 do 2003.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina55%Starost84%'> Združljivost 60% pogled odnos #12.

Luis Miguel

1999 - 2001

Luis Miguel in Mariah Carey sta z letoma 1999 do 2001.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina55%Starost98%'> Združljivost 64% pogled odnos #enajst

Jamie Theakston

1998

Jamie Theakston in Mariah Carey sta se srečala leta 1998.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina73%Starost98%'> Združljivost 63% pogled odnos #10.

Marcus Schenkenberg

1998 - 1999

Marcus Schenkenberg in Mariah Carey sta od leta 1998 do 1999.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 73% pogled odnos #9.

Eddie Griffin

1997

Eddie Griffin in Mariah Carey sta se srečala julija 1997.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina37%Starost98%'> Združljivost 44% pogled odnos #8.

Derek Jeter

1997 - 1998

Derek Jeter in Mariah Carey sta od leta 1997 do 1998.

elisabete de sousa-amos
Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina55%Starost33%'> Združljivost 47% pogled odnos #7.

Tommy Mottola

1991 - 1998

Tommy Mottola in Mariah Carey sta bila poročena 4 leta. Zvezala sta se eno leto po tem, ko sta se zbrala 20. maja 1991. Po petmesečni zaroki sta se poročila 5. junija 1993. 4 leta kasneje sta se ločila 30. maja 1997 in se ločila 5. marca 1998.

Razmerje 6 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina37%Starost1%'> Združljivost dvajset% pogled odnos #6.

Grant Hill

Grant Hill in Mariah Carey sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina91%Starost52%'> Združljivost 61% pogled odnos #5.

Sean 'Diddy' Combs

Sean 'Diddy' Combs in Mariah Carey sta imela razmerje.

ashley benson, ki je hodila s kom
IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina55%Starost98%'> Združljivost 49% pogled odnos #4.

Tyrese Gibson

Tyrese Gibson in Mariah Carey sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina55%Starost1%'> Združljivost 19% pogled odnos #3.

Vin Diesel

Vin Diesel in Mariah Carey sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost84%'> Združljivost Štiri, pet% pogled odnos #dva

Jay-Z

Mariah Carey in Jay-Z sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina55%Starost98%'> Združljivost 59% pogled odnos #1.

Matt Dillon

Matt Dillon in Mariah Carey sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop80%Višina55%Starost72%'> Združljivost 72% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Mariah Carey52 OvenPevka
ameriški
Bryan Tanaka38 OvenPlesalka
ameriški
James Packer53 DevicaPoslovno
Avstralski
Brett Ratner52 OvenRežiser
ameriški
Nick Cannon40 TehtnicaReper
ameriški
Trey Songz36 StrelecPevka
ameriški
Christian Monzon44 DvojčkaModel
ameriški
Mark SudackŠtiri, pet Avtor besedil
ameriški
Eminem48 TehtnicaReper
ameriški
Eric Benet54 TehtnicaPevka
ameriški
Luis Miguel51 OvenPevka
Mehiški
Jamie Theakstonpetdeset StrelecRadijska osebnost
Britanski
Marcus Schenkenberg52 LeoModel
Švedsko
Eddie Griffin52 RakStrip
ameriški
Derek Jeter46 RakBaseball
ameriški
Tommy Mottola71 RakPoslovno
ameriški
Grant Hill48 TehtnicaKošarka
ameriški
Sean 'Diddy' Combs51 ŠkorpijonGlasbeni producent
ameriški
Tyrese Gibson42 KozorogIgralec
ameriški
Vin Diesel53 RakIgralec
ameriški
Jay-Z51 StrelecReper
ameriški
Matt Dillon57 VodnarIgralec
ameriški
Več partnerjev Manj partnerjev

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Maroški ScottMoški30. april 2011Star 10 let Nick Cannon
MonroeŽenska30. april 2011Star 10 let Nick Cannon

Foto galerija

Mariah Carey in Mickey Rooney - 82. letna podelitev oskarjev (2010) Mariah Carey - avstralski idol The Late Late Show z Jamesom Cordenom - 6. sezona - The Late Christmas Show The Late Late Show z Jamesom Cordenom - 6. sezona - The Late Christmas Show The Late Late Show z Jamesom Cordenom - 6. sezona - The Late Christmas Show The Late Late Show z Jamesom Cordenom - 6. sezona - The Late Christmas Show Mariah Carey: Junak - Mariah Carey Mariah Carey: Junak - Mariah Carey Mariah Carey - uprizoritev božične akcije 'Oh Santa!' Mariah Carey - uprizoritev božične akcije 'Oh Santa!' Mariah Carey - uprizoritev božične akcije 'Oh Santa!' Mariah Carey - uprizoritev božične akcije 'Oh Santa!'

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Ego2018MariahTelevizijska oddaja
Mariah: Diva, demoni, drama2018Mariah CareyTV film
OMP božič2018MariahTelevizijska oddaja
Girls Trip2017Mariah CareyFilm
LEGO film Batman2017Župan McCaskill (glas)Film
Zvezda2017Rebecca (glas)Film
Popstar: Nikoli se ne ustavi, nikoli ne ustavi2016Mariah CareyFilm
Empire2015KittyTelevizijska oddaja
Božična melodija2015Melissa McKean-AtkinsonTV film
Strežaj2013Hattie PearlFilm
Dragoceno2009Gospa WeissFilm
Tennessee2008KrystalFilm
Z Zohanom se ne motiš2008Mariah CareyFilm
Državna lastnina 22005Profesionalno oblečena ženskaFilm
Ameriški oče!2005Predstavljena pevka, nadomestna natakarica Gina, LauraTelevizijska oddaja
WiseGirls2002RaychelFilm
Bleščice2001Billie FrankFilm
Diploma1999IlanaFilm
Ally McBeal1997Candy CushnipTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Mariah Carey in Max BeesleyMax Beesley
    • Bleščice
      2001
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Uvrščamo najboljše albume Gwen Stefani vseh časov. Diskografija Gwen Stefani je ena najboljših samostojnih izvajalk, ki so bile včasih ženska skupine ...
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Posodobljeno: Oglejte si naš seznam najboljših novih pesmi EDM leta 2020! Ali potrebujete nov seznam predvajanja EDM? Tu so najboljše pesmi EDM leta 2019. Katere so na ...
Edith Haagenrud-Sande
Edith Haagenrud-Sande
28. maj 2021 ... Edith Haagenrud-Sande novice, trači, fotografije Edith Haagenrud-Sande, biografija, seznam fantov Edith Haagenrud-Sande 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande. Zgodovina zmenkov Edith Haagenrud-Sande, 2021, 2020, seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande.
Cindy Carol
Cindy Carol
28. maj 2021 ... Novice Cindy Carol, trači, fotografije Cindy Carol, biografija, seznam fantov Cindy Carol 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Cindy Carol. Zgodovina zmenkov Cindy Carol, 2021, 2020, seznam odnosov Cindy Carol.
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
28. maj 2021 ... Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Wylda rae
Wylda rae
28. maj 2021 ... Novice Wylda Rae, trači, fotografije Wylda Rae, biografija, seznam fantov Wylda Rae 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Wylda Rae. Zgodovina zmenkov Wylda Rae, 2021, 2020, seznam odnosov Wylda Rae.
Tom Petty
Tom Petty
28. maj 2021 ... Tom Petty novice, trači, fotografije Toma Pettyja, biografija, seznam deklet Toma Petty 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Toma Pettyja. Zgodovina zmenkov Tom Petty, 2021, 2020, seznam odnosov Toma Petty.