Glavni Odnosi Malezijski pargo

Malezijski pargo

Malezijski pargoUvrstitev 3733 203Starost 40 let Zodiak Leo Odnosi 4 skupaj

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih naj bi bil malezijski pargo samski.

Odnosi

Malezija Pargo je bila prej poročena z Jannerom Pargo(2006 - 2014).



ki je poročen z Ryanom Paeveyjem

Malezijski Pargo je bil v odnosih z O.T. Genasis(2016)in James Harden(2016).

Malezijski Pargo se je srečal z Jamalom Rashidom(2015).

O tem

Malezijski Pargo je 40-letni tekmovalec ameriške televizijske oddaje Reality TV. Rojena Laquisha Pargo 12. avgusta 1980 v Comptonu v okrožju Los Angeles, Kalifornija, ZDA, slovi po košarkarskih ženah: Los Angeles. Njeno nebesno znamenje je Leo.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil malezijskega parga! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.12 let--
Zmenkidva4 leta, 9 mesecev2 leti, 5 mesecev2 meseca, 1 dan
Srečanje1.---
Skupaj4.12 let4 leta, 2 meseca2 meseca, 1 dan

Podrobnosti

ImeMalezija
PriimekPargo
Polno ime ob rojstvuLaquisha Pargo
Alternativno imeMalezijski pargo
Starost40 let
Rojstni dan12. avgust 1980
Rojstni krajCompton, okrožje Los Angeles, Kalifornija, ZDA
Višina5 '8' (173 cm)
Utež65 lbs (143 lbs)
Barva očiČrna
Barva lasBarvana blondinka
Nebesno znamenjeLeo
SpolnostNaravnost
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloReality Television osebnost, igralka, podjetnica in oblikovalka nakita
PoklicResničnostna televizija
Zahteva do slaveKošarkarske žene: Los Angeles
Doprsje (palci)3. 4
Velikost skodeliceD
Pas (palci)26.
Boki (palci)38
Uradne spletne stranifacebook.com/RealMalaysiaPargo, twitter.com/MalaysiaPargo, instagram.com/malaysiainthecity/?hl=sl
Več o malezijskem pargu Manj o malezijskem pargu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
4.O.T. genastRazmerje16. avgust 2016 -
3.James HardenRazmerjeFebruar 2016Maj 20162 meseca
dvaJamal RashidSrečanje20152015-
1.Jannero PargoPoročena2002201412 let
O.T. genast #4.

O.T. genast

2016

O.T. Genasis je začel hoditi z malezijskim parkom ...[ogled par] James Harden #3.

James Harden

2016

Malezija Pargo in James Harden sta se ločila v ...[ogled par] Jamal Rashid #dva

Jamal Rashid

2015

Malezijski Pargo in Jamal Rashid sta ločena ...[ogled par] Jannero Pargo #1.

Jannero Pargo

2002 - 2014

Malezija Pargo in Jannero Pargo sta se ločila ...[ogled par] #4.

O.T. genast

2016

O.T. Genasis in Malezija Pargo hodijo od 16. avgusta 2016.

Razmerje 4 leta IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop100%Starost1%'> Združljivost 26% pogled odnos #3.

James Harden

2016

Malezija Pargo in James Harden od marca do maja 2016.



Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop40%Višina73%Starost1%'> Združljivost 44% pogled odnos #dva

Jamal Rashid

2015

Malezija Pargo in Jamal Rashid sta se leta 2015 srečala.

Maggie Lawson in Ben Koldyke
IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop40%Višina73%Starost84%'> Združljivost 64% pogled odnos #1.

Jannero Pargo

2002 - 2014

Malezija Pargo in Jannero Pargo sta bila poročena 8 let. Zbližala sta se 4 leta po srečanju leta 2002 in poročila leta 2006. 8 let kasneje sta se leta 2014 ločila.

Razmerje 12 let IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop80%Višina55%Starost98%'> Združljivost 73% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Malezijski pargo40 LeoResničnostna televizija
ameriški
O.T. genast33 DvojčkaReper
ameriški
James Harden31. DevicaKošarka
ameriški
Jamal Rashid43 RakProducent
ameriški
Jannero Pargo41 DevicaKošarka
ameriški

Foto galerija

Blac Chyna, Vivica Fix, Malezija Pargo in Tokyo Toni v nočnem klubu Penthouse v zahodnem Hollywoodu v Kaliforniji - 23. junija 2014 Blac Chyna, Vivica Fix, Malezija Pargo in Tokyo Toni v nočnem klubu Penthouse v zahodnem Hollywoodu v Kaliforniji - 23. junija 2014 Blac Chyna, Vivica Fix, Malezija Pargo in Tokyo Toni v nočnem klubu Penthouse v zahodnem Hollywoodu v Kaliforniji - 23. junija 2014 Blac Chyna, Vivica Fix, Malezija Pargo in Tokyo Toni v nočnem klubu Penthouse v zahodnem Hollywoodu v Kaliforniji - 23. junija 2014

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Predstava Arsenio Hall2013Herself - Guest 1 epizoda, 2014Televizijska oddaja
Noči s platanitom2013Sama - gostTelevizijska oddaja
Šov Erica Andreja2012SamaTelevizijska oddaja
Ljubezen in hip hop: Atlanta2012JazTelevizijska oddaja
Dom in družina2012JazTelevizijska oddaja
Big Morning Buzz v živo2011JazTelevizijska oddaja
Košarkarske žene LA2011SamaTelevizijska oddaja
Košarkarske žene2010JazTelevizijska oddaja

Zanimivi Članki