Glavni Odnosi Maksim Chmerkovskiy

Maksim Chmerkovskiy

Maksim Chmerkovskiy PoročenaUvrstitev 1359 4.Starost 41 let Zodiak Kozorog Odnosi 7 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Maksim Chmerkovskiy in Peta MurgatroydPeta Murgatroyd in Maksim Chmerkovskiy sta poročena 3 leta od 8. julija 2017. pogled odnos

Odnosi

Maksim Chmerkovskiy je zaročen s Karino Smirnoff(2008 - 2009).

Maksim Chmerkovskiy je bil v zvezi s Kate Upton(2013), Upam samostojno(2011), Elena Grinenko in Mel B.



Govori se, da se je Maksim Chmerkovskiy povezal z Jennifer Lopez(2014).

Claire Holt in Paul Wesley

O tem

Maksim Chmerkovskiy je 41-letni ukrajinski plesalec. Rojen Maksim Aleksandrovič Chmerkovskiy 17. januarja 1980 v Odesi v Ukrajini, slovi po plesu z zvezdami. Njegovo nebesno znamenje je Kozorog.

Maksim Chmerkovskiy je sodeloval v 14 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Hope Solo Ples z zvezdami (2005), Amber Rose v Ples z zvezdami (2005), Brandy Norwood v Ples z zvezdami (2005), Debi Mazar v Ples z zvezdami (2005)in Denise Richards v Ples z zvezdami (2005).



Maksim Chmerkovskiy je član naslednjih seznamov: Ljudje iz okrožja Bergen v New Jerseyju, rojeni leta 1980, in ameriški koreografi.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Maksima Chmerkovskega! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.9 let--
Zaročena1.1 leto, 3 mesece--
Zmenki4.9 let, 6 mesecev2 leti, 6 mesecev6 mesecev, 3 dni
Govorice1.---
Skupaj7.9 let, 6 mesecev2 leti, 10 mesecev6 mesecev, 3 dni

Podrobnosti

ImeMaksim
PriimekChmerkovskiy
Polno ime ob rojstvuMaksim Aleksandrovič Chmerkovskiy
Alternativno imeMaks
Starost41 let
Rojstni dan17. januar 1980
Rojstni krajOdessa, Ukrajina
Višina6 '2' (188 cm)
BuildAtletski
Barva očiRjava - svetlo
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeKozorog
SpolnostNaravnost
ReligijaJudovsko
NarodnostBela
DržavljanstvoUkrajinski
Poklicno besediloPlesalka, koreografinja, inštruktorica
PoklicPlesalka
Zahteva do slavePles z zvezdami
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Rebel Entertainment Partners, agencija za talente Grinya
Potrditev blagovne znamkeTV reklama za Jared The Galleria of Jewelry z Edyto Sliwinsko, Alecom Mazo in Shalene Archer Ermis
Uradne spletne stranitwitter.com/MaksimC, www.maksimchmerkovskiy.com/, www.facebook.com/people/Maksim-Chmerkovskiy/1699537313, http://maksimchmerkovskiy.com
BratVal Chmerkovskiy

Maksim 'Maks' Aleksandrovič Chmerkovskiy (ukrajinsko: Максим Олександрович Чмерковський, rojen 17. januarja 1980) je ukrajinsko-ameriški prvak v latinsko-balinarskem plesu, koreograf in inštruktor. Splošno znan je kot eden poklicnih plesalcev v ameriški televizijski seriji Ples z zvezdami, na kateri je prvič nastopil v drugi sezoni. V svojih 17 sezonah kot tekmovalni profesionalec v šovu se je Chmerkovskiy petkrat uvrstil v zadnji krog z dvema podprvakoma in dvema tretjima uvrstitvama. 20. maja 2014 je Chmerkovskiy v paru z olimpijsko plesalko na ledu Meryl Davis osvojil svoj prvi naslov Ples z zvezdami. Chmerkovskiy je igral tudi v broadwayskih produkcijah plesnih oddaj Burn the Floor in Forever Tango.



kdo je laura govan zmenki
Več o Maksimu Chmerkovskem Manj o Maksimu Chmerkovskem

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
7.Jennifer LopezSrečanje R 20142014-
6.Kate UptonRazmerjeJunij 2013December 20136 mesecev
5.Zemljevid MurgatroydPoročenaMaj 2012prisoten9 let
4.Upam SoloRazmerje R November 2011November 2011-
3.Karina SmirnoffRazmerjeJunij 2008September 20091 leto
dvaElena GrinenkoNeznano -
1.Mel BNeznano R -
Jennifer Lopez #7.Govorica

Jennifer Lopez

2014

Maksim Chmerkovskiy in Jennifer Lopez sta se ...[ogled par] Kate Upton #6.

Kate Upton

2013

Kate Upton in Maksim Chmerkovskiy sta se ločila ...[ogled par] Zemljevid Murgatroyd #5.

Zemljevid Murgatroyd

2012

Peta Murgatroyd in Maksim Chmerkovskiy sta ...[ogled par] Upam Solo #4.Govorica

Upam Solo

2011

Upam, da Solo in Maksim Chmerkovskiy sta bila bolj ...[ogled par] Karina Smirnoff #3.

Karina Smirnoff

2008 - 2009

Maksim Chmerkovskiy in Karina Smirnoff ločujeta ...[ogled par] Elena Grinenko #dva

Elena Grinenko

Elena Grinenko in Maksim Chmerkovskiy sta bila ...[ogled par] Mel B #1.Govorica

Mel B

Govorilo se je, da sta Maksim Chmerkovskiy in Mel B ...[ogled par] #7.

Jennifer Lopez

2014 (govorice)

Govori se, da se je Maksim Chmerkovskiy leta 2014 povezal z Jennifer Lopez.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost1%'> Združljivost 39% pogled odnos #6.

Kate Upton

2013

Kate Upton in Maksim Chmerkovskiy od junija do decembra 2013.

Razmerje 6 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop40%Višina55%Starost44%'> Združljivost 40% pogled odnos #5.

Zemljevid Murgatroyd

2012

Peta Murgatroyd in Maksim Chmerkovskiy sta poročena 3 leta. Zmenjena sta bila tri leta po tem, ko sta se zbrala maja 2012. Po enem letu zaroke sta se poročila 8. julija 2017.

Razmerje 9 let IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina73%Starost69%'> Združljivost 56% Otroci 1 otrok pogled odnos #4.

Upam Solo

2011 (govorice)

Govori se, da se je Hope Solo novembra 2011 povezal z Maksimom Chmerkovskimyem.

je Lara Spencer, ki hodi z nikomer
IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost98%'> Združljivost 58% pogled odnos #3.

Karina Smirnoff

2008 - 2009

Maksim Chmerkovskiy in Karina Smirnoff sta bila zaročena 8 mesecev. Zmenek sta bila 6 mesecev po tem, ko sta se zbrala junija 2008. Zaročila sta se 31. decembra 2008, kasneje pa sta se septembra 2009 ločila.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost52%'> Združljivost 41% pogled odnos #dva

Elena Grinenko

Elena Grinenko in Maksim Chmerkovskiy sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina73%Starost33%'> Združljivost 52% pogled odnos #1.

Mel B

(Govorica)

Govori se, da se je Maksim Chmerkovskiy povezal z Mel B.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina73%Starost33%'> Združljivost 57% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Maksim Chmerkovskiy41 KozorogPlesalka
Ukrajinski
Jennifer Lopez51 LeoPevka
ameriški
Kate Upton28. DvojčkaModel
ameriški
Zemljevid Murgatroyd3. 4 RakPlesalka
Avstralski
Upam Solo39 LeoNogomet
ameriški
Karina Smirnoff43 KozorogPlesalka
Ukrajinski
Elena Grinenko44 StrelecPlesalka
Rusko
Mel BŠtiri, pet DvojčkaGlasbenik
Britanski

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Shai AlexanderMoški4. januar 2017Star 4 leta Zemljevid Murgatroyd

Foto galerija

Amber Rose obiskuje otroški tuš Pete Murgatroyd in Maksima Chmerkovskeyja v New Jerseyju - 18. decembra 2016 Amber Rose obiskuje otroški tuš Pete Murgatroyd in Maksima Chmerkovskeyja v New Jerseyju - 18. decembra 2016 Amber Rose obiskuje otroški tuš Pete Murgatroyd in Maksima Chmerkovskeyja v New Jerseyju - 18. decembra 2016 Amber Rose obiskuje otroški tuš Pete Murgatroyd in Maksima Chmerkovskeyja v New Jerseyju - 18. decembra 2016 Amber Rose in Maksim Chmerkovskiy se vračata k plesu z zvezdami v gaju v Hollywoodu v Kaliforniji - 22. novembra 2016 Amber Rose in Maksim Chmerkovskiy se vračata k plesu z zvezdami v gaju v Hollywoodu v Kaliforniji - 22. novembra 2016 Amber Rose in Maksim Chmerkovskiy se vračata k plesu z zvezdami v gaju v Hollywoodu v Kaliforniji - 22. novembra 2016 Amber Rose in Maksim Chmerkovskiy se vračata k plesu z zvezdami v gaju v Hollywoodu v Kaliforniji - 22. novembra 2016 Amber Rose in Maksim Chmerkovskiy se vračata k plesu z zvezdami v gaju v Hollywoodu v Kaliforniji - 22. novembra 2016 Amber Rose in Maksim Chmerkovskiy se vračata k plesu z zvezdami v gaju v Hollywoodu v Kaliforniji - 22. novembra 2016 Amber Rose in Maksim Chmerkovskiy se vračata k plesu z zvezdami v gaju v Hollywoodu v Kaliforniji - 22. novembra 2016 Amber Rose in Maksim Chmerkovskiy se vračata k plesu z zvezdami v gaju v Hollywoodu v Kaliforniji - 22. novembra 2016

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Zakaj ženske ubijajo2019PlesalkaTelevizijska oddaja
Byrd in čebele2017.CameronFilm
Fullerjeva hiša2016MaksTelevizijska oddaja
Loviti življenje2014Plesni inštruktorTelevizijska oddaja
Izgubljena sreča2013KelsoFilm
Bivši2011DonTelevizijska oddaja
Svetlana2010Svetov plesni partnerTelevizijska oddaja
Splošna bolnišnica1963Anton IvanovTelevizijska oddaja

Ujemanja na zaslonu

  • Hope Solo in Maksim ChmerkovskiyUpam Solo
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Maksim Chmerkovskiy in Amber RoseAmber Rose
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Maksim Chmerkovskiy in Brandy NorwoodBrandy Norwood
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Maksim Chmerkovskiy in Debi MazarDebi Mazar
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Maksim Chmerkovskiy in Denise RichardsDenise Richards
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Maksim Chmerkovskiy in Erin AndrewsErin Andrews
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Maksim Chmerkovskiy in Kirstie AlleyKirstie Alley
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Maksim Chmerkovskiy in Laila AliLaila Ali
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Maksim Chmerkovskiy in Melissa GilbertMelissa Gilbert
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Maksim Chmerkovskiy in Meryl DavisMeryl Davis
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Maksim Chmerkovskiy in Misty May-TreanorMisty May-Treanor
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Maksim Chmerkovskiy in Tia CarrereTia Carrere
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Melanie Brown in Maksim ChmerkovskiyMel B
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Willa Ford in Maksim ChmerkovskiyWilla Ford
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
Več zaslonskih ujemanj Maksima Chmerkovskega Manj ujemanja na zaslonu Maksima Chmerkovskega

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Celotna zasedba igralcev / igralk Jurassic Parka
Celotna zasedba igralcev / igralk Jurassic Parka
Seznam igralcev Jurassic Park, razvrščen po abecedi s fotografijami, kjer je na voljo. Ta seznam igralcev Jurassic Park vključuje vse igralke Jurassic Park in vse ...
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Walking Tall Part 2
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Walking Tall Part 2
Walking Tall 2. del Cast List. Ta seznam imen igralcev Walking Tall Part 2 (igralci v filmu Walking Tall Part 2) vključuje fotografije igralcev ...
Popolna zasedba nesramnih igralcev / igralk
Popolna zasedba nesramnih igralcev / igralk
Nesramen igralski seznam, naveden po abecedi s fotografijami, če je na voljo. Ta seznam nesramnih igralcev vključuje vse nesramne igralke in vse druge igralce iz filma. Ti ...
Eric Brittingham
Eric Brittingham
28. maj 2021 ... Eric Brittingham novice, trači, fotografije Erica Brittinghama, biografija, seznam deklet Eric Brittingham 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Eric Brittingham. Zgodovina zmenkov Eric Brittingham, 2021, 2020, seznam odnosov Eric Brittingham.
Najboljša serija o naravi
Najboljša serija o naravi
Tudi če niste ljubitelj narave, vas lahko gledanje najboljših oddaj o naravi na televiziji zasvoji. To so najboljši televizijski programi v naravi, ki so jih posneli najboljši ...
Mabrouk El Mechri in Virginie Efira
Mabrouk El Mechri in Virginie Efira
28. maj 2021 ... Mabrouk El Mechri in Virginie Efira fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
David Meirhofer
David Meirhofer
28. maj 2021 ... Novice Davida Meirhoferja, trače, fotografije Davida Meirhoferja, biografija, seznam deklet Davida Meirhoferja 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez David Meirhofer. Zgodovina zmenkov Davida Meirhoferja, 2021, 2020, seznam odnosov Davida Meirhoferja.