Glavni Odnosi Maggie Lawson

Maggie Lawson

Maggie Lawson SamskiUvrstitev 2891 95Starost 40 let Zodiak Leo Odnosi 3 skupaj

S kom trenutno hodi?

Maggie Lawson je trenutno samska.

Odnosi

Maggie Lawson je bila pred tem poročena z Benjaminom Koldykejem(2015 - 2017).



koliko je stara nelly carreno

Maggie Lawson je bila v odnosih z Jamesom Rodayom Rodriguezom(2006 - 2014)in Eric Christian Olsen(2003 - 2006).

O tem

Maggie Lawson je 40-letna ameriška igralka. Rojena Margaret Cassidy Lawson 12. avgusta 1980 v Louisvilleu v Kentuckyju v ZDA, slovi po vzoru vedenja. Njeno nebesno znamenje je Leo.

Maggie Lawson je sodelovala v 5 tekmovanjih na zaslonu, med njimi tudi Eddie McClintock Drobtine (2006), James Roday Rodriguez v Strah se (2008), Milo Ventimiglia v Zimski odmor (2003), Victor Webster v Sovražna preobrazba (2009)in Zachery Ty Bryan v Izboljšanje doma (1991).



Maggie Lawson je članica naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ljudje iz Louisvillea, Kentuckyja in ameriški televizijski igralci.

ki dela sophia bush

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Maggie Lawson! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.3 leta--
Zmenkidva7 let, 8 mesecev5 let, 4 mesece-
Skupaj3.7 let, 8 mesecev4 leta, 7 mesecev3 leta

Podrobnosti

ImeMargaret
Srednje imeCassidy
PriimekKoldyke
Dekliški priimekLawson
Polno ime ob rojstvuMargaret Cassidy Lawson
Alternativno imeMaggie Lawson Koldyke, Maggie, Mags, Mane
Starost40 let
Rojstni dan12. avgust 1980
Rojstni krajLouisville, Kentucky, ZDA
Višina5 '3)' (161 cm)
Utež53 lbs (117 lbs)
BuildVitek
Barva očiModra
Barva lasBlondinka
Nebesno znamenjeLeo
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaVnebovzetna gimnazija
Poklicno besediloIgralka
PoklicIgralka
Zahteva do slaveObnašanje modela
Leto (-a) aktivno (-a)1996 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Alchemy Entertainment (LA), agencija Gersh, Michael L. Schenkman (odvetnik)
Doprsje (palci)3. 4
Velikost skodeliceC
Pas (palci)28.
Boki (palci)36
Velikost oblačil6.
Velikost čevlja6.
Uradne spletne stranitwitter.com/maggielawson, www.instagram.com/maggielawsonkoldyke/?hl=sl, www.maggielawson.com/
OčeMike Lawson
MatiJudy
PrijateljDule Hill, James Roday (fant)
Hišni ljubljenčkiTristin (pes)

Margaret Cassidy Lawson (rojena 12. avgusta 1980) je ameriška igralka, ki je najbolj znana po vlogi detektiva Julije 'Jules' O'Hara v televizijski oddaji Psih. Od leta 2018 do 2019 je imela ponavljajočo se vlogo Nathalie Flynn v tretji in zadnji sezoni Foxovega smrtnega orožja.



Več o Maggie Lawson Manj o Maggie Lawson

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
3.Benjamin KoldykePoročenaJanuar 201420173 leta
dvaJames Roday RodriguezRazmerjeMaj 2006Januar 20147 let
1.Eric Christian OlsenRazmerjeApril 2003Maj 20063 leta
Benjamin Koldyke #3.

Benjamin Koldyke

2014 - 2017

Benjamin Koldyke in Maggie Lawson sta se ločila ...[ogled par] James Roday Rodriguez #dva

James Roday Rodriguez

2006 - 2014

James Roday Rodriguez in Maggie Lawson ločita ...[ogled par] Eric Christian Olsen #1.

Eric Christian Olsen

2003 - 2006

Maggie Lawson in Eric Christian Olsen ločita ...[ogled par] #3.

Benjamin Koldyke

2014 - 2017

Benjamin Koldyke in Maggie Lawson sta bila poročena od 8. avgusta 2015 do 2017 (1 leto).

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop40%Starost44%'> Združljivost 46% pogled odnos #dva

James Roday Rodriguez

2006 - 2014

James Roday Rodriguez in Maggie Lawson od maja 2006 do januarja 2014.

Razmerje 7 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina73%Starost72%'> Združljivost 81% pogled odnos #1.

Eric Christian Olsen

2003 - 2006

Maggie Lawson in Eric Christian Olsen sta bila od leta 2003 do maja 2006.

Razmerje 3 leta IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskop40%Višina91%Starost84%'> Združljivost 54% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Maggie Lawson40 LeoIgralka
ameriški
Benjamin Koldyke53 OvenIgralec
ameriški
James Roday RodriguezŠtiri, pet OvenIgralec
ameriški
Eric Christian Olsen43 DvojčkaIgralec
ameriški

Foto galerija

Maggie Lawson - nagrade Hollywood Beauty Awards 2020 v Los Angelesu Maggie Lawson - nagrade Hollywood Beauty Awards 2020 v Los Angelesu Maggie Lawson - nagrade Hollywood Beauty Awards 2020 v Los Angelesu Maggie Lawson - nagrade Hollywood Beauty Awards 2020 v Los Angelesu Maggie Lawson - nagrade Hollywood Beauty Awards 2020 v Los Angelesu Maggie Lawson - nagrade Hollywood Beauty Awards 2020 v Los Angelesu Maggie Lawson - nagrade Hollywood Beauty Awards 2020 v Los Angelesu Maggie Lawson - nagrade Hollywood Beauty Awards 2020 v Los Angelesu Maggie Lawson - nagrade Hollywood Beauty Awards 2020 v Los Angelesu Maggie Lawson - nagrade Hollywood Beauty Awards 2020 v Los Angelesu Maggie Lawson - nagrade Hollywood Beauty Awards 2020 v Los Angelesu Maggie Lawson - nagrade Hollywood Beauty Awards 2020 v Los Angelesu

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Psih 2: Lassie pridi domov2020Juliet O'HaraTV film
Preseženo2020KayTelevizijska oddaja
Najina zgodba2019Jamie VaughnTV film
Božič v zimzelenih: vesti o radosti2019Katie ConnellTV film
Spivak2018Jeanine MulhollandFilm
V temo2018Rebecca WheelerTelevizijska oddaja
Dieta Santa Clarita2017ChristaTelevizijska oddaja
Psych: Film2017Juliet O'HaraTV film
Moja najljubša poroka2017Tess HarperTV film
Spet božič2017Charlotte LacyTV film
Angel iz pekla2016AllisonTelevizijska oddaja
Ranč2016SamoTelevizijska oddaja
Smrtonosno orožje2016Natalie FlynnTelevizijska oddaja
Veliki zaprti2016RachelTelevizijska oddaja
Shrani Datum2014KateTV film
Nazaj v igro2013Terry Gannon Jr.Televizijska oddaja
Utemeljeno2010LaylaTelevizijska oddaja
Zmenek z Diano2010DianaKratek film
Igralec2009Gostiteljica novic za ženske št. 1Film
Sovražna preobrazba2009Lacey SmithsonianTV film
Killer Hair2009LaceyTV film
Strah se2008Nevesta SamanthaTelevizijska oddaja
Čistilec2007CherieFilm
Pravila zaroke2007JesseTelevizijska oddaja
Drobtine2006Andrea Crumb, Andrea MaloneTelevizijska oddaja
Psih2006Juliet O'Hara, Scarlett JonesTelevizijska oddaja
Psych Webisodes2006Juliet O'HaraTelevizijska oddaja
Pravila ljubezni!2004KellyTV film
Maščevanje srednjeveške ženske2004RachelTV film
Začaran2004TV film
Zimski odmor2003Michelle CasperFilm
Vse je relativno2003Liz Stoddard-BanksTelevizijska oddaja
Tru Calling2003Megan RobertsTelevizijska oddaja
Dva in pol moža2003Gospa McMartinTelevizijska oddaja
Goljufije2002JulieFilm
Srce neznanca2002Amanda MaddoxTV film
Znotraj Schwartza2001EveTelevizijska oddaja
Smallville2001Chrissy ParkerTelevizijska oddaja
Lepi fantje spijo sami1999MeghanFilm
Družinska pravila1999Upam, HarrisonTelevizijska oddaja
Pleasantville1998Lisa AnneFilm
Čakal sem te1998Debbie MurdockTV film
Felicity1998RebeccaTelevizijska oddaja
Kelly Kelly1998AllyTelevizijska oddaja
Meego1997BrookeTelevizijska oddaja
Delo1997JulieTelevizijska oddaja
Cybilldevetindevetdeset petindevetdesetJenniferTelevizijska oddaja
Hang Timedevetindevetdeset petindevetdesetKimTelevizijska oddaja
Čudoviti svet Disneyjadevetindevetdeset petindevetdesetAlex Burroughs, Janine Adams, Nancy DrewTelevizijska oddaja
Nesrečno vselejdevetindevetdeset petindevetdesetMadelyn, MadolynTelevizijska oddaja
JE1994Shannon MitchellTelevizijska oddaja
Stranka petih1994AlexaTelevizijska oddaja
Fant sreča svet1993DebbieTelevizijska oddaja
Izboljšanje doma1991Samantha HayesTelevizijska oddaja
Korak za korakom1991Alana MillsTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Eddie McClintock
    • Drobtine
      2006
    [ogled ujemanja]
  • Margaret Lawson in James RodriguezJames Roday Rodriguez
    • Strah se
      2008
    [ogled ujemanja]
  • Milo Ventimiglia
    • Zimski odmor
      2003
    [ogled ujemanja]
  • Victor Webster
    • Sovražna preobrazba
      2009
    [+1 več]
  • Zachery ty bryan
    • Izboljšanje doma
      1991
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Celotna zasedba igralcev / igralk Jurassic Parka
Celotna zasedba igralcev / igralk Jurassic Parka
Seznam igralcev Jurassic Park, razvrščen po abecedi s fotografijami, kjer je na voljo. Ta seznam igralcev Jurassic Park vključuje vse igralke Jurassic Park in vse ...
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Walking Tall Part 2
Celotna igralska zasedba igralcev / igralk Walking Tall Part 2
Walking Tall 2. del Cast List. Ta seznam imen igralcev Walking Tall Part 2 (igralci v filmu Walking Tall Part 2) vključuje fotografije igralcev ...
Popolna zasedba nesramnih igralcev / igralk
Popolna zasedba nesramnih igralcev / igralk
Nesramen igralski seznam, naveden po abecedi s fotografijami, če je na voljo. Ta seznam nesramnih igralcev vključuje vse nesramne igralke in vse druge igralce iz filma. Ti ...
Eric Brittingham
Eric Brittingham
28. maj 2021 ... Eric Brittingham novice, trači, fotografije Erica Brittinghama, biografija, seznam deklet Eric Brittingham 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Eric Brittingham. Zgodovina zmenkov Eric Brittingham, 2021, 2020, seznam odnosov Eric Brittingham.
Najboljša serija o naravi
Najboljša serija o naravi
Tudi če niste ljubitelj narave, vas lahko gledanje najboljših oddaj o naravi na televiziji zasvoji. To so najboljši televizijski programi v naravi, ki so jih posneli najboljši ...
Mabrouk El Mechri in Virginie Efira
Mabrouk El Mechri in Virginie Efira
28. maj 2021 ... Mabrouk El Mechri in Virginie Efira fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
David Meirhofer
David Meirhofer
28. maj 2021 ... Novice Davida Meirhoferja, trače, fotografije Davida Meirhoferja, biografija, seznam deklet Davida Meirhoferja 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez David Meirhofer. Zgodovina zmenkov Davida Meirhoferja, 2021, 2020, seznam odnosov Davida Meirhoferja.