Glavni Odnosi Magdalena Walach

Magdalena Walach

Magdalena Walach PoročenaStarost 45 let Zodiak Bik Odnosi 1 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Magdalena Walach in Pawel Okraska sta poročena. pogled odnos

Odnosi

Magdalena Walach ni poznala nobenih drugih razmerij.

O tem

Magdalena Walach je 44-letna poljska igralka. Rojena 13. maja 1976 v Racibórzu na Poljskem, slovi po Teatr niekonsekwencji (1997). Njeno nebesno znamenje je Bik.



Magdalena Walach je članica naslednjih seznamov: rojeni 1976, poljski filmski igralci in poljski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Magdalene Walach! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

ima chandler riggs dekle

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.18 let, 3 mesece--
Skupaj1.18 let, 3 mesece--

Podrobnosti

ImeMagdalena
PriimekWalach
Polno ime ob rojstvuMagdalena Walach
Starost45 let
Rojstni dan13. maj 1976
Rojstni krajRacibórz, Poljska
BuildVitek
Barva očiModra
Barva lasMreža
Nebesno znamenjeBik
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
DržavljanstvoPoljski
Poklicno besediloIgralka
PoklicIgralka
Zahteva do slaveGledališče nedoslednosti (1997)
Leto (-a) aktivno (-a)1999 – danes

Magdalena Walach (rojena 13. maja 1976) je poljska filmska in gledališka igralka. Leta 1999 je zaključila študij na Akademiji za dramsko umetnost Ludwik Solski v Krakovu. Je članica gledališke skupine Bagatela Theatre. Walach je poročena z igralcem Pawelom Okrasko, s katerim je dobila njunega sina Piotra (2006).



Več o Magdaleni Walach Manj o Magdaleni Walach

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1. Pawel Okraska Poročena2003prisoten18 let
Pawel Okraska #1.

Pawel Okraska

2003

Magdalena Walach in Pawel Okraska sta poročena ...[ogled par] #1.

Pawel Okraska

2003

Magdalena Walach in Pawel Okraska sta poročena.

Razmerje 18 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskopdvajset%Starost98%'> Združljivost 55% Otroci 1 otrok pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Magdalena Walach Štiri, pet BikIgralka
Poljski
Pawel Okraska 46 KozorogIgralec
Poljski

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
PeterMoški200615 let Pawel Okraska

Foto galerija

Magdalena Walach Magdalena Walach Magdalena Walach Magdalena Walach Magdalena Walach Magdalena Walach Magdalena Walach Magdalena Walach Magdalena Walach Magdalena Walach Magdalena Walach Magdalena Walach

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Nightwalk2020Dečkova matiKratek film
Stoletnica krivde2019Mania Winna-BorkowskaTelevizijska oddaja
No, daj jim banko2019Sabina CzerneckaFilm
Rojst2018Helena GrochowiakTelevizijska oddaja
Samo prijazno2017MagdaFilm
Zrno resnice2015.Barbara SobierajFilm
V živo ne umiraj2015.MalgoskaFilm
Agatin zakon2012EveTelevizijska oddaja
Policist Alex2012Lucyna SzmidtTelevizijska oddaja
Nagon2011Magda JanikTelevizijska oddaja
Ustnice ustnice2010Alex, Alex NajmanTelevizijska oddaja
Ples zate2010ZadajFilm
Zadeva neznana2009RenataFilm
Plesalci2009Alicja PawlowiczTelevizijska oddaja
Oče Matej2008Alina Burzynska, MonikaTelevizijska oddaja
Kako živeti?2008Inštruktor v LamazejuFilm
Iz oči v oči2007Marta MichalskaTelevizijska oddaja
Policist2005IwonaTelevizijska oddaja
Kaznivec2004Ewelina OpalinskaTelevizijska oddaja
Penzion Pod Róza2004Iwona 'Iwa' MroczkiewiczTelevizijska oddaja
Marcinelle2003GiselleTV film
Dodatek2002Hankin lokatorFilm
Življenje kot usodna spolno prenosljiva bolezen2000Natakarica, neznanFilm
Všeč mi je ljubezen2000Agnieszka OlszewskaTelevizijska oddaja
Medena leta1998SemenaTelevizijska oddaja
Televizijsko gledališče1953Beata, Joanna, Marynia MirskaTelevizijska oddaja
Moja palicaMatiFilm
TemaTožilka OlgaTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Razprave