Glavni Zmenki Lyle Lettau

Lyle Lettau

Lyle LettauStarost 26 let Zodiak Tehtnica

S kom trenutno hodi?

Po naših zapisih je Lyle Lettau verjetno samski.

Odnosi

Za Lyle Lettau nimamo zapisov o preteklih odnosih.



lynn gunn alexa san roman

O tem

Lyle Lettau je 26-letni kanadski igralec. Rojen Lyle O'Donohoe 25. septembra 1994 v Fleshertonu v Ontariu v Kanadi, slovi po filmu Degrassi: Next Class (2016). Njegovo nebesno znamenje je Tehtnica.

kaj se je zgodilo z Meliso Midwest

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Lyle Lettau! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Podrobnosti

ImeLyle
PriimekLettau
Polno ime ob rojstvuLyle O'Donohoe
Starost26 let
Rojstni dan25. september 1994
Rojstni krajFlesherton, Ontario, Kanada
Višina6 '0' (183 cm)
BuildAtletski
Barva očiZelena
Barva lasBarvana blondinka
Nebesno znamenjeTehtnica
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
DržavljanstvoKanadski
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveDegrassi: Naslednji razred (2016)
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Vanderwerff Talent, Mirjam Vanderwerff, agentka (Toronto)
Uradne spletne stranitwitter.com/luxxxstone
Več o Lyleu Lettauu Manj o Lyleu Lettauu

Foto galerija

Eric Osborne in Lyle Lettau Eric Osborne in Lyle Lettau

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Spring Bloom2019PtičkaFilm
Degrassi: Naslednji razred2016Tristan MilliganTelevizijska oddaja
Ples za hudiča2016FantFilm
Stojnica2016RobertKratek film
Zombi2015.Kurja silaTelevizijska oddaja
Degrassi: Ne oziraj se nazaj2015.Tristan MilliganTV film
Degrassi: Minis2008Tristan MilliganTelevizijska oddaja
Super Zakaj!2007Fant, ki je risal mačkeTelevizijska oddaja
Razglednice Busterja2004Alan 'The Brain' PowersTelevizijska oddaja
Degrassi: Naslednja generacija2001Tristan MilliganTelevizijska oddaja
Arthurdevetnajstindevetdeset šestAlan 'The Brain' PowersTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Razprave

Izbira Urednika

Xiaoting Pan
Xiaoting Pan
28. maj 2021 ... Xiaoting Pan novice, trači, fotografije Xiaoting Pan, biografija, seznam fantov Xiaoting Pan 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Xiaoting Pan. Zgodovina zmenkov Xiaoting Pan, 2021, 2020, seznam odnosov Xiaoting Pan.
Sheila Bleck
Sheila Bleck
28. maj 2021 ... Sheila Bleck novice, trači, fotografije Sheile Bleck, biografija, seznam fantov Sheile Bleck 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Sheile Bleck. Zgodovina zmenkov Sheila Bleck, 2021, 2020, seznam zvez Sheila Bleck.
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov
Najboljši igralci NHL vseh časov so nedvomno najbolj nadarjeni in zelo okrašeni hokejisti, ki so kdaj udarili po ledu v državni hokejski ligi. Te ...
Nomi Leasure
Nomi Leasure
28. maj 2021 ... Nomi Leasure novice, trači, fotografije Nomi Leasure, biografija, seznam fantov Nomi Leasure 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Nomi Leasure. Zgodovina zmenkov Nomi Leasure, 2021, 2020, seznam odnosov Nomi Leasure.
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
Celoten seznam reperjev, ki so bili v zaporu
So bili vaši najljubši rap izvajalci že zaprti? Ta seznam vseh reperjev, kdaj aretiranih in poslanih v zapor v zgodovini rap glasbe, ima ...
Miriam McDonald
Miriam McDonald
28. maj 2021 ... Miriam McDonald novice, trači, fotografije Miriam McDonald, biografija, seznam fantov Miriam McDonald 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Miriam McDonald. Zgodovina zmenkov Miriam McDonald, 2021, 2020, seznam zvez z Miriam McDonald.
Najboljše pesmi Everlast
Najboljše pesmi Everlast
Seznam skladb Everlast, ki jih je Rankerjeva skupnost ocenila najbolje in najslabše. Tu so vključeni vsi singli Everlasta, toda pravi oboževalci vedo, da obstajajo še drugi ...