Glavni Odnosi Lucas Black

Lucas Black

Lucas Black PoročenaStarost 38 let Zodiak Strelec Odnosi 1 skupaj Otroci 1 otrok

S kom trenutno hodi?

Lucas Black in Maggie O'BrienMaggie O'Brien in Lucas Black sta od 3. julija 2010 poročena 10 let. pogled odnos

Odnosi

Lucas Black ni imel nobenih drugih odnosov, ki jih poznamo.

O tem

Lucas Black je 38-letni ameriški igralec. Rojen Lucas York Black Black 29. novembra 1982 v Decaturju, AL, slovi po Sling Blade. Njegovo nebesno znamenje je Strelec.



Lucas Black je bil na tekmi na zaslonu z Nathalie Kelley Hitri in drzni: Tokio Drift (2006).

Lucas Black je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški televizijski igralci in ameriški otroški igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Lucasa Blacka! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.15 let, 2 meseca--
Skupaj1.15 let, 2 meseca--

Podrobnosti

ImeLuka
PriimekČrna
Polno ime ob rojstvuLucas York Black
Alternativno imeSrečno
Starost38 let
Rojstni dan29. november 1982
Rojstni krajDecatur, AL
Višina5 '10' (178 cm)
BuildAtletski
Barva očiModra
Barva lasRjava - svetlo
Nebesno znamenjeStrelec
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola Speake, Speake, AL (2001)
Poklicno besediloGlasbenik
PoklicIgralec
Zahteva do slaveRezilo
Leto (-a) aktivno (-a)1994 – danes
OčeLarry
MatiJan Gillespie
Bratpreberite
SestraLori
Družinski članSophie Jo Black (hči)

Lucas York Black (rojen 29. novembra 1982) je ameriški filmski in televizijski igralec. Najbolj znan je po vlogah v televizijski seriji CBS American Gothic (1995–1996) in posebnem agentu Christopherju LaSalleu pri CBS-jevem NCIS: New Orleans (2014–2020). Njegovi pomembni filmi so Sling Blade (1996), Flash (1997), Nori v Alabami (1999), All the Pretty Horses (2000), Friday Night Lights (2004), Jarhead (2005), The Fast and Furious: Tokyo Drift (2006), Get Low (2009), Legion (2010) in Sedem dni v utopiji (2011).

Več o Lucasu Blacku Manj o Lucasu Blacku

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Maggie O'BrienPoročena2006prisoten15 let
Maggie O. #1.

Maggie O'Brien

2006

Maggie O'Brien in Lucas Black sta bila ...[ogled par] #1.

Maggie O'Brien

2006

Maggie O'Brien in Lucas Black sta poročena 10 let. Po srečanju leta 2006 sta hodila 4 leta in se poročila 3. julija 2010.

Razmerje 15 let Otroci 1 otrok pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Lucas Black38 StrelecIgralec
ameriški
Maggie O'Brien-
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Sophie JoŽenskaJunij 20119 let Maggie O'Brien

Foto galerija

Breaking Brig Zoe McLellan kot posebna agentka Bordy v NCIS: New Orleans Rezilo Frank Wheatley Frank Wheatley Lucas Black Lucas Black Lucas Black Lucas Black Lucas Black Lucas Black Lucas Black

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
F92021Sean BoswellFilm
Besni 72015Sean BoswellFilm
NCIS: New Orleans2014Christopher LaSalleTelevizijska oddaja
422013Pee Wee ReeseFilm
Obljubljena dežela2012Paul GearyFilm
Sedem dni v utopiji2011Luke ChisholmFilm
Legija2010Jeep HansonFilm
Trda trgovina2010TV film
Pojdi nizko2009PrijateljFilm
Hitri in drzni: Tokio Drift2006Sean BoswellFilm
Globoka voda2005Nat BanyonFilm
Jarhead2005Chris KrugerFilm
Luči v petek zvečer2004Mike WinchellFilm
Jeziki morilci2004VernonFilm
Hladna gora2003OakleyFilm
NCIS2003Christopher LaSalleTelevizijska oddaja
Vsi lepi konji2000Jimmy BlevinsFilm
Noro v Alabami1999PeejoeFilm
Datoteke X1998StevieFilm
Duhovi Mississippijadevetnajstindevetdeset šestBurt DeLaughterFilm
Rezilodevetnajstindevetdeset šestFrank WheatleyFilm
Ameriška gotikadevetindevetdeset petindevetdesetTempelj CalebTelevizijska oddaja
Čudoviti svet Disneyjadevetindevetdeset petindevetdesetConnor Strong, James KellerTelevizijska oddaja
Vojna1994IzlivFilm
Chicago Hope1994Noah FieldingTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Lucas Black in Nathalie KelleyNathalie Kelley
    • Hitri in drzni: Tokio Drift
      2006
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki