Glavni Zmenki Luca Oriel

Luca Oriel

Luca OrielStarost 1822 let star Zodiak Oven

S kom trenutno hodi?

Po naših podatkih je Luca Oriel verjetno samski.

Odnosi

Za Luco Oriel nimamo zapisov o preteklih odnosih.



O tem

Luca Oriel je 1822-letni ameriški igralec. Njegovo nebesno znamenje je Oven.

Luca Oriel je igral na zaslonu z Emmo Kenney leta Brez sramu (2011).

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Luca Oriel! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Podrobnosti

ImeLuca
PriimekGalerija
Rojstni dan29. marec 0199
Višina5 '11' (180 cm)
Utež66 lbs (145 lbs)
BuildAtletski
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeOven
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveBrez sramu, brezčutne roke, zbudi se
Več o Luci Oriel Manj o Luci Oriel

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Vsi vstanite2019Diegovo ozadjeTelevizijska oddaja
Hudičev šepet2017AlexFilm
Strelec2016RodrigoTelevizijska oddaja
Brez sramu2011DerekTelevizijska oddaja
Epic Adventures Bucket in Skinnerja2011New Kid (1 epizoda, 2012)Televizijska oddaja
Zbudi se2009Irvingov nečak # 2Film
Spodnje učenje2008okvirjiFilm

Ujemanja na zaslonu

  • Luca Oriel in Emma KenneyEmma Kenney
    • Brez sramu
      2011
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki