Glavni Odnosi Lorenzo Lamas

Lorenzo Lamas

Lorenzo Lamas SamskiUvrstitev 3511 244Starost 63 let Zodiak Kozorog Odnosi 14 skupaj Otroci
6 otrok

S kom trenutno hodi?

Lorenzo Lamas je trenutno samski.

Odnosi

Lorenzo Lamas je bil pred tem poročen s Shawno Craig(2011 - 2019), Shauna Sand(1996 - 2002), Kathleen Kinmont(1989 - 1993), Michelle Smith(1983 - 1985)in Victoria Hilbert(1981 - 1982).



Lorenzo Lamas je bil zaročen z Barbaro Ann Moore(2005 - 2006)in Barbara Moore(2004 - 2006).

Lorenzo Lamas je bil v zvezi z Debbie Gibson(2006 - 2007), Lovec Tylo(2006), Daphne Ashbrook(1987 - 1988), Apollonia Kotero(1985), Melissa Sue Anderson(1979 - 1980)in Christine Marcello.

Govori se, da se je Lorenzo Lamas povezal z Jeanom Simmonsom(1979).



O tem

Lorenzo Lamas je 63-letni ameriški igralec. Lorenzo y de Santos Lamas, rojen 20. januarja 1958 v Santa Monici v Kaliforniji, je znan po Falcon Crest, Renegade, The Bold in The Beautiful v karieri, ki traja od leta 1967 do danes in kot igralec, od leta 1967 do danes. Kot pilot 2001-danes in kot igralec, 1978-danes. Kot Pilot 2001-danes. Njegovo nebesno znamenje je Kozorog.

Lorenzo Lamas je sodeloval v 10 tekmah na zaslonu, med njimi tudi Ana Alicia Falcon Crest (enaindvajset osemdeset ena), Apollonia Kotero in Falcon Crest (enaindvajset osemdeset ena), Hunter Tylo v Drzni in lepi (1987), Kate Vernon v Falcon Crest (enaindvajset osemdeset ena)in Kristian Alfonso v Falcon Crest (enaindvajset osemdeset ena).

Lorenzo Lamas je član naslednjih seznamov: igralci iz New Yorka, ameriški filmski igralci in igralci iz Kalifornije.



Prispevajte

Pomagajte nam zgraditi svoj profil Lorenzo Lamas! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena5.9 let, 2 meseca5 let, 4 mesece2 leti
Zaročenadva2 leti, 3 mesece2 leti, 3 mesece-
Zmenki6.1 leto5 mesecev, 27 dni4 mesece, 2 dni
Govorice1.---
Skupaj14.9 let, 2 meseca2 leti, 5 mesecev4 mesece, 2 dni

Podrobnosti

ImeLawrence
PriimekVečina
Polno ime ob rojstvuLorenzo in Santos Lamas
Starost63 let
Rojstni dan20. januar 1958
Rojstni krajSanta Monica v Kaliforniji
Višina6 '2' (188 cm)
Utež82 lbs (180 lbs)
BuildBodybuilder
Barva očiRjava - svetlo
Barva lasRjava - temna
PosebnostZelo mišičaste postave, odmeven glas
Nebesno znamenjeKozorog
SpolnostNaravnost
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaAkademija Admiral Farragut leta 1975.
UniverzaSanta Monica College
Poklicno besediloIgralec / režiser / certificirani inštruktor letenja-helikopter
PoklicIgralec
Zahteva do slaveFalcon Crest, Renegade, Drzni in lepi
Leto (-a) aktivno (-a)1969-danes, 1967-danes, kot igralec, 1967-danes. Kot pilot 2001-danes, kot igralec, 1978-danes. Kot Pilot 2001-danes
Uradne spletne stranilorenzo-lamas.com, twitter.com/lorenzolamas
OčeFernando Lamas (igralec)
MatiArlene Dahl (igralka), Esther Williams (mačeha) (igralka)
Družinski članA.J. Lamas (sin), Shayne Lamas (hči) (igralka), Paton Ashbrook (hči), Alexandra Lamas (hči), Victoria Lamas (hči), Isabella Lamas (hči), Diana Lamas (sestrična)

Lorenzo Fernando Lamas (rojen 20. januarja 1958) je ameriški igralec. Najbolj znan je po vlogi Lancea Cumsona, neodgovornega vnuka Angele Channing, ki jo je igrala Jane Wyman, v milni operi Falcon Crest (1981–1990), za katero je prejel nominacijo za zlati globus za najboljšo stransko moško serijo. , Miniserijo ali televizijski film.

Več o Lorenzu Lamasu Manj o Lorenzu Lamasu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
14.Shawna CraigPoročenaDecember 20098. februar 20199 let
13.Debbie GibsonRazmerjeJulij 2006Februar 20077 mesecev
12.Lovec TyloRazmerje20062006-
enajstBarbara Ann MooreRazmerjeFebruar 2004Maj 20062 leti
10.Barbara MooreRazmerjeFebruar 2004Maj 20062 leti
9.Pesek ShaunaPoročenadevetindevetdeset petindevetdesetNovember 20027 let
8.Kathleen KinmontPoročena198819935 let
7.Daphne AshbrookRazmerje198719881 leto
6.Apolonija KoteroRazmerjeAvgust 1985December 19854 mesece
5.Michelle SmithPoročena198219853 leta
4.Victoria HilbertPoročena198019822 leti
3.Jean SimmonsSrečanje R 19791979-
dvaMelissa Sue AndersonRazmerje197919801 leto
1.Christine MarcelloRazmerje -
Shawna Craig #14.

Shawna Craig

2009 - 2019

Shawna Craig in Lorenzo Lamas sta se ločila ...[ogled par] Debbie Gibson #13.

Debbie Gibson

2006 - 2007

Lorenzo Lamas in Debbie Gibson sta ločena ...[ogled par] Lovec Tylo #12.

Lovec Tylo

2006

Lorenzo Lamas in Hunter Tylo sta ločena ...[ogled par] Barbara Ann Moore #enajst

Barbara Ann Moore

2004 - 2006

Barbara Ann Moore in Lorenzo Lamas sta se ločila ...[ogled par] Barbara Moore #10.

Barbara Moore

2004 - 2006

Barbara Moore in Lorenzo Lamas sta se ločila v ...[ogled par] Pesek Shauna #9.

Pesek Shauna

1995 - 2002

Shauna Sand in Lorenzo Lamas sta se ločila ...[ogled par] Kathleen Kinmont #8.

Kathleen Kinmont

1988 - 1993

Lorenzo Lamas in Kathleen Kinmont sta se ločila ...[ogled par] Daphne Ashbrook #7.

Daphne Ashbrook

1987 - 1988

Daphne Ashbrook in Lorenzo Lamas sta ločila ...[ogled par] Apolonija Kotero #6.

Apolonija Kotero

1985

Lorenzo Lamas in Apollonia Kotero sta se ločila ...[ogled par] Michelle Smith #5.

Michelle Smith

1982 - 1985

Lorenzo Lamas in Michelle Smith sta se ločila ...[ogled par] Victoria Hilbert #4.

Victoria Hilbert

1980 - 1982

Victoria Hilbert in Lorenzo Lamas sta se ločila ...[ogled par] Jean Simmons #3.Govorica

Jean Simmons

1979

Govorilo se je, da sta Jean Simmons in Lorenzo Lamas ...[ogled par] Melissa Sue Anderson #dva

Melissa Sue Anderson

1979 - 1980

Melissa Sue Anderson in Lorenzo Lamas ločita ...[ogled par] Christine Marcello #1.

Christine Marcello

Christine Marcello in Lorenzo Lamas sta bila v ...[ogled par] #14.

Shawna Craig

2009 - 2019

Shawna Craig in Lorenzo Lamas sta bila poročena 7 let. Zmenjala sta se dva meseca po tem, ko sta se zbrala decembra 2009. Po enoletni zaroki sta se poročila 1. maja 2011. 7 let kasneje sta se ločila junija 2018 in se ločila 8. februarja 2019.

Razmerje 9 let IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina73%Starost1%'> Združljivost 39% pogled odnos #13.

Debbie Gibson

2006 - 2007

Lorenzo Lamas in Debbie Gibson sta bila v zvezi od julija 2006 do februarja 2007.

Razmerje 7 mesecev IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop80%Višina73%Starost44%'> Združljivost 54% pogled odnos #12.

Lovec Tylo

2006

Lorenzo Lamas in Hunter Tylo iz leta 2006.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina73%Starost72%'> Združljivost 57% pogled odnos #enajst

Barbara Ann Moore

2004 - 2006

Barbara Ann Moore in Lorenzo Lamas sta bila zaročena 1 leto. Zvezala sta se 11 mesecev po tem, ko sta se zbrala februarja 2004. Zaročila sta se leta 2005, kasneje pa sta se ločila maja 2006.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina73%Starost44%'> Združljivost Štiri, pet% pogled odnos #10.

Barbara Moore

2004 - 2006

Barbara Moore in Lorenzo Lamas sta bila zaročena 1 leto. Zvezala sta se pet mesecev po tem, ko sta se zbrala februarja 2004. Zaročila sta se julija 2004, kasneje pa sta se maja 2006 ločila.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop100%Starost1%'> Združljivost 35% pogled odnos #9.

Pesek Shauna

1995 - 2002

Shauna Sand in Lorenzo Lamas sta bila poročena 6 let. Zbližala sta se eno leto po tem, ko sta se zbrala leta 1995 in se poročila 27. aprila 1996. 6 let kasneje sta se leta 2005 ločila.

Razmerje 7 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina73%Starost44%'> Združljivost 59% Otroci 3 otroci pogled odnos #8.

Kathleen Kinmont

1988 - 1993

Lorenzo Lamas in Kathleen Kinmont sta bila poročena tri leta. Po združitvi leta 1988 sta hodila eno leto in se poročila 20. januarja 1989. 3 leta kasneje sta se leta 1993 ločila.

Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina55%Starost69%'> Združljivost 41% pogled odnos #7.

Daphne Ashbrook

1987 - 1988

Daphne Ashbrook in Lorenzo Lamas iz leta 1987 do 1988.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost72%'> Združljivost 51% Otroci 1 otrok pogled odnos #6.

Apolonija Kotero

1985

Lorenzo Lamas in Apollonia Kotero od avgusta do decembra 1985.

Razmerje 4 mesece IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina73%Starost98%'> Združljivost 58% pogled odnos #5.

Michelle Smith

1982 - 1985

Lorenzo Lamas in Michelle Smith sta bila poročena 1 leto. Zbližala sta se eno leto po srečanju leta 1982 in se poročila 22. maja 1983. Leto kasneje sta se leta 1985 ločila.

Razmerje 3 leta Otroci 2 otroka pogled odnos #4.

Victoria Hilbert

1980 - 1982

Victoria Hilbert in Lorenzo Lamas sta bila poročena 1 leto. Zbližala sta se eno leto po srečanju leta 1980 in poročila leta 1981. Leto kasneje sta se ločila leta 1982.

Razmerje 2 leti pogled odnos #3.

Jean Simmons

1979 (govorice)

Govori se, da se je Jean Simmons leta 1979 povezal z Lorenzom Lamasom.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost98%'> Združljivost 63% pogled odnos #dva

Melissa Sue Anderson

1979 - 1980

Melissa Sue Anderson in Lorenzo Lamas iz leta 1979 do 1980.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina91%Starost72%'> Združljivost 46% pogled odnos #1.

Christine Marcello

Christine Marcello in Lorenzo Lamas sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina73%Starost44%'> Združljivost petdeset% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Lorenzo Lamas63 KozorogIgralec
ameriški
Shawna Craig3. 4 RakModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Debbie Gibsonpetdeset DevicaPevka
ameriški
Lovec Tylo58 RakIgralka
ameriški
Barbara Ann Moore52 LeoModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Barbara Moore77 VodnarIgralka
ameriški
Pesek Shauna49 DevicaModel (za odrasle / glamur)
ameriški
Kathleen Kinmont56 VodnarIgralka
ameriški
Daphne Ashbrook58 VodnarIgralka
ameriški
Apolonija Kotero61 LeoIgralka
ameriški
Michelle Smith- Igralka
ameriški
Victoria Hilbert- Poslovno
ameriški
Jean Simmons63 Leo
ameriški
Melissa Sue Anderson58 TehtnicaIgralka
Kanadski
Christine Marcello52 ŠkorpijonPoslovno
ameriški
Več partnerjev Manj partnerjev

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Alvaro JoshuaMoški19. decembra 1983Star 37 let Michelle Smith
ShayneŽenska9. november 198535 let Michelle Smith
Peyton LeeŽenska6. september 198832 let Daphne Ashbrook
Alexandra LynneŽenska22. november 199723 let Pesek Shauna
ZmagaŽenska24. aprila 199922 let Pesek Shauna
Isabella LorenzaŽenska2. februar 200120 let Pesek Shauna

Foto galerija

Mast - Lorenzo Lamas Mast - Lorenzo Lamas Mast - Lorenzo Lamas Mast - Lorenzo Lamas Mast - Olivia Newton-John Lorenzo Lamas in Ana Alicia Ana Alicia in Lorenzo Lamas Ana Alicia in Lorenzo Lamas Ana Alicia in Lorenzo Lamas Deborah in Lorenzo Lamas Heather Locklear, Lorenzo Lamas - Slikovna revija Playgirl [ZDA] (julij 1983) Heather Locklear, Lorenzo Lamas - Slikovna revija Playgirl [ZDA] (julij 1983)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Trail Blazers2022AliFilm
Scorpion Girl: Prebujenje2020Agent FBIFilm
Voznik2018ReggieFilm
Boone: Lovec na glave2017WalkerFilm
BorderCross2017Danny JacksonFilm
Skrivnosti prevare2017GreggFilm
Las Vegas Vietnam: Film2017Zapata gospod vodja tolpeFilm
Scorpion Girl2017Julio Garcia (2017)Televizijska oddaja
Akademija eksorcistov2017SteveKratek film
Molitev nikoli ne odpove2016Sodnik RogersFilm
Nenapisano2016General LaneFilm
Filmska norost2016Detektiv AveryFilm
Ameriška hiša na plaži2015Reševalec JoeFilm
Sharknado 3: Oh, hudiča ne!2015Narednik RockTV film
WWJD Kaj bi naredil Jezus? Potovanje se nadaljuje2015JackFilm
Prava kri: pravi začetek2015Oče DiazFilm
Bleach2015Elmer PaxtonFilm
Božji klub2015Spencer RiversFilm
Biti Američan2014TomFilm
Atomski raj2014Nathan - kačaFilm
Božja milost2014JeroldFilm
Brat, kaj se je zgodilo?2014CheebaFilm
Onkraj igre2014TrenerFilm
Jane Devica2014Lorenzo LamasTelevizijska oddaja
Skupina za podporo2014Lorenzo LamasKratek film
Instagram intervencija s Troianom Bellisariom2014Kratek film
Podzemlje Lucha2014Svetnik DelgadoTelevizijska oddaja
Moje ime je nihče2014Gospod SantiagoFilm
Kanjon katedrale2013Carl romeroFilm
Raptor Ranch2013Specialni agent LoganFilm
Mali božični posel2013Billy BaxterFilm
Kolesarski policaji Van Nuys2013PonchTV film
Ghost Ghirls2013JanezTelevizijska oddaja
Umri, ko sem mlad2013Lorenzo LamasKratek film
Vrnitev v maščevanje2012BradyFilm
Bail Out2012Lorenzo LamasTelevizijska oddaja
Deloholiki2011Rick MessinaTelevizijska oddaja
NTSF: SD: SUV2011Felipe CalderonTelevizijska oddaja
Backstabber2011Frank PratherFilm
Naj Lorenzo2011Lorenzo LamasKratek film
Anonimni igralci2011Lorenzo LamasTV film
Ash Global2010BruceTelevizijska oddaja
Mehiško zlato2009ColeFilm
Big Time Rush2009Dr. HollywoodTelevizijska oddaja
Jaz sem nekdo: v peklu ni možnosti2008Oče SmithFilm
Phineas in Ferb2007MeapTelevizijska oddaja
Organ dela2006James AltmanKratek film
Smrtonosno2005Anatolij FederovFilm
Človek nikjer2005Film
Ubijanje Kupida2005ShaneFilm
Ameriški oče!2005VarnostnikTelevizijska oddaja
Latinski zmaj2004FrankFilm
Otroci za motokros2004EvanFilm
Sci-Fighter2004Andrew DeanFilm
Globoko zlo2004TrainorTV film
Otok Raptor2004VdrlTV film
13 mrtvih mož2003SvetnikiFilm
Rajski virus2003Paul JohnsonTV film
Reno 911!2003Nova Garcia - namestnica GarciaTelevizijska oddaja
Oddaja Joe Schmo2003Lorenzo LamasTelevizijska oddaja
Ranč upanja2002Colt WebbTV film
Nesmrtnik2000Raphael 'Rafe' CainTelevizijska oddaja
Muse1999Lorenzo LamasFilm
Podtok1999Mike aguayoFilm
Nazaj na Even1998MitchFilm
Air America1998Rio ArnettTelevizijska oddaja
Invazija Amerika1998Cale OoshaTelevizijska oddaja
Črna zarja1997Jake KilkańFilm
Bes1997Nick TravisFilm
Maska smrtidevetnajstindevetdeset šestMason, McKennaFilm
Terminal Justicedevetnajstindevetdeset šestNarednik Bobby ChaseFilm
Gladiator Copdevetindevetdeset petindevetdesetAndrew GarrettFilm
Polnočni moždevetindevetdeset petindevetdesetJohn Kang |Film
Slaba kri1994Travis BlackstoneFilm
CIA II: Ciljajte na Alexa1993Mark GraverFilm
Koda CIA: Alexa1992Mark GraverFilm
Končni učinek1992Nick TaylorFilm
Mečevalec1992AndrewFilm
Renegade1992Reno Raines, Vince BlackTelevizijska oddaja
Meso in hudič1992GropiusTV film
Ubijanje ulic1991Charlie WolffFilm
Noč bojevnika1991Miles KeaneFilm
Kačji jedec1989Jack 'Soldier' ​​KellyFilm
Snake Eater II: The Drug Buster1989Vojak KellyFilm
dragi John1988Alejandro Braceros, Alejardro BracerosTelevizijska oddaja
Drzni in lepi1987Hector RamirezTelevizijska oddaja
Body Rock1984ChillyFilm
hotel1983Diz WilderTelevizijska oddaja
Avtoštopar1983Tom AstorTelevizijska oddaja
Falcon Crestdevetnajst osemdeset enaLance CumsonTelevizijska oddaja
Obvoz do terorja1980JamieTV film
Skrivnosti Midland Heightsa1980Burt CarrollTelevizijska oddaja
Obljube v temi1979Josh - HIgh School Football Player (brez kredita)Film
Vzemi dol1979Nick KilvitusFilm
Nagib1979Casey SilverwaterFilm
Kalifornijska mrzlica1979RickTelevizijska oddaja
Dragi detektiv1979Televizijska oddaja
Mast1978Tom ChisumFilm
Meč pravičnosti1978Donno NovantiTelevizijska oddaja
Otok fantazije1977Richard WarringtonTelevizijska oddaja
Čoln ljubezni1977Antonio Belmonte, Brett Clark, Gregori PapanopolisTelevizijska oddaja
Preklopi1975Sobranski, TonyTelevizijska oddaja
100 pušk1969Indian Boy, brez kreditaFilm
Zaupno v Palm SpringsuConnor McQueenFilm
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Lorenzo Lamas in Ana AliciaAna Alice
    • Falcon Crest
      devetnajst osemdeset ena
    [ogled ujemanja]
  • Lorenzo Lamas in Apollonia KoteroApolonija Kotero
    • Falcon Crest
      devetnajst osemdeset ena
    [ogled ujemanja]
  • Lorenzo Lamas in Hunter TyloLovec Tylo
    • Drzni in lepi
      1987
    [ogled ujemanja]
  • Kate Vernon
    • Falcon Crest
      devetnajst osemdeset ena
    [ogled ujemanja]
  • Kristian Alfonso
    • Falcon Crest
      devetnajst osemdeset ena
    [ogled ujemanja]
  • Lorenzo Lamas in Olivia Newton-JohnOlivia Newton-John
    • Mast
      1978
    [ogled ujemanja]
  • Robin greer
    • Falcon Crest
      devetnajst osemdeset ena
    [ogled ujemanja]
  • Melissa Anderson in Lorenzo LamasMelissa Sue Anderson
    • Čoln ljubezni
      1977
    [ogled ujemanja]
  • Susan Buckner in Lorenzo LamasSusan Buckner
    • Mast
      1978
    [ogled ujemanja]
  • Sydney Penny
    • Drzni in lepi
      1987
    [ogled ujemanja]
Več Lorenzo Lamas zaslonskih ujemanj Manj ujemanj na zaslonu Lorenzo Lamas

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Najboljši albumi Gwen Stefani, uvrstitev
Uvrščamo najboljše albume Gwen Stefani vseh časov. Diskografija Gwen Stefani je ena najboljših samostojnih izvajalk, ki so bile včasih ženska skupine ...
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Najboljše pesmi EDM leta 2019
Posodobljeno: Oglejte si naš seznam najboljših novih pesmi EDM leta 2020! Ali potrebujete nov seznam predvajanja EDM? Tu so najboljše pesmi EDM leta 2019. Katere so na ...
Edith Haagenrud-Sande
Edith Haagenrud-Sande
28. maj 2021 ... Edith Haagenrud-Sande novice, trači, fotografije Edith Haagenrud-Sande, biografija, seznam fantov Edith Haagenrud-Sande 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande. Zgodovina zmenkov Edith Haagenrud-Sande, 2021, 2020, seznam odnosov Edith Haagenrud-Sande.
Cindy Carol
Cindy Carol
28. maj 2021 ... Novice Cindy Carol, trači, fotografije Cindy Carol, biografija, seznam fantov Cindy Carol 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Cindy Carol. Zgodovina zmenkov Cindy Carol, 2021, 2020, seznam odnosov Cindy Carol.
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves
28. maj 2021 ... Marisa Monte in Diogo Pires Goncalves fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Wylda rae
Wylda rae
28. maj 2021 ... Novice Wylda Rae, trači, fotografije Wylda Rae, biografija, seznam fantov Wylda Rae 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Wylda Rae. Zgodovina zmenkov Wylda Rae, 2021, 2020, seznam odnosov Wylda Rae.
Tom Petty
Tom Petty
28. maj 2021 ... Tom Petty novice, trači, fotografije Toma Pettyja, biografija, seznam deklet Toma Petty 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Toma Pettyja. Zgodovina zmenkov Tom Petty, 2021, 2020, seznam odnosov Toma Petty.