Glavni Odnosi Lisa Stewart

Lisa Stewart

Lisa StewartStarost 52 let Zodiak Leo Odnosi 1 skupaj

S kom trenutno hodi?

Glede na naše zapise je Lisa Stewart verjetno samska.

Odnosi

Lisa Stewart je bila pred tem poročena z Davidom Leejem Stewartom(1997).



O tem

Lisa Stewart je 52-letna ameriška country glasbenica, rojena 6. avgusta 1968 v Louisvilleu, Mississippi, ZDA. Njeno nebesno znamenje je Leo

Lisa Stewart je članica naslednjih seznamov: ameriške pevke, ameriške pevke in rojene leta 1968.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Lise Stewart! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.24 let, 4 mesece--
Skupaj1.24 let, 4 mesece--

Podrobnosti

ImeLisa
PriimekStewart
Alternativno imeLisa J. Stewart
Starost52 let
Rojstni dan6. avgust 1968
Rojstni krajLouisville, Mississippi, ZDA
Višina165 cm
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeLeo
SpolnostNaravnost
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloPevka
PoklicCountry glasbenik
Glasbeni žanr (besedilo)Country, Country blues jazz
Leto (-a) aktivno (-a)1993-200x, 1993-danes, 1993-danes
Instrument (besedilo)Vokal
ZaložbaBNA
Pridruženi zakoniBrady Seals

Lisa Stewart (rojena 6. avgusta 1968) je ameriška umetnica country glasbe, igralka, televizijska voditeljica in glasovna igralka. Leta 1993 je podpisala založbo BNA Records (takrat znano kot BNA Entertainment) in tisto leto izdala svoj istoimenski debitantski album. Ta album je zanjo ustvaril dva singla na lestvici Billboard Hot Country Songs. Napisala je BMI-jevo evangelijsko pesem leta 2008, 'Sky Full of Angels', ki jo je objavil Reba McEntire. Stewart je znana tudi po igralski karieri. Predvsem je bila predstavljena v The CW's The Vampire Diaries, srebrni zaslon pa si je delila z dobitnicami oskarjev Gwynneth Paltrow ('Country Strong' 2010) in Melisso Leo ('Novitiate'2016). Stewart je na turneji (petju) sodeloval s country blues snemalcem in ikoničnim slide kitaristom Lee Royem Parnellom.

Več o Lisi Stewart Manj o Lisi Stewart

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.David Lee StewartPoročena19971997-
#1.

David Lee Stewart

1997

Lisa Stewart in David Lee Stewart sta bila v ...[ogled par] #1.

David Lee Stewart

1997

Lisa Stewart in David Lee Stewart sta bila v razmerju med letoma 1997 in 1997.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Starost1%'> Združljivost 6% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Lisa Stewart52 LeoCountry glasbenik
ameriški
David Lee Stewart46 ŠkorpijonIgralec
ameriški

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Novicirati2017Sestra GenevieveFilm
Vsebovanje2016Poročevalec št. 1Televizijska oddaja
Enako2014DajFilm
Država močna2010Travisova mama (kot Lisa Stewart Seals)Film
Vampirski dnevniki2009PrečastitiTelevizijska oddaja
Jericho2000MaryFilm
XXX-ji in OOO-ji1994SamaTV film

Zanimivi Članki