Glavni Odnosi Lisa Ann

Lisa Ann

Lisa Ann SamskiStarost 49 let Zodiak Bik Povezave 9 skupaj

S kom trenutno hodi?

Lisa Ann je trenutno samska.

Odnosi

Lisa Ann je imela srečanja z Justinom Brentom (nogomet)(2014 - 2015), Michael Del Zotto(2012), Soulja boy(2011), Chris Brown(2010), Rob Kardashian(2009), Shad Moss(2008), Racquel Darrian, John Salley in James Deen.



O tem

Lisa Ann je 48-letna ameriška porno zvezda. Rojena Lisa Anne Corpora 9. maja 1972 v Eastonu, Pennsylvania, ZDA, slovi po filmu Who's Nailin 'Paylin? v karieri, ki traja od 2006–2014 in 2018 – do danes in 2018–2020. Njeno nebesno znamenje je Bik.

Lisa Ann je članica naslednjih seznamov: rojeni leta 1972, ameriški spomini in ameriški erotični plesalci.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Lise Ann! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Srečanje9.6 mesecev, 1 dan23 dni1 mesec, 1 dan
Skupaj9.6 mesecev, 1 dan23 dni1 mesec, 1 dan

Podrobnosti

ImeLisa
Srednje imeAnne
PriimekTelesa
Polno ime ob rojstvuLisa Anne Corpora
Alternativno imeLee Ann Vision, Zina Sunshine, Kraljica pornografije, Leesa, Lee, Lisa Ann, Lisa Anne Corpora
Starost49 let
Rojstni dan9. maj 1972
Rojstni krajEaston, Pennsylvania, ZDA
Višina5 '4' (163 cm)
Utež51 lbs (51 kg)
BuildPohoten
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
PosebnostDojke, lep obraz
Nebesno znamenjeBik
SpolnostNaravnost
ReligijaPosvetni humanist
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloOdrasla igralka, plesalka, vodenje talentov, režiserka
PoklicPorno zvezda
Zahteva do slaveKdo je Nailin 'Paylin?
Leto (-a) aktivno (-a)1994–1997, 2006–2014, 2018 – danes, 2018–2020
Agencija za talente (npr. Modeliranje)Jasno upravljanje talentov, Kontinentalna agencija
Doprsje (palci)38
Velikost skodeliceDD
Pas (palci)dvajset
Boki (palci)3. 4
Velikost oblačil4.
Velikost čevlja6.
Uradne spletne stranilisaann.com, twitter.com/thereallisaann, instagram.com/thereallisaannxxx, www.facebook.com/oshefine, http://thelisaann.com, https://www.facebook.com/TRLAOfficial on / wiki / Facebook https: //www.wikidata.org/wiki/Q233259#P2013, https://thereallisaann.com/
Najljubši filmiPornografija
Najljubše TV oddajeSeks v mestu
Najljubše skupineParamore
Priljubljena mestaHollywood
Najljubša hranaSadje
Najljubše barveMreža
Najljubši dodatkiBikini

Lisa Ann Corpora, strokovno znana kot Lisa Ann, je ameriška pornografska igralka in radijska osebnost. Delala je tudi kot režiserka in agentka za talente. Velja za najbolj priljubljeno pornografsko igralko na svetu in prejela je glavno obvestilo za parodiranje nekdanje guvernerke Aljaske Sarah Palin v šestih filmih za odrasle in glasbenem videu. Je članica AVN, XRCO in Urban X Hall of Fame.

Katy Mixon bobby deen poročena
Več o Lisi Ann Manj o Lisi Ann

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
9.Justin Brent (nogomet)SrečanjeSeptember 2014Februar 20156 mesecev
8.Michael del zottoSrečanje20122012-
7.Soulja boySrečanje20112011-
6.Chris BrownSrečanje20102010-
5.Rob KardashianSrečanjeOktober 2009November 20091 mesec
4.Shad MossSrečanje20082008-
3.Racquel DarrianSrečanje -
dvaJohn SalleySrečanje -
1.James DeenSrečanje -
Justin Brent (nogomet) #9.

Justin Brent (nogomet)

2014 - 2015

Justin Brent (nogomet) in Lisa Ann ločita ...[ogled par] Michael del zotto #8.

Michael del zotto

2012

Michael Del Zotto in Lisa Ann sta ločena ...[ogled par] Soulja boy #7.

Soulja boy

2011

Soulja Boy in Lisa Ann sta ločena ...[ogled par] Chris Brown #6.

Chris Brown

2010

Lisa Ann in Chris Brown sta ločena ...[ogled par] Rob Kardashian #5.

Rob Kardashian

2009

Rob Kardashian in Lisa Ann sta se ločila novembra ...[ogled par] Shad Moss #4.

Shad Moss

2008

Lisa Ann in Shad Moss sta ločena ...[ogled par] Racquel Darrian #3.

Racquel Darrian

Lisa Ann in Racquel Darrian sta bila v razmerju ...[ogled par] John Salley #dva

John Salley

Lisa Ann in John Salley sta ločena ...[ogled par] James Deen #1.

James Deen

James Deen in Lisa Ann sta ločena ...[ogled par] #9.

Justin Brent (nogomet)

2014 - 2015

Justin Brent (nogomet) in Lisa Ann sta se srečala septembra 2014.

Razmerje 6 mesecev IzmeriRezultatkitajski horoskop80%Višina73%Starost1%'> Združljivost 39% pogled odnos #8.

Michael del zotto

2012

Michael Del Zotto in Lisa Ann sta se leta 2012 srečala.



IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina73%Starost1%'> Združljivost 44% pogled odnos #7.

Soulja boy

2011

Soulja Boy in Lisa Ann sta se leta 2011 srečala.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina73%Starost1%'> Združljivost 24% pogled odnos #6.

Chris Brown

2010

Lisa Ann in Chris Brown sta se leta 2010 srečala.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop40%Višina73%Starost1%'> Združljivost 54% pogled odnos #5.

Rob Kardashian

2009

Rob Kardashian in Lisa Ann sta se srečala oktobra 2009.

Razmerje 1 mesec IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina73%Starost1%'> Združljivost 69% pogled odnos #4.

Shad Moss

2008

Lisa Ann in Shad Moss sta se leta 2008 srečala.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina55%Starost1%'> Združljivost 64% pogled odnos #3.

Racquel Darrian

Lisa Ann je imela srečanje z Racquel Darrian.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop80%Višina55%Starost72%'> Združljivost 77% pogled odnos #dva

John Salley

Lisa Ann je imela srečanje z Johnom Salleyjem.

IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina91%Starost69%'> Združljivost 90% pogled odnos #1.

James Deen

James Deen je imel srečanje z Liso Ann.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost1%'> Združljivost 24% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Lisa Ann49 BikPorno zvezda
ameriški
Justin Brent (nogomet)26. Nogomet (ameriški)
ameriški
Michael del zotto30. RakHokej na ledu
Kanadski
Soulja boy30. LeoReper
ameriški
Chris Brown32 BikPevka
ameriški
Rob Kardashian3. 4 ribeResničnostna televizija
ameriški
Shad Moss3. 4 ribeReper
ameriški
Racquel Darrian52 RakPorno zvezda
ameriški
John Salley57 BikKošarka
ameriški
James Deen35 VodnarPorno zvezda
ameriški

Foto galerija

Lisa Ann - Pornozvezde, kot je velika Lisa Ann - Pornozvezde, kot je velika Lisa Ann - Pornozvezde, kot je velika Lisa Ann - Pornozvezde, kot je velika Lisa Ann - Pornozvezde, kot je velika Lisa Ann - Pornozvezde, kot je velika Lisa Ann - Pornozvezde, kot je velika Lisa Ann - Pornozvezde, kot je velika Lisa Ann - Pornozvezde, kot je velika Lisa Ann - Pornozvezde, kot je velika Lisa Ann - Pornozvezde, kot je velika Lisa Ann - Pornozvezde, kot je velika

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Mačeha Video posnetki2015Televizijska oddaja
Mame v nadzoru2014Televizijska oddaja
Mamica2014Televizijska oddaja
Oblečen ženski goli moški2013Televizijska oddaja
Gospod Anal2012Televizijska oddaja
Dorm invazija2012Televizijska oddaja
Brazzers exxtra2010Televizijska oddaja
Serija ZZ2010Televizijska oddaja
Vroče in srednje2009Televizijska oddaja
Klub razvratnih žena2009JillFilm
Spolne spletke2008Jill DunningTV film
Resnične zgodbe o ženah2008Televizijska oddaja
Big Butts Like It Big2008Televizijska oddaja
Device Bondage2007Televizijska oddaja
Veliki joški v šoli2007Televizijska oddaja
Milfs všeč je velik2007Televizijska oddaja
Milf juha2007Televizijska oddaja
Pornozvezde, kot je veliko2007Televizijska oddaja
Velike joške v službi2006Televizijska oddaja
Spolne igre Vegas2005Rose FullerTelevizijska oddaja
Seks in oddaja2005Televizijska oddaja
Velika mokra zadnjica2005Televizijska oddaja
Mamica ima joške2005Televizijska oddaja
Doctor Adventures2004Televizijska oddaja
Rdeča parada2004Televizijska oddaja
Prijateljeva privlačna mama2004Televizijska oddaja
Vlačilec2003Televizijska oddaja
Bang Bus2001Televizijska oddaja
Lovec na milf2000Televizijska oddaja
Barbie Wire: Nasip z odnosom1997Film
Vodni svet 4: Zgodovina klistirja1997Film
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Alex Kingston in Ralph Fiennes
Alex Kingston in Ralph Fiennes
28. maj 2021 ... Alex Kingston in Ralph Fiennes fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Erik Hulzebosch in Jenita Hulzebosch-Smit
Erik Hulzebosch in Jenita Hulzebosch-Smit
28. maj 2021 ... Erik Hulzebosch in Jenita Hulzebosch-Smit fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Tenzor Luke tit
Tenzor Luke tit
28. maj 2021 ... Luke Tittensor novice, trači, fotografije Luke Tittensorja, biografija, seznam deklet Luke Tittensorja 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Luke Tittensorja. Zgodovina zmenkov Luke Tittensorja, 2021, 2020, seznam odnosov Luke Tittensorja.
Brandon Peniche
Brandon Peniche
28. maj 2021 ... Brandon Peniche novice, trače, fotografije Brandon Peniche, biografija, seznam deklet Brandon Peniche 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Brandon Peniche. Zgodovina zmenkov Brandon Peniche, 2021, 2020, seznam odnosov Brandon Peniche.
Izjemno fascinantne teorije o izginjajoči koloniji Roanoke
Izjemno fascinantne teorije o izginjajoči koloniji Roanoke
Izginotje kolonije Roanoke je dolgo ostalo ena najstarejših nerazrešenih skrivnosti v ZDA. Vse se je začelo leta 1587, ko je gospod ...
Vanessa Perroncel
Vanessa Perroncel
28. maj 2021 ... Vanessa Perroncel novice, trači, fotografije Vanesse Perroncel, biografija, seznam fantov Vanesse Perroncel 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Vanesse Perroncel. Zgodovina zmenkov Vanessa Perroncel, 2021, 2020, seznam odnosov Vanessa Perroncel.
Ole Beich
Ole Beich
28. maj 2021 ... Ole Beich novice, trači, fotografije Ole Beicha, biografija, seznam deklet Ole Beich 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Ole Beich. Zgodovina zmenkov Ole Beich, 2021, 2020, seznam odnosov Ole Beich.