Glavni Odnosi Linda McMahon

Linda McMahon

Linda McMahon PoročenaStarost 72 let Zodiak Tehtnica Odnosi 1 skupaj Otroci 2 otroka

S kom trenutno hodi?

Vince McMahon in Linda McMahonVince McMahon in Linda McMahon sta od 6. avgusta 1966 poročena že 54 let. pogled odnos

Odnosi

Linda McMahon ni poznala nobenih drugih razmerij.

O tem

Linda McMahon je 72-letna ameriška poslovna strokovnjakinja. Rojena Linda Marie Edwards 4. oktobra 1948 v New Bernu v Severni Karolini, slovi po izvršni direktorici WWE. Njeno nebesno znamenje je Tehtnica.



Linda McMahon je članica naslednjih seznamov: ameriški poslovneži, ameriški rimokatoliki in vodstveni delavci v rokoborbi.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Linde McMahon! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in pridobite zasluge za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.55 let, 2 meseca--
Skupaj1.55 let, 2 meseca--

Podrobnosti

ImeLepo
Srednje imeMarie
PriimekMcMahon
Dekliški priimekEdwards
Polno ime ob rojstvuLinda Marie Edwards
Starost72 let
Rojstni dan4. oktober 1948
Rojstni krajNew Bern, Severna Karolina
Višina5 '6½ (169 cm)
BuildVitek
Barva očiModra
Barva lasBlondinka
Nebesno znamenjeTehtnica
SpolnostNaravnost
ReligijaRimskokatoliška
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
UniverzaUniverza Vzhodna Karolina, Univerza Sacred Heart
Poklicno besediloSoustanovitelj poslovnega direktorja podjetja Titan Sports, Inc. (1980–2009), predsednik (1993–2000), izvršni direktor (1997–2009)
PoklicPoslovno
Zahteva do slaveIzvršni direktor WWE
OčeHenry Edwards
MatiEvelyn Edwards
Družinski članShane McMahon (sin), Stephanie McMahon (hči), Vince McMahon (mož), Vince McMahon, starejši

Linda Marie McMahon (rojena Edwards; rojena 4. oktobra 1948) je ameriška politična direktorica in nekdanja izvršna direktorica rokoborbe, ki je bila od leta 2017 do 2019 25. administratorka za mala podjetja.



Več o Lindi McMahon Manj o Lindi McMahon

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
1.Vince McMahonPoročena1966prisoten55 let
Vince McMahon #1.

Vince McMahon

1966

Vince McMahon in Linda McMahon sta bila poročena ...[ogled par] #1.

Vince McMahon

1966

Vince McMahon in Linda McMahon sta poročena že 54 let. Hodila sta 7 mesecev po srečanju leta 1966 in se poročila 6. avgusta 1966.

Razmerje 55 let IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop100%Višina73%Starost84%'> Združljivost 74% Otroci 2 otroka pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Linda McMahon72 TehtnicaPoslovno
ameriški
Vince McMahon75 DevicaPoslovno
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Shane BrandonMoški17. marec 1975Star 46 let Vince McMahon
Stephanie MarieŽenska24. september 1976Star 44 let Vince McMahon

Foto galerija

Vince McMahon in Linda McMahon

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
WrestleMania 322016Linda McMahonTelevizijska oddaja
WrestleMania 222006Linda McMahonTV film
WrestleMania 212005Linda McMahonTelevizijska oddaja
WrestleMania X-Seven2001Linda McMahonTelevizijska oddaja
WWE Smackdown!1999Linda McMahonTelevizijska oddaja
WWE nedeljska nočna vročina1998Linda McMahonTelevizijska oddaja
WWE Raw1993Linda McMahonTelevizijska oddaja

Zanimivi Članki