Glavni Odnosi Liam Hemsworth

Liam Hemsworth

Liam Hemsworth ZmenkiUvrstitev 105 -16Starost 31 let Zodiak Kozorog Povezave 9 skupaj

S kom trenutno hodi?

Gabriella Brooks in Liam HemsworthGabriella Brooks je začela hoditi z Liamom Hemsworthom marca 2020. pogled odnos

Odnosi

Liam Hemsworth je bil pred tem poročen z Miley Cyrus(2018 - 2020).

Liam Hemsworth je bil v zvezi z Maddison Brown(2019-2020)in Laura Griffin(2006 - 2009).



Liam Hemsworth je imel srečanja z Maiko Monroe(2015)in Eiza González(2013).

nočni kagasoff in shailene woodley

Govori se, da se je Liam Hemsworth povezal z Nino Dobrev(2014), Januar Jones(2013)in Amanda Bynes(2009).

O tem

Liam Hemsworth je 31-letni avstralski igralec. Rojen Liam Keith Hemsworth 13. januarja 1990 v Melbournu v državi Victoria v Avstraliji, je znan po filmu The Last Song v karieri, ki traja od leta 2007 do danes in od leta 2006 do danes. Njegovo nebesno znamenje je Kozorog.



hlebec dej in njen fant

Liam Hemsworth je sodeloval v 6 tekmovanjih na zaslonu, vključno s Kate Winslet Krojač (2015), Alice Braga v Dvoboj (2016), Jennifer Lawrence v igre lakote: Lovljenje ognja (2013), Maika Monroe v Dan neodvisnosti: ponovno oživitev (2016)in Rebel Wilson v Ali ni romantično (2019).

Liam Hemsworth je član naslednjih seznamov: avstralski filmski igralci, avstralski televizijski igralci in igralci iz Melbourna.

Prispevajte

Pomagajte nam zgraditi svoj profil Liam Hemsworth! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročena1.10 let, 7 mesecev--
Zmenki3.3 leta, 4 mesece1 leto, 8 mesecev5 mesecev, 3 dni
Srečanjedva2 meseca, 1 dan2 meseca, 1 dan-
Govorice3.1 mesec, 29 dni19 dni-
Skupaj9.10 let, 7 mesecev1 leto, 9 mesecev1 mesec, 29 dni

Podrobnosti

ImeLiam
Srednje imeKeith
PriimekHemsworth
Polno ime ob rojstvuLiam Keith Hemsworth
Starost31 let
Rojstni dan13. januar 1990
Rojstni krajMelbourne, Victoria, Avstralija
Višina6 '3' (191 cm)
Utež196 lbs (89 kg)
BuildAtletski
Barva očiModra
Barva lasRjava - svetlo
PosebnostZelo visoke, zelo modre oči
Nebesno znamenjeKozorog
SpolnostNaravnost
ReligijaAnglikanska / episkopalna
NarodnostBela
DržavljanstvoAvstralski
Srednja šolaSrednja šola Lion
Poklicno besediloIgralec
PoklicIgralec
Zahteva do slaveZadnja pesem
Leto (-a) aktivno (-a)2007 - sedanjost, 2007 – danes, 2006 – danes
Agencija za talente (npr. Modeliranje)William Morris Endeavour Entertainment, Mark Morrissey in sodelavci
Potrditev blagovne znamkeOblačila za klopi
Velikost čevlja12.
Uradne spletne straniliam-hemsworth.net, www.nndb.com/people/879/000343847/, instagram.com/lhemsworth, twitter.com/liamhemsworth, www.facebook.com/liamhemsworth
OčeCraig Hemsworth
MatiLeonie Hemsworth
BratChris Hemsworth, Luke Hemsworth
Družinski članKeith Hemsworth (dedek), Priscilla Outen Hemsworth (babica), Paul Hamilton Hemsworth (stric), Bronwyn Sue Hemsworth Roberts (teta), Robert Hemsworth (bratranec), Loran Hemsworth (bratranec), Justin Lee Darbyshire Roberts (bratranec) Darbyshire Roberts (bratranec), Rebecca Louise Darbyshire Roberts (bratranec), Elsa Pataky Hemsworth (svakinja), Samantha Hemswort (svakinja)
PrijateljJennifer Lawrence, Josh Hutcherson
Najljubši ljudjeLeonardo DiCaprio, Paul Newman, Heath Ledger
Najljubši filmiThe Goonies [1985], James Dean [2001], Step Brothers [2008], The Departed [2006], Priročnik za prepoznavanje vaših svetnikov [2006]
Najljubše barveModro nebo

Liam Hemsworth (rojen 13. januarja 1990) je avstralski igralec. Igral je vloge Josha Taylorja v milničarski operi Neighbours in Marcusa v otroški televizijski seriji Slonova princesa. V ameriških filmih je Hemsworth igral kot Will Blakelee v The Last Song (2010), kot Gale Hawthorne v filmski seriji The Hunger Games (2012–2015) in kot Jake Morrison v Independence Day: Resurgence (2016).

ki ima Charlie Sheen zmenek
Več o Liamu Hemsworthu Manj o Liamu Hemsworthu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
9.Gabriella BrooksRazmerjeFebruar 2020prisoten1 leto
8.Maddison BrownRazmerjeSeptember 2019Februar 20205 mesecev
7.Maika MonroeSrečanjeJunij 2015Avgust 20152 meseca
6.Nina DobrevSrečanje R Januar 2014Februar 20141 mesec
5.Eiza GonzalezSrečanjeSeptember 2013November 20132 meseca
4.Januar JonesSrečanje R Februar 2013Februar 2013-
3.Miley CyrusPoročenaJunij 2009Januar 202010 let
dvaAmanda BynesSrečanje R Februar 2009Februar 2009-
1.Laura GriffinRazmerje2006Maj 20093 leta
Gabriella Brooks #9.

Gabriella Brooks

2020

Gabriella Brooks je začela hoditi z Liamom Hemswortom ...[ogled par] Maddison Brown #8.

Maddison Brown

2019-2020

Maddison Brown in Liam Hemsworth sta ločila ...[ogled par] Maika Monroe #7.

Maika Monroe

2015.

Maika Monroe in Liam Hemsworth sta se ločila v ...[ogled par] Nina Dobrev #6.Govorica

Nina Dobrev

2014

Govorilo se je, da sta Liam Hemsworth in Nina Dobrev ...[ogled par] Eiza Gonzalez #5.

Eiza Gonzalez

2013

Liam Hemsworth in Eiza González sta se ločila v ...[ogled par] Januar Jones #4.Govorica

Januar Jones

2013

Liam Hemsworth in January Jones sta ločena ...[ogled par] Miley Cyrus #3.

Miley Cyrus

2009 - 2020

Liam Hemsworth in Miley Cyrus sta se ločila ...[ogled par] Amanda Bynes #dvaGovorica

Amanda Bynes

2009

Liam Hemsworth in Amanda Bynes sta ločena ...[ogled par] Laura Griffin #1.

Laura Griffin

2006 - 2009

Liam Hemsworth in Laura Griffin sta se ločila v ...[ogled par] #9.

Gabriella Brooks

2020

Gabriella Brooks in Liam Hemsworth hodita od marca 2020.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina73%Starost69%'> Združljivost 61% pogled odnos #8.

Maddison Brown

2019-2020

Maddison Brown in Liam Hemsworth od septembra 2019 do februarja 2020.

Razmerje 5 mesecev IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop1%Višina55%Starost69%'> Združljivost 56% pogled odnos #7.

Maika Monroe

2015.

Maika Monroe in Liam Hemsworth sta se srečala junija 2015.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina73%Starost84%'> Združljivost Štiri. Pet% pogled odnos #6.

Nina Dobrev

2014 (govorice)

Govori se, da se je Liam Hemsworth januarja 2014 povezal z Nino Dobrev.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop40%Višina73%Starost98%'> Združljivost 58% pogled odnos #5.

Eiza Gonzalez

2013

Liam Hemsworth in Eiza González sta se srečala septembra 2013.

Razmerje 2 meseca IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Višina73%Starost98%'> Združljivost 53% pogled odnos #4.

Januar Jones

2013 (govorice)

Govori se, da se je Liam Hemsworth februarja 2013 povezal z Januarjem Jonesom.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina73%Starost1%'> Združljivost 24% pogled odnos #3.

Miley Cyrus

2009 - 2020

Liam Hemsworth in Miley Cyrus sta bila poročena 1 leto. Zmenek sta bila 6 let po tem, ko sta se zbrala junija 2009. Po 2 letih zaroke sta se poročila 23. decembra 2018. 1 leto kasneje sta se avgusta 2019 ločila in se ločila 28. januarja 2020.

Venus Williams se je poročil s Hankom Kuehnejem
Razmerje 10 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina73%Starost84%'> Združljivost 49% pogled odnos #dva

Amanda Bynes

2009 (govorice)

Govori se, da se je Liam Hemsworth marca 2009 povezal z Amando Bynes.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop100%Višina73%Starost33%'> Združljivost 57% pogled odnos #1.

Laura Griffin

2006 - 2009

Liam Hemsworth in Laura Griffin od leta 2006 do maja 2009.

Razmerje 3 leta pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Liam Hemsworth31. KozorogIgralec
Avstralski
Gabriella Brooks25. BikModel
Avstralski
Maddison Brown24. BikIgralka
Avstralski
Maika Monroe27. DvojčkaModel
ameriški
Nina Dobrev32 KozorogIgralka
Bolgarščina
Eiza Gonzalez31. VodnarIgralka
Mehiški
Januar Jones43 KozorogIgralka
ameriški
Miley Cyrus28. StrelecPevka
ameriški
Amanda Bynes35 OvenIgralka
ameriški
Laura Griffin- Osebnost
Avstralski

Foto galerija

Liam Hemsworth in Maddison Brown Liam Hemsworth in Maddison Brown Liam Hemsworth in Maddison Brown Liam Hemsworth in Maddison Brown Liam Hemsworth in Maddison Brown Liam Hemsworth in Maddison Brown Liam Hemsworth in Maddison Brown Liam Hemsworth in Maddison Brown Liam Hemsworth - GQ Magazine Pictorial [Avstralija] (maj 2019) Liam Hemsworth - GQ Magazine Pictorial [Avstralija] (maj 2019) Liam Hemsworth - GQ Magazine Pictorial [Avstralija] (maj 2019) Liam Hemsworth - GQ Magazine Pictorial [Avstralija] (maj 2019)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Arkansas2020KyleFilm
Najbolj nevarna igra2020Dodge TynesTelevizijska oddaja
James in velikanska breskev s Taiko in prijatelji2020Teta SpikerTelevizijska oddaja
Ali ni romantično2019BlakeFilm
Killerman2019MoeFilm
Dan neodvisnosti: ponovno oživitev2016Jake MorrisonFilm
Dvoboj2016David KingstonFilm
Igre lakote: Mockingjay - 2. del2015.Gale HawthorneFilm
Krojač2015.Teddy McSwineyFilm
Lutke.2015.Liam HemsworthTelevizijska oddaja
Cut Bank2014Dwayne McLarenFilm
Igre lakote: Mockingjay - 1. del2014Gale HawthorneFilm
Paranoja2013Adam CassidyFilm
igre lakote: Lovljenje ognja2013Gale HawthorneFilm
Ljubezen in čast2013Mickey WrightFilm
Empire State2013Chris PotamitisFilm
Igre lakote2012Gale HawthorneFilm
Potrošni material 22012Billy The KidFilm
Deloholiki2011Cushing WardTelevizijska oddaja
Zadnja pesem2010Will BlakeleeFilm
Vedeti2009SpencerFilm
Trikotnik2009VictorFilm
Slonova princesa2008MarcusTelevizijska oddaja
Zadovoljstvo2007MarcTelevizijska oddaja
McLeod's Daughters2001DamoTelevizijska oddaja
Doma in stran1988Televizijska oddaja
Sosedi1985Josh TaylorTelevizijska oddaja
Saturday Night Live1975Liam HemsworthTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Kate Winslet in Liam HemsworthKate Winslet
    • Krojač
      2015.
    [ogled ujemanja]
  • Liam Hemsworth in Alice BragaAlice Braga
    • Dvoboj
      2016
    [ogled ujemanja]
  • Liam Hemsworth in Jennifer LawrenceJennifer Lawrence
    • Igre lakote: Mockingjay - 2. del
      2015.
    [+1 več]
  • Liam Hemsworth in Maika MonroeMaika Monroe
    • Dan neodvisnosti: ponovno oživitev
      2016
    [ogled ujemanja]
  • Liam Hemsworth in Rebel WilsonUpornik Wilson
    • Ali ni romantično
      2019
    [ogled ujemanja]
  • Miley Cyrus in Liam HemsworthMiley Cyrus
    • Zadnja pesem
      2010
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez
Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez
28. maj 2021 ... Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Robert Brian Wilson
Robert Brian Wilson
28. maj 2021 ... Robert Brian Wilson novice, trači, fotografije Roberta Briana Wilsona, biografija, seznam deklet Roberta Briana Wilsona 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Roberta Briana Wilsona. Zgodovina zmenkov Robert Brian Wilson, 2021, 2020, seznam odnosov Roberta Briana Wilsona.
Oh, Carol 2
Oh, Carol 2
28. maj 2021 ... Och, Karol 2 novice, trači, fotografije Ocha, Karol 2, biografija, Och, Karol 2 seznam partnerjev 2016. Zgodovina odnosov. In, seznam odnosov Karol 2. Och, Karol 2 Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Och, Karol 2.
Paige O'Brien
Paige O'Brien
28. maj 2021 ... Paige O'Brien novice, trači, fotografije Paige O'Brien, biografija, seznam fantov Paige O'Brien 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Paige O'Brien. Zgodovina zmenkov Paige O'Brien, 2021, 2020, seznam odnosov Paige O'Brien.
Najboljši negativci Supergirl vseh časov
Najboljši negativci Supergirl vseh časov
Supergirl je imela noro zgodovino izdaj, toda kdo so najboljši negativci Supergirl vseh časov? Ta seznam opisuje največje sovražnike Supergirl.
Povzetek sezone 1 Game of Thrones
Povzetek sezone 1 Game of Thrones
Igra prestolov, sezona 1, je fantazijske in epske oboževalce predstavila ostremu in brutalnemu svetu Westerosa in dolžini, ki so jo ljudje pripravljeni ...
Erika Costell
Erika Costell
28. maj 2021 ... Novice Erike Costell, trače, fotografije Erike Costell, biografija, seznam fantov Erike Costell 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Erike Costell. Zgodovina zmenkov Erike Costell, 2021, 2020, seznam odnosov Erike Costell.