Glavni Odnosi LeToya Luckett-Walker

LeToya Luckett-Walker

LeToya Luckett-Walker SamskiUvrstitev 3627 -136Starost 40 let Zodiak ribe Povezave 10 skupaj Otroci 2 otroka

S kom trenutno hodi?

LeToya Luckett-Walker je trenutno samska.

Odnosi

LeToya Luckett-Walker je bila prej poročena s Tommicusom Walkerjem(2017 - 2021)in Rob Hill starejši(2016).



LeToya Luckett-Walker je bila v odnosih z Jo Blaque(2012 - 2015), Kevin Durant(2011 - 2012), Matt Kemp(2006), DeShawn Stevenson(2003 - 2007), T.I.(2000 - 2001), Tanek razbojnik(2000 - 2002), Brian Casey in R.L.

kdo vse ima, bo imel Smith smith

O tem

LeToya Luckett-Walker je 40-letna ameriška pevka. Rodil se je kot LeToya Nicole Luckett 11. marca 1981 v Houstonu v Teksasu v ZDA, v karieri, ki traja od leta 1997, pa slovi po Destiny's Child. Njeno nebesno znamenje je Riba.

LeToya Luckett-Walker je članica naslednjih seznamov: ameriški plesni glasbeniki, ameriške pevke in ameriške pop pevke.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil LeToya Luckett-Walker! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročenadva5 let3 leta1 leto
Zmenki8.4 leta1 leto, 4 mesece10 mesecev, 5 dni
Skupaj10.5 let1 leto, 8 mesecev10 mesecev, 5 dni

Podrobnosti

ImeLetoya
Srednje imeNicole
PriimekLuckett
Polno ime ob rojstvuLeToya Nicole Luckett
Alternativno imeLeToya, LeToya Luckett, Toya
Starost40 let
Rojstni dan11. marec 1981
Rojstni krajHouston, Teksas, ZDA
Višina5 '7' (170 cm)
BuildVitek
Barva očiČrna
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeribe
SpolnostNaravnost
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloAvtorica besedil, igralka
PoklicPevka
Zahteva do slaveOtrok usode
Glasbeni žanr (besedilo)R&B, Duša
Leto (-a) aktivno (-a)1993 – danes, 1997 – danes
ZaložbaColumbia (1997–2000), Capitol (2002–2012), eOne Music (2013 - danes), eOne Music
(2013 – danes)
Pridruženi zakoniDestiny's Child, Keri Hilson, K. Michelle, LaTavia Roberson, Mims, Ne-Yo, Destiny's Child, Slim Thug
Uradne spletne stranihttp://www.letoyaonline.com/, http://letoyaonline.com
BratGavin

LeToya Nicole Luckett-Walker (rojena Luckett; rojena 11. marca 1981) je ameriška kantavtorka in igralka. Znana je kot članica R&B dekliške skupine Destiny's Child, s katero je prejela dve nagradi Grammy in izdala številne uspešne komercialne posnetke. Luckett je z Destiny's Child prodal več kot 25 milijonov plošč na prvih dveh albumih in singlih skupine.

Več o LeToya Luckett-Walker Manj o LeToya Luckett-Walker

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
10.Tommicus WalkerPoročena2016Januar 20215 let
9.Rob Hill starejšiPoročenaJulij 2015Julij 20161 leto
8.Jo BlaqueRazmerjeDecember 2012Maj 20152 leti
7.Kevin DurantRazmerje R December 2011Oktober 201210 mesecev
6.Matt KempRazmerje20062006-
5.DeShawn StevensonRazmerje200320074 leta
4.T.I.RazmerjeApril 2000September 20011 leto
3.Tanek razbojnikRazmerje200020022 leti
dvaBrian CaseyNeznano -
1.R.L.Neznano -
Tommicus Walker #10.

Tommicus Walker

2016 - 2021

Tommicus Walker in LeToya Luckett-Walker ...[ogled par] #9.

Rob Hill starejši

2015 - 2016

Rob Hill starejši in LeToya Luckett-Walker sta bila ...[ogled par] #8.

Jo Blaque

2012 - 2015

Jo Blaque in LeToya Luckett-Walker sta se ločila ...[ogled par] Kevin Durant #7.Govorica

Kevin Durant

2011 - 2012

Kevin Durant in LeToya Luckett-Walker sta bila ...[ogled par] Matt Kemp #6.

Matt Kemp

2006

Matt Kemp in LeToya Luckett-Walker sta ločena ...[ogled par] DeShawn Stevenson #5.

DeShawn Stevenson

2003 - 2007

DeShawn Stevenson in LeToya Luckett-Walker ...[ogled par] T.I. #4.

T.I.

2000 - 2001

T.I. in LeToya Luckett-Walker ločena v S ...[ogled par] Tanek razbojnik #3.

Tanek razbojnik

2000 - 2002

Slim Thug in LeToya Luckett-Walker sta se ločila ...[ogled par] #dva

Brian Casey

Brian Casey in LeToya Luckett-Walker sta bila v ...[ogled par] R.L. #1.

R.L.

R.L. in LeToya Luckett-Walker sta bila v zvezi ...[ogled par] #10.

Tommicus Walker

2016 - 2021

Tommicus Walker in LeToya Luckett-Walker sta bila poročena od 10. decembra 2017 do januarja 2021 (3 leta).



Razmerje 5 let IzmeriRezultatZodiak1%kitajski horoskopdvajset%Starost98%'> Združljivost 30% Otroci 2 otroka pogled odnos #9.

Rob Hill starejši

2015 - 2016

Rob Hill starejši in LeToya Luckett-Walker sta bila poročena 6 mesecev. Zmenjena sta bila 6 mesecev po tem, ko sta se zbrala julija 2015 in se poročila januarja 2016. 6 mesecev kasneje sta se ločila julija 2016.

ki je chris brown dating 2016
Razmerje 1 leti pogled odnos #8.

Jo Blaque

2012 - 2015

Jo Blaque in LeToya Luckett-Walker od decembra 2012 do maja 2015.

Razmerje 2 leti pogled odnos #7.

Kevin Durant

2011 - 2012 (govorice)

Govori se, da se je Kevin Durant decembra 2011 povezal z LeTojo Luckett-Walker.

ki je tudi lita poročena
Razmerje 10 mesecev IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop80%Višina91%Starost1%'> Združljivost 53% pogled odnos #6.

Matt Kemp

2006

Matt Kemp in LeToya Luckett-Walker iz leta 2006.

IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop1%Višina73%Starost52%'> Združljivost 52% pogled odnos #5.

DeShawn Stevenson

2003 - 2007

DeShawn Stevenson in LeToya Luckett-Walker sta bila od leta 2003 do 2007.

Razmerje 4 leta IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop1%Višina73%Starost98%'> Združljivost 58% pogled odnos #4.

T.I.

2000 - 2001

T.I. in LeToya Luckett-Walker od aprila 2000 do septembra 2001.

Razmerje 1 leti IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost98%'> Združljivost 53% pogled odnos #3.

Tanek razbojnik

2000 - 2002

Slim Thug in LeToya Luckett-Walker iz leta 2000 do 2002.

Razmerje 2 leti IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskopdvajset%Višina91%Starost98%'> Združljivost 72% pogled odnos #dva

Brian Casey

Brian Casey in LeToya Luckett-Walker sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop1%Starost1%'> Združljivost enajst% pogled odnos #1.

R.L.

R. L. in LeToya Luckett-Walker sta imela razmerje.

IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop100%Starost72%'> Združljivost 58% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
LeToya Luckett-Walker40 ribePevka
ameriški
Tommicus Walker40 Leo
ameriški
Rob Hill starejši-
Jo Blaque-
Kevin Durant32 TehtnicaKošarka
ameriški
Matt Kemp36 DevicaBaseball
ameriški
DeShawn Stevenson40 OvenKošarka
ameriški
T.I.40 TehtnicaReper
ameriški
Tanek razbojnik40 DevicaReper
ameriški
Brian CaseyŠtiri, pet Tehtnica
R.L.44 OvenReper
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Gianna ImanŽenska4. januar 2019Star 2 leti Tommicus Walker
Tysun WolfMoški14. september 2020Star 8 mesecev Tommicus Walker

Foto galerija

LeToya Luckett in Slim Thug LeToya Luckett in Slim Thug LeToya Luckett in Slim Thug LeToya Luckett in Slim Thug LeToya Luckett in Slim Thug LeToya Luckett in Slim Thug LeToya Luckett in Slim Thug LeToya Luckett in Slim Thug LeToya Luckett in Slim Thug LeToya Luckett in Slim Thug LeToya Luckett in Slim Thug Letoya Lucket Photoshoot

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Nerešeno: Umor Tupaca in razvpite B.I.G.2018Sharitha zlataTelevizijska oddaja
Vse do tebe2018Andrea (v vlogi Letoya Luckett)Film
Dol za karkoli2018Tracy (kot LeToya Luckett)TV film
Rosalind2018Phoebe (v vlogi LeToya Luckett)Kratek film
Dokler se spet ne srečava2017Tiffany (kot LeToya Luckett)Film
Nazaj 2 Življenje2017Letoya (kot LeToya Luckett)Kratek film
Greenleaf2016Rochelle CrossTelevizijska oddaja
Pa smo spet tam2016Maddy WalkerTelevizijska oddaja
Odvisen od tebe2016Indigo Brown (v vlogi LeToya Luckett)TV film
Ballers2015.TinaTelevizijska oddaja
Rosewood2015.TawnyaTelevizijska oddaja
Ljubezen je beseda iz štirih črk2015.Tandi (kot LeToya Luckett)TV film
Resnica se govori2015.CharleneTelevizijska oddaja
Srečnica2015.Selena Jackson (v vlogi LeToya Luckett)Film
Drumline: nov utrip2014Nia Phillips (v vlogi LeToya Luckett)TV film
Nebeška tekma2014Ronnie (v vlogi LeToya Luckett)TV film
Kje je ljubezen?2014Rose (v vlogi LeToya Luckett)TV film
Letni časi ljubezni2014Kyla (v vlogi LeToya Luckett)TV film
Od grobega2013Stacey (kot LeToya Luckett)Film
Wayans druge generacije2013RochelleTelevizijska oddaja
Opomba k sebi2012Paula Whittaker (v vlogi LeToya Luckett)Film
Za bogatejše ali revnejše2012KyaTelevizijska oddaja
Samske dame2011Felicia PriceTelevizijska oddaja
Morilci2010Amanda (v vlogi LeToya Luckett)Film
Treme2010Alison MyersTelevizijska oddaja
Pridigarjev otrok2010Angie (kot LeToya Luckett)Film
Redna predstava2009JenniferTelevizijska oddaja
Beverly Hood1999Girl # 3 (kot LeToya Luckett)Film
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Dee Shaw
Dee Shaw
28. maj 2021 ... Dee Shaw novice, trači, fotografije Dee Shaw, biografija, seznam fantov Dee Shaw 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Dee Shaw. Zgodovina zmenkov Dee Shaw, 2021, 2020, seznam odnosov Dee Shaw.
Billy Glide
Billy Glide
28. maj 2021 ... Billy Glide novice, trači, fotografije Billy Glide, biografija, seznam deklet Billy Glide 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Billyja Glideja. Zgodovina zmenkov Billy Glide, 2021, 2020, seznam odnosov Billy Glide.
Yorgos Chraniotis
Yorgos Chraniotis
28. maj 2021 ... Yorgos Chraniotis novice, trači, fotografije Yorgosa Chraniotisa, biografija, seznam deklet Yorgos Chraniotis 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Yorgos Chraniotis. Zgodovina zmenkov Yorgos Chraniotis, 2021, 2020, seznam odnosov Yorgos Chraniotis.
Dalia Ibelhauptaite
Dalia Ibelhauptaite
28. maj 2021 ... Dalia Ibelhauptaite novice, trači, fotografije Dalia Ibelhauptaite, biografija, seznam fantov Dalia Ibelhauptaite 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Dalia Ibelhauptaite. Zgodovina zmenkov Dalia Ibelhauptaite, 2021, 2020, seznam odnosov Dalia Ibelhauptaite.
20+ najboljših lokalnih iger za več igralcev za osebne računalnike v Steamu
20+ najboljših lokalnih iger za več igralcev za osebne računalnike v Steamu
Iščete dobre lokalne igre za več igralcev v Steamu? Ne iščite več, saj uvrščamo najboljše lokalne igre Steam za več igralcev, ki jih boste zagotovo našli ...
Najboljši strelec prostih metov NBA doslej
Najboljši strelec prostih metov NBA doslej
Najboljši strelci prostih metov v zgodovini lige NBA so igralci, ki si jih ekipe želijo na črti prekrška, z uravnoteženo igro. So igralci, ki vedo ...
Micky Dolenz
Micky Dolenz
28. maj 2021 ... Micky Dolenz novice, trači, fotografije Micky Dolenz, biografija, seznam deklet Micky Dolenz 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Micky Dolenz. Zgodovina zmenkov Micky Dolenz, 2021, 2020, seznam odnosov Micky Dolenz.