Glavni Odnosi Leo Howard

Leo Howard

Leo Howard ZmenkiUvrstitev 923 -13Starost 23 let Zodiak Rak Odnosi 2 skupaj

S kom trenutno hodi?

Leo Howard in Micayla JohnsonMicayla Johnson je začela hoditi z Leo Howard 16. junija 2013. pogled odnos

Odnosi

Leo Howard je bil v zvezi z Zendayo(2008).

O tem

Leo Howard je 23-letni ameriški igralec. Rojen Leo Richard Howard 13. julija 1997 v Newport Beachu v Kaliforniji, je znan po kratkih hlačah. Njegovo nebesno znamenje je rak.



Leo Howard je bil na treh tekmah na zaslonu, med njimi tudi Bella Thorne Pretresiti (2010), Liza Koshy v Čudno (2016)in Olivia Holt v Kickin 'It (2011).

Leo Howard je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, igralci iz Kalifornije in ameriški televizijski igralci.

Prispevajte

Pomagajte nam zgraditi svoj profil Lea Howarda! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za prispevke.



Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenkidva7 let, 11 mesecev3 leta, 11 mesecev-
Skupajdva7 let, 11 mesecev3 leta, 11 mesecev-

Podrobnosti

ImeLeo
Srednje imeRichard
PriimekHoward
Polno ime ob rojstvuLeo Richard Howard
Alternativno imeNevarnost
Starost23 let
Rojstni dan13. julij 1997
Rojstni krajNewport Beach, CA
Višina5 '11¼' (181 cm)
BuildBodybuilder
Barva očiLešnik
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeRak
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloIgralec, model, borilni umetnik
PoklicIgralec
Zahteva do slaveKratke hlače
Leto (-a) aktivno (-a)2005 – danes
Velikost čevlja13.
Uradne spletne straniwww.leo-howard.com/, twitter.com/iamLeoHoward, http://leo-howard.com
OčeTodd Howard
MatiRandye Howard
PrijateljOlivia Holt, G.Hannelius
Hišni ljubljenčkiBella (francoski buldog), Priscilla (angleški buldog), nemška doga (angleški buldog
Najljubši ljudjeJohnny Depp
Najljubše skupineCobra Starship
Najljubše knjigeHarry Potter
Najljubša hranaItalijansko, japonsko
Najljubše barveOranžna

Leo Howard (rojen 13. julija 1997) je ameriški igralec in borilni umetnik. Howard je znan po tem, da je svoje veščine karateja vključil v celovečerni film in televizijske vloge; kot 'Young Snake-Eyes' v akcijskem filmu iz leta 2009, G.I. Joe: Rise of Cobra, kot 'Young Conan' v fantazijskem filmu iz leta 2011, Conan the Barbarian, in kot Jack v humoristični seriji Disney XD, Kickin 'It. Guward je za najmlajšega televizijskega režiserja doslej potrdil kot najmlajšega televizijskega režiserja za njegovo delo v epizodi 'Boj v muzeju' v četrti sezoni televizijske serije Kickin 'It pri 16 letih. Na Shake it je igral tudi CeCejevega tekmeca Logana Up v tretji sezoni.

Več o Leo Howard Manj o Leo Howard

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
dvaMicayla JohnsonRazmerjeJunij 2013prisoten7 let
1.ZendayaRazmerje20082008-
Micayla Johnson #dva

Micayla Johnson

2013

Micayla Johnson je začela hoditi z Leo Howard na ...[ogled par] Zendaya #1.

Zendaya

2008

Zendaya in Leo Howard sta ločena ...[ogled par] #dva

Micayla Johnson

2013

Micayla Johnson in Leo Howard hodita od junija 2013.

Razmerje 7 let pogled odnos #1.

Zendaya

2008

Zendaya in Leo Howard sta imela razmerja med letoma 2008 in 2008.



IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina55%Starost98%'> Združljivost 88% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Leo Howard2. 3 RakIgralec
ameriški
Micayla Johnson-
Zendaya24. DevicaIgralka
ameriški

Foto galerija

Kickin 'It Kickin 'It Kickin 'It Leo Howard Leo Howard Leo Howard Leo Howard Leo Howard Leo Howard Leo Howard Leo Howard Leo Howard

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Zakaj ženske ubijajo2019Tommy HarteTelevizijska oddaja
Ljubimec zaničevan2019JakeTV film
Love Daily2018CharlieTelevizijska oddaja
Zapuščine2018EthanTelevizijska oddaja
Zgrešil me boš2017Mav montanaFilm
Dieta Santa Clarita2017SvenTelevizijska oddaja
Čudno2016Grover JonesTelevizijska oddaja
WTH: Dobrodošli v Howlerju2016GordieTelevizijska oddaja
Andron2015.AleksanderFilm
Betch2015.Chaz, JordanijaTelevizijska oddaja
1002014AvgustTelevizijska oddaja
Laboratorijske podgane2012Troy WestTelevizijska oddaja
Veliki zločini2012Gabe YoungTelevizijska oddaja
Conan Barbar2011Mladi ConanFilm
Kickin 'It2011Jack BrewerTelevizijska oddaja
Pretresiti2010Logan HunterTelevizijska oddaja
Logan2010Logan HoffmanFilm
Aussie in Tedova velika dogodivščina2009Eric BrooksFilm
G.I. Joe: Vzpon Kobre2009Oči mlade kačeFilm
Kratke hlače2009LaserFilm
Zeke in Luther2009Hart HamlinTelevizijska oddaja
Otroci koruze2009Dodatni glasovi (glas)TV film
Leo Little's Big Show2009Leo LittleTelevizijska oddaja
Menih2002Mali karate otrokTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Leo Howard in Bella ThorneBella Thorne
    • Pretresiti
      2010
    [ogled ujemanja]
  • Leo Howard in Liza KoshyLiza Koshy
    • Čudno
      2016
    [ogled ujemanja]
  • Leo Howard in Olivia HoltOlivia holt
    • Kickin 'It
      2011
    [ogled ujemanja]

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance
Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance
28. maj 2021 ... Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance novice, trači, fotografije Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance, biografija, Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance seznam partnerjev 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance. Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance.
9 prepovedanih besed in besednih zvez, ki jih nikoli ne smete izreči na glas
9 prepovedanih besed in besednih zvez, ki jih nikoli ne smete izreči na glas
Otroci pogosto slišijo reči: 'Palice in kamni lahko zlomijo moje kosti, vendar mi besede ne bodo nikoli škodile.' Vnosi na tem seznamu kažejo drugače. Te ...
Filippo Cattaneo Adorno
Filippo Cattaneo Adorno
28. maj 2021 ... Filippo Cattaneo Adorno novice, trači, fotografije Filippa Cattanea Adorna, biografija, seznam deklet Filippo Cattaneo Adorno 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Filippo Cattaneo Adorno. Zgodovina zmenkov Filippo Cattaneo Adorno, 2021, 2020, seznam odnosov Filippo Cattaneo Adorno.
Sophie Pera in Max Irons
Sophie Pera in Max Irons
28. maj 2021 ... Sophie Pera in Max Irons fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Itamar Franco in Lilian Ramos
Itamar Franco in Lilian Ramos
28. maj 2021 ... Itamar Franco in Lilian Ramos fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
To arheološko najdišče prepisuje naše celotno razumevanje človeške zgodovine
To arheološko najdišče prepisuje naše celotno razumevanje človeške zgodovine
Göbekli Tepe preprosto nima smisla. Neolitske arheološke ruševine so bile prvič odkrite v šestdesetih letih, vendar njihov pomen v resnici ni bil ...
Najboljši grozljivke 21. stoletja
Najboljši grozljivke 21. stoletja
Pogovorimo se o najboljših grozljivkah 21. stoletja. Tu so vsi najstrašnejši filmi po letu 2000, toda kateri je najboljši? Lahko imate besedo!