Glavni Zmenki Žoga LaVar

Žoga LaVar

Žoga LaVarStarost 52 let Zodiak Škorpijon

S kom trenutno hodi?

Po naših zapisih je LaVar Ball verjetno samski.

Odnosi

Za LaVar Ball nimamo zapisov o preteklih odnosih.



O tem

LaVar Ball je 52-letni ameriški košarkar, rojen 23. oktobra 1968 v Los Angelesu v Kaliforniji, ZDA. Njegovo nebesno znamenje je škorpijon

LaVar Ball je član naslednjih seznamov: rojeni 1967, rojeni 1968 in igralci ameriškega nogometa iz Kalifornije.

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil LaVar Ball! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.



Podrobnosti

ImePrati
PriimekŽoga
Alternativno imeŽoga LaVar
Rojstni dan23. oktober 1968
Rojstni krajLos Angeles, Kalifornija, ZDA
Višina6 '5' (196 cm)
BuildPovprečno
Barva očiRjava - temna
Barva lasKmalu
Nebesno znamenjeŠkorpijon
SpolnostNaravnost
NarodnostVečrasno
Državljanstvoameriški
Poklicno besediloMedijska osebnost, nekdanja športnica, direktorica Bal Baller Brand in soustanoviteljica
PoklicKošarka

LaVar Christopher Ball (rojen 23. oktobra 1967) je ameriški poslovnež in nekdanji profesionalni nogometaš. Oče je treh košarkarjev: točkovnega obrambnega igralca New Orleans Pelicans Lonza, strelskega čuvaja LiAngela in točkovnega strelca Charlotte Hornets LaMelo Ball je soustanovitelj in izvršni direktor (CEO) podjetja za športno oblačilo Big Baller Brand in ustanovitelj Junior Basketball Association (JBA).

Več o žogi LaVar Manj o žogi LaVar

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Cuomo Prime Time2017.JazTelevizijska oddaja
Skip in Shannon: Nesporno2016Ustanovitelj blagovne znamke Self-Big BallerTelevizijska oddaja
Lip Sync Battle2015.SamotekmovalecTelevizijska oddaja
Črno-ish2014Žoga LaVarTelevizijska oddaja
CNN Nocoj2014JazTelevizijska oddaja
Nov dan2013JazTelevizijska oddaja
Smešno2011JazTelevizijska oddaja
Oddaja Ellen DeGeneres2003JazTelevizijska oddaja
Jimmy Kimmel V živo!2003JazTelevizijska oddaja
WGN Jutranje novice1994JazTelevizijska oddaja
WWE Raw1993JazTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Razprave