Glavni Odnosi Kevin Hart

Kevin Hart

Kevin Hart PoročenaUvrstitev 2201 640Starost 41 let Zodiak Rak Odnosi 4 skupaj Otroci
4 otroci

S kom trenutno hodi?

Kevin Hart in Eniko ParrishEniko Parrish in Kevin Hart sta poročena 4 leta od 13. avgusta 2016. pogled odnos

Odnosi

Kevin Hart je bil pred tem poročen s Torrei Hart(2003 - 2011).

Kevin Hart se je srečal z Nastassiom Smith.



Govori se, da se je Kevin Hart povezal s Simply Jess.

O tem

Kevin Hart je 41-letni ameriški igralec. Kevin Darnell Hart, rojen 6. julija 1979 v Severni Filadelfiji, Filadelfija, Pensilvanija, ZDA, je znan po Paper Soldiers (2002)., Jumanji Welcome to the Jungle (2017) v karieri, ki traja od 1999 do danes in 2001 - Sedanjost in 2001 – sedanjost in 2001-danes. Njegovo nebesno znamenje je rak.

Kevin Hart je član naslednjih seznamov: ameriški filmski igralci, ameriški televizijski producenti in ameriški stand-up komiki.



Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Kevina Harta! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Poročenadva11 let, 9 mesecev11 let, 1 mesec10 let, 5 mesecev
Srečanje1.---
Govorice1.---
Skupaj4.11 let, 9 mesecev5 let, 6 mesecev10 let, 5 mesecev

Podrobnosti

ImeKevin
Srednje imeDarnell
PriimekSrce
Polno ime ob rojstvuKevin Darnell Hart
Alternativno imeLil Kev, hladilnik, Franklin 'Mouse' Finbar
Starost41 let
Rojstni dan6. julij 1979
Rojstni krajSeverna Filadelfija, Filadelfija, Pensilvanija, ZDA
Višina5 '4' (163 cm)
BuildPovprečno
Barva očiRjava - temna
Barva lasČrna
PosebnostKratek stas
Nebesno znamenjeRak
SpolnostNaravnost
ReligijaChristian
NarodnostČrna
Državljanstvoameriški
Srednja šolaSrednja šola George Washington, Philadelphia, Pennsylvania, ZDA
Poklicno besediloKomik, igralec, producent
PoklicIgralec
Zahteva do slavePaper Soldiers (2002)., Jumanji Dobrodošli v džungli (2017)
Glasbeni žanr (besedilo)Opazovalna komedija, črni humor, nadrealistični humor, satira, samozavest, črna komedija, žaljiva komedija, sarkazem
Leto (-a) aktivno (-a)2000-danes, 1999-danes, 2001 - danes, 2001-danes, 2001-danes
Uradne spletne stranihttp://www.kevinhartnation.com/, http://kevinhartnation.com

Kevin Darnell Hart (rojen 6. julija 1979) je ameriški stand-up komik, igralec in producent. Hart se je rodil in odraščal v Philadelphiji v Pensilvaniji. Kariero je začel z zmago na več tekmovanjih ljubiteljske komedije v klubih po Novi Angliji, vrhunec pa je dosegel v prvem pravem premoru leta 2001, ko ga je Judd Apatow odlikoval za ponavljajočo se vlogo v televizijski seriji Undeclared. Serija je trajala le eno sezono, kmalu pa je dobil še druge vloge v filmih, kot so Paper Soldiers (2002), Scary Movie 3 (2003), Soul Plane (2004), In the Mix (2005) in Little Fockers (2010).

Več o Kevinu Hartu Manj o Kevinu Hartu

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
4.Nastassia SmithSrečanjeJanuar 2012Junij 20125 mesecev
3.Eniko ParrishPoročenaAvgust 2009prisoten11 let
dvaTorrei HartPoročenaJunij 2001November 201110 let
1.Preprosto JessSrečanje R -
Nastassia Smith #4.

Nastassia Smith

Nastassia Smith in Kevin Hart sta ločena ...[ogled par] Eniko Parrish #3.

Eniko Parrish

2009

Eniko Parrish in Kevin Hart sta se poročila ...[ogled par] Torrei Hart #dva

Torrei Hart

2001 - 2011

Torrei Hart in Kevin Hart sta se ločila v N ...[ogled par] Preprosto Jess #1.Govorica

Preprosto Jess

Jess in Kevin Hart sta preprosto ločena ...[ogled par] #4.

Nastassia Smith

Nastassia Smith in Kevin Hart sta se srečala januarja 2012.



IzmeriRezultatZodiak80%kitajski horoskop100%Starost69%'> Združljivost 62% pogled odnos #3.

Eniko Parrish

2009

Eniko Parrish in Kevin Hart sta poročena 4 leta. Zmenjena sta bila pet let po tem, ko sta se zbrala avgusta 2009. Po enem letu zaroke sta se poročila 13. avgusta 2016.

Razmerje 11 let IzmeriRezultatZodiak60%kitajski horoskop60%Višina37%Starost72%'> Združljivost 57% Otroci 2 otroka pogled odnos #dva

Torrei Hart

2001 - 2011

Torrei Hart in Kevin Hart sta bila poročena 8 let. Zmenek sta bila 8 mesecev po tem, ko sta se zbrala junija 2001. Po enoletni zaroki sta se poročila 22. maja 2003. 8 let kasneje sta se ločila februarja 2010 in se ločila novembra 2011.

Razmerje 10 let IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina55%Starost98%'> Združljivost 88% Otroci 2 otroka pogled odnos #1.

Preprosto Jess

(Govorica)

Govori se preprosto, da se je Jess povezala s Kevinom Hartom.

IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Starost69%'> Združljivost 2. 3% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Kevin Hart41 RakIgralec
ameriški
Nastassia Smith33 ŠkorpijonResničnostna televizija
ameriški
Eniko Parrish36 LeoDrugo
ameriški
Torrei Hart43 ribeIgralka
ameriški
Preprosto Jess36 OvenModel (za odrasle / glamur)
ameriški

Otroci

ImeSpolRojenStarostDrugi starš
Nebesa LeighŽenska22. marec 2005star 16 let Torrei Hart
HendrixMoški8. november 200713 let Torrei Hart
Kenzo KashMoški21. november 2017Star 3 leta Eniko Parrish
Kaori MaiŽenska29. september 2020Star 7 mesecev Eniko Parrish

Foto galerija

Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 2 - Kevin Hart Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 2 - Kevin Hart Kevin Hart Kevin Hart Kevin Hart Untitled Jumanji: Dobrodošli v nadaljevanju džungle (2019) Michael G. Rubin Na vrhu (2017) Na vrhu (2017) Na vrhu (2017) Na vrhu (2017) Na vrhu (2017)

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Očetovstvo2021MattFilm
Hart2020Kevin HartTelevizijska oddaja
Moški iz Toronta2020Film
Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 22019Snežna kepa (glas)Film
Jumanji: Naslednja stopnja2019MiškaFilm
Hitri in drzni darila: Hobbs & Shaw2019Air Marshall Dinkley, neznanFilm
Nočna šola2018medvedekFilm
Nočna šola: Dream Team2018KevinKratek film
Na glavo2017Dell ScottFilm
Jumanji: Dobrodošli v džungli2017HladilnikFilm
Captain Underpants: Prvi epski film2017George (glas)Film
Centralna obveščevalna služba2016Calvin JoynerFilm
Vozite vzdolž 22016Ben BarberFilm
Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov2016Snežna kepa (glas)Film
H & M je potovanje2016KevinKratek film
Kevin Hart Feat. Trey Songz: Push It On Me2016Čokoladna kapljicaKratek film
Dead Granny (feat. Kevin Hart & Ice Cube)2016Kevin HartKratek film
Poročni zvonec2015Bic, Jimmy CallahanFilm
Get Hard2015DarnellFilm
Pelji se zraven2014Ben BarberFilm
O sinoči2014BernieFilm
Šolski ples2014Film
Misli tudi kot človek2014CedricFilm
Prvih pet2014CharlesFilm
To je konec2013Kevin HartFilm
Zamrznjena tekma2013Dante Slate, ml.Film
Wayans druge generacije2013Kevin HartTelevizijska oddaja
Petletna zaroka2012DougFilm
Misli kot moški2012CedricFilm
Izhodna strategija2012Vodja manekenkeFilm
9mm2012Bret Walker (govorice)Film
Kevin Hart: Agent H2012Agent HKratek film
Zgornji sobotni večer2011Film
35 in Ticking2011CleavonFilm
Izpusti2011KrisFilm
Deloholiki2011KevinTelevizijska oddaja
Projekt Burr in Hart brez naslova2011KevinTV film
Malo skupnega2011Ty burlesonTV film
Kevin Hart: Agent H (eksplozivno)2011Agent HKratek film
Kevin Hart-Rocket Shoes2011Agent HKratek film
Mali Fockers2010Medicinska sestra LouisFilm
Nekaj ​​podobnega podjetju2010JoJoFilm
Projekt Monopol brez naslova2010Film
Smrt na pogrebu2010BrianFilm
Conan2010Delite avto Lyft z Ice Cube in ConanTelevizijska oddaja
Ni lahko zlomljeno2009DrevoFilm
Party Down2009Dro GrizzleTelevizijska oddaja
Kröd Mändoon in ognjeni meč ognja2009ZezelryckTelevizijska oddaja
Sodobna družina2009DrugiTelevizijska oddaja
Kockast2009VarnostnikTelevizijska oddaja
Drillbit Taylor2008Zaposleni v zastavljalniciFilm
Ekstremni film2008BarryFilm
Bedakovo zlato2008Bigg zajčekFilm
Spoznajte Davea2008Št. 17Film
Superherojski film2008TreyFilm
Epski film2007Silas, neznanFilm
Vikend2007Na tisočeTV film
Strašljiv film 42006CJFilm
Zadnje stojalo2006F Stop, G SpotFilm
Pomagaj mi, da ti pomagam2006KevinTelevizijska oddaja
V mešanici2005KuvertaFilm
40-letna Devica2005Stranka Smart TechFilm
Brivnica2005James RickyTelevizijska oddaja
Jake v teku2005Nugget DawsonTelevizijska oddaja
Love, Inc.2005JamesTelevizijska oddaja
Dante2005TV film
Skupaj je prišla Polly2004VicFilm
Soul Plane2004NashawnFilm
Velika hiša2004Kevin HartTelevizijska oddaja
Smrt dinastije2003Policaj 1, Plesni trener, P-DiddyFilm
Strašljiv film 32003CJFilm
Mi vsi2003GregTelevizijska oddaja
Vojaki iz papirja2002ShawnFilm
Razred '062002TonyTV film
Severni Hollywood2001Kevin HeartTV film
Neprijavljeno2001LukaTelevizijska oddaja
Naj bo skupajTV film
Vožnja vzdolž 3Ben BarberFilm
Veliko na prostemFilm
Moj lastni najslabši sovražnikFilm
Izkušnje trenerjevTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez
Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez
28. maj 2021 ... Enrique Peña Nieto in Maritza Diaz Hernandez fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Robert Brian Wilson
Robert Brian Wilson
28. maj 2021 ... Robert Brian Wilson novice, trači, fotografije Roberta Briana Wilsona, biografija, seznam deklet Roberta Briana Wilsona 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Roberta Briana Wilsona. Zgodovina zmenkov Robert Brian Wilson, 2021, 2020, seznam odnosov Roberta Briana Wilsona.
Oh, Carol 2
Oh, Carol 2
28. maj 2021 ... Och, Karol 2 novice, trači, fotografije Ocha, Karol 2, biografija, Och, Karol 2 seznam partnerjev 2016. Zgodovina odnosov. In, seznam odnosov Karol 2. Och, Karol 2 Zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Och, Karol 2.
Paige O'Brien
Paige O'Brien
28. maj 2021 ... Paige O'Brien novice, trači, fotografije Paige O'Brien, biografija, seznam fantov Paige O'Brien 2016. Zgodovina odnosov. Seznam zvez Paige O'Brien. Zgodovina zmenkov Paige O'Brien, 2021, 2020, seznam odnosov Paige O'Brien.
Najboljši negativci Supergirl vseh časov
Najboljši negativci Supergirl vseh časov
Supergirl je imela noro zgodovino izdaj, toda kdo so najboljši negativci Supergirl vseh časov? Ta seznam opisuje največje sovražnike Supergirl.
Povzetek sezone 1 Game of Thrones
Povzetek sezone 1 Game of Thrones
Igra prestolov, sezona 1, je fantazijske in epske oboževalce predstavila ostremu in brutalnemu svetu Westerosa in dolžini, ki so jo ljudje pripravljeni ...
Erika Costell
Erika Costell
28. maj 2021 ... Novice Erike Costell, trače, fotografije Erike Costell, biografija, seznam fantov Erike Costell 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Erike Costell. Zgodovina zmenkov Erike Costell, 2021, 2020, seznam odnosov Erike Costell.