Glavni Odnosi Kelly Monaco

Kelly Monaco

Kelly Monaco SamskiUvrstitev 3177 1463Starost 45 let Zodiak Dvojčka Odnosi 4 skupaj

S kom trenutno hodi?

Kelly Monaco je trenutno samska.

Odnosi

Kelly Monaco je bila v odnosih z Billyjem Millerjem(2015), Val Chmerkovskiy(2012 - 2013), Heath Freeman(2010 - 2014)in Michael Gonzalez(1991 - 2009).



O tem

Kelly Monaco je 45-letna ameriška igralka. Rojena Kelly Marie Monaco 23. maja 1976 v Philadelphiji v Pensilvaniji, slovi po Port Charlesu, Splošni bolnišnici, Playboyevi igralki meseca aprila 1997. Njeno nebesno znamenje so Dvojčki.

ki je Tom Brady zmenki

Kelly Monaco je sodelovala v 9 tekmah na zaslonu, med njimi tudi Alec Mazo Ples z zvezdami (2005), Billy Miller v Splošna bolnišnica (1963), Greg Vaughan v Splošna bolnišnica (1963), Ingo Rademacher v Splošna bolnišnica (1963)in Steve Burton v Splošna bolnišnica (1963).

Kelly Monaco je članica naslednjih seznamov: ameriški televizijski igralci, udeleženci ameriških resničnostnih televizijskih serij in rojstva 1976.



Roger Garth in Keanu Reeves

Prispevajte

Pomagajte nam ustvariti svoj profil Kelly Monaco! Vpiši se če želite dodati informacije, slike in odnose, se pridružite razpravam in zaslužite za svoje prispevke.

Statistika odnosov

TipSkupajNajdaljšaPovprečnoNajkrajša
Zmenki4.18 let5 let, 9 mesecev26 dni
Skupaj4.18 let5 let, 9 mesecev26 dni

Podrobnosti

ImeKelly
Srednje imeMarie
PriimekMonako
Polno ime ob rojstvuKelly Marie Monako
Alternativno imeKell, miss aprila 1997, Kelly Marie Monaco, Kelly Monaco
Starost45 let
Rojstni dan23. maj 1976
Rojstni krajPhiladelphia, Pennsylvania
Višina5 '3' (160 cm)
BuildVitek
Barva očiRjava - temna
Barva lasRjava - temna
Nebesno znamenjeDvojčka
SpolnostNaravnost
ReligijaRimskokatoliška
NarodnostBela
Državljanstvoameriški
Srednja šolaGorska srednja šola Pocono (1994)
UniverzaNorthampton Community College, Bethlehem, Pennnsylvania, ZDA (dve leti)
Poklicno besediloModel, igralka, tekmovalka televizije Reality
PoklicIgralka
Zahteva do slavePort Charles, Splošna bolnišnica, Playboyev igralec meseca aprila 1997
Leto (-a) aktivno (-a)1997 – danes
Doprsje (palci)3. 4
Velikost skodeliceD
Pas (palci)enaindvajset
Boki (palci)31.
Velikost čevlja7.

Kelly Marie Monaco (rojena 23. maja 1976) je ameriška manekenka, igralka in resničnostna televizijska osebnost, najbolj znana po upodobitvi Sama McCalla v Splošni bolnišnici ABC-mila in kot prva sezona zmagovalne nanizanke v resničnostni TV Dancing z zvezdami. Monako je bil od aprila 1997 tudi Playboy 'Playmate of the Month', Livvie Locke pa je igral v milni operi Port Charles med letoma 1997 in 2003.

ki je dominic sherwood
Več o Kelly Monaco Manj o Kelly Monaco

Zgodovina zmenkov

Mreža Seznam Tabela
#PartnerTipZačniKonecDolžina
4.Billy MillerRazmerje R 6. julij 2015Avgust 2015<1 month
3.Val ChmerkovskiyRazmerje R September 2012Januar 20134 mesece
dvaHeath FreemanRazmerjeJanuar 2010November 20144 leta
1.Michael GonzalezRazmerje1991200918 let
Billy Miller #4.Govorica

Billy Miller

2015.

Govorilo se je, da sta Billy Miller in Kelly Monaco ...[ogled par] Val Chmerkovskiy #3.Govorica

Val Chmerkovskiy

2012 - 2013

Val Chmerkovskiy in Kelly Monaco sta bila bolj ...[ogled par] Heath Freeman #dva

Heath Freeman

2010 - 2014

Heath Freeman in Kelly Monaco sta se ločila v N ...[ogled par] Michael Gonzalez #1.

Michael Gonzalez

1991 - 2009

Michael Gonzalez in Kelly Monaco sta se ločila ...[ogled par] #4.

Billy Miller

2015 (govorice)

Govori se, da se je Billy Miller 6. julija 2015 povezal s Kelly Monaco.



IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskop1%Višina73%Starost52%'> Združljivost 37% pogled odnos #3.

Val Chmerkovskiy

2012 - 2013 (govorice)

Govori se, da se je Val Chmerkovskiy septembra 2012 povezal s Kelly Monaco.

Razmerje 4 mesece IzmeriRezultatZodiak100%kitajski horoskop100%Višina73%Starost1%'> Združljivost 69% pogled odnos #dva

Heath Freeman

2010 - 2014

Heath Freeman in Kelly Monaco od septembra do novembra 2014.

Razmerje 4 leta IzmeriRezultatZodiak40%kitajski horoskop80%Višina73%Starost33%'> Združljivost 57% pogled odnos #1.

Michael Gonzalez

1991 - 2009

Michael Gonzalez in Kelly Monaco iz leta 1991 do 2009.

Razmerje 18 let IzmeriRezultatZodiakdvajset%kitajski horoskopdvajset%Višina55%Starost52%'> Združljivost 37% pogled odnos

Primerjava partnerjev

ImeStarostZodiakPoklicDržavljanstvo
Kelly MonacoŠtiri, pet DvojčkaIgralka
ameriški
Billy Miller41 DevicaIgralec
ameriški
Val Chmerkovskiy35 OvenPlesalka
Ukrajinski
Heath Freeman40 RakIgralec
ameriški
Michael Gonzalez43 Dvojčka

Foto galerija

Garderoba GH Garderoba GH Billy Miller in Kelly Monaco Billy Miller in Kelly Monaco Billy Miller in Kelly Monaco Billy Miller in Kelly Monaco Kelly Monaco Cheryl Burke in Kelly Monaco 31. decembra 2012 praznujeta silvestrovo v oddaji ACT Las Vegas v Shoppesu v Palazzo Simona Hammersteina. Kelly Monaco in Val Chmerkovskiy Kelly Monaco in Val Chmerkovskiy Kelly Monaco in Val Chmerkovskiy Kelly Monaco in Val Chmerkovskiy

Filmografija

FilmLetoZnačajTip
Otroček očka2012Kelly MonacoTelevizijska oddaja
Rob vrta2011JulieTV film
Nogometne žene2007Ruby MonroeTV film
Proste roke1999TiffanyFilm
Mumford1999Gazdarina hčiFilm
Pozno sinoči1999Centerfold ElainaTV film
BAZE košarka1998Pole-Dancing Cheerleader Sharon, neznanFilm
Dobrodošli v Hollywoodu1998Baywatch Woman GuardFilm
Port Charles1997Livvie lockeTelevizijska oddaja
Spin Citydevetnajstindevetdeset šestMedicinska sestraTelevizijska oddaja
Baywatch1989Model pri Photoshoot, Model Flying Kite, Rookie Lifeguard SusanTelevizijska oddaja
Splošna bolnišnica1963Sam McCall, Sam McCall Morgan, Sam MorganTelevizijska oddaja
Pokaži več Pokaži manj

Ujemanja na zaslonu

  • Alec Mazo in Kelly MonacoAlec Mallet
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Billy Miller in Kelly MonacoBilly Miller
    • Splošna bolnišnica
      1963
    [ogled ujemanja]
  • Greg Vaughan in Kelly MonacoGreg Vaughan
    • Splošna bolnišnica
      1963
    [ogled ujemanja]
  • Ingo Rademacher in Kelly MonacoIngo Rademacher
    • Splošna bolnišnica
      1963
    [ogled ujemanja]
  • Kelly Monaco in Steve BurtonSteve Burton
    • Splošna bolnišnica
      1963
    [ogled ujemanja]
  • Kelly Monaco in Val ChmerkovskiyVal Chmerkovskiy
    • Ples z zvezdami
      2005
    [ogled ujemanja]
  • Maurice Benard in Kelly MonacoMaurice Benard
    • Splošna bolnišnica
      1963
    [ogled ujemanja]
  • Michael Easton in Kelly MonacoMichael Easton
    • Splošna bolnišnica
      1963
    [+1 več]
  • Rick Hearst in Kelly MonacoRick Hearst
    • Splošna bolnišnica
      1963
    [ogled ujemanja]
Več ujemanj na zaslonu Kelly Monaco Manj ujemanj na zaslonu Kelly Monaco

Zanimivi Članki

Izbira Urednika

Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance
Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance
28. maj 2021 ... Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance novice, trači, fotografije Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance, biografija, Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance seznam partnerjev 2016. Zgodovina odnosov. Seznam odnosov Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance. Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance zgodovina zmenkov, 2021, 2020, seznam odnosov Lady Snowblood 2: Love Song of Vengeance.
9 prepovedanih besed in besednih zvez, ki jih nikoli ne smete izreči na glas
9 prepovedanih besed in besednih zvez, ki jih nikoli ne smete izreči na glas
Otroci pogosto slišijo reči: 'Palice in kamni lahko zlomijo moje kosti, vendar mi besede ne bodo nikoli škodile.' Vnosi na tem seznamu kažejo drugače. Te ...
Filippo Cattaneo Adorno
Filippo Cattaneo Adorno
28. maj 2021 ... Filippo Cattaneo Adorno novice, trači, fotografije Filippa Cattanea Adorna, biografija, seznam deklet Filippo Cattaneo Adorno 2016. Zgodovina odnosov. Seznam razmerja Filippo Cattaneo Adorno. Zgodovina zmenkov Filippo Cattaneo Adorno, 2021, 2020, seznam odnosov Filippo Cattaneo Adorno.
Sophie Pera in Max Irons
Sophie Pera in Max Irons
28. maj 2021 ... Sophie Pera in Max Irons fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
Itamar Franco in Lilian Ramos
Itamar Franco in Lilian Ramos
28. maj 2021 ... Itamar Franco in Lilian Ramos fotografije, novice in trače. Izvedite več o ...
To arheološko najdišče prepisuje naše celotno razumevanje človeške zgodovine
To arheološko najdišče prepisuje naše celotno razumevanje človeške zgodovine
Göbekli Tepe preprosto nima smisla. Neolitske arheološke ruševine so bile prvič odkrite v šestdesetih letih, vendar njihov pomen v resnici ni bil ...
Najboljši grozljivke 21. stoletja
Najboljši grozljivke 21. stoletja
Pogovorimo se o najboljših grozljivkah 21. stoletja. Tu so vsi najstrašnejši filmi po letu 2000, toda kateri je najboljši? Lahko imate besedo!